Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Billen

Billenvergroting Behandelingen

Ontdek de mogelijkheden om je billen te verbeteren met verschillende vergrotingstechnieken.

Brazilian Butt Lift

|

Bilvergroting met fillers

Bilvergroting met implantaten

|

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Wat is billenvergroting?

Bilvergroting is een cosmetische ingreep die is ontworpen om de vorm, grootte en contour van de billen te verbeteren, zodat je je gewenste esthetische doelen kunt bereiken. Deze procedure biedt verschillende technieken om een vollere, meer gelift uiterlijk te creëren dat is afgestemd op jouw voorkeuren.

Bilvergroting bij Essential Aesthetics Clinic

Bij Essential Aesthetics Clinic in Nederland bieden we trots diverse technieken aan om de vorm en uitstraling van je billen te verbeteren, afgestemd op jouw unieke voorkeuren en doelen. Of je nu subtiele verfijning wenst of een opvallendere transformatie, onze kliniek biedt gespecialiseerde oplossingen om jouw gewenste billenesthetiek te bereiken.

Hier zijn de belangrijkste methoden voor billenvergroting die we aanbieden:

Bilvergroting met Fillers: Bereik verbeterde volume en contour via niet-chirurgische procedures met vulstoffen. Deze aanpak kan subtiele verbeteringen bieden en vereist geen incisies of hersteltijd.
Bilvergroting met Implantaten: Onze ervaren chirurgen voeren billenimplantaatprocedures uit voor degenen die een aanzienlijke toename in grootte en projectie zoeken. Zorgvuldig gekozen implantaten verbeteren de ronding van je billen.
Bilvergroting met Vet (Braziliaanse Billift): We voeren deskundig Brazilian Butt Lift-procedures uit met behulp van vet uit je eigen lichaam, voor natuurlijk volume en vorm. Deze techniek combineert liposuctie voor vetverwijdering en vettransplantatie voor vergroting. Gecombineerde Procedures: We begrijpen dat de behoeften van elke persoon uniek zijn. Onze kliniek biedt gepersonaliseerde combinaties van technieken om de procedure af te stemmen op jouw specifieke doelen.

Bij Essential Aesthetics Clinic staan jouw veiligheid, tevredenheid en het bereiken van jouw gewenste esthetiek voorop. Of je nu subtiele verbeteringen, een meer uitgesproken figuur of een jeugdiger uiterlijk voor ogen hebt, ons team is toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten.

Billenbehandelingen

Ervaar een scala aan transformerende billenvergrotingsbehandelingen die zijn afgestemd op het verbeteren van verschillende gezichts- en lichaamskenmerken bij Essential Aesthetics. Ontdek gepersonaliseerde oplossingen voor jouw esthetische doelen.

buttock with fat
Bilvergroting met fillers

Ontdek de Schoonheid van Billenvergroting met Fillers

Ervaar de kunst van niet-chirurgische billenvergroting met fillers. Bereik een natuurlijk ogend volume en contour, waardoor je rondingen en zelfvertrouwen verbeteren. Ontdek meer over deze innovatieve benadering om jouw gewenste esthetiek te bereiken.

buttock biconvex implant
Bilvergroting met implantaten

Verbeter Je Rondingen met Billenvergroting door Implantaten

Ontdek de transformerende kracht van billenvergroting met implantaten. Bereik de gewenste grootte en projectie, en creëer een prachtig gecontourde uitstraling. Verken hoe deze procedure je kan helpen de rondingen te bereiken waar je altijd van hebt gedroomd.

butt lift fillers
Bilvergrotingen met vet

Ervaar Natuurlijke Schoonheid met Billenvergroting met Eigen Vet

Ontgrendel het potentieel van natuurlijke verbetering met billenvergroting met behulp van vet uit je eigen lichaam. Bereik een voller en mooier uiterlijk terwijl je profiteert van vetvermindering op andere gebieden. Ontdek hoe deze procedure je kan helpen om jouw gewenste esthetische doelen te bereiken.

butt lift fillers
Brazilian ButtLift

De Brazilian buttlift operatie is wellicht de bekendste methode om meer prominente billen te creëren.

butt lift fillers
BBL Operatie

De BBL operatie is wellicht de bekendste methode om meer prominente billen te creëren.

Essential Aesthetics Clinic

Billenvergroting Informatie

Veelvoorkomende Zorgen Over Billenvergroting

 • Bij Essential Aesthetics is jouw veiligheid onze hoogste prioriteit. Ons ervaren team van gecertificeerde chirurgen volgt strikte veiligheidsprotocollen, en we voeren grondige pre-operatieve beoordelingen uit om ervoor te zorgen dat je een geschikte kandidaat bent voor de procedure. Je kunt vertrouwen op onze toewijding om een veilige en beveiligde omgeving te bieden voor jouw reis naar billenvergroting.

 • Het bereiken van natuurlijk ogende en evenredige resultaten is onze expertise bij Essential Aesthetics. Onze ervaren chirurgen nemen de tijd om jouw esthetische doelen te begrijpen en passen de procedure dienovereenkomstig aan. Met oog voor detail en toewijding aan uitmuntendheid streven we ernaar om resultaten te leveren die overeenkomen met jouw verwachtingen.

 • Ons team bij Essential Aesthetics biedt uitgebreide instructies voor postoperatieve zorg om een soepel herstel te bevorderen. We bieden begeleiding bij het omgaan met ongemak, optimale positionering en geleidelijk hervatten van dagelijkse activiteiten. Onze ondersteuning strekt zich uit tot ver voorbij de procedure zelf, om jouw comfort en succesvol herstel te waarborgen

 • Essential Aesthetics hecht waarde aan transparantie en biedt gedetailleerde informatie over procedurekosten tijdens jouw consult. Hoewel we eersteklas zorg en resultaten bieden, begrijpen we ook het belang van budgetoverwegingen. Ons team kan je begeleiden bij de financiële aspecten, om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

 • Onze ervaren chirurgen bij Essential Aesthetics voeren grondige consultaties uit om jouw geschiktheid voor billenvergroting te bepalen. We kijken naar jouw algehele gezondheid, lichaamstype en gewenste resultaten om ervoor te zorgen dat de procedure aan jouw verwachtingen en doelen voldoet.

 • De chirurgen van Essential Aesthetics zijn bedreven in het minimaliseren van zichtbare littekens door zorgvuldige plaatsing van incisies en geavanceerde technieken. Ons doel is om resultaten te behalen die niet alleen jouw uiterlijk verbeteren, maar ook de natuurlijke schoonheid van je lichaam behouden.

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de hoogste standaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Italiaanse plastisch chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Injectable specialist & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Owner

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze patiënten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

Body Tite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

Vertrouwen wordt opgebouwd

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Contact

FAQ

Veelgestelde Vragen Over Billenvergroting

 • Essential Aesthetics heeft ervaren, gecertificeerde chirurgen die jouw veiligheid en tevredenheid vooropstellen. Onze reputatie voor uitmuntendheid en toewijding aan patiëntenzorg maken ons een vertrouwde keuze. We zijn de nummer 1 kliniek in Nederland voor billenvergroting behandelingen.

 • De hersteltijd varieert afhankelijk van de procedure. Ons team biedt gedetailleerde postoperatieve instructies om je door een soepel herstel te leiden en je dagelijkse activiteiten te hervatten.

 • Veiligheid staat bovenaan bij Essential Aesthetics. Onze ervaren chirurgen volgen strikte veiligheidsprotocollen, en we voeren grondige beoordelingen uit om jouw geschiktheid voor de procedure te waarborgen.

 • Onze ervaren chirurgen beoordelen jouw gezondheid, lichaamstype en gewenste resultaten tijdens een consult om jouw geschiktheid voor billenvergroting bij Essential Aesthetics te bepalen.

 • Het bereiken van natuurlijk ogende resultaten is een kernfocus bij Essential Aesthetics. Onze chirurgen stellen het verbeteren van jouw kenmerken voorop, terwijl ze harmonie met de rest van je lichaam behouden.

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2023

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved