• darkblurbg

Iedereen verlangt weleens terug naar de jongere en soepelere huid van een aantal jaar geleden. Een TCA-peeling biedt biedt uitkomst. Het is de oplossing voor een vitalere huid en een frisse jeugdige teint.

Een Trichloorazijnzuur peeling is een behandeling waarbij de bovenste huidlaag wordt verwijderd met behulp van een chemisch schuurmiddel. Het resultaat is een betere huidstructuur, een egalere huidskleur en minder rimpels en oneffenheden. Ook huidschade door zon, roken, acne of pigmentvlekken wordt veel minder zichtbaar. Dit zorgt voor een frissere uitstraling van de huid waardoor u er vaak jaren jonger uit ziet.

 

 

 

 

 

Het consult

Welk type peeling het beste bij u past wordt samen met u bepaald tijdens een consult met onze cosmetische arts. Deze zal de behandelmogelijkheden en uw verwachtingen met u bespreken. Tevens zal hij uw huid bekijken en u adviseren welke behandeling voor u het meest geschikt is. Dit kan variëren van een lichte tot een diepere peeling. U krijgt dus altijd de behandeling die voor u het beste is. Het consult is ook een mooi moment om vragen te stellen. De arts zal u vragen naar zaken als evt. Huidproblemen, koortslip, hartklachten, allergieën, medisch verleden. Een chemische peeling is behalve voor het gezicht ook zeer geschikt voor hals, decolleté en handen.

 

De behandeling

In aanloop naar de behandeling wordt de huid voorbehandeld met een speciale crème. Dit zorgt voor een beter effect van de chemische stoffen en voor een snellere genezing van de huid. Een peeling wordt meestal zonder verdoving gedaan, maar indien gewenst kan er een kalmerend pilletje worden geslikt. Voor een peeling kunnen verschillende chemische middelen worden gebruikt. Dit zijn naast TCA o.a. Glycozuur, Salicylzuur en Fenol. De middelen moeten 30 minuten tot 2 uur inwerken. Dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag oplost en verdwijnt.

 

De behandeling voelt warm en een beetje branderig aan. Hierna wordt de huid behandeld met een speciale crème die de huid neutraliseert en ontstekingen voorkomt.

  

De resultaten zijn geweldig en de behandeling is veel minder ingrijpend dan bijvoorbeeld een microdermbrasie. De meeste dames (en heren) zijn dan ook zeer tevreden met het effect.

  

 TARIEVEN

 

  • Skintech Easy droxy (light peeling) 3 sessies € 250,-
  • Skintech Pain control (TCA peeling) 3 sessies     € 650,-

 

Direct Afspraak inplannen of Neem contact op

 

 

Bij ernstige postoperatieve complicaties de eerste 24 uur na de ingreep of bij koorts, dient u direct contact op te nemen met onze artsen noodlijn op 085-2734793 (24 uur per dag bereikbaar)