• darkblurbg

      

                                                 

Nog een  anti aging awards winnaar van Teosyal, de Redensity II filler, de enige filler ter wereld, specifiek geïndiceerd voor het vullen van de traangootjes om zo de vermoeide blik en donkere wallen te verminderen. 

TEOSYAL REDENSITY II is een biologisch afbreekbare, niet-permanente filler op basis van natuurlijk gecrosslinked en niet-gecrosslinked hyaluronzuur gecombineerd met een stevig dermacomplex. Het is de ideale injectable voor de behandeling onder de ogen. Dit gebied is zeer delicaat en kent een moeilijke anatomie voor een injectable. Een filler met specifieke eigenschappen is wat nodig is om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen.

TEOSYAL REDENSITY II is de eerste en enige injectable ter wereld die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling onder de ogen! Redensity II geeft het traangootje onder de ogen plaatselijk wat meer volume, zodat men weer een frisse en energieke uitstraling creeert. TEOSYAL REDENSITY II geeft een perfect volume resultaat en werkt tot in detail. Het dermacomplex bestaande uit anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en amino zuren. Dit complex zorgt voor een betere huidconditie. waardoor de donkere kringen onder de ogen verminderen.

 

                                                                         Voor en na behandelingsfoto's Teosyal Redensity II: 

                              

                                     

 

 

Teosyal cosmeceuticals heeft een speciale oogroller gecreerd die u bij ons kunt kopen om de behandeling te complementeren voor slechts € 80,- 

                                                                        

 

 

Tarieven 

1.0 ml Teosyal Redensity II  € 600,- (18-24mnd zichtbaar)