Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background
Doctor Aniel Kumar

Injectable Specialist & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Kumar

Zijn bescheiden voorkomen en vriendelijkheid zijn alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten. Hij is volledig gefocust op jouw wensen en behoeften en helpt je graag bij het realiseren van jouw dromen. Jouw natuurlijke schoonheid is zijn gids.
Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd en nek en kan daardoor bij cosmetische aanpassingen goed gebruik maken van zijn bewezen technieken. Daarnaast is Dr. Sewnaik ook ervaren in het uitvoeren van liposuctie met Body/FaceTite en andere huidverstrakkingprocedures.
Zijn ervaring heeft hij opgedaan in de beste ziekenhuizen en klinieken van Nederland. Naast zijn werk als hoofd KNO-arts in het Erasmusziekenhuis is Dr. Sewnaik gefascineerd door gezondheid in het algemeen. Dit heeft geleid tot een interesse in gezondheid van binnenuit, wat ook de gevolgen van veroudering vermindert. Dr. Sewnaik is er voor al uw anti-aging behandelingen en voor ingrepen onder plaatselijke verdoving. Hij combineert graag zijn opgedane expertise en ervaringen om het beste te leveren bij Essential Aesthetics en vrouwen te helpen de gevolgen van veroudering te bestrijden.
Dr. Sewnaik is er voor al jouw behandelingen voor gezond ouder worden en voor operaties gericht op het verbeteren van de nek en het gezicht:
“Ik heb ervoor gekozen om met Essential Aesthetics te werken omdat het voor mij belangrijk is dat een kliniek zich richt op kwaliteit en het welzijn van zijn patiënten. Aandacht voor de persoon die voor je zit is naar mijn mening een van de belangrijkste factoren om een goed resultaat behalen. Ik blijf me ook graag ontwikkelen zodat ik mijn opgedane kennis ten dienste kan stellen van de gezondheid van mijn patiënten. “
Dr. Sewnaik is een gerespecteerd lid van de volgende organisaties:
Dr. Sewnaik is voornamelijk gespecialiseerd in anti-ageing en woont regelmatig conferenties bij om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anti-ageing te delen.

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.
Kliniken Image
Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Italiaanse plastisch chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Injectable specialist & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Owner

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist

ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

Vertrouwen wordt opgebouwd

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Contact
Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2023

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved