Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background
Kliniken Image

Expert in Liposuctie, Aesthetics & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Kumar

Zijn bescheiden voorkomen en vriendelijkheid zijn alvast een voorproefje van wat je kunt verwachten. Hij is volledig gefocust op jouw wensen en behoeften en helpt je graag bij het realiseren van jouw dromen. Jouw natuurlijke schoonheid is zijn gids. Dr. Sewnaik is een BIG-geregistreerde arts met jarenlange ervaring in reconstructieve chirurgie van hoofd en nek en kan daardoor zijn ervaringen toepassen in chirurgische en niet-chirurgische ingrepen.
Liposuction Expert: getrained in BodyTite en FaceTite
Dr. Sewnaik ontwikkelde zijn vaardigheden en diepgaande kennis op het gebied van liposuctiebehandelingen, uitgevoerd met de meest prestigieuze technologieën wereldwijd: BodyTite, FaceTite, Morpheus8 en andere huidverstrakkingprocedures. Hiervoor werd hij opgeleid door de prestigieuze chirurg Dr. Fadi Hamadani, toonaangevend expert op het gebied van liposuctie.
Zijn ervaring heeft hij opgedaan in de beste ziekenhuizen van Nederland en we zijn er trots op hem als medisch directeur en specialist in onze kliniek te hebben. Naast zijn werk als hoofd KNO-arts in het Erasmusziekenhuis is Dr. Sewnaik gefascineerd door gezondheid in het algemeen. Dit heeft geleid tot een interesse in gezondheid van binnenuit, wat ook de gevolgen van veroudering vermindert. Dr. Sewnaik is er voor al jouw anti-aging behandelingen en voor ingrepen onder plaatselijke verdoving. Hij combineert graag zijn opgedane expertise en ervaringen om het beste te leveren bij Essential Aesthetics en vrouwen te helpen de gevolgen van veroudering te bestrijden.
Dr. Sewnaik is er voor al jouw behandelingen voor gezond ouder worden en voor operaties gericht op het verbeteren van de nek en het gezicht:
”Ik heb ervoor gekozen om met Essential Aesthetics te werken omdat het voor mij belangrijk is dat een kliniek zich richt op kwaliteit en het welzijn van zijn patiënten. Aandacht voor de persoon die voor je zit is naar mijn mening een van de belangrijkste factoren om een goed resultaat behalen. Ik blijf me ook graag ontwikkelen zodat ik mijn opgedane kennis ten dienste kan stellen van de gezondheid van mijn patiënten.”
Dr. Sewnaik is een gerespecteerd lid van de volgende organisaties:
Dr. Sewnaik is voornamelijk gespecialiseerd in anti-ageing en woont regelmatig conferenties bij om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van anti-ageing te delen.

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons
Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved