• darkblurbg

Wij beschikken bij Essential Aesthetics over een breed gamma aan hyaluronzuurfillers, ieder specifiek geïndiceerd voor het behandelgebied. 

Voor het opvullen van de traangootjes gebruiken wij de enige filler ter wereld die hier specifiek voor geïndiceerd is, Teosyal Redensity 2

Teosyal Redensity 2 is een biologisch afbreekbare, niet-permanente filler op basis van natuurlijk gecrosslinked en niet-gecrosslinked hyaluronzuur gecombineerd met een stevig dermacomplex. Het is de ideale injectable voor de behandeling onder de ogen. Dit gebied is zeer delicaat en kent een moeilijke anatomie voor een injectable. Een filler met specifieke eigenschappen is wat nodig is om veilig, zonder complicaties het beste resultaat te behalen.

Teosyal Redensity 2 is de eerste en enige injectable ter wereld die speciaal ontwikkeld is voor de behandeling onder de ogen! Redensity II geeft het traangootje onder de ogen plaatselijk wat meer volume, zodat men weer een frisse en energieke uitstraling creeert.

Teosyal Redensity 2 geeft een perfect volume resultaat en werkt tot in detail. Het dermacomplex bestaande uit anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en amino zuren. Dit complex zorgt voor een betere huidconditie. waardoor de donkere kringen onder de ogen verminderen.

                                                 

                                                                                 Voorbeeld na de Teosyal Redensity 2 behandeling 

                                                         

 

 

Tarieven

0.5 ml Teosyal Redensity 2   € 300,- 

1.0 ml Teosyal Redensity 2   € 600,- 

De filler behandeling blijft ongeveer 18-24 maanden zichtbaar