Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 150

Tijdelijke spierontspanner

Tijdelijke spierontspanner: uw esthetische transformatie

Voor en Na

Voor en na foto's van spierontspanner

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Spierontspanner Informatie

Waarom spierontspanners?

Kliniken Image

Een behandeling met tijdelijke spierontspanners kan de oplossing zijn voor verschillende klachten. Denk aan tekenen van veroudering, een strenge uitdrukking, migraine, overmatig zweten en zelfs tandenknarsen.

Onze arts is gespecialiseerd in anti-aging en tevens Medisch Directeur bij het Erasmus Ziekenhuis. Zijn expertise en ervaring met het gezicht leveren prachtige natuurlijke resultaten op. Essential Aesthetics werkt met de juiste experts en het beste beschikbare merk: Dysport.

Behandelingen

Spierontspanner Behandelingen

Bij Essential Aesthetics in Den Haag zijn we gespecialiseerd in behandelingen met spierontspanners en bieden we onze cliënten effectieve oplossingen voor verschillende esthetische zorgen. Onze spierontspanner behandelingen zijn ontworpen om de verschijning van rimpels en fijne lijntjes te verminderen, waardoor je een vernieuwde en jeugdige uitstraling krijgt

Kliniken Image

Behandelingen

Rimpels

Kliniken Image

Behandelingen

Migraine

Kliniken Image

Behandelingen

Overmatig zweten

Kliniken Image

Behandelingen

Tanden knarsen

Spierontspanner Behandeling Details

 • Spierverslappende injecties zijn een manier om rimpels te verminderen en het uiterlijk van ons gezicht op een natuurlijke manier te verbeteren. Ze ontspannen de gezichtsspieren die de dynamische rimpels in je voorhoofd en rond je ogen veroorzaken.
  Hoor je vaak dat je boos kijkt of er moe uitziet? Ook dan kan deze behandeling een oplossing zijn.

 • Migraine is een chronische aandoening die belastend is en vaak in de weg staat van je dagelijkse activiteiten. Tijdens een migraineaanval kan er een bonkende of zelfs stekende hoofdpijn worden ervaren.
  Als je meer dan 15 dagen per maand migraine hebt, kunnen tijdelijke spierontspanners de frequentie van hoofdpijn helpen verminderen.

 • Overmatig zweten kan ongemakkelijk en hinderlijk zijn in het dagelijks leven. Er is sprake van overmatig zweten wanneer er zweet optreedt als de temperatuur niet hoog is, je ontspannen bent en niet aan het sporten bent. Na de behandeling kan je direct weer verder met de dag.
  Een paar dagen na de behandeling zal je al merken dat de transpiratie in de behandelde gebieden afneemt.

 • Tandenknarsen gebeurt vaak tijdens het slapen of onbewust tijdens stressvolle periodes. Dit kan zorgen voor slijtage aan het gebit , een pijnlijke en opgezwollen spier en chronische pijn. Ook kunnen de tanden gevoelig aanvoelen. De spierspanning in de kaken zijn dan overactief.
  Een behandeling met tijdelijke spierontspanners kan tandenknarsen verhelpen.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een behandeling met spierontspanners?

De kosten van spierontspanner behandelingen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de specifieke gebieden die behandeld worden en de hoeveelheid product die nodig is.

Prijzen

1 zone

€ 150

Prijzen

2 zones

€ 270

Prijzen

3 zones

€ 370

FAQ

Veelgestelde vragen over spierverslappers

 • Na een behandeling met spierontspanners is er een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden:

  • Gebruik een goede UV beschermende crème op je gezicht (minimaal SPF 30).
  • Neem liever geen aspirine of andere medicatie in die de stolling beïnvloeden. Deze vergroten het risico van het ontstaan van blauwe plekken en verkleuring van de huid. Let op: plan je behandeling niet in tijdens je menstruatieweek, de pigmenten pakken dan mogelijk minder goed.
  • Het is belangrijk dat je het behandelde gebied minimaal 4 uur lang niet aanraakt. Dus niet masseren of wrijven. Hiermee kan je werkzame stof in andere spieren drukken, met als resultaat asymmetrie of een hangend ooglid.
  • Ga de eerste paar uur na de behandeling niet liggen of bukken.
  • Make-up en crème mag een uur na de behandeling pas worden gebruikt. Vermijd hierbij nogmaals druk of massage van het behandelde gebied.
 • Enkele dagen na de behandeling zal de tijdelijke spierontspanner gaan werken en neemt de spieractiviteit af. Rimpels blijven afnemen tot ongeveer 2 weken na de behandeling. Na twee weken is het effect op de spier optimaal. Het effect van een behandeling blijft gemiddeld 3 – 7 maanden zichtbaar. Uit ervaring blijkt wel dat na meerdere behandelingen het effect langer zal aanhouden. Om het gewenste resultaat te behouden hebben de meeste mensen om de 3 – 4 maanden een behandeling met tijdelijke spierontspanners nodig.

  Gemiddeld bereikt 90% van de patiënten een substantiële vermindering van rimpels, maar er zijn natuurlijk verschillen tussen de reacties van patiënten. De behandelresultaten kunnen voor een heel klein percentage tegenvallen. Let op: als je eerder een behandeling hebt gehad en je wisselt van merk, dan kan het resultaat minder lang aanhouden omdat jouw lichaam een ander merk met de werkzame stof als nieuwe stof ziet. De tweede keer houdt het resultaat weer langer aan. Helaas is het niet mogelijk om van tevoren in te schatten hoelang het resultaat daadwerkelijk zal duren.

  • Zeer effectief

  Het is bewezen dat de werkzame stof verbluffende resultaten oplevert, waardoor patiënten zich praktisch jaren jonger voelen. Er zijn miljoenen klanten blij met hun resultaten.

  • De behandeling is snel en bijna pijnloos

  De procedure is erg snel; het duurt tussen de 20 en 30 minuten, inclusief eerste consult en voorbereiding. Het injectieproces zelf duurt slechts 5-10 minuten. De naalden waarmee de stof wordt toegediend, zijn extreem klein en raken geen zenuwen. Meestal voelen patiënten zeer kleine prikjes waar de injecties plaatsvinden. Zodra de procedure
  is voltooid, voelen patiënten geen pijn.

  • Er is geen hersteltijd

  In de meeste gevallen is er geen downtime. Sommige patiënten kunnen kleine blauwe plekken hebben op de plaatsen waar de naald de huid heeft geraakt, maar die zullen binnen een paar dagen verdwijnen. Vermijd zware inspanning op de dag van injectie en wacht 2 weken voordat je jouw volgende gezichtsbehandeling krijgt.

  • De resultaten zijn snel zichtbaar

  Je zal de resultaten – een gladde, rimpelvrije huid – binnen 2-7 dagen zien, maar het duurt 2 weken voor het volledige resultaat.

  • De resultaten zijn niet permanent

  Je kan zelf beslissen of je tijdelijke spierontspanner wil blijven gebruiken of dat je liever terug gaat naar zoals het was. Als je niet tevreden bent met de resultaten, kan je de stof binnen enkele maanden laten uitwerken en zie je eruit alsof je nog nooit iets hebt laten doen.

  • Er zijn nauwelijks risico’s

  Een behandeling met tijdelijke spierontspanner heeft een relatief laag risico. Het is grondig onderzocht en de meeste risico’s bestaan daadwerkelijk wanneer de patiënt niet in goede gezondheid verkeert of de arts geen professional is. Soms gebruiken zogenaamde artsen zonder vergunning neppe spierverslappende producten die schade kunnen veroorzaken. Vermijd deze risico’s door naar een kliniek te gaan die bekend staat om zijn goede praktijken.

  • En tenslotte

  Ten slotte zijn de voordelen van een behandeling met spierontspanners niet alleen esthetisch. Zoals eerder gezegd, kan het ook overmatig zweten van oksels en voeten verminderen, chronische spierpijn ontspannen en helpen bij migraine. Ook voor patiënten die ’s nachts tandenknarsen, kan deze procedure oplossing zijn.

  • Het effect is niet permanent

  Voor sommigen een voordeel, voor anderen een nadeel: spierontspanners zijn geen blijvende oplossing. Het slijt na een aantal maanden. Meestal moet je de behandeling minimaal twee keer per jaar herhalen om een goed resultaat te behouden.

  • De werkzame stof kan allergische reacties veroorzaken

  Zoals elk ander geneesmiddel kan het bepaalde allergische reacties veroorzaken. Als dit gebeurt, is het essentieel om een tegenbehandeling te krijgen door een arts. Als de reactie onmiddellijk wordt behandeld, zal dit hoogstwaarschijnlijk geen gevolgen hebben.

  • Sommige gezichtsuitdrukkingen kunnen (tijdelijk) verloren gaan

  Het belangrijkste kenmerk van de werkzame stof, het vermogen om spieren te verlammen, kan resultaten kan opleveren die je misschien niet leuk vindt, naast het wissen van rimpels. Bij onjuiste injectie kan een constant gefronste of verbaasde blik veroorzaken. Kortom, het kan leiden tot een gebrek aan gezichtsuitdrukking. Daarom is het zo belangrijk om altijd een ervaren en erkende esthetische arts en kliniek te kiezen.

  • Behandelingen zijn niet goedkoop

  Meerdere keren per jaar betalen voor behandelingen met spierontspanners is relatief duur. We hebben echter member club, die kortingen biedt voor onze vaste patiënten.

  • Soms heeft het meer dan één bezoek nodig

  Soms krijgen patiënten geen geweldige resultaten na hun eerste behandeling, maar moeten ze opnieuw komen. Dit gebeurt echter zelden bij ervaren artsen die verstand hebben van de werkzame stof en jouw gezicht kennen.

  • Er kunnen bijwerkingen zijn

  De meeste bijwerkingen zijn mild en veroorzaken geen groot ongemak, zoals blauwe plekken en zwelling op de injectieplaats, evenals enkele lichte hoofdpijn. Maar bij een zeer klein percentage van de patiënten kunnen enkele belangrijke problemen optreden, zoals nekpijn, infectie van de bovenste luchtwegen, misselijkheid, licht verlies van spraak, hangend ooglid. Mocht dit jou overkomen, raadpleeg dan onmiddellijk je arts.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved