Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 6,500

Gynaecomastie

Gynaecomastie: Borstverkleining voor mannen

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Gynaecomastie Informatie

Waarom Gynaecomastie?

Kliniken Image

Als man heb je te veel borstweefsel en maakt dit je onzeker? Weet dat je niet alleen bent. De aandoening van gynaecomastie is heel gebruikelijk.

Als we naar de cijfers kijken, heeft tussen de 40 en 60 procent van de mannen deze aandoening, waardoor hun borstweefsel groter wordt. Dit kan resulteren in het kopen van oversized shirts, je zelfbewust en onzeker voelen, en misschien situaties vermijden waarbij het bovenlichaam zichtbaar is.

Elke man ervaart dit anders, hoewel de impact van gynaecomastie op het leven waarschijnlijk hetzelfde is. In de eerste plaats spreken we van gynaecomastie wanneer de borsten opzwellen en groter worden door de borstklier of vet. De borst bestaat uit klierweefsel dat stevig en dik is en vetweefsel dat zacht is. De verhouding varieert van persoon tot persoon en ook van borst tot borst.

Het is ook mogelijk dat je te veel van beide soorten weefsel hebt. Er is echter ook een oplossing voor mannen, genaamd borstverkleining (Gynaecomastie-chirurgie).

Behandelingen

Gynaecomastie Behandelingen

Met een rijke geschiedenis die meer dan een decennium beslaat, heeft Essential Aesthetics kliniek zich gevestigd als een toonaangevende autoriteit op het gebied van Gynecomastia-behandelingen. Onze kliniek is gespecialiseerd in het bieden van uitgebreide en effectieve oplossingen voor individuen die Gynecomastia willen aanpakken, een aandoening die invloed heeft op de mannelijke borst.

gynecomastia treatments

Behandelingen

Gynaecomastie

Gynecomastia Technieken

 • Liposuctie kan overtollig vetweefsel verwijderen. Dit wordt gedaan door een buisje in te brengen via een incisie van 3 tot 5 millimeter. Na liposuctie vormt de huid nieuwe contouren van de behandelde gebieden. De resulterende veranderingen in de contouren zijn over het algemeen permanent, zolang het gewicht stabiel blijft.

 • Overtollig klierweefsel rond de tepelhof en van de zijkanten en onderkant van de borst wordt verwijderd. Dit laat meestal een litteken achter rond de rand van de tepel.

 • Soms past de huid zich niet goed aan bij de nieuwe, kleinere omvang van de borst, vooral wanneer er een grote hoeveelheid vet of klierweefsel is verwijderd. In dat geval zal de chirurg overtollige huid verwijderen en strakker maken

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost gynaecomastie?

  De kosten van een Gynaecomastie-behandeling worden bepaald door de unieke complexiteit van elk geval. We begrijpen dat de prijs een cruciale rol speelt in het besluitvormingsproces en we streven ernaar om transparante en gepersonaliseerde prijsopties te bieden.

  Factoren die invloed hebben op de uiteindelijke prijs van gynaecomastie zijn onder andere de ernst van de aandoening, de vereiste chirurgische technieken, eventuele aanvullende procedures of behandelingen die nodig zijn, evenals de expertise en ervaring van onze bekwame chirurgen.

  Prizjen

  Gynecomastia

  vanaf € 6.500

  FAQ

  FAQ Gynaecomastie

  • Er zijn verschillende technieken die kunnen worden gebruikt bij een gynaecomastie-operatie. Onze chirurg zal het type operatie bespreken op basis van de onderliggende reden en het gewenste resultaat. Deze technieken kunnen indien nodig ook worden gecombineerd. Hieronder even in het kort:

   Verwijderen van vetweefsel
   Liposuctie kan overtollig vetweefsel verwijderen. Dit gebeurt door middel van het inbrengen van een buisje door een incisie van 3 tot 5 millimeter. Na liposuctie vormt de huid zich naar de nieuwe contouren van de behandelde gebieden. De resulterende contourveranderingen zijn over het algemeen permanent, zolang het gewicht stabiel blijft.

   Verwijderen van klierweefsel
   Overtollig klierweefsel rond de tepelhof en vanaf de zijkanten en onderkant van de borst wordt weggesneden. Dit zal normaal gesproken een litteken achterlaten rondom de rand van de tepel.

   Overtollige huidverwijdering
   In sommige gevallen past de huid zich mogelijk niet goed aan de nieuwe, kleinere borstomtrek. Vooral wanneer een grote hoeveelheid vet of klierweefsel is verwijderd. In dit geval zal de chirurg overtollig huid verwijderen en strak zetten.

  • De nazorg na een operatie is erg belangrijk en is van eigen belang. Al valt de lijst voor een Gynaecomastie behandeling gelukkig erg mee. Hieronder de belangrijkste punten:

   • Na de operatie is het belangrijk dat je zware huishoudelijke karweitjes/lichamelijke activiteiten achterwege laat tot de chirurg het groene licht geeft.
   • Je krijgt een medisch compressiepak die je dag en nacht moet dragen.
   • Het behandelde gebied kan wat warm en gezwollen aanvoelen, dit mag je afkoelen door zo nu en dan een koude compressie te plaatsen op het compressiepak.
   • Uiteraard de eerste periode even geen alcohol tot de arts aangeeft dat dit weer mag. Geen schrik, dit is niet voor lang.
  • Net zoals alle operaties brengt ook een borstverkleining risico’s met zich mee en bestaat er een kans op complicaties. De risico’s zijn onder andere:

   • Lelijke littekenvorming
   • Bloeden (hematoom)
   • Infectie
   • Slechte genezing van de wond
   • Veranderingen in (het gevoel van) de tepel, tijdelijk of permanent)
   • Pijnlijke borsten

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Contact

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved