Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 1500

Bilvergroting met fillers

Bereik vollere, mooi gevormde billen met vulstoffen!

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Informatie

Wat is billenvergroting met fillers?

Kliniken Image

Billenvergroting met fillers, ook wel bekend als niet-chirurgische billenvergroting of de BBl operatie, is een cosmetische ingreep om de grootte, vorm en projectie van de billen te verbeteren met behulp van injecteerbare dermale fillers. In tegenstelling tot chirurgische opties zoals implantaten of vetoverdracht, omvat deze niet-invasieve procedure het strategisch injecteren van door de FDA goedgekeurde vulstoffen in specifieke delen van de billen om de gewenste resultaten te bereiken.

Behandelingen

Bilvergroting met fillers behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics Clinic, waar we al meer dan een decennium onze expertise hebben ontwikkeld in billenvergroting met behulp van fillers.

Onze kliniek is toegewijd aan het helpen bereiken van uw gewenste esthetische doelen, en we zijn gespecialiseerd in het gebruik van twee hoogwaardige fillers: Sculptra en Lanluma.

sculptra filler

Bilvergroting met fillers

Sculptra

buttock with fat

Bilvergroting met fillers

Lanluma

Billenopvulbehandelingen

 • Sculptra billenopvuller is een cosmetische procedure waarbij Sculptra, een type dermale filler, wordt gebruikt om de billen te verbeteren en meer volume te geven. Het is een niet-chirurgische behandeling waarbij Sculptra in het billengebied wordt geïnjecteerd om een meer gevormde uitstraling te bereiken. Deze behandeling wordt vaak gezocht door mensen die hun billen willen vergroten en vormgeven zonder chirurgie.

 • Lanluma billenopvuller is een cosmetische procedure waarbij Lanluma, een dermale filler, wordt gebruikt om de billen te verbeteren en meer volume te geven. Net als Sculptra zorgt Lanluma voor een vollere en meer gevormde uitstraling van de billen zonder chirurgie. Deze niet-chirurgische behandeling omvat de injectie van Lanluma in het billengebied om het gewenste esthetische resultaat te bereiken.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Bilvergroting met fillers foto's voor na

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een Bilvergroting met fillers?

  De kosten van de billenvergroting met fillers kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen behandeling.

  Sculptra filler

  10cc

  € 600

  Sculptra filler

  100cc

  € 5000

  Sculptra filler

  200cc

  € 7500

  Lanluma filler

  10cc

  € 300

  Lanluma filler

  100cc

  € 3000

  Lanluma filler

  200cc

  € 5000

  FAQ

  Veelgestelde vragen over billenvergroting met fillers

  • Het product bestaat uit microdeeltjesparels van poly-L-melkzuur, een biocompatibel, biologisch afbreekbaar, synthetisch polymeer. Bij Essential Aesthetics wordt deze specifieke fillerbehandeling uitsluitend uitgevoerd door een gecertificeerde plastisch chirurg.

  • Onze experts raden af om de behandeling te ondergaan als:

   Je zwanger bent of borstvoeding geeft

   Je allergisch of overgevoelig bent voor de ingrediënten van het product, lidocaïne of andere lokale verdoving van dit type

   Je lijdt aan huidontsteking (huiduitslag zoals cysten, puistjes, uitslag of netelroos), infectie of tumoren, in of nabij het behandelgebied.

  • Het behandelde gebied kan licht pijnlijk aanvoelen. Het wordt aanbevolen om na de behandeling geen zware lichaamsbeweging te doen of druk uit te oefenen op het behandelde gebied. De meeste mensen kunnen na de behandeling snel hun dagelijkse bezigheden hervatten.

   Het is belangrijk om de 5-5-5 regel te volgen; masseer het gebied gedurende 5 minuten, 5 keer per dag, gedurende 5 dagen om collageenbultjes te voorkomen en om het product te helpen verspreiden.

   De uiteindelijke resultaten verschijnen na ongeveer 2 maanden, omdat het lichaam tot zes weken nodig heeft om zijn eigen collageen aan te maken.

  • Hoeveel cc van het product wordt ingespoten, hangt af van jouw wensen. Over het algemeen worden er zichtbare resultaten behaald met een minimum van 50cc per kant als je je billen meer stevigheid en volume wilt geven. Voor kleine oneffenheden of deukjes in dit gebied kan minder van het product worden gebruikt.

  • De esthetische verbetering houdt ongeveer 3 jaar aan. De gel breekt langzaam af in het lichaam. Elk lichaam is anders en daarom verschillen de resultaten van geval tot geval.

   Om het gewenste esthetische effect te behouden, kan het nodig zijn om een touch-up te doen na 9 tot 12 maanden. Er zijn dan kleinere hoeveelheden gel nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen.Voor een permanent resultaat kan je kiezen om bil implantaten te laten plaatsen. Onze professor Dr. Levan, de uitvinder van de bilimplantaten, heeft meer dan 27 jaar ervaring in dit vakgebied.

  • Zoals bij elke esthetische behandeling zijn er risico’s verbonden aan deze behandeling. Deze behandeling wordt echter niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor de ingrediënten.

   Risico’s met betrekking tot de behandeling
   Deze bijwerkingen zijn onder meer:

   Je kunt op de injectieplaats last krijgen van injectiegerelateerde reacties, waaronder zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring of gevoeligheid Deze klachten verdwijnen meestal spontaan binnen enkele dagen na de injectie;

   Je kunt last krijgen van ongewenste reacties tegen het geïmplanteerde materiaal (filler), met inbegrip van, maar niet beperkt tot: overgevoeligheid, allergische reacties, ontsteking, infectie, overmatige bloeduitstortingen, vochtophopingen, onvoldoende genezing, huidverkleuring, plaatselijke problemen met de doorbloeding, bloedpropjes of obstructies van de bloedtoevoer of abcesvorming op de plek van het implantaat waardoor er een verharding en/of littekenvorming ontstaat;

   Je kunt last krijgen van knobbelvorming of granulomen (een verzameling ontstoken cellen) die verwijderd moeten worden of waarvoor een andere behandeling nodig is;

   Je kunt last krijgen van zeldzame maar ernstige bijwerkingen die in verband worden gebracht met de intravasculaire injectie van fillers. Dit zijn onder meer tijdelijke of permanente gezichtsbeperkingen, blindheid (gebrek aan bloedtoevoer naar de hersenen), cerebrale ischemie of hersenbloedingen, die een beroerte, huidnecrose (afsterven van huidweefsel) en schade aan de onderliggende gezichtsstructuren;

   Andere dan de hierboven genoemde ongewenste reacties kunnen voorkomen waaronder verlies van gezichtsvermogen/permanente blindheid door verstopping van een netvliesader.

   Risico’s met betrekking tot lokale verdovingsmiddelen
   Er kan een verdovingsmiddel (anestheticum) gebruikt worden om het te behandelen gebied tijdelijk te verdoven en gevoelloos te maken. Lidocaïne kan bijwerkingen veroorzaken, waarvan de aard en ernst niet van te voren voorspeld kunnen worden.

   Dergelijke bijwerkingen bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot: blozen of roodheid van de huid, jeukende huid, rode of paarse pukkeltjes op de huid en een ongebruikelijk warme huid.

   Minder vaak voorkomende bijwerkingen bestaan uit, maar zijn niet beperkt tot: bloeduitstorting, bloeding, branderigheid, zwelling, pijn of een allergische reactie

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Contact

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved