• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Meso therapie met skinboosters
  • darkblurbg

Essential Aesthetics streeft ernaar wetenschappelijke kennis met u te delen, zodat u inzicht in en duidelijkheid over de verouderingsprocessen van uw uiterlijk krijgt. Anti-aging is een lange termijn verplichting aan uzelf. Daarom willen wij u graag de kennis aanbieden van ons specialistenteam dat samen met u, tijdens een persoonlijk gesprek, een speciaal voor u op maat gesneden behandelplan wil opstellen. De verjonging wordt gedurende een aantal sessies in gang gezet en onderhouden, al naar gelang de kwaliteit van uw huid, uw wensen en verlangens.

Bij ouder worden denkt u snel aan rimpels, een slappe en dunne huid, en het verlies van volume in uw gezicht en lippen. Het is wetenschappelijk bewezen dat injectables en anti-aging behandelingen een belangrijke rol spelen bij het vertragen van het verouderingsproces, en dit alles met een minimaal invasieve behandeling.

Wij hebben bij Essential Aesthetics een selectie gemaakt van louter de allerbeste producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Zo heeft de ene fabrikant de beste botuline toxine en de andere weer de beste hyaluronzuurfiller . Daarnaast hebben wij voor elke indicatie wat betreft de fillers ook een selectie gemaakt welke fabrikant de beste filler heeft gecreëerd om zo voor u het beste resultaat te boeken. Naast Botox- en fillers hebben wij ook een breed gamma aan skinboosters en andere huidpreparaten zodat we u er weer fris en uitgerust kunnen laten uitzien.

We kunnen een onderscheid maken in de verschillende soorten injectables en in dit menu kunt u klikken op de specifieke injectable zodat u weet waar deze injectables voor zijn gemaakt. Essential Aesthetics maakt alleen gebruik van injectables die een tijdelijk resultaat geven. Permanente fillers zijn verboden in de Europese Gemeenschap en kunnen zeer ernstige complicaties tot gevolg hebben. Alleen daarom gebruiken wij deze middelen niet. 

Wat is: 

Botox: een stof die spieren (tijdelijk) ontspannen en minder actief maken; hierdoor ontstaan minder rimpels.

Fillers: vulmiddel voor rimpels, maar ook heel goed te gebruiken om het gezicht meer volume te geven en de lippen voller te maken.

Meso-therapie (Skinboosters): een vitaminencomplex gecombineerd met anti–aging complexen en hyaluronzuur,waarmee het verouderingsproces wordt vertraagd en dat direct een langdurende gezonde en stralende huid geeft.

Peelings: een behandeling die als doel heeft om de huid zichtbaar te verbeteren en de textuur glad en egaal te maken.