Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €4800

Optimale Borstlift

Verfijnde resultaten, ontworpen met precisie en toewijding door onze Italiaanse gerenommeerde plastisch chirurg Dr. Piombino.

Voor en Na

Borstlift foto's voor na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Borstlift Informatie

Wat is een borstlift?

Kliniken Image

Een borstlift is een standaardprocedure in de cosmetische chirurgie. Tijdens de operatie wordt de borst verjongd en steviger gemaakt. De operatie wordt mastopexie genoemd en wordt uitgevoerd bij vrouwen wiens borsten zijn gaan hangen. Dit is vaak het gevolg van zwangerschap, borstvoeding, ouderdom en/of simpelweg zwaartekracht! Zwangerschap en het geven van borstvoeding zorgen ervoor dat de bindweefselbanden afbreken en de huid uitrekken.

Behandelingen

Borstlift behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics Kliniek, uw vooraanstaande bestemming voor borstlift behandelingen. Met meer dan 10 jaar ervaring is onze kliniek gespecialiseerd in de transformatieve kunst van de borstlift, ook bekend als mastopexie.

Kliniken Image

Mastopexy

Borstlift

Kliniken Image

Borstlift

Morpheus8

Details van Borstlift Behandeling

 • GalaFLEX® is een tijdelijke, absorbeerbare matrix die wordt gebruikt ter versterking, stabilisering en ondersteuning van zacht weefsel dat verslapt is en is ontworpen voor ondersteuning onmiddellijk na borstoperaties, zodat het lichaam kan genezen en een nieuwe gezonde weefsellaag van hoofdzakelijk volgroeid collageen kan vormen.

  De GalaFLEX®-matrix is gemaakt van een polymeer van biologische herkomst genaamd (poly-4-hydroxybutyraat – (P4HB™), dat na verloop van tijd afbreekt in koolstofdioxide en water, een proces dat vergeleken kan worden met absorbeerbare hechtingen. Dit wil zeggen dat jouw lichaam weet hoe het deze matrix op veilige en natuurlijke wijze moet metaboliseren en volledig absorberen.

  De GalaFLEX®-matrix is in verschillende vormen verkrijgbaar voor gebruik bij borstoperaties. Jouw chirurg kiest de GalaFLEX®-matrix die past bij de vorm en behoefte van jouw lichaam.

  Behoud van ptosiscorrectie
  Sterk
  Bioabsorbeerbaar
  Voorspelbare prestaties

 • Jouw chirurg plaatst de inwendige bh-matrix van GalaFLEX® tijdens de operatie onder jouw huid. Het unieke weefpatroon van de matrix bevordert snelle cellulaire infiltratie en de vorming van nieuw collageen; een zeer belangrijk bestanddeel van gezond huidweefsel. Dit nieuw gevormde weefsel is soepel maar toch sterk genoeg om stabiliteit en ondersteuning te bieden voor het gelifte weefsel.

  Na 18-24 maanden is de matrix zo goed als volledig geabsorbeerd en wordt het door het lichaam uitgescheiden als water en koolstofdioxide via natuurlijke fysiologische routes. Er blijven geen polymeermetabolieten achter nadat het afbraakproces voltooid is. Het resterende collageenweefsel is 3 à 4 keer sterker dan het oorspronkelijke weefsel.

 • De GalaFLEX®-matrices worden tijdens borstoperaties gebruikt voor patiënten die extra ondersteuning nodig hebben omdat hun zachte weefsel slap of zwak is. De GalaFLEX®-matrices worden gebruikt bij borstoperaties zoals borstverkleining, borstvergroting of revisieoperaties.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een borstlift?

De uiteindelijke prijs van de borstlift hangt af van de complexiteit van jouw geval. Laat ons je helpen om he esthetische doelen te bereiken met een borstliftprocedure op maat gemaakt voor jouw situatie. Ons vriendelijke team zal je door het proces begeleiden, eventuele zorgen aanpakken en uitgebreide informatie verstrekken over de prijzen voor een borstlift.

Je kunt jouw behandeling bij Essential Aesthetics met een financiering in termijnen betalen. Neem hierover contact met ons op.

Prijzen

Borstlift

Vanaf €4800

FAQ

Veelgestelde vragen over een borstlift

 • Deze behandeling wordt ook onder algehele verdoving uitgevoerd. Meestal wordt de procedure uitgevoerd met een sleutelgatincisie. Bij deze procedure wordt de incisie gemaakt in de huid rondom de tepelhof met twee diagonale neerwaartse incisies (in de vorm van een sleutelgat). Het klierweefsel, vet en huid worden allemaal verwijderd, en de tepels worden opnieuw gepositioneerd. Een borstlift kan ook de grootte van de tepelhof (de bruine huid rond de tepel) verminderen.

  De huid wordt van beide zijden van de borst naar beneden getrokken en rondom de tepelhof, waardoor de nieuwe borstcurve ontstaat.

  Het borstweefsel en de huid worden meestal met oplosbare hechtingen aan elkaar gehecht. De littekens hebben de vorm van een anker met een cirkel rond de tepelhof, verticaal omhoog naar de vouw onder de borst en horizontaal langs de vouw onder de borst. Als u wenst dat uw borsten voller zijn of minder hangen, kunnen ze tijdens de operatie worden opgevuld door het plaatsen van siliconen borstimplantaten.

 • We raden je aan realistisch te blijven en geen perfectie te verwachten na een borst lift behandeling. De chirurg moet een aantal factoren in overweging nemen bij het beoordelen van de mastopexie of borstverkleining, zoals:

  Je natuurlijke borsten;
  De stand van je tepels;
  Jouw leeftijd;
  Huidtextuur;
  Je eigen anatomie;
  Genezende eigenschappen en je algemene gezondheid.

  Deze zullen de uitkomst van de borstoperatie beïnvloeden.
  Borstlift is een betrouwbare en veilige procedure. Het resultaat is direct zichtbaar na de ingreep. Houd er echter rekening mee dat je borsten na de borstlift operatie in een drukverband worden gewikkeld, zodat je de nieuwe borsten niet meteen kunt zien. Je borsten zullen in het begin ook gezwollen zijn. Het eindresultaat is ongeveer 6 maanden later zichtbaar. De littekens zijn na een jaar verkleurd en nauwelijks meer zichtbaar.

 • Afhankelijk van de omvang van de operatie heb je mogelijk een drain nodig, maar deze kan meestal binnen 24 uur worden verwijderd. Op de borsten komt steunbanden of tape, deze kunnen worden vervangen door een sport- of operatiebeha. De eerste zes weken na de operatie wordt het afgeraden om uw armen hoger dan uw schouders te tillen. Tillen en sporten worden ook niet aanbevolen. Na die zes weken kun je langzaamaan weer normaal gaan bewegen. Zorg er echter voor dat je borsten goed ondersteund worden.

  We verwachten dat je – afhankelijk van je baan – binnen twee tot vier weken je normale activiteiten kunt hervatten. Houd er rekening mee dat sommige beroepen, bijvoorbeeld fysiek zware taken, een langere herstelperiode vergen. Als je tijdens de vereiste herstelperiode niet kunt stoppen met werken, raden we aan om de operatie uit te stellen tot een geschikter tijdstip. Dit geldt ook voor patiënten met inspannende hobby’s (bijvoorbeeld paardrijden, gymnastiek). Mochten er complicaties optreden, dan wordt de periode van afzien van dergelijke activiteiten verlengd totdat je volledig hersteld bent.

  Normale dingen die kunnen gebeuren na een operatie:

  • Kneuzingen, vooral rond de littekens
  • Tijdelijke gevoelloosheid
  • Zwelling, die geleidelijk zal afnemen
  • Milde pijn, waarvoor pijnstilling is voorgeschreven
 • De borsten zullen stevig verbonden zijn na de operatie. Het verband kan na 48 uur worden verwijderd. U zult direct na de operatie een speciale postoperatieve beha dragen. Deze beha lijkt op een sportbeha en geeft uw borsten de nodige ondersteuning. Draag deze beha zo lang als nodig is.

  De pijn is matig en kan gemakkelijk worden beheerst met pijnmedicatie. Soms worden er ook drains ingebracht om wondvocht af te voeren. Het optillen van uw armen boven uw schouders wordt de eerste zes weken na de operatie afgeraden. Ook tillen en sporten worden niet aanbevolen. Na die zes weken kunt u langzaam weer normaal bewegen. Zorg er echter voor dat uw borsten goed worden ondersteund.

 • Zoals alle operaties, brengen borstliften risico’s met zich mee en is er een risico op complicaties. De risico’s en complicaties zijn onder meer:

  • Littekens
  • Bloeding (hematoom)
  • Infectie
  • Slechte wondgenezing
  • Veranderingen in (het gevoel van) de tepel, tijdelijk of permanent

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved