• darkblurbg

TCA Peeling Chemische Peeling

TCA Peeling Chemische Peeling

Naarmate we ouder worden zal onze huid elasticiteit gaan verliezen , pigment vlekken gaan vertonen, en littekens oplopen door bijvoorbeeld Acne. Gelukkig is hier heel eenvoudig iets aan te doen.

 

TCA Peeling Chemische Peeling:

U kunt heel eenvoudig af van die vervelende pigment vlekken, nare lijntjes en rimpels in uw gezicht. Met een TCA Peeling heeft u direct weer die frisse uitstraling en jeugdige blik.

Deze frisse blik ontstaat doordat de bovenste huidlaag door de peeling wordt verwijderd. Hierdoor ontstaat dus deze jonge uitstraling en zullen rimpels en lijnen in het gezicht verminderen of zelfs verdwijnen. Ook Littekens die zijn ontstaan door Acne zullen sterk verminderen of zelfs verdwijnen.


Het consult
Voordat u een behandeling zal ondergaan zult eerst een gesprek hebben met de behandelaar. Hij zal uitleggen hoe de ingreep precies gaat en welk resultaat u mag verwachten. Het kan zijn dat de arts een andere behandeling adviseert voor het gewenste resultaat. Ook is er tijdens het eerste consult gelegenheid om al jouw vragen te stellen.

Daarnaast zal de arts vragen naar ziekten in het verleden, medicatiegebruik en allergieën. Als je bloedverdunners gebruikt dan moeten deze vaak voor de operatie gestopt worden. Verder is het advies te stoppen met roken. Dit zorgt ervoor dat de huid beter geneest en geeft een beter resultaat.

 


Heeft u nog vragen?

 

 

 

Tarieven

Skintech Easy droxy (light peeling) 3 sessies € 250,-

Skintech Pain control (TCA peeling) 3 sessies € 650,-