Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Billen

Billenvergroting Behandelingen

Ontdek de mogelijkheden om je billen te verbeteren met verschillende vergrotingstechnieken.

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Wat is billenvergroting?

Bilvergroting bij Essential Aesthetics Clinic

Bilvergroting is een cosmetische ingreep die is ontworpen om de vorm, grootte en contour van de billen te verbeteren, zodat je je gewenste esthetische doelen kunt bereiken. Deze procedure biedt verschillende technieken om een vollere, meer gelift uiterlijk te creëren dat is afgestemd op jouw voorkeuren.

Bij Essential Aesthetics Clinic in Nederland bieden we trots diverse technieken aan om de vorm en uitstraling van je billen te verbeteren, afgestemd op jouw unieke voorkeuren en doelen. Of je nu subtiele verfijning wenst of een opvallendere transformatie, onze kliniek biedt gespecialiseerde oplossingen om jouw gewenste billenesthetiek te bereiken.

Hier zijn de belangrijkste methoden voor billenvergroting die we aanbieden:

Bilvergroting met Fillers: Bereik verbeterde volume en contour via niet-chirurgische procedures met vulstoffen. Deze aanpak kan subtiele verbeteringen bieden en vereist geen incisies of hersteltijd.
Bilvergroting met Implantaten: Onze ervaren chirurgen voeren billenimplantaatprocedures uit voor degenen die een aanzienlijke toename in grootte en projectie zoeken. Zorgvuldig gekozen implantaten verbeteren de ronding van je billen.
Bilvergroting met Vet (Braziliaanse Billift): We voeren deskundig Brazilian Butt Lift-procedures uit met behulp van vet uit je eigen lichaam, voor natuurlijk volume en vorm. Deze techniek combineert liposuctie voor vetverwijdering en vettransplantatie voor vergroting. Gecombineerde Procedures: We begrijpen dat de behoeften van elke persoon uniek zijn. Onze kliniek biedt gepersonaliseerde combinaties van technieken om de procedure af te stemmen op jouw specifieke doelen.

Bij Essential Aesthetics Clinic staan jouw veiligheid, tevredenheid en het bereiken van jouw gewenste esthetiek voorop. Of je nu subtiele verbeteringen, een meer uitgesproken figuur of een jeugdiger uiterlijk voor ogen hebt, ons team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten.

Billenbehandelingen

Ervaar een scala aan transformerende billenvergrotingsbehandelingen die zijn afgestemd op het verbeteren van verschillende gezichts- en lichaamskenmerken bij Essential Aesthetics. Ontdek gepersonaliseerde oplossingen voor jouw esthetische doelen.

Kliniken Image
Bilvergroting met fillers

Ontdek de Schoonheid van een Bilvergroting met Fillers

Ervaar de kunst van niet-chirurgische billenvergroting met fillers. Bereik een natuurlijk ogend volume en contour, waardoor je rondingen en zelfvertrouwen verbeteren. Ontdek meer over deze innovatieve benadering om jouw gewenste esthetiek te bereiken.

Kliniken Image
Bilvergroting met implantaten

Verbeter Je Rondingen met Billenvergroting door Implantaten

Ontdek de transformerende kracht van billenvergroting met implantaten. Bereik de gewenste grootte en projectie, en creëer een prachtig gecontourde uitstraling. Verken hoe deze procedure je kan helpen de rondingen te bereiken waar je altijd van hebt gedroomd.

Kliniken Image
Bilvergrotingen met vet

Ervaar Natuurlijke Schoonheid met Billenvergroting met Eigen Vet

Ontgrendel het potentieel van natuurlijke verbetering met billenvergroting met behulp van vet uit je eigen lichaam. Bereik een voller en mooier uiterlijk terwijl je profiteert van vetvermindering op andere gebieden. Ontdek hoe deze procedure je kan helpen om jouw gewenste esthetische doelen te bereiken.

Kliniken Image
Brazilian ButtLift

Bij Essential Aesthetics bieden wij verschillende opties aan voor het vergroten van de billen: BBL, bilfillers en een bilvergroting met implantaten.

Kliniken Image
BBL Operatie

De BBL operatie is wellicht de bekendste methode om meer prominente billen te creëren.

Essential Aesthetics Clinic

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de hoogste standaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze patiënten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

FAQ

Veelgestelde Vragen Over Billenvergroting

 • Essential Aesthetics heeft ervaren, gecertificeerde chirurgen die jouw veiligheid en tevredenheid vooropstellen. Onze reputatie voor uitmuntendheid en toewijding aan patiëntenzorg maken ons een vertrouwde keuze. We zijn de nummer 1 kliniek in Nederland voor billenvergroting behandelingen.

 • Veiligheid staat bovenaan bij Essential Aesthetics. Onze ervaren chirurgen volgen strikte veiligheidsprotocollen, en we voeren grondige beoordelingen uit om jouw geschiktheid voor de procedure te waarborgen.

 • De hersteltijd varieert afhankelijk van de procedure. Ons team biedt gedetailleerde postoperatieve instructies om je door een soepel herstel te leiden en je dagelijkse activiteiten te hervatten.

 • Onze ervaren chirurgen beoordelen jouw gezondheid, lichaamstype en gewenste resultaten tijdens een consult om jouw geschiktheid voor billenvergroting bij Essential Aesthetics te bepalen.

 • Het bereiken van natuurlijk ogende resultaten is een kernfocus bij Essential Aesthetics. Onze chirurgen stellen het verbeteren van jouw kenmerken voorop, terwijl ze harmonie met de rest van je lichaam behouden.

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved