Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Ons verhaal

Welkom bij Essential Aesthetics!

Innovatieve anti-aging en plastische chirurgie met respect voor jouw natuurlijke schoonheid.

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Wij respecteren jouw natuurlijke schoonheid

Bel ons

Ambitie, intelligentie en de continue wens om de beste te zijn. Een combinatie van deze drie dingen heeft Brindusa Gritu, eigenaar van Essential Aesthetics gestimuleerd om te bouwen aan een Nederlandse kliniek in anti-ageing met internationale allure. Haar motto:

“Good enough, is not enough. Excellence is my norm.”

Brindusa heeft als buitenlandse Nederlander hard moeten werken en soms zelfs strijd moeten voeren om haar droom te verwezenlijken. Strijd om geaccepteerd te worden, serieus genomen te worden. En dat is gelukt.

Respect voor jouw natuurlijke schoonheid

Ouder worden hoort bij het leven. Wij proberen het natuurlijke verouderingsproces niet stil te leggen, maar te vertragen. Het is nu de tijd dat wij vrouwen onafhankelijker en vrijer zijn dan ooit om ook hierin onze eigen keuzes te maken. Verjongen is geen verplichting, maar als je dat wil dan kan het wel. Ook voor mensen met een kleiner budget. Over de hele wereld zijn wetenschappers bezig om het verouderingsproces te stoppen en ze maken daar veel vorderingen in. Essential Aesthetics geeft graag adviezen en begeleiding bij het vertragen van het verouderingsproces. Brindusa: ‘Een goede verzorgings- en voedingsroutine werkt preventief en ik heb gemerkt dat de kennis over het effect hiervan op je uiterlijk vaak ontbreekt.’

Innovatieve anti-aging

Vooruitgang is alleen mogelijk wanneer je van gebaande paden durft af te gaan. Brindusa heeft zich jarenlang verzet tegen vooroordeel en de taboes die er zijn rond cosmetische plastische chirurgie en anti-ageing . Haar droom: een kliniek die uitblinkt in kwaliteit door het geven van persoonlijke aandacht. Een kliniek die gebruikt maakt van de beschikbare internationale expertise en die de persoonlijke schoonheid van iedereen op een respectvolle manier versterkt. Een kliniek waar naar jou als individu geluisterd wordt en waar respect voor jouw wensen en jouw eigen natuurlijke schoonheid voorop staat. Een kliniek die vrouwen stimuleert om zelfverzekerder en krachtiger te worden.

Internationale artsen delen kennis

Bij Essential Aesthetics word je geholpen op een veilige, betrouwbare manier door internationale artsen die jarenlang getraind zijn in het uitvoeren van de meest innovatieve behandelingen. Brindusa: ‘Het is een strijd geweest om die artsen hier te krijgen door de vele Nederlandse regels en complexe wetgeving. Maar het is gelukt. Ik ben er trots op dat wij samenwerken met internationaal erkende plastische chirurgen, die in Nederland altijd opereren samen met een BIG-geregistreerde chirurg. Dit zorgt automatisch voor het delen van kennis en ervaring op een gecontroleerde veilige manier.

Onze specialisten met hart voor mensen

Essential Aesthetics is selectief in de keuze van specialisten. Naast de expertise en ervaring is een van de kwaliteiten die we zoeken ‘een hart voor mensen’. De specialisten van Essential Aesthetics ‘zien’ onze patiënten en stellen hun wensen voorop. Ons team zet zich in voor mensen. Naast het werken bij Essential Aesthetics, doet een aantal specialisten regelmatig vrijwilligerswerk.

Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 en NEN 8009 certificering voor fillers en spierontspanners behandelingen maar ook voor plastische chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer.

EA Kliniken Image
EA Kliniken Image

Wij spreken jouw taal

Kliniken Image

Het is mogelijk dat we uw taal spreken, dus vraag ons zorgteam of een consult in uw taal mogelijk is. Ons team spreekt de volgende talen: Nederlands, Engels, Italiaans, Roemeens, Spaans, Frans en Hindi. De juiste informatie verkrijgen is essentieel, en toegang hebben tot de informatie in uw eigen taal is nog beter.

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved