• darkblurbg

Bij Essential Aesthetics zijn wij van mening dat schoonheid van binnenuit moet komen. De hedendaagse vrouw probeert dagelijks een balans te vinden tussen haar carrière, moederschap en een drukke levensstijl. Het gevolg is dat er vaak een grote blootstelling is aan stressfactoren die op lange termijn hun sporen kunnen achterlaten op de huid maar vooral ook in het gezicht en de hals en nek. Het is dus van essentieel belang om goed voor jezelf te zorgen, niet alleen aan de buitenkant.

 

 

De Mini Facelift / S-Lift 

Sommige plastisch chirurgische ingrepen, zoals een mini facelift, kunnen enorm helpen bij het vertragen van het verouderingsproces en bieden tevens zeer goede eindresultaten. Eén van deze oplossingen is een mini facelift, een ingreep met kortere bijna onzichtbare littekens en over het algemeen een minimale hoeveelheid huiduitholling (het scheiden van de huid en het weefsel eronder), voor het oor. Een mini facelift heeft als eindresultaat ook een subtiele lift van de kaaklijn en in sommige gevallen zelfs een lichte verandering bij de hals. Bekijk deze voor en na foto's eens:

 

smas lift facelift mini lift facelift smas lift special mini lift

 

 

Meer informatie omtrent een SLift?

 

Deze procedure wordt meestal uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en bevat minder risico’s dan andere meer complexe procedures. De effecten zijn vaak enkele jaren zichtbaar (meestal ongeveer 3 jaar). Hoewel je er altijd van bewust moet zijn dat het verouderingsproces van het gezicht door gaat en de duur van de resultaten afhankelijk is van het weefsel en de techniek waarmee het weefsel is gelift en in zijn nieuwe positie wordt gehouden. Om deze reden bieden wij bij Essential Aesthetics verschillende anti verouderingsprocedures die helpen om een langdurig resultaat te behalen. De Skin boosters zijn instrumenten die we gebruiken om de huidstructuur, elasticiteit, hydratatie en het huidoppervlak te verbeteren.

 

Skinboosters zijn geschikt voor mannen en vrouwen met alle huidtypes, ook voor mensen met jongere of juist een meer volwassen huid. Hiermee bieden we een subtiele geleidelijke verbetering in de kwaliteit en elasticiteit van de huid omdat ze ontwikkeld zijn om hydratatie van de huid te herstellen via een hyaluronzuur complex, dit is vergelijkbaar met een huid vitamine cocktail. Het resultaat is een langdurige verbetering van de huidteint, elasticiteit, hydratatie en algemene conditie van de huid. De huid therapie bestaat uit een serie zeer fijne injecties die worden toegediend door één van onze gespecialiseerde artsen na het aanbrengen van een verdovende crème. De Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid, door deze diep van binnen uit te hydrateren. Dit zie je meteen aan de oppervlakte van de huid, de huid wordt gladder, steviger en elastischer. Je huid straalt en heeft meteen een natuurlijke vitalere en gloed.

 

In tegenstelling tot de corrigerende werking van fillers (rimpels opvullen, volume vermeerderen, contourverbetering), worden skinboosters gebruikt om de huid van binnenuit te verzorgen. Skinboosters verbeteren de kwaliteit van de huid door de Hydro balans te herstellen en de elasticiteit te verbeteren. Hierdoor treedt vermindering van oneffenheden en lijntjes op, en er ontstaat een soepelere, gladdere huid. Onze  speciale Skinboosters maakt gebruik van hydraterende micro-injecties met hyaluronzuur om de natuurlijke hyaluronzuur-reserves aan te vullen en de huid van binnenuit langdurig te verbeteren. Deze behandeling bestaat uit een serie zeer fijne injecties toegediend door een van onze gespecialiseerde artsen. deze speciale Skinboosters verbetert de huidkwaliteit door de hydratatie diep in de huid te verbeteren en dat zie je aan de oppervlakte van de huid. De huid wordt hierdoor gladder, elastischer en steviger en zal meer stralen dan voorheen.

 

Je bent een geschikte kandidaat voor Skin boosters als je op zoek bent naar manieren om je huid te conditioneren, je huidstructuur te verbeteren of als je voortijdige veroudering, door de zon beschadigde huid of zelfs acne littekens tegen wil gaan.

  

Bij Essential Aesthetics kun je profiteren van een unieke techniek die wordt uitgevoerd door één van onze internationale anti-aging artsen. Door gebruik te maken van geattesteerde hoge kwaliteitsproducten garanderen we een langdurig resultaat. Ons onderzoeksteam analyseert en bewaakt voortdurend de kwaliteit van de producten. Samen met onze artsen en anti-aging professionals kiezen we uitsluitend top-of-the-line producten van geselecteerde merken. Hierdoor zijn we in staat om je de hoogwaardige kwaliteitsbehandelingen te bieden die je nodig hebt en ook verdient. We zijn er dan ook trots op dat onze artsen voortdurend bijleren en internationale scholingen ondergaan op het gebied van innovaties binnen de wetenschap en techniek. Op deze manier blijven we vooroplopen in ons vakgebied.

 

Bovendien vertrouwen we erop dat onze getalenteerde specialisten op het gebied van anti-aging en esthetische chirurgie je het gevoel van veiligheid kunnen bieden dat iedere patiënt verlangt en ook nodig heeft. Je kunt een afspraak maken voor een gratis intake consult bij één van onze artsen of chirurgen en bespreken wat ze voor jou kunnen betekenen. Onze praktijk bevindt zich in het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar.

 

Belangrijke en noodzakelijke voorzorgsmaatregelen

Voorafgaand aan de ingreep is het raadzaam stringente voorzorgsmaatregelen te treffen:

 • Als u rookt, dient u daar zo lang mogelijk (zeker 4 weken) voor de operatie mee te stoppen. U bevordert daarmee de doorbloeding van de huid en daardoor de genezing.
 • Nuchter: U moet tijdens de operatie nuchter zijn. Dit betekent dat u vanaf 6 uur voor de operatie niet meer mag eten en drinken (ook geen snoepjes of kauwgom). U mag tot 3 uur voor de operatie nog een glas water drinken, maar geen koffie, frisdrank of jus d'orange. Een slokje water, bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen of medicatie (paracetamol) in te nemen, mag nog tot 2 uur voor de operatie.

 • Het gebruik van sommige bloedverdunnende medicatie zult u waarschijnlijk enkele dagen voor de operatie moeten staken.
 • Als u medicijnen zoals Marcoumar, Sintrom/Sintrommitis of Asprocardio gebruikt, overleg dan met de behandelend plastisch chirurg de voorschriften met betrekking tot het stoppen en hervatten hiervan.
 • Aspirine of aspirinebevattende pijnstillers (Advil, Diclofenac etc.) werken bloedverdunnend en kunnen zo een goede uitvoering van de ingreep in de weg zitten. Het is voor de ingreep belangrijk om te stoppen met het gebruik hiervan. Doe dit echter altijd in overleg met uw behandelend plastisch chirurg. In het algemeen adviseren wij u om:
 • Eén week voor de ingreep te stoppen met het gebruik van aspirinebevattende pijnstillers en drie dagen na de ingreep weer te starten.
 • In deze periode pijnstillers te gebruiken die wel zijn toegestaan zoals Paracetamol en Panadol.
 • Als u eraan twijfelt of een medicijn wel of geen aspirine bevat, overleg dan met uw huisarts, apotheek of behandelend plastisch chirurg.
 • Het is ook van groot belang dat u anderhalve tot twee weken begint met het innemen van Arnica druppeltjes. Deze inname zorgt ervoor dat de blauwe plekke, die bijna onvermijdelijk optreden, en eventuele zwellingen sneller verdwijnen.
 • Gebruik geen make-up en geen gezichtscrème op de dag van de ingreep.
 • Uw sieraden en horloge thuislaten of aan uw begeleider geven. De kliniek is niet aansprakelijk voor verlies en/of diefstal. 

 

Je Essential Aesthetics team beveelt het volgende aan:

Duur van een booster behandeling = 45-60 minutes.
Initiële behandeling van 3 sessies is vereist. Een sessie per maand.

 

Prijzen:

S-lift vanaf                     € 2.999,-     

 

Bijkomende kosten:

postoperatieve bandage € 80,- 

 

Optioneel:
Algehele (narcose)/anesthesie €1500,-

  

Direct Afspraak inplannen of Neem contact op

 

Bij ernstige postoperatieve complicaties de eerste 24 uur na de ingreep of bij koorts, dient u direct contact op te nemen met onze artsen noodlijn op 085-2734793 (24 uur per dag bereikbaar)