Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 500

Effectieve Fillers Behandeling

Fillers zijn dé oplossing voor verbluffende resultaten, van volle lippen tot een vlekkeloos gezicht.

Voor en Na

Voor en na foto's van fillers

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Fillers Informatie

Wat zijn fillers?

Kliniken Image

Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur, een stof die we van nature in onze huid en gewrichten hebben. Deze stof verbetert de hydratatie en kwaliteit van de huid. Als je huid goed gehydrateerd is, ziet het er glad en stevig uit.

Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur die door ons lichaam wordt geproduceerd. Daardoor wordt onze huid droger. Als gevolg daarvan ontstaan rimpels en plooien.

De benaming ‘fillers’ zegt het eigenlijk al; een filler vult (verloren) volume tijdelijk op. Fillers kunnen de huid gladder maken, het gezicht contouren en de lippen voller te maken. Het hydrateert en verbetert de kwaliteit van onze huid en helpt je zo het verouderingsproces te vertragen.

Behandelingen

Filler Behandelingen

Bij Essential Aesthetics kliniek bieden we eersteklas filler behandelingen aan om je gewenste uitstraling te bereiken. Ons ervaren team van professionals is toegewijd aan het leveren van verbluffende resultaten die zijn afgestemd op jouw unieke behoeften.

Fillers voor volume herstel

 • Diepe rimpels
 • Diepe neuslippenplooi
 • Diepe marionetlijnen
 • Lijnen rond de mond (rokerslijnen)
 • Volumeverlies van de lippen

Fillers voor gezichtscontouring

 • Traangoot fillers
 • Wang fillers
 • Kaaklijn fillers
 • Kin fillers
 • Neus fillers

Lip fillers

De lippen voller maken: Als je op zoek bent naar een meer zichtbare verandering met extra volume om de volheid van de lippen te vergroten.
De lippen vormgeven: Als je de vorm van je lippen wilt verbeteren en een beetje volume wilt toevoegen. Om de natuurlijke rondingen van je lippen te accentueren.
De lippen gladstrijken: Als je het uiterlijk van de lippen wilt opfrissen, is een subtiele verandering voldoende om de definitie en gladheid van de lijntjes in de lippen te verbeteren.
Fillers vor anti-aging

Fillers voor volume herstel

Diepe rimpels

Fillers voor volume herstel

Diepe neuslippenplooi

Fillers voor volume herstel

Diepe marionetlijnen

Fillers voor volume herstel

Lijnen rond de mond (rokerslijnen)

Fillers voor volume herstel

Volumeverlies van de lippen

Fillers voor gezichtscontouring

Traangoot fillers

Fillers voor gezichtscontouring

Wang fillers

Fillers voor gezichtscontouring

Kaaklijn fillers

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een behandeling met fillers?

De kosten van een behandeling met fillers kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type vuller dat wordt gebruikt, de benodigde hoeveelheid en de specifieke kliniek of behandelaar die je kiest.

Juvéderm

1 ml

€ 500

Juvéderm

2 ml

€ 900

Juvéderm

3 ml

€ 1200

Juvéderm

4 ml

€ 1540

Stylage

1 ml

€ 350

Stylage

2 ml

€ 640

Stylage

3 ml

€ 900

Stylage

4 ml

€ 1100

FAQ

Veelgestelde vragen over Fillers

 • Een filler is een gel op basis van hyaluronzuur of collageen, een natuurlijke stof in onze huid en gewrichten. Deze stoffen verbeteren de hydratatie en kwaliteit van de huid. Als je huid goed gehydrateerd is, ziet het er glad en stevig uit. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en collageen die ons lichaam produceert af. Daardoor wordt onze huid droger en minder volumineus. Hierdoor gaat het gezicht hangen en verschijnen er rimpels en plooien. De naam “fillers” zegt het al; een filler vult tijdelijk (verloren) volume op. Fillers kunnen de huid gladstrijken, de kaaklijn contouren en de lippen of jukbeenderen volumineuzer maken. Fillers kunnen de huid hydrateren en de kwaliteit ervan verbeteren, waardoor je het verouderingsproces kunt vertragen.

 • Na de injectie is het vullende effect direct zichtbaar. Soms moet er na 4 – 6 weken een tweede behandeling plaatsvinden om een beter resultaat te bereiken dat 12 – 24 maanden kan duren.
  De meeste mensen zijn tevreden met het resultaat van de eerste behandeling. Om een langdurig effect te behouden, kan de arts de behandeling herhalen zodra het effect afneemt of verdwijnt.
  Het is verstandig om jezelf fysiek niet te inspannen gedurende de eerste 24 uur na de behandeling. Probeer ook sterke gezichtsspierbewegingen zoveel mogelijk te vermijden.
  Vermijd ongeveer 1 week lang overmatige blootstelling aan de zon. Gebruik de sauna en zonnebank niet totdat de zwelling en roodheid van het behandelde gebied zijn verdwenen.

  Onderga gedurende de eerste 2 weken geen behandeling door een schoonheidsspecialiste in het behandelde gebied, zoals peelings, bindweefselmassages, gezichtsscrubs, microdermabrasie, laserbehandelingen of andere gezichtsbehandelingen.

  Je kunt je gezicht voorzichtig wassen. Wacht 4 uur om producten aan te brengen of make-up aan te brengen.

  Als je in de dagen na de behandeling een verdikking op de injectieplaats voelt, kun je deze enkele dagen masseren, enkele keren per dag gedurende enkele minuten, volgens de instructies van je arts, maar doe dit vooral niet te lang, omdat er een kans is dat er zwelling en roodheid kan optreden!
  Als je lippen zijn behandeld, kus dan niet en drink geen hete of koude dranken gedurende de eerste 24 uur na de behandeling.

  Blauwe plekken kunnen worden behandeld met Arnica-crème.

 • De duur van een fillerbehandeling hangt af van het merk. De hyaluronzuur fillermerken die we bij Essential Aesthetics gebruiken, waar we trots op zijn om mee te werken, zijn Juvéderm, Belotero en Stylage.
  Juvéderm blijft tussen 9-24 maanden zitten.
  Belotero en Stylage blijven ongeveer 6 maanden zitten.
  Na deze periode begint het lichaam de filler geleidelijk af te breken.
  Om het effect van de filler langer te laten duren, kun je de behandeling combineren met skin boosters en zorgen voor een gezonde levensstijl. We begeleiden je hier graag in, omdat we meerdere supplementen aanbieden om je schoonheid en gezondheid van binnenuit te ondersteunen.

 • Hyaluronzuur is een natuurlijk product dat ook in normale huid voorkomt en volledig biologisch afbreekbaar is. Het risico op allergische reacties op hyaluronzuur is minimaal omdat het geen dierlijke eiwitten bevat. Er is altijd een klein risico op meer dan gemiddelde zwelling en blauwe plekken, maar deze verdwijnen meestal binnen één tot twee weken.
  Gewoonlijk is de behandelde huid enkele uren na de behandeling licht gezwollen en rood. Deze reacties zijn altijd mild en verdwijnen spontaan. Het behandelde gebied kan worden gekoeld met koude kompressen om zwelling minimaal te houden.

  Om zwelling verder te verminderen, raden we aan om de eerste 2 dagen na de injecties niet te veel voorover te buigen en je hoofd zoveel mogelijk rechtop te houden. ‘s Nachts kun je je hoofd op een kussen laten rusten.

  Een blauwe plek kan soms enkele dagen op een dunne huid verschijnen, die je kunt camoufleren met make-up.
  Als dit niet voldoende helpt of als de pijn toeneemt, neem dan het beste contact op met de kliniek.
  Houd er rekening mee dat fillerbehandelingen niet worden uitgevoerd bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

 • Er is altijd een risico dat je de resultaten niet mooi vindt. Een fillerbehandeling kan mogelijk niet geschikt zijn geweest voor jouw gezicht. In dat geval kun je wachten tot het product op natuurlijke wijze is opgelost en afgebroken door je lichaam, of de filler kan worden opgelost met behulp van Hyalase®.
  Hyalase® is een filler met hyaluronidase, een oplossing die het hyaluronzuur in de fillerstof afbreekt. Het begint direct te werken nadat het in het gewenste gebied is geïnjecteerd. Het resultaat kan tot twee weken duren. Afhankelijk van het behandelde gebied kunnen meerdere behandelingen met Hyalase® nodig zijn, omdat in sommige gevallen de Hyalase® de hele filler in het gebied niet in één keer kan oplossen.

 • Een accuraat instrument voor schoonheid
  Met een conventionele spuit moet de behandelaar kracht uitoefenen om de gel te injecteren. De druk die nu wordt uitgeoefend is niet constant en wordt hierdoor als pijnlijk ervaren.

  Stelt de arts in staat om preciezer te werken
  De injectiehoeveelheid en de injectiesnelheid kan door de behandelaar worden ingesteld op basis van de soort behandeling en het behandelgebied. De gel wordt langzaam, gedoseerd en gecontroleerd geïnjecteerd dankzij het gemotoriseerde systeem.

  Aanzien de injectie elektronisch gecontroleerd wordt, is de behandelaar in staat om zich geheel te focussen op de plaatsing van de gel in plaats van het uitoefenen van de druk die noodzakelijk is bij de conventionele handmatige injectiespuiten.

  Wat zijn de voordelen?
  De eenvoudige bediening van de Teosyal Pen brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Minder pijnlijk, minder zwelling.
  • Sneller herstel.
  • Natuurlijkere resultaten.
  • Betere cosmetische resultaten.
  • De behandeling is comfortabeler.
  • Minder neveneffecten.

  Indicaties
  De Teosyal Pen kan gebruikt worden voor alle indicaties die normaliter behandeld worden met injectables:

  • Fijne rimpels (beginnende rimpels)
  • Gemiddelde rimpels (modale rimpels, diepe fronsrimpel en/of rimpels op de bovenlip)
  • Diepere rimpels (neus-lippenplooi en/of marionetlijnen)
  • Volume herstel (o.a. jukbeenderen, kin en/of kaaklijnen)
  • Huidversteviging
  • Traangootjes
  • Lippen

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved