Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 1,050

Liquid Facelift

Een frisse en jeugdige uitstraling met een liquid facelift

Voor en Na

Voor en na foto's van liquid facelift

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Liquid Facelift informatie

Waarom kiezen voor een liquid facelift?

Kliniken Image

Je huid weerspiegelt jouw algehele gezondheid en schoonheid. Echter, onze moderne levensstijl, stress, blootstelling aan de zon en veroudering kunnen invloed hebben op de vitaliteit van onze huid. Doffe teint, droogheid, onzuiverheden en tekenen van veroudering kunnen onze uitstraling verminderen. Daarom is het geven van de verzorging die jouw huid verdient en een revitaliserende boost essentieel. Wanneer jouw huid straalt, doe jij dat ook!

De liquid facelift biedt een uitgebreide oplossing om jouw uiterlijk te verbeteren, waarbij meerdere zorgen in één behandeling worden aangepakt. Deze geavanceerde procedure omvat het strategisch gebruik van spierontspanners en tijdelijke vulstoffen, meestal hyaluronzuur of op collageen gebaseerde injectables.

Behandelingen

Liquid Facelift Behandelingen

Bij Essential Aesthetics in Den Haag zijn we gespecialiseerd in liquid facelift behandelingen, waarbij we onze cliënten een niet-chirurgische aanpak bieden voor gezichtsverjonging. Onze liquid facelift behandelingen zijn ontworpen om meerdere tekenen van veroudering aan te pakken en een verfriste en jeugdige uitstraling te geven.

Kliniken Image

Liquid Facelift

Anti-aging

Kliniken Image

Liquid Facelift

Volume Herstel

Kliniken Image

Liquid Facelift

Gezichtscontouring

Details van Liquid Facelift Behandelingen

 • Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en collageen in je huid af. Dit zijn stoffen die erg belangrijk zijn bij het op peil houden van het vochtgehalte en het geven van stevigheid aan de huid. Als gevolg hiervan droogt de huid sneller uit en wordt deze minder stevig. Rimpels en lijntjes ontstaan sneller. Deze worden dieper met de leeftijd en kunnen een vermoeide gezichtsuitdrukking geven. Een behandeling met fillers kan deze aspecten tegengaan en je een meer ontspannen en jeugdige uitstraling geven.

 • Onze botten krimpen enigszins en we verliezen volume in ons gezicht naarmate we ouder worden. Hierdoor kan de structuur van het gezicht veranderen en kan de huid gaan verslappen. Door fillers te gebruiken is het mogelijk om het volume in specifieke delen van het gezicht te herstellen. Meestal worden fillers in de wangen en slapen geïnjecteerd om het volume te helpen herstellen waar er geen vetkussentjes meer aanwezig zijn.

 • Als je je lippen, neus mooier wil maken of meer definitie wilt geven aan je kaaklijn of wangen, dan zijn fillers een goede optie. Het gezicht contouren met fillers is de laatste jaren steeds populairder geworden. Fillers kunnen je helpen het gezicht een nieuwe vorm te geven zonder dat er een operatie nodig is. De juiste filler zou moeten helpen om jouw esthetische doelen te bereiken. Door het gezicht te behandelen met injectables kan het gezicht er meer gedefinieerd, slanker en jonger uitzien.

 • Liquid facelift behandelingen bieden een niet-chirurgisch alternatief voor traditionele facelift chirurgie. Ze vereisen weinig tot geen hersteltijd, waardoor je kort na de behandeling je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een Liquid Facelift?

De kosten van een liquid facelift kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type en de hoeveelheid dermale fillers die worden gebruikt, en de specifieke gebieden die worden behandeld.

Liquid facelift behandelingen omvatten meestal meerdere dermale fillers om verschillende zorgen aan te pakken en een uitgebreide gezichtsverjonging te bereiken. De kosten zijn afhankelijk van het aantal fillers dat nodig is, wat van persoon tot persoon kan verschillen op basis van individuele behoeften en behandelingsdoelen.

Tijdens een consult bij Essential Aesthetics zullen onze ervaren behandelaars uw gezichtszorgen evalueren, uw gewenste resultaten bespreken en een persoonlijk behandelingsplan opstellen.

Prijzen

Liquid Facelift

vanaf € 1,050

FAQ

Veelgestelde vragen over de liquid facelift

 • Een liquid facelift is een niet-chirurgische cosmetische ingreep die gebruikmaakt van injecteerbare spierontspanners en fillers om het gezicht te verjongen, rimpels te verminderen, verloren volume te herstellen en gezichtscontouren te verbeteren.

 • In tegenstelling tot een chirurgische facelift, die incisies en het liften van gezichtsweefsel vereist, is een liquid facelift een niet-invasieve procedure. Het maakt gebruik van dermale fillers en injectables om vergelijkbare verjongende effecten te bereiken zonder operatie of uitgebreide hersteltijd.

 • De meest voorkomende injectables in een liquid facelift zijn spierontspanners (zoals Spierontspanners) en dermale fillers (zoals hyaluronzuur-gebaseerde fillers). Deze stoffen helpen bij het verminderen van spieractiviteit, het gladstrijken van rimpels en het herstellen van verloren volume voor een jeugdige uitstraling.

 • Het ongemak tijdens een liquid facelift is meestal minimaal. De meeste gebruikte injectables bevatten een verdovingsmiddel om het comfort tijdens de ingreep te vergroten. Bovendien hebben onze ervaren professionals het welzijn van de patiënt als prioriteit en treffen maatregelen om een prettige ervaring te garanderen.

 • De duur van de resultaten varieert afhankelijk van de specifieke injectables die worden gebruikt en individuele factoren. Spierontspanners duren meestal ongeveer 3-6 maanden, terwijl fillers resultaten kunnen bieden die 6 maanden tot 2 jaar aanhouden. Regelmatige onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om de effecten te verlengen.

 • Hoewel een liquid facelift over het algemeen veilig is, kunnen er tijdelijk milde bijwerkingen optreden, zoals roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen. Ernstige complicaties zijn zeldzaam maar kunnen infecties of allergische reacties omvatten. Daarom is het raadplegen van een gekwalificeerde professional en het volgen van richtlijnen voor nazorg essentieel voor optimale veiligheid.

 • Een liquid facelift is geschikt voor mensen die milde tot matige tekenen van veroudering willen aanpakken, zoals rimpels, verlies van volume of verslapping van de huid, zonder chirurgische ingreep. Het is het beste om een cosmetische professional te raadplegen die uw specifieke behoeften kan beoordelen en kan bepalen of een liquid facelift de juiste optie is.

 • Een van de voordelen van een liquid facelift is dat er minimale hersteltijd is. Sommige mensen kunnen milde zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen ervaren, die meestal binnen enkele dagen verdwijnen. De meeste mensen kunnen echter direct na de ingreep hun dagelijkse activiteiten hervatten

 • Om de resultaten van een liquid facelift te behouden, is het essentieel om een persoonlijk huidverzorgingsroutine te volgen, uw huid te beschermen tegen zonneschade en periodieke touch-up behandelingen te overwegen. Onze ervaren professionals kunnen nazorgadvies geven en geschikte huidverzorgingsproducten aanbevelen.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved