• darkblurbg

Veilig de nieuwste trend billen lift met filler of met lichaamseigen vet (lipofilling) laten uitvoeren bij dè kliniek in bilvergroting

.

De trendDe Braziliaanse billift is een trend die is overgewaaid vanuit Brazilië. Deze trend is momenteel erg populair bij influencers en celebrities in Hollywood en Los-Angeles. Jennifer Lopez, Kim & Khloe Kardashian, Beyonce, Kylie Jenner en Amber Rose rocken hun Brazialian butt in mooi en strak zittende designerkleding. Ook in Europa zien wij dat meer vrouwen deze trend volgen en zich zekerder voelen met mooie strakke volle billen. Essential Aesthetics is dè kliniek die de nieuwste technieken gebruikt voor een prachtig resultaat. Wij hebben speciaal voor u een team van ervaren en deskundigen specialisten onderzoek laten doen om samen met gespecialiseerde buitenlandse artsen de juiste nieuwste veilige behandelmethode te ontwikkelen voor een perfect resultaat.


Veel vrouwen hebben last van volume verlies van de bilpartij

Net zoals bij het gezicht wordt de elasticiteit en het volume bij de billen minder. Veel vrouwen verliezen volume en zijn niet tevreden over de vorm van hun billen. Vanaf het 25ste levensjaar nemen volume en vorm af. Ook na een dieet komt het vaak voor dat de billen minder volume overhouden. Onze artsen krijgen vaak tijdens een consult te horen dat vrouwen zich niet prettig voelen met plattere billen. Vooral bij het dragen van bikini, badpak en/ of lingerie. Met de Brazilian billen lift van Essential Aesthetics, worden de billen zonder het verwijderen van huidweefsel dmv van kleine injecties snel en veilig gevuld. De vorm verandert en geeft de bilpartij meer volume, stevigheid en biedt een liftend effect.

Verlies van volume en ongelijkheid kunnen gemakkelijk worden gecorrigeerd al naar gelang uw wensen en behoeften. Krijg NU zelf een mooiere en aantrekkelijke vorm van uw lichaamscontour door volume te geven aan de bilpartij en heupen.

Zien uw billen er ondanks de vele work outs toch niet zo stevig eruitzien zoals u zou willen? Of hebt u altijd ronde sensuele billen willen hebben?. Onze ervaren deskundigen staan voor u klaar om u te helpen bij het verkrijgen van het gewenste resultaat. Vol vertrouwen weer die mooie strakke jurk aan, of lekker in je bikini op het strand lopen zonder een omslagdoek hoeven te gebruiken behoort met de Brazilian billen lift nu tot de mogelijkheden.

Ook Vollere billen? Neem contact met ons op!

 


Brazilian billen lift. Een niet-operatieve ingreep voor vergroting en versteviging van de bilpartij

Wat houdt een Brazillian billift in? Bij Essential Aesthetics staat uw gezondheid hoog in het vaandel. Daarom hebben wij gespecialiseerde chirurgen die zonder een operatieve ingreep de billen back in shape kunnen krijgen. Onze artsen behandelen met injectables die gevuld zijn met een pure niet van dierlijke oorsprong afkomstige gel. Na vergroting van de bilpartij met de injectables heeft u geen hersteltijd nodig, vervelende bijverschijnselen zoals littekenvorming of andere risico’s die u loopt bij een operatieve ingreep worden u bespaard. Uw billen kunnen pijnloos worden vergroot en de vorm kan ook naar uw wens aangepast worden. Deze Brazialian billen lift geeft een onmiddelijk resultaat dat wel tot 12 maanden lang aanhoudt . In het lichaam wordt de biocompatibele gel langzaam afgebroken. Als u een langduriger resultaat wenst, dan kunt u een herhalingsbehandeling ondergaan om zo het esthetische resultaat te behouden. De behandeling wordt goed door het lichaam geaccepteerd en heeft nagenoeg geen hersteltijd nodig.

De behandeling

Op de dag van uw behandeling, nemen wij bij Essential Aesthetics alle tijd om de procedure nogmaals rustig met u door te nemen. Ons deskundig personeel staat voor u klaar om al uw (nieuwe) vragen te beantwoorden. De behandeling vindt doorgaanplaats onder lokale verdoving. Een Brazilian billen lift duurt 30-90 minuten, afhankelijk van het gewenste resultaat. Het resultaat is meteen zichtbaar na de behandeling.

 

 

Consult voor verbeteren van uw lichaamscontour

Kom goed voorbereid naar het consult. Wees eerlijk naar u zelf over uw wensen en verwachtingen. U krijgt uitleg hoe de filler op een veilige manier aan uw wensen tegemoet kan komen. Er wordt naar uw medische geschiedenis gevraagd. Bij het verlaten van het consult, bent u goed geïnformeerd over de filler en weet u precies welk resultaat u kunt verwachten.

 

 

Na de behandeling

Na de behandeling ontvangt u een checklist. Het is normaal dat u enkele dagen na de behandeling op het behandelde gebied last heeft van gezwollenheid, roodheid, stijfheid, pijn, blauwe plekken of jeuk. Een normale pijnstiller verlicht deze pijn. Ondanks dat u gelijk na de behandeling uw dagelijkse activiteiten kunt hervatten, raden wij u aan het rustig aan te doen. Het is verstandig gedurende twee of drie weken na de behandeling niet te actief te sporten en het behandelde gebied niet te masseren.

De geïnjecteerde gel wordt op natuurlijke wijze in het lichaam afgebroken. Uw billen blijven wel tot 12 maanden vol en rond. Als u dit resultaat wil behouden is het raadzaam om na deze periode een herhalingsbehandeling te ondergaan. Bij deze herhalingsbehandeling wordt een kleinere hoeveelheid gel ingebracht zodat uw billen hun vorm en volheid blijven behouden.

 

 

De meest gestelde vragen: 

 

Wat voor een substantie zit er in de filler?

Onze chirurgen werken met een filler die gevuld is met een gel. De gel is een kristalheldere gel gebaseerd op gestabiliseerd hyaluronzuur. Hyaluronzuur, dat van nature voorkomt in het lichaam, bindt water en helpt het volume van de huid te behouden. Door het hyaluronzuur te stabiliseren middels de NASHA technologie houdt het langer. Het is identiek aan het lichaamseigen hyaluronzuur en is biologisch afbreekbaar. Het maakt de huid egaler en verwijdert onregelmatigheden. De filler is speciaal ontwikkeld om het volume van het lichaam te herstellen en staat garant voor het verbeteren van de lichaamscontour. De hyaluronzuurpartikels zijn groter en geven veel volume daar waar nodig. Bij Essential Aesthetics wordt de Brazilian billen lift uitsluitend door een gercertificeerde platisch chirurg uitgevoerd.

 

Hoe lang duurt een behandling?

Een behandeling duurt gemiddeld 30-90 minuten afhankelijk van het te behandelen gebied en van de hoeveelheid geïnjecteerde gel. Het resultaat is direct zichtbaar.

 

Hoe verloopt een Brazialian billen lift behandeling?

De behandeling moet uitgevoerd worden in een kliniek door een gecertificeerd arts. De behandeling vereist een lokale verdoving van het gebied waar de gel geïnjecteerd wordt. De behandeling duurt gemiddeld 30- 90 minuten en geeft direct resultaat. Bespreek met uw arts wat u voor en na de behandeling moet doen.

Wie kan een Brazilian billen lift behandeling ondergaan?

De Braziilian billen lift is geschikt voor iedereen, die de vorm van het lichaam niet permanent wenst te veranderen en die geen zware operatie wil ondergaan. Onze injectables zijn daarom bijzonder geschikt voor mensen die bezwaar hebben om onder narcose te gaan of bang zijn voor littekens als gevolg van de operatie.

Een filler behandeling is een korte ingreep waarbij alleen een lokale verdoving nodig is. De hersteltijd is kort en men kan de dagelijkse werkzaamheden snel hervatten.

 

Zijn er redenen om geen behandeling te ondergaan?

Zoals bij elke medische procedure kunnen er uitzonderingen zijn die samen met de arts geëvalueerd moeten worden. Er mag nooit een behandeling plaatsvinden van een gebied of vlakbij een gebied dat geïrriteerd is, geïnfecteerd is of waar zich een tumor bevindt.

Na de Brazilian billen lift behandeling?

U ziet direct na de behandeling het gewenste resultaat. Na de behandeling kan het behandelde gebied een aantal dagen pijnlijk aanvoelen. Dit komt omdat de gel zich nestelt en druk uitoefent op het omliggende weefsel. Een normale pijnstiller volstaat doorgaans om het pijnlijke gevoel weg te nemen. 

Wel is het aanbevolen om na de behandeling niet heftig te gaan sporten of druk uit te oefenen op het behandelde gebied. De meeste mensen kunnen na de behandeling hun dagelijkse activiteiten snel weer hervatten. Uw behandelend arts geeft u het na de behandeling advies.

Wie mag een Brazilian billen lift behandeling uitvoeren?

Wij raden u aan om u alleen door een gecertificeerd plastisch chirurg te laten behandelen.

 

Wat zijn de voordelen?

De filler verbetert op natuurlijke wijze lichaamscontour. Het resultaat is  langdurig maar niet permanent. De behandeling verloopt snel en vereist alleen een plaatselijke verdoving. De herstelperiode is kort. U kunt uw dagelijkse werkzaamheden snel weer hervatten.

 

De voordelen van injectables zijn:

U ondergaat geen zware operatieve ingreep en gaat niet onder narcose. Bij de behandeling wordt geen gebruik gemaakt van permanente implantaten of lichaamsvet.  Omdat de filler niet permanent is kan het continu aan uw wensen van dat moment worden aangepast zodat u in controle blijft hoe u eruit ziet.  U hoeft zich na de behandeling geen zorgen te maken over permanente littekenvorming. 

 

Hoe lang houdt het resultaat van een behandeling aan?

De esthetische verbetering houdt meestal tot een jaar aan. De gel breekt langzaam in het lichaam af. Ieder lichaam is anders en daarom bestaat er van geval tot geval verschil.

Om het gewenste esthetische effect te behouden is het doorgaans na 9-12 maanden nodig de behandeling te herhalen. Er zijn dan kleinere hoeveelheden gel nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. 

Hoe verdwijnt de gel uit het lichaam?

Het afbreken van de gel is een langzaam en geleidelijk proces. Het wordt op natuurlijke wijze door het lichaam afgebroken. 

 

Is de procedure veilig?

Ja, dei injectables bevatten een gestabiliseerd hyaluronzuur dat al bij meer dan 10 miljoen behandelingen werd toegepast. Hierbij zijn geen levensbedreigende situaties gerapporteerd. De veiligheid van de injectables zijn uitgebreid geëvalueerd en onderzocht volgens de medische standaarden.

Zijn er bijwerkingen na een Brazilian billen lift behandeling bekend?

Een normale bijwerking is lichte pijn en gezwollenheid daar waar de gel is geïnjecteerd. Het is mogelijk dat bij een lichte druk op het weefsel de gel kan irriteren en een lichte ontsteking kan veroorzaken. Dit is een normale reactie. Het behandelde gebied kan een aantal dagen lang pijnlijk aanvoelen en gevoelig zijn. Ook een lichte zwelling is mogelijk. Een normale pijnstiller geeft doorgaans genoeg verlichting.

 

Meer weten over de mogelijkheden?

Vraag dan nu informatie aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend consult. Onze ervaren plastisch chirurgen beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u precies wat de mogelijkheden zijn.

 

Filler billen mini          € 2.500,- 

Filler billen large vanaf € 6.000,-   

 

Tijdens het consult zullen wij samen met u bepalen met welke behandeling u het beste resultaat heeft.

 

 


Neem contact met ons op