• darkblurbg

Heb je jouw huid altijd perfect verzorgd, ben je over de 40 en wordt het steeds lastiger om de fijne en grove rimpels te maskeren? Geen zorgen!! 

Dankzij onze gespecialiseerde artsen en nieuwe technieken is een facelift een minder ingrijpende operatie geworden. Dit heeft geleid voor belangrijke voordelen: de operaties duren minder lang, zachtere littekens en kortere hersteltijden. Maar wat misschien nog meer van belang is : de facelift technieken zoals die nu toegepast worden bij Essential Aesthetics, geven daarbij ook nog eens een veel natuurlijker verjongend effect.

Facelift
Het middelste gedeelte van je gezicht is niet meer zo strak en jeugdig als vroeger en tot overmaten van ramp zie je dat je huid rondom nek en halslijn losser wordt. Die strakke mooie kaaklijn van vroeger dreigt ook te verdwijnen. Helaas komt er een moment in ieders leven waarin we allemaal te kampen met dit soort huidproblemen.

Maar......

Het is algemeen bekend dat ook ons gezicht verouderd. De huidelasticiteit loopt terug, terwijl de spieren onder de huid zich ontspannen. Dit verouderingsproces kan tegen gegaan worden. De artsen van Essential Aesthetics nodigen je uit om vandaag nog je consult in te plannen.
We adviseren je bij het kiezen van de voor jou meest effectieve ingreep.

Eén van de meest populaire ingrepen is een facelift, een procedure die wordt uitgevoerd om het uiterlijk van je gezicht te verbeteren en te verjongen. Met als doel een frisser, gladder, jonger en beter uitgerust, gezicht, en het verbeteren van je zelfbeeld en je zelfvertrouwen. De meest populaire ingreep voor mooie anti-aging resultaten is de Full Face en Neck Lift. Afhankelijk van de gebruikte techniek kan deze worden omschreven als een SMAS Lift, of een variatie van MACS Lift technieken. Al deze ingrepen vallen in de categorie Full Face en Neck Lift. De procedure is in eerste instantie gericht op het aantrekken van de kaaklijn en (tot op zekere hoogte) ook het bovenste deel van de nek. Het heeft weinig tot geen effect op het middelste deel van het gezicht en het gebied rondom de mond.

 

Klik hier voor meer informatie over mini Faceliften

 

 

 

Wellicht zou je een facelift beter een onder gezicht/nek lift kunnen noemen (in de meeste gevallen) eerder dan een facelift die impliceert dat die het hele gezicht jonger maakt.

facelift, neck lift

Ingreep
De operatie betreft het uitgebreid ontleden van huidweefsel en het ondermijnen van de huid rondom het gezicht en de nek. De duur wordt gevarieerd omschreven als tussen de 5 en de 10 jaar. Het is van belang je bewust te zijn van het feit dat er meerdere factoren zijn die bepalen hoe lang het effect van een facelift aanhoudt. Het eerste gebied dat een terugkerende laksheid van de huid laat zien is het gebied onder de kin, dat losser kan worden (met huidplooien die terug komen) binnen een jaar nadat de ingreep heeft plaats gevonden.

Bij Essential Aesthetics profiteer je maximaal van deze unieke techniek die wordt uitgevoerd door onze internationale artsen. Deze focussen op de minimaal invasieve gebieden, in het bijzonder het midden en kaaklijngebied. Doordat onze technieken geattesteerd en van hoge kwaliteit zijn garanderen we een langdurig resultaat. Ons onderzoeksteam analyseert voortdurend de nieuwste technieken. Samen met onze artsen en anti-aging professionals kiezen we uitsluitend top-of-the-line technieken. Hierdoor zijn we in staat om je de hoge kwaliteit behandelingen te bieden die je nodig hebt en ook verdient. We zijn er dan ook trots op dat we altijd blijven leren als het gaat om innovaties binnen de wetenschap en techniek. Op deze manier blijven we vooroplopen in ons vakgebied.

Bovendien vertrouwen we erop dat onze getalenteerde specialisten op het gebied van anti-aging en esthetische chirurgie je het gevoel van veiligheid kunnen bieden dat iedere patiënt verlangt en ook nodig heeft. Je kunt een afspraak maken voor een gratis intake consult bij een van onze artsen of chirurgen om erachter te komen wat deze voor jou kunnen doen. Onze praktijk is gesitueerd in het centrum van Den Haag en goed bereikbaar. Bezoek onze website: http://essentialaesthetics.nl/ voor meer informatie.

We zijn er erg trots op dat we een 100% tevredenheid hebben bereikt bij klanten die chirurgie hebben ondergaan. Tevens wordt onze kennis op het gebied van anti-aging behandelingen constant up to date gehouden omdat onze gehele medische staf de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan verschillende, belangrijke internationale trainingen door het jaar heen.

 

Onderstaand treft u de verhalen van onze cliënten die verschillende behandelingen in onze kliniek hebben ervaren.

Als u ook uw ervaring achter wil laten kan dat op onze website:

Laat uw ervaring achter

 

Belangrijke en noodzakelijke voorzorgsmaatregelen

Voorafgaand aan de ingreep is het raadzaam stringente voorzorgsmaatregelen te treffen:

 • Als je rookt, dien je daar zo lang mogelijk (zeker 4 weken) voor de operatie mee te stoppen. Je bevordert daarmee de doorbloeding van de huid en daardoor de genezing.
 • Nuchter: Je moet tijdens de operatie nuchter zijn. Dit betekent dat je vanaf 6 uur voor de operatie niet meer mag eten en drinken (ook geen snoepjes of kauwgom). Je mag tot 3 uur voor de operatie nog een glas water drinken, maar geen koffie, frisdrank of jus d'orange. Een slokje water, bijvoorbeeld om jouw tanden te poetsen of medicatie (paracetamol) in te nemen, mag nog tot 2 uur voor de operatie.

 • Het gebruik van sommige bloedverdunnende medicatie zul je waarschijnlijk enkele dagen voor de operatie moeten staken.
 • Als je medicijnen zoals Marcoumar, Sintrom/Sintrommitis of Asprocardio gebruikt, overleg dan met de behandelend plastisch chirurg de voorschriften met betrekking tot het stoppen en hervatten hiervan.
 • Aspirine of aspirinebevattende pijnstillers (Advil, Diclofenac etc.) werken bloedverdunnend en kunnen zo een goede uitvoering van de ingreep in de weg zitten. Het is voor de ingreep belangrijk om te stoppen met het gebruik hiervan. Doe dit echter altijd in overleg met uw behandelend plastisch chirurg. In het algemeen adviseren wij jou om:
 • Eén week voor de ingreep te stoppen met het gebruik van aspirinebevattende pijnstillers en drie dagen na de ingreep weer te starten.
 • In deze periode pijnstillers te gebruiken die wel zijn toegestaan zoals Paracetamol en Panadol.
 • Als je eraan twijfelt of een medicijn wel of geen aspirine bevat, overleg dan met jouw huisarts, apotheek of behandelend plastisch chirurg.
 • Het is ook van groot belang dat u anderhalve tot twee weken begint met het innemen van Arnica druppeltjes. Deze inname zorgt ervoor dat de blauwe plekke, die bijna onvermijdelijk optreden, en eventuele zwellingen sneller verdwijnen.
 • Gebruik geen make-up en geen gezichtscrème op de dag van de ingreep.
 • Uw sieraden en horloge thuislaten of aan uw begeleider geven. De kliniek is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal. 

 

 

Je Essential Aesthetics team beveelt het volgende aan:

Duur van de behandeling = 2-6 uur

Kosten facelift:

Full FACELIFT vanaf   € 5.500,-             

 

Bijkomende kosten:

postoperatieve bandage € 80,- 

Optioneel:
Algehele (narcose)/anesthesie €1500,-

 

Direct Afspraak inplannen of Neem contact op

Bij ernstige postoperatieve complicaties de eerste 24 uur na de ingreep of bij koorts, dient u direct contact op te nemen met onze artsen noodlijn op 085-2734793 (24 uur per dag bereikbaar)