Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 8.500

Brazilan buttlift

De Brazilan butt lift operatie is wellicht de bekendste methode om meer prominente billen te creëren.

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Brazilan Buttlift Informatie

Wat is Brazilan buttlift?

Kliniken Image

De Braziliaanse billenlift is misschien wel de bekendste methode om grotere billen te creëren. Onze plastisch chirurgen combineren liposuctie met lipofilling om jouw billen in perfecte vorm te krijgen. Tijdens de operatie kunnen meerdere behandelingen worden uitgevoerd om het einde naar wens te krijgen. Veel van onze patiënten kiezen er bijvoorbeeld voor om een ​​billenlift te combineren met het verbeteren van de contouren van hun onderrug en taille.
De procedure bestaat uit twee hoofdstappen:

Liposuctie: Overtollig vet wordt verwijderd uit delen van het lichaam waar het niet gewenst is, zoals de buik, dijen of flanken. Dit helpt om die gebieden te modelleren en levert het vet op dat nodig is voor de bilvergroting.

Vetoverdracht: Het geoogste vet wordt gezuiverd en verwerkt, waarna het zorgvuldig wordt ingespoten in verschillende lagen van de billen om een vollere en meer gevormde uitstraling te creëren. Het vet wordt strategisch geplaatst om een natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke uitkomst te bereiken. Dit staat ook bekend als bilvergroting met vet.

Behandelingen

Brazilan buttlift behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, jouw bestemming voor deskundige diensten op het gebied van billen. Wij zijn gespecialiseerd in transformerende procedures zoals de Braziliaanse bilvergroting, bilvergroting met implantaten, bilvergroting met fillers en bilvergroting met vet. Hier krijg je de kans om je gewenste bilvorm te realiseren. Je bent hier aan het juiste adres als je hebt nagedacht over bilvergroting.

butt lift fillers

Behandelingen

Brazilan Buttlift

De Brazilan Butt Lift is om verschillende redenen populair

 • We willen je graag een idee geven van wat er gebeurt tijdens een Braziliaanse billift. De chirurg zuigt vet uit het door jou vastgestelde gebied. Dat vet wordt vervolgens gefilterd zodat het geschikt is om in je billen te injecteren. Dat gebeurt in meerdere lagen voor een vollere vorm.

  Dit klinkt misschien vrij eenvoudig, maar de BBL is een vrij complex proces. Gelukkig hebben onze plastisch chirurgen ruime ervaring met het uitvoeren van deze behandeling. Jij krijgt, indien nodig, tijdens de procedure een drainage om overtollig lymfevocht af te voeren.

  De hele procedure duurt gemiddeld 2-5 uur en vindt plaats onder algehele narcose, waardoor het ook mogelijk is om tijdens een BBL andere delen van het lichaam te verbeteren.

  Na de operatie zal jouw lichaam natuurlijk moeten herstellen. De vetcellen die naar de billen zijn overgebracht hebben tijd nodig om te genezen en een nieuwe bloedtoevoer te ontwikkelen. Na de behandeling voorzien wij je van speciale kleding die de juiste plekken onder druk zetten en het herstelproces bevordert.

  Ons zorgteam staat voor je klaar om je te helpen bij de voorbereiding, de ingreep en de nazorg.

 • Kortom: mooiere, rondere, vollere billen! Een deel van het geïnjecteerde vet wordt op natuurlijke wijze door jouw lichaam opgenomen en verdwijnt. Om hier rekening mee te houden, injecteert de chirurg wat meer vet in je billen. Dit betekent dat je billen er in eerste instantie iets groter uitzien dan je misschien had verwacht. Het eindresultaat is zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Hoe lang je nieuwe billen mooi blijven, hangt mede af van de nazorg die je toepast. Hoe beter jij ons nazorgadvies opvolgt, hoe beter het resultaat. Jouw gezondheid, toekomstige zwangerschappen en gewichtsschommelingen kunnen ook gevolgen hebben voor jouw billen.

 • We zullen er alles aan doen om jouw lichaam zo snel mogelijk te laten herstellen. Jij krijgt direct na de operatie ondersteunende compressiekleding. Hierdoor blijft jouw lichaam in de gewenste vorm en wordt overmatige zwelling voorkomen. De zwelling neemt meestal af na de eerste week. Blauwe plekken zijn ook normaal en verdwijnen meestal na een operatie. Afhankelijk van hoe zwaar de operatie is, kan het zijn dat jij ter observatie een nacht in het ziekenhuis moet doorbrengen.

  In de meeste gevallen kunt jij na ongeveer anderhalve week weer aan het werk. De compressiekleding moet nog worden gedragen, bij voorkeur onder loszittende kleding. Houd er rekening mee dat het na anderhalve week nog niet mogelijk is om langdurig te zitten (zie ook het zitprotocol). Jij moet na de ingreep twee weken op je buik slapen, zodat er zo min mogelijk druk op je billen komt. Daarna mag jij afwisselend op jouw zij slapen, maar nog niet op jouw rug. Een normaal zit- en slaappatroon is normaal gesproken mogelijk na 6 weken. Overleg altijd met jouw chirurg wat voor jij van toepassing is.

 • Hoewel je misschien hebt gehoord van mensen die opzettelijk aankomen, zodat ze meer vet beschikbaar hebben om over te brengen naar hun billen, raden we dit absoluut niet aan.

  Als je aankomt voorafgaand aan jouw Braziliaanse billift, moet je die gewichtstoename na de operatie vasthouden als je de resultaten wilt behouden. Dit komt omdat wanneer we afvallen, we géén vetcellen verliezen in een bepaald gebied. In plaats daarvan krimpen onze vetcellen over ons hele lichaam. Door gewichtstoename worden de vetcellen slechts tijdelijk groter. Als je voor de operatie 10 kilo aankomt, verlies je dat gewicht na de operatie en zullen jouw billen weer normaal worden. Het zal zijn alsof je de operatie niet hebt gehad.

  Het is het echt beste om deze operatie uit te voeren wanneer je jouw ideale lichaamsgewicht hebt, omdat jouw plastisch chirurg bij een stabiel gewicht kan bepalen hoeveel vet er moet worden verwijderd en in jouw billen moet worden geïnjecteerd.

  Kortom, als je geïnteresseerd bent in de lipofilling maar je hebt het gevoel dat je niet voldoende lichaamsvet hebt, probeer dan zeker niet om overgewicht te krijgen voordat jij jouw plastisch chirurg heeft ontmoet. Houd er rekening mee dat de hoeveelheid vet die nodig is voor een goed lipofilling resultaat, afhangt van de grootte van de patiënt, aangezien deze in verhouding moet staan ​​tot het lichaam. Bijv. kleinere vrouwen hebben minder vet nodig om hun lichaam een ​​nieuwe vorm te geven, terwijl grotere vrouwen relatief meer nodig hebben.

   

  Zorg ervoor dat je altijd een professional raadpleegt om te bepalen of je gewicht geschikt is om jouw doelen met de liposuctie/lipofilling te bereiken. Als je geen ideale kandidaat blijkt te zijn voor de liposuctie en lipofilling procedure, zijn er absoluut andere goede opties beschikbaar, zoals bilimplantaten, waarmee vergelijkbare resultaten kunnen worden bereikt.

  Je bent van harte welkom om onze kliniek Essential Aesthetics te bezoeken en met ons team van experts te spreken, waar we zullen bepalen welke procedure het beste bij jouw behoeften en doelen past.

 • De chirurg kan de Brazilan Buttlift procedure aanpassen aan de specifieke behoeften van de patiënt, door de hoeveelheid en plaatsing van het vet aan te passen voor het gewenste resultaat.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor en Na

Brazilan buttlift foto's voor na

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Italiaanse plastisch chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Injectable specialist & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Owner

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

Body Tite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat zijn de kosten van een Brazilan buttlift?

De kosten van een Braziliaanse Bil Lift kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring van de chirurg, de mate van benodigde liposuctie en de specifieke details van de procedure.

Prijzen

Brazilan buttlift

vanaf €8500

Prijzen

Bilvergroting met implantaten

vanaf €6800

Prijzen

Bilvergroting met fillers

vanaf € 2.500 to € 6.000

FAQ

Veelgestelde Vragen over de Brazilan buttlift

 • Om een consult te plannen of meer te weten te komen over de Brazilian Butt Lift procedure bij Essential Aesthetics, kunt u onze officiële website bezoeken of rechtstreeks contact opnemen met onze kliniek. Ons toegewijde team staat klaar om informatie te verstrekken, uw vragen te beantwoorden en u door het proces te begeleiden.

  Voor diegenen die een Brazilian Butt Lift in Nederland overwegen, biedt Essential Aesthetics een combinatie van wereldklasse expertise, veiligheid en uitstekende resultaten. De betrokkenheid van Professor Levan en de toewijding van de kliniek aan excellentie stellen de norm voor cosmetische ingrepen, waardoor het een ideale keuze is voor personen die een natuurlijke en transformerende verbetering van hun billen nastreven.

 • Gemiddeld genomen duurt de Brazilan buttlift -procedure ongeveer 2-5 uur en wordt deze uitgevoerd onder algehele verdoving. Dit geeft de gelegenheid om tegelijkertijd andere zorgpunten aan te pakken, wat het algehele effect van de Braziliaanse bilvergroting versterkt.

 • Ja, Essential Aesthetics is gespecialiseerd in een breed scala aan cosmetische ingrepen naast de Brazilian Butt Lift, allemaal uitgevoerd door ervaren en bekwame professionals. Het uitgebreide aanbod van de kliniek voorziet in diverse esthetische behoeften en doelen.

 • Zoals bij elke chirurgische ingreep, zijn er risico’s. Na een Braziliaanse billift loop je de volgende risico’s:

  • Bloedstolsels of een longembolie (we proberen dit te voorkomen met preventieve medicatie)
  • Infecties (we proberen dit te voorkomen door preventieve antibiotica voor te schrijven)
  • Veranderingen in gevoeligheid. Dit kan tijdelijk zijn, maar in sommige gevallen hebben patiënten permanent minder of geen gevoel. Denk hier goed over na, want hoewel dit zelden voorkomt, is er meestal niets aan te doen.
  • Slechte wondgenezing / littekens
  • Onregelmatigheid in lichaamslijnen
  • Asymmetrie van de billen
  • Hoewel de chirurg rekening houdt met de natuurlijke volumeverandering, kan er te veel vet worden opgenomen. Gemiddeld blijft 65 – 85% van het geïnjecteerde vet achter.
 • Het is van cruciaal belang om een plastisch chirurg te kiezen die gecertificeerd is en ervaring heeft met het uitvoeren van BBL’s. Daarom staat Essential Aesthetics Clinic bekend als een van de meest gerenommeerde klinieken voor bilvergroting in Nederland.

 • Een operatie kan de normale lymfestroom onderbreken, waardoor lymfevocht zich ophoopt in een bepaald deel van het lichaam, vaak in de armen of benen, wat zwelling kan veroorzaken. Daarom is het na een liposuctie behandeling nodig om drainage/lymfatische massages uit te voeren.

  Tijdens een lymfatische massage maakt onze ervaren massagetherapeut gebruik van een reeks glijdende, drukkende en cupping-bewegingen over het lichaam. De bewegingen stimuleren het lymfestelsel zonder de bloedvaten samen te drukken, waardoor het overtollige lymfevocht van de liposuctie wordt afgevoerd.

  De massages dragen bij aan een beter herstelproces en een optimaal eindresultaat. Het zorgt ervoor dat de contouren strak blijven zonder onregelmatige vocht ophopingen.

 • Essential Aesthetics staat bekend om haar uitzonderlijke expertise op het gebied van cosmetische ingrepen, waardoor het een vooraanstaande keuze is voor personen die op zoek zijn naar een natuurlijke verbetering van hun billen via een Brazilian Butt Lift (BBL). De toewijding aan veiligheid, kwaliteit en het leveren van uitstekende resultaten heeft de kliniek gevestigd als een van de beste bestemmingen voor BBL-operatie in Nederland.

ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

Vertrouwen wordt opgebouwd

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel Ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2023

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved