• darkblurbg

 

RESTYLANE SKINBOOSTERS™


ONTDEK NU HET GEHEIM VAN LANGDURIGE HYDRATATIE VAN UW HUID

De kwaliteit en de uiterlijke kenmerken van de huid hebben te lijden onder blootstelling aan de zon, milieuvervuiling en een ongezonde levensstijl. Hierdoor neemt het vermogen van de huid om vocht vast te houden af, terwijl dat juist essentieel is om de huid glad, soepel en stralend te houden.

 

Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid en zorgt er dankzij zijn groot waterbindend vermogen voor dat de huid gehydrateerd blijft. Micro-injecties met Restylane Skinboosters™ hydrateren de huid doordat

er microreservoirs gestabiliseerd hyaluronzuur worden opgebouwd in de middelste en onderste huidlaag. Dit zorgt voor intensieve hydratatie van binnenuit, langdurige verbetering van de huidkwaliteit en een frisse

uitstraling, zoals wetenschappelijk is aangetoond.1-3

 

In tegenstelling tot huidverzorging van buitenaf, wat de huid slechts tijdelijk zeer oppervlakkig hydrateert, biedt Restylane Skinboosters hydratatie van de huid van binnenuit voor een lang aanhoudend effect.

 

+ UNIEKE BEHANDELING VOOR LANGDURIGE HYDRATATIE VAN DE HUID1,3

 

+ MINIMAAL INVASIEVE PROCEDURE VOOR EEN FRISSE UITSTRALING4

 

+ UNIEK VOOR GEZICHT, NEK, DECOLLETÉ EN HANDEN5

Over hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een stof die van nature in het menselijk lichaam voorkomt en een groot waterbindend vermogen heeft. Hyaluronzuur trekt watermoleculen aan, wat ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd blijft. Gestabiliseerd hyaluronzuur is een zachte, gelachtige substantie die water absorbeert en de huid van het behandelde gebied diep hydrateert, waardoor de huid op die plaats steviger, elastischer en gladder wordt.
Aan de buitenkant wordt dit zichtbaar doordat de huid een mooie, gezonde gloed krijgt.

 

Hoe werkt Restylane Skinboosters?
De micro-injecties worden toegediend door een arts die daarvoor is opgeleid. Er kan worden gekozen voor Restylane Skinboosters met een licht verdovend middel of de arts kan het te behandelen gebied plaatselijk verdoven om de behandeling comfortabeler te maken. Daarnaast bestaan er verschillende injectietechnieken, zodat de behandeling precies kan worden afgestemd op uw individuele wensen. Elke behandelsessie duurt ongeveer 15-20 minuten.

 

RESTYLANE SKINBOOSTERS VOOR GEZICHT, HALS, DECOLLETÉ EN HANDEN

Met Restylane Skinboosters kunnen verschillende delen van het lichaam worden behandeld zoals het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Restylane Skinboosters kan als afzonderlijke behandeling worden toegepast of in combinatie met andere schoonheidsbehandelingen, zoals een laserbehandeling, een peeling of een behandeling met hyaluronzuur Fillers.  Bovendien kunnen Restylane Skinboosters worden gebruikt voor het vervagen van acnelittekens, zodat de huid weer gladder en egaler wordt.

 

Voor de behandeling
Licht uw arts in over medicatie die u gebruikt (zoals aspirine of antistollingsmiddelen), auto-immuunziektes, allergieën, eerdere esthetische behandelingen, zwangerschap of borstvoeding.


Na de behandeling
Na de behandeling kunt u een aantal dagen last hebben van lichte roodheid, zwelling of enigszins blauwe plekken in het behandelde gebied. In veel gevallen verdwijnt de zweling  binnen een paar dagen. Uw arts kan u adviseren het behandelde gebied goed te koelen om de zwelling tegen te gaan. U kunt direct na de behandeling beter geen make-up aanbrengen op de huid. Na zo’n 24 uur kunt u indien nodig een beetje make-up gebruiken om eventuele roodheid of blauwe plekken te camoufleren.

Doeltreffendheid en veiligheidsprofiel

Hyaluronzuur wordt al jarenlang voor cosmetische en medische doeleinden gebruikt en de doeltreffendheid en veiligheid ervan zijn bewezen in vele klinische proeven. De hyaluronzuur-formule die gebruikt wordt in Restylane Skinboosters is gebaseerd op het meest gedocumenteerde injecteerbare, niet-dierlijke hyaluronzuur ter wereld: Restylane. Restylane is inmiddels een merk van internationale allure dat sinds 1996 18 jaar onderzoek en meer dan 20 miljoen behandelingen op zijn naam heeft staan. 

  

DIVERSE VRAGEN

 

Kunnen Restylane Skinboosters-producten met andere esthetische huidbehandelingen worden gecombineerd?

Restylane Skinboosters biedt diverse behandelmogelijkheden en kan afzonderlijk of in combinatie met andere esthetische behandelingen worden gebruikt.  

 

Hoeveel behandelsessies zijn er nodig?
In veel gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om de huid langdurig te hydrateren. Het behandelplan voor Restylane Skinboosters bestaat uit drie behandelingen die twee tot vier weken na elkaar worden uitgevoerd, waarna er nog een onderhoudsbehandeling plaatsvindt. Uw arts overlegt met u wat voor u het beste behandelplan is.


Zijn er verschillende soorten Restylane Skinboosters voor verschillende huidtypes?

Ja. Er zijn verschillende Restylane Skinbooster-producten. Afhankelijk van het gebied en het huidtype kan het juiste product worden gekozen:
Restylane Skinboosters Vital voor de verouderde of door zonlicht beschadigde huid.

Restylane Skinboosters Vital Light voor de jongere of kwetsbare huid.

Wat maakt Restylane Skinboosters anders dan andere behandelingen?

Traditionele huidverzorgingsproducten die op de huid worden aangebracht, zijn er eenvoudig weer af te wassen, terwijl Restylane Skinboosters diep in de huid water vasthoudt voor een langdurige hydratatie. Hierdoor wordt de huid weer elastischer, steviger en gladder. 1-4

Fillers helpen het volume in specifieke delen van het gezicht te herstellen (bijv. opvullen van rimpels en lijntjes of vergroten van de lippen). Restylane Skinboosters daarentegen verbetert het hydratatieniveau en de huidkwaliteit , zodat de huid van het gezicht, de handen, de hals, het decolleté of de lippen elastischer, steviger en gladder wordt waardoor de huid weer een frisse uitstraling krijgt.

 

Mesotherapeutische producten worden geïnjecteerd in een meer aan de oppervlakte liggende laag van de huid en de resultaten zijn afhankelijk van de gebruikte oplossing. Restylane Skinboosters bevat een unieke

vorm van gestabiliseerd hyaluronzuur, een molecule waarvan bewezen is dat het de huid langdurig hydrateert en laat stralen.