Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €1500

Bilvergroting met fillers

Nummer 1 kliniek van Nederland voor bilfillers, uitgevoerd door hoogwaardige medische specialisten.

 

 

Voor en Na

Bil fillers foto's voor na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Informatie over bil fillers

Wat is een bilvergroting met fillers?

Kliniken Image

Hip dips, slappe billen of volumeverlies?

Bil fillers bieden de oplossing, zonder operatie.

Essential Aesthetics is dé nummer 1 kliniek in Nederland voor bil fillers.

Wij gebruiken Lanluma, een prijswinnende bodyfiller die speciaal voor het lichaam werd ontwikkeld.

 

De fillers stimuleren jouw natuurlijke collageenproductie. Dit zorgt voor meer volume en een betere huid.

De resultaten zijn erg natuurlijk en blijven meer dan twee jaar zichtbaar.

Een behandeling met bil fillers wordt bij Essential Aesthetics uitsluitend uitgevoerd door getrainde specialisten.


★ ★ ★ ★ ★/ ★ ★ ★ ★ ★

Review van Liz (patiënt op de foto)

”De eerste ontmoeting voelde meteen goed. Deze mensen, voor welke behandeling je ook komt, ze werken met hun hart. Het persoonlijke contact, de nazorg en de warmte voelen veilig en vertrouwd. Zelf heb ik na mijn zwangerschap bilfillers gehad voor de behandeling en de bodytite behandeling voor mijn buik.
Dr. Sewnaik en de rest van het team zijn geweldig.”

 

Behandelingen

Bilvergroting met fillers behandelingen

Momenteel zijn wij de nummer 1 kliniek op het gebied van bil fillers. Onze artsen zijn gespecialiseerd in het gebruik van de high-end prijswinnende Lanluma fillers.

Kliniken Image

Bilvergroting met fillers

Meer volume

Bil fillers, gemaakt van poly-melkzuur, stimuleren collageen aanmaak. Hierdoor ontstaat er meer volume in de billen. Als je meer volume wil, raden wij in de meeste gevallen 200cc aan.

Kliniken Image

Bilvergroting met fillers

Vult de hip dips

Bil fillers zijn een uitstekende oplossing voor hip dips. Hip dips zijn moeilijk te verhelpen met sporten: vaak is dit gewoon jouw bouw. Het injecteren van fillers in deze specifieke gebieden, geeft de billen een rondere look.

Kliniken Image

BodyTite

Lift de billen

Vaak zijn fillers alleen niet genoeg bij verslapte billen. Een combinatie met een billift met BodyTite is hiervoor ideaal. BodyTite is een non-invasieve behandeling die huid van het lichaam verstrakt en lift, zonder littekens.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een Bilvergroting met fillers?

De kosten van de billenvergroting met fillers kunnen variëren, afhankelijk van de gekozen behandeling en de hoeveelheid fillers.

Je kunt jouw behandeling bij Essential Aesthetics met een financiering in termijnen betalen. Neem hierover contact met ons op.

 

Lanluma voor Cellulites

50ml

€1500

Lanluma voor Hip dips

100ml

€3000

Lanluma voor Volume

200ml

€5000

Lanluma en BodyTite

200ml + bil lift + huidverstrakking

€7500

FAQ

Veelgestelde vragen over bilvergroting met fillers

 • Het product bestaat uit microdeeltjesparels van poly-L-melkzuur, een biocompatibel, biologisch afbreekbaar, synthetisch polymeer. Bij Essential Aesthetics wordt deze specifieke fillerbehandeling uitsluitend uitgevoerd door een gecertificeerde plastisch chirurg.

 • Onze experts raden af om de behandeling te ondergaan als:

  Je zwanger bent of borstvoeding geeft

  Je allergisch of overgevoelig bent voor de ingrediënten van het product, lidocaïne of andere lokale verdoving van dit type

  Je lijdt aan huidontsteking (huiduitslag zoals cysten, puistjes, uitslag of netelroos), infectie of tumoren, in of nabij het behandelgebied.

 • Hoeveel van het product wordt gebruikt, hangt af van jouw wensen. Over het algemeen worden er zichtbare resultaten behaald met 100ml als je je billen meer stevigheid en volume wilt geven. Voor kleine oneffenheden of deukjes in dit gebied kan minder van het product worden gebruikt.

 • Het behandelde gebied kan licht pijnlijk aanvoelen. Het wordt aanbevolen om na de behandeling geen zware lichaamsbeweging te doen of druk uit te oefenen op het behandelde gebied. De meeste mensen kunnen na de behandeling snel hun dagelijkse bezigheden hervatten.

  Het is belangrijk om de 5-5-5 regel te volgen; masseer het gebied gedurende 5 minuten, 5 keer per dag, gedurende 5 dagen om collageenbultjes te voorkomen en om het product te helpen verspreiden.

  De uiteindelijke resultaten verschijnen na ongeveer 2 maanden, omdat het lichaam tot zes weken nodig heeft om collageen aan te maken.

 • De esthetische verbetering houdt meer dan twee jaar aan. De filler breekt langzaam af in het lichaam. 

  Om het gewenste esthetische effect te behouden, kan het nodig zijn om een touch-up te doen na 9 tot 12 maanden. Voor een permanent resultaat kan je kiezen om bil implantaten te laten plaatsen. Onze professor Dr. Levan, de uitvinder van de bilimplantaten, heeft meer dan 27 jaar ervaring in dit vakgebied.

 • Zoals bij elke esthetische behandeling zijn er risico’s verbonden aan deze behandeling. Deze behandeling wordt echter niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en mensen die allergisch zijn voor de ingrediënten.

  Risico’s met betrekking tot de behandeling

  Je kunt op de injectieplaats last krijgen van injectiegerelateerde reacties, waaronder zwelling, roodheid, pijn, jeuk, verkleuring of gevoeligheid. Deze klachten verdwijnen meestal binnen enkele dagen na de injectie.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Kies voor zelfvertrouwen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Gratis Consult

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved