Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Borsten

Borstbehandelingen

Ontdek de schoonheid van zelfvertrouwen via onze borstbehandelingen

Borstverkleining | Gynecomastia

|

Borstvergroting | Borstlift

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Hoe kunnen borstbehandelingen bij Essential Aesthetics u helpen uw gewenste uitstraling te bereiken?

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borstbehandelingen?

Borstbehandelingen bij Essential Aesthetics bieden een scala aan mogelijkheden om uw gewenste look te bereiken door verschillende zorgen over borstgrootte, vorm en algehele uiterlijk aan te pakken. Of u nu denkt aan een vergroting voor extra volume, verkleining voor verbeterd comfort of een lift voor een jeugdigere contour, ons deskundige team werkt nauw met u samen om gepersonaliseerde behandelplannen te creëren die aansluiten bij uw esthetische doelen

Bijblijven met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borstbehandelingen is essentieel om geïnformeerde beslissingen te nemen over uw esthetische doelen. Bij Essential Aesthetics zijn we er trots op dat we voorop blijven lopen met innovatieve technieken en technologieën om onze patiënten de best mogelijke resultaten te bieden.

Borstbehandelingen

Essential Aesthetics Clinic biedt een scala aan gespecialiseerde borstbehandelingen die zijn ontworpen om tegemoet te komen aan diverse esthetische doelen en zorgen. Ons deskundige team is toegewijd aan het bieden van veilige, effectieve, gepersonaliseerde oplossingen die natuurlijke schoonheid verbeteren en het zelfvertrouwen vergroten. U kunt kiezen uit borstvergroting, borstlift, borstverkleining, gynaecomastie en tepelcorrectie.

Kliniken Image
Borstvergroting

Ontdek de aantrekkingskracht van borstvergroting, een veelgevraagde cosmetische ingreep die is ontworpen om zowel de grootte als de vorm te verbeteren, en vrouwen de mogelijkheid biedt om hun gewenste esthetische doelen te bereiken.

brest lift
Borstlift

Bij Essential Aesthetics Clinic kan onze borstliftbehandeling uw buste verjongen en verbeteren, wat zorgt voor een jeugdiger en zelfverzekerder uiterlijk. Ons deskundige team past deze procedure aan op uw unieke behoeften, voor de beste resultaten. Ervaar de transformatie vandaag nog

facetite den haag huidverstrakking gezicht den haag
Borstverkleining

Bij Essential Aesthetics Clinic is onze borstverkleiningsbehandeling ontworpen om verlichting te bieden bij ongemak en uw algehele welzijn te verbeteren. Ons ervaren team past deze procedure aan op uw individuele behoeften, voor optimale resultaten.

borstverkleining mannen
Gynaecomastie

Bij Essential Aesthetics Clinic is onze gynaecomastiebehandeling op maat gemaakt om mannen te helpen hun zelfvertrouwen terug te winnen door overmatig borstweefsel aan te pakken. Ons ervaren team past de procedure aan op uw unieke behoeften, voor een meer mannelijke en zelfverzekerde uitstraling.

tepelcorrectie den haag
Tepelcorrectie

In de Essential Aesthetics Clinic is onze behandeling voor tepelcorrectie ontworpen om de esthetiek van uw borsten te verbeteren, met evenwichtige en natuurlijk ogende tepels als resultaat.

Essential Aesthetics Clinic

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

Echte verfijning vind je in de pure daad van goed voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare, branchestandaard cosmetische ingrepen en operaties te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze patiënten over ons zeggen

Je weet pas hoe het is nadat je het zelf hebt gedaan. Daarom vertellen onze klanten ons eerlijk over hun ervaring met ons.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

FAQ

Veelgestelde Vragen over Borstbehandelingen

 • Neem contact met ons op om een gratis consult in te plannen. Tijdens deze sessie zullen we uw doelen bespreken, uw geschiktheid beoordelen en op maat gemaakte aanbevelingen doen.

  Elke patiënt is uniek en gepersonaliseerde consulten met onze medische professionals zullen de meest accurate informatie bieden op basis van uw specifieke omstandigheden.

 • Net als bij elke plastische chirurgie zijn er risico’s, waaronder infectie, bloeding en complicaties met verdoving. Ons team bespreekt mogelijke risico’s tijdens uw consult.

 • De mate van pijn verschilt per persoon, maar we bieden effectieve strategieën voor pijnmanagement om uw comfort tijdens het herstel te waarborgen.

 • Resultaten zijn langdurig, maar factoren zoals veroudering en levensstijl kunnen ze na verloop van tijd beïnvloeden. Het behouden van een gezonde levensstijl kan helpen om de resultaten te verlengen.

 • Ja, borstchirurgie kan gynaecomastie behandelen, een aandoening die zorgt voor vergrote mannelijke borsten. Een operatie voor borstverkleining bij mannen verwijdert overtollig weefsel voor een mannelijke borstcontour.

 • Ja, veel patiënten kiezen voor gecombineerde ingrepen zoals een borstlift met borstvergroting. Ons team bespreekt uw doelen en bepaalt of gecombineerde ingrepen geschikt zijn voor u.

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved