• darkblurbg

Penisvergroting/Penisverdikking

.

Penisvergroting


Ontevreden over de lengte of dikte van uw penis? Onderzoek wijst uit dat er nogal wat mannen zijn bij wie hun penis naar eigen gevoel te kort of te dun is.

Dit gevoel kan lijden tot vermindering van het zelfvertrouwen en ernstige gevolgen hebben voor het seksleven van zowel deze mannen als van hun bedpartners.

Een penisvergroting kan helpen om zowel dit zelfvertrouwen als het plezier in seks weer terug te krijgen.


Penisverlenging

De behandeling

De penisverlenging kan met een plaatselijke verdoving of onder algehele anesthesie worden uitgevoerd. Tijdens de operatie wordt er een kleine snede gemaakt net boven de basis van de penisschacht. De bindweefselbanden waarmee de penis is verbonden met het schaambeen worden doorgesneden en de penis wordt naar voren gehaald. Hierna worden de banden weer vastgehecht. Op deze manier komt de penis in zijn geheel een stukje naar voren. Het litteken zal vaak weer bedekt worden onder het schaamhaar en daardoor nagenoeg onzichtbaar zijn.

 

Het resultaat

 

Welke verlenging uiteindelijk wordt bereikt met de penisvergoting hangt o.a. af de wondgenezing en het uiteindelijke littekenweefsel. Een penisvergroting van twee tot vier centimeter is haalbaar. We kunnen dit echter niet garanderen omdat er soms littekenweefsel kan ontstaan waardoor het resultaat tegen kan vallen.

 

Na de behandeling

Na ongeveer 3 maanden is het eindresultaat goed zichtbaar. Tegen die tijd is al het wondvocht weggetrokken. Even geduld dus. Voor een goed herstel is het van belang dat u na de ingreep even rustig aan doet. Na een paar dagen kunt u weer aan het werk en na ongeveer zes weken kunt u weer seksueel actief zijn. Ook wordt het aangeraden om de eerste weken niet te sporten.

 

Complicaties:

Hoewel de kans zeer klein is kan er na de ingreep een bloeding of infectie ontstaan.

Er kunnen bij deze ingreep geen zwellichamen worden beschadigd waardoor er geen risico is op impotentie klachten. Ook worden er geen zaadstrengen beschadigd.

 

Penisverdikking

 

De penisverdikking kan met een plaatselijke verdoving of onder algehele anesthesie worden uitgevoerd. Bij een penisverdikking wordt er een vulmiddel in de penis gespoten. Dit zijn meestal vetcellen uit uw eigen lichaam verkregen d.m.v. liposuctie op je buik, dijbenen of heupen. Deze vetcellen worden na te zijn gefilterd weer ingespoten in de penis. Hierdoor wordt een dikkere penis verkregen. Er kan er ook een hyaluronzuurfiller worden gebruikt.

 

Na de behandeling

Na ongeveer 3 maanden is het eindresultaat goed zichtbaar. Tegen die tijd is al het wondvocht weggetrokken. Even geduld dus. Voor een goed herstel is het van belang dat u na de ingreep even rustig doet. Na een paar dagen kunt u weer aan het werk en na ongeveer zes weken kunt u weer seksueel actief zijn. Ook wordt het aangeraden om de eerste weken niet te sporten.

 

Complicaties:

Hoewel de kans zeer klein is kan er na de ingreep een bloeding of infectie ontstaan.

Er kunnen bij deze ingreep geen zwellichamen worden beschadigd waardoor er geen risico is op impotentie klachten. Ook worden er geen zaadstrengen beschadigd.

 

 

TARIEVEN

 

 

  • 20 ml Macrolane VRF 30€ 2.499,-
  • Elke 10ml Macrolane extra € 1.000,-

 

Tarieven Penis vergroting chirurgisch

  • Verlenging vanaf (lokale verdoving) € 4.500,-
  • Verlenging en verdikking € 6.500,-