• darkblurbg

 

                                                                              

 

Er zijn veel verschillende fillers verkrijgbaar tegenwoordig, maar hoe weet je nu welke het beste is? Laat je in ieder geval goed informeren door de behandelend arts over welk merk en de hoeveelheid die wordt geinjecteerd. 

Bij Essential Aesthetics werken we enkel met de allerbeste producten die verkrijgbaar zijn. Wij zijn de enige kliniek in Den Haag die met de Teosyal RHA lijn werkt. De Teosyal RHA lijn heeft alle anti-aging awards gewonnen en heeft onze artsen en cliënten in positieve zin verrast.

Je expressie maakt wie je bent, waarom houd je het niet natuurlijk ?

De huid, die een functionele eenheid vormt met de spieren, rekt uit en plooit bij elke gelaatsuitdrukking en beweging. Dit gebeurt gedurende je hele leven, elke keer als je bijvoorbeeld fronst, lacht, eet of je ogen tegen het felle licht samenknijpt. Door het verouderingsproces wordt de huid langzaam maar zeker droger, dunner en verliest het elasticiteit. Hierdoor kan de huid steeds minder goed in z’n oorspronkelijke vorm terug keren waardoor rimpels ontstaan.

 

Teosyal RHA – de evolutie van hyaluronzuur

Met de hyaluronzuren die tot dusverre beschikbaar waren, worden in een statisch gebied van het gezicht al fraaie resultaten behaald. Direct na de behandeling zijn de rimpels glad gestreken of dermate verzacht dat het uiterlijk duidelijk jonger en frisser is geworden. Bij hyaluronzuur dat echter geïnjecteerd wordt in dynamische gebieden van het gezicht, kan het soms voorkomen dat het materiaal door beweging van spieren op den duur verplaatst en zelfs voelbaar en zichtbaar wordt. Specifiek voor de dynamische gebieden is er nu Teosyal RHA, een nieuwe variant hyaluronzuur met unieke eigenschappen waardoor dit is uitgesloten.

 

Teosyal RHA – een gel die rekening houdt met je gelaatsuitdrukking

In het continue streven naar productverbetering, is Teosyal er met RHA in geslaagd een zachter en veerkrachtiger hyaluronzuur te ontwikkelen, dat speciaal is ontworpen om in de bewegende delen van het gelaat te worden geïnjecteerd. Dit innovatieve en gepatenteerde hyaluronzuur kenmerkt zich door de unieke dynamische eigenschappen van de gel. Dankzij de combinatie van elasticiteit, rekbaarheid en specifieke weerstand, vormt het product zich met alle bewegingen van het gelaat mee, om vervolgens bij ontspanning weer in de oorspronkelijke vorm terug te keren. Het resultaat is een duurzamer en natuurlijker resultaat.

 

Teosyal RHA – voor natuurlijke resultaten 

Naast de dynamische eigenschappen heeft Teosyal RHA nog meer voordelen. Zo is het product zachter en biedt het tegelijkertijd de juiste weerstand om liftend effect te geven. Omdat het product zachter is en daardoor minder weerstand geeft tijdens het injecteren, is de behandeling nog minder gevoelig geworden. Daarnaast is RHA bovendien de meest natuurlijke en zuivere hyaluronzuur filler die er bestaat, waardoor de kans op complicaties tot een minimum verkleind wordt.

 

Teosyal RHA – een pijnloze behandeling

RHA is een waardevolle aanvulling op de bestaande hyaluronzuren van Teosyal waarmee resultaten verder geperfectioneerd kunnen worden. Net zoals Teosyal Pure Sense is Teosyal RHA voorzien van de verdovingsvloeistof lidocaïne voor optimaal patiënten comfort. Daarnaast gebruiken we bij Essential Aesthetics de Teosyalpen, om het patiënten comfort te waarborgen. 

Product range

Teosyal RHA 1: Smokerslines rimpels                                € 450,- 
Teosyal RHA 2: Lippen, rimpels                                            € 499,- 
Teosyal RHA 3: Diepere rimpels                                           € 550,- 
Teosyal RHA 4: Volumeherstel                                             € 650,- 

De Teosyal RHA lijn vult beter dan iedere andere filler en het resultaat blijft langer zichtbaar.