Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Onze Kliniek

Welkom bij Essential Aesthetics!

Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

Wij geven mensen de kracht om te veranderen

Bel ons

Essential Aesthetics is een bijzondere kliniek met ISO 9001 en NEN 8009 certificering, in een prachtig monumentaal pand in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in plastische chirurgie, injectables, afvallen en anti-ageing behandelingen. Vanuit onze visie biedt Essential Aesthetics je zoveel mogelijk begeleiding in alle disciplines die nodig zijn voor een gezonde levensstijl.

Onze kliniek is ontstaan ​​uit de passie van één vrouw. De passie voor schoonheid en een diep gevoel van dankbaarheid voor alles wat ons lichaam ons geeft, heeft geleid tot het levenswerk van de eigenaar en oprichter: een kliniek die vrouwen aanmoedigt om zelfverzekerder en mondiger te worden en meer te genieten van het geschenk van een mooi en gezond lichaam. En dat is wat Essential Aesthetics doet met een gedreven team van Nederlandse, internationale artsen en ervaringsdeskundigen. Essential Aesthetics is a brand made by women, for women. Het is veel om jouw lichaam aan iemand anders toe te vertrouwen. Wij begrijpen dat en bieden je daarom alleen het beste en veiligheid vanuit onze ISO 9001 en NEN 8009 gecertificeerde kliniek.

Je kunt bij onze kliniek terecht met ISO 9001 en NEN 8009 certificering voor fillers, Spierontspanners behandelingen maar ook voor plastische chirurgie: borstvergroting, bilvergroting, facelifts, liposuctie en meer. Wat onze kliniek uniek maakt, is dat we je vanaf september 2020 ook professioneel DNA-onderzoek, voedingsadvies, bindweefselmassage en sportbegeleiding aanbieden. En dit alles verzameld in een bijzonder en monumentaal pand.

EA Kliniken Image
EA Kliniken Image

Wij spreken uw taal

Kliniken Image

Het is mogelijk dat we uw taal spreken, dus vraag ons zorgteam of een consultatie in uw taal mogelijk is. Ons team spreekt de volgende talen: Nederlands, Engels, Italiaans, Roemeens, Spaans, Frans en Hindi. De juiste informatie verkrijgen is essentieel, en toegang hebben tot de informatie in uw eigen taal is nog beter.

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved