Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €6500

Gynaecomastie

Gynaecomastie: Borstverkleining voor mannen

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Gynaecomastie Informatie

Waarom Gynaecomastie?

Kliniken Image

Als man heb je te veel borstweefsel en maakt dit je onzeker? Weet dat je niet alleen bent. De aandoening van gynaecomastie is heel gebruikelijk.

Als we naar de cijfers kijken, heeft tussen de 40 en 60 procent van de mannen deze aandoening, waardoor hun borstweefsel groter wordt. Dit kan resulteren in het kopen van oversized shirts, je zelfbewust en onzeker voelen, en misschien situaties vermijden waarbij het bovenlichaam zichtbaar is.

Elke man ervaart dit anders, hoewel de impact van gynaecomastie op het leven waarschijnlijk hetzelfde is. In de eerste plaats spreken we van gynaecomastie wanneer de borsten opzwellen en groter worden door de borstklier of vet. De borst bestaat uit klierweefsel dat stevig en dik is en vetweefsel dat zacht is. De verhouding varieert van persoon tot persoon en ook van borst tot borst.

Het is ook mogelijk dat je te veel van beide soorten weefsel hebt. Er is echter ook een oplossing voor mannen, genaamd borstverkleining (Gynaecomastie-chirurgie).

Behandelingen

Gynaecomastie Behandelingen

Met een rijke geschiedenis die meer dan een decennium beslaat, heeft Essential Aesthetics kliniek zich gevestigd als een toonaangevende autoriteit op het gebied van Gynecomastia-behandelingen. Onze kliniek is gespecialiseerd in het bieden van uitgebreide en effectieve oplossingen voor individuen die Gynecomastia willen aanpakken, een aandoening die invloed heeft op de mannelijke borst.

Kliniken Image

Borstreductie

Gynaecomastie

Kliniken Image

Vetvermindering en huidverstrakking

BodyTite

Gynecomastia Technieken

 • Liposuctie kan overtollig vetweefsel verwijderen. Dit wordt gedaan door een buisje in te brengen via een incisie van 3 tot 5 millimeter. Na liposuctie vormt de huid nieuwe contouren van de behandelde gebieden. De resulterende veranderingen in de contouren zijn over het algemeen permanent, zolang het gewicht stabiel blijft.

 • Overtollig klierweefsel rond de tepelhof en van de zijkanten en onderkant van de borst wordt verwijderd. Dit laat meestal een litteken achter rond de rand van de tepel.

 • Soms past de huid zich niet goed aan bij de nieuwe, kleinere omvang van de borst, vooral wanneer er een grote hoeveelheid vet of klierweefsel is verwijderd. In dat geval zal de chirurg overtollige huid verwijderen en strakker maken

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Brindusa Gritu

Ontmoet Brindusa
Kliniken Image

BSc. Griselle El Hage

Ontmoet Griselle
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen
Kliniken Image

Alexandra Gomes

Ontmoet Alexandra

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost gynaecomastie?

De kosten van een Gynaecomastie-behandeling worden bepaald door de unieke complexiteit van elk geval. We begrijpen dat de prijs een cruciale rol speelt in het besluitvormingsproces en we streven ernaar om transparante en gepersonaliseerde prijsopties te bieden.

Factoren die invloed hebben op de uiteindelijke prijs van gynaecomastie zijn onder andere de ernst van de aandoening, de vereiste chirurgische technieken, eventuele aanvullende procedures of behandelingen die nodig zijn, evenals de expertise en ervaring van onze bekwame chirurgen.

Prijzen

Gynecomastia

vanaf € 6.500

FAQ

FAQ Gynaecomastie

 • Er zijn verschillende technieken die kunnen worden gebruikt bij een gynaecomastie-operatie. Onze chirurg zal het type operatie bespreken op basis van de onderliggende reden en het gewenste resultaat. Deze technieken kunnen indien nodig ook worden gecombineerd. Hieronder even in het kort:

  Verwijderen van vetweefsel
  Liposuctie kan overtollig vetweefsel verwijderen. Dit gebeurt door middel van het inbrengen van een buisje door een incisie van 3 tot 5 millimeter. Na liposuctie vormt de huid zich naar de nieuwe contouren van de behandelde gebieden. De resulterende contourveranderingen zijn over het algemeen permanent, zolang het gewicht stabiel blijft.

  Verwijderen van klierweefsel
  Overtollig klierweefsel rond de tepelhof en vanaf de zijkanten en onderkant van de borst wordt weggesneden. Dit zal normaal gesproken een litteken achterlaten rondom de rand van de tepel.

  Overtollige huidverwijdering
  In sommige gevallen past de huid zich mogelijk niet goed aan de nieuwe, kleinere borstomtrek. Vooral wanneer een grote hoeveelheid vet of klierweefsel is verwijderd. In dit geval zal de chirurg overtollig huid verwijderen en strak zetten.

 • De nazorg na een operatie is erg belangrijk en is van eigen belang. Al valt de lijst voor een Gynaecomastie behandeling gelukkig erg mee. Hieronder de belangrijkste punten:

  • Na de operatie is het belangrijk dat je zware huishoudelijke karweitjes/lichamelijke activiteiten achterwege laat tot de chirurg het groene licht geeft.
  • Je krijgt een medisch compressiepak die je dag en nacht moet dragen.
  • Het behandelde gebied kan wat warm en gezwollen aanvoelen, dit mag je afkoelen door zo nu en dan een koude compressie te plaatsen op het compressiepak.
  • Uiteraard de eerste periode even geen alcohol tot de arts aangeeft dat dit weer mag. Geen schrik, dit is niet voor lang.
 • Net zoals alle operaties brengt ook een borstverkleining risico’s met zich mee en bestaat er een kans op complicaties. De risico’s zijn onder andere:

  • Lelijke littekenvorming
  • Bloeden (hematoom)
  • Infectie
  • Slechte genezing van de wond
  • Veranderingen in (het gevoel van) de tepel, tijdelijk of permanent)
  • Pijnlijke borsten

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved