• darkblurbg

Hoe zou het zijn om er 10 jaar jonger uit te zien? En dat in maar 2 uur tijd. Iedere ochtend kijken we in de spiegel en wat we zien vinden we niet altijd even leuk. Een vermoeid gezicht bij het wakker worden door bijvoorbeeld zgn. hamsterwangen of door een hangende nek is geen leuk begin van de dag. We besteden vaak een hoop geld aan dure serums en crèmes om de tekenen van ouderdom tegen te gaan. Toch hebben externe factoren als roken, stress en verdriet een grote impact en tekenen deze het gezicht. Onze innovatieve mini face-lift procedures kunnen je weer een jonge frisse en relaxte uitstraling geven en ervoor zorgen dat je er weer net zo jeugdig uitziet als je je voelt. 

 

Macs Lift


MACS-Lift

De mini face lift is de nieuwste procedure, die in vergelijking met de klassieke facelift een stuk minder ingrijpend is. Het heeft een kortere herstelperiode nodig en laat nauwelijks zichtbare littekens achter. Ons team behaalt opmerkelijke resultaten door het gebruik van een exclusieve techniek (SMAS lift) deze veroorzaakt minder spanning op de huid, hetgeen resulteert in (bijna) onzichtbare littekens. Gelukkig geloven we bij Essential Aesthetics in hoogstaande persoonlijke zorg en aandacht voor detail. Daarom bieden we je de mogelijkheid om geweldige resultaten te behalen met een mini-facelift, één van de nieuwste (en bovendien bijna) pijnloze procedures op het gebied van anti-aging.

Voordelen van een Macs lift:

 • Innovatieve techniek gebruikt door de hoogst gekwalificeerde plastisch chirurgen
 • Zorgt ervoor dat je er 10 jaar jonger uit ziet
 • Pijnloze behandeling
 • Ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving
 • Procedure duurt ongeveer 2 uur
 • Korte herstelperiode (1-2 weken)
 • Na de procedure kan een relaxte lifestyle worden voortgezet
 • Als het verband geen bezwaar is kun je na 2-3 dagen al weer werken
 • Haast onzichtbare littekens dankzij de SMAS lift techniekDe MACS lift is een lichte ingreep waarvoor geen algehele narcose nodig is. Hij is minder ingrijpend dan een traditionele facelift en minder stresserend, bovendien brengt hij minder risico’s mee voor de patiënt. De technische details voor deze ingreep kunnen verschillen, maar het gebruikelijke beeld is dat met deze procedure het litteken korter is dan bij een volledige gezichts- en nek lift. De ingreep kan worden uitgevoerd onder plaatselijke anesthesie.
 • Het litteken loopt meestal naar beneden richting de oorlel of het volgt de haarlijn van de bakkebaarden naar de voorkant van het oor. Onze patiënten gaan naar huis na hersteld te zijn van de verdoving. De hersteltijd van de ingreep verschilt per patiënt maar zal meestal tussen de 1 en 2 weken duren, aanzienlijk minder dan bij een standaard facelift ingreep. Onze patiënten voelen zich vaak al hersteld in minder dan een week, wanneer ze langs komen voor een nazorg consult.

 

Het verschil tussen een mini-facelift en een standaard-facelift is dat deze minimaal ingrijpende facelift is bedoeld voor mensen met milde tot middelmatige tekenen van veroudering, terwijl de volledige facelift is bestemd voor mensen met middelmatige tot ernstige tekenen van veroudering. Dit betekent dat het postoperatieve traject minder pijnlijk, comfortabeler en korter zal zijn.

Bij Essential Aesthetics profiteer je maximaal van deze unieke techniek die wordt uitgevoerd door één van onze internationale artsen. Deze focussen op de minimaal invasieve gebieden, in het bijzonder het midden en kaaklijn gebied.

Doordat onze technieken geattesteerd en van hoge kwaliteit zijn garanderen we een langdurig resultaat. Ons onderzoeksteam analyseert voortdurend de nieuwste technieken. Samen met onze artsen en anti-aging professionals kiezen we uitsluitend voor top technieken. Hierdoor zijn we in staat om je de hoge kwaliteit behandelingen te bieden die je nodig hebt en ook verdient. We zijn er dan ook trots op dat we altijd blijven leren als het gaat om innovaties binnen de wetenschap en techniek. Op deze manier blijven we vooroplopen in ons vakgebied.

Bovendien vertrouwen we erop dat onze getalenteerde specialisten op het gebied van anti-aging en esthetische chirurgie het gevoel van veiligheid kunnen bieden dat iedere patiënt verlangt en ook nodig heeft. Je kunt een afspraak maken voor een gratis intake consult bij een van onze artsen of chirurgen om erachter te komen wat deze voor jou kunnen doen. Onze praktijk is gesitueerd in het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar. Bezoek onze website: http://essentialaesthetics.nl/ voor meer informatie.

 

Belangrijke en noodzakelijke voorzorgsmaatregelen

Voorafgaand aan de ingreep is het raadzaam stringente voorzorgsmaatregelen te treffen:

 • Als u rookt, dient u daar zo lang mogelijk (zeker 4 weken) voor de operatie mee te stoppen. U bevordert daarmee de doorbloeding van de huid en daardoor de genezing.
 • Nuchter: U moet tijdens de operatie nuchter zijn. Dit betekent dat u vanaf 6 uur voor de operatie niet meer mag eten en drinken (ook geen snoepjes of kauwgom). U mag tot 3 uur voor de operatie nog een glas water drinken, maar geen koffie, frisdrank of jus d'orange. Een slokje water, bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen of medicatie (paracetamol) in te nemen, mag nog tot 2 uur voor de operatie.

 • Het gebruik van sommige bloedverdunnende medicatie zult u waarschijnlijk enkele dagen voor de operatie moeten staken.
 • Als u medicijnen zoals Marcoumar, Sintrom/Sintrommitis of Asprocardio gebruikt, overleg dan met de behandelend plastisch chirurg de voorschriften met betrekking tot het stoppen en hervatten hiervan.
 • Aspirine of aspirinebevattende pijnstillers (Advil, Diclofenac etc.) werken bloedverdunnend en kunnen zo een goede uitvoering van de ingreep in de weg zitten. Het is voor de ingreep belangrijk om te stoppen met het gebruik hiervan. Doe dit echter altijd in overleg met uw behandelend plastisch chirurg. In het algemeen adviseren wij u om:
 • Eén week voor de ingreep te stoppen met het gebruik van aspirinebevattende pijnstillers en drie dagen na de ingreep weer te starten.
 • In deze periode pijnstillers te gebruiken die wel zijn toegestaan zoals Paracetamol en Panadol.
 • Als u eraan twijfelt of een medicijn wel of geen aspirine bevat, overleg dan met uw huisarts, apotheek of behandelend plastisch chirurg.
 • Het is ook van groot belang dat u anderhalve tot twee weken begint met het innemen van Arnica druppeltjes. Deze inname zorgt ervoor dat de blauwe plekke, die bijna onvermijdelijk optreden, en eventuele zwellingen sneller verdwijnen.
 • Gebruik geen make-up en geen gezichtscrème op de dag van de ingreep.
 • Uw sieraden en horloge thuislaten of aan uw begeleider geven. De kliniek is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal. 

 

Je Essential Aesthetics team beveelt het volgende aan:

Duur van een treatment = vanaf 120 minuten

Prijzen:

MACS-Lift vanaf           € 3.750,-   

 

Bijkomende kosten:

postoperatieve bandage € 80,- 

 

Optioneel:
Algehele (narcose)/anesthesie €1500,-

 

Direct Afspraak inplannen of Neem contact op

Bij ernstige postoperatieve complicaties de eerste 24 uur na de ingreep of bij koorts, dient u direct contact op te nemen met onze artsen noodlijn op 085-2734793 (24 uur per dag bereikbaar)