Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €8500

Lipofilling (bilvergroting met eigen vet)

Bij Essential Aesthetics bieden wij verschillende opties aan voor het vergroten van de billen: bilfillers, bilvergroting met implantaten en lipofilling (bilvergroting met eigen vet, ook wel bekend als een BBL).

Voor en Na

Bilvergrotingen foto's voor na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Lipofilling Informatie

Wat is Lipofilling?

Kliniken Image

Bij Essential Aesthetics bieden wij verschillende opties aan voor het vergroten van de billen: bilvergroting met vet, bilfillers en een bilvergroting met implantaten.

Lipofilling (ook een Brazilian Butt Lift genoemd) is misschien wel de bekendste methode om grotere billen te creëren. Door middel van een liposuctie wordt overtollig vet verwijderd. Vervolgens wordt dit vet verwerkt en geïnjecteerd ter hoogte van de billen.

Dit is een complexe behandeling. Bij Essential Aesthetics vinden onze chirurgen deze behandeling niet realistisch en veilig genoeg om uit te voeren met grote hoeveelheden eigen vet.

 

Onze chirurgen doen alleen kleine behandelingen met lipofilling, bijvoorbeeld om een bilvergroting met fillers of implantaten aan te vullen.

Behandelingen

Bilvergrotingen: Welke opties zijn er?

Welkom bij Essential Aesthetics, jouw bestemming voor deskundige diensten op het gebied van billen. Wij ztiijn gespecialiseerd in transformerende procedures zoals lipofilling, bilvergroting met implantaten, bilvergroting met fillers en bilvergroting met vet. Hier krijg je de kans om je gewenste bilvorm te realiseren. Je bent hier aan het juiste adres als je hebt nagedacht over een bilvergroting.

Kliniken Image

Bilvergroting met eigen vet

Lipofilling

Bij lipofilling wordt lichaamsvet verwijderd (meestal van de buik, heupen of benen) en in de bil geplaatst. Hierdoor ontstaat extra contour en volume.

Kliniken Image

Bilvergroting met implantaten

Hoogwaardige implantaten

Bilimplantaten verbeteren de vorm, grootte en contour van de billen. De operatie zal worden uitgevoerd door de gerenomeerde Dr. Levan, de uitvinder van het Biconvex-implantaat.

Kliniken Image

Bilvergroting met fillers

Fillers met 2 jaar lang resultaat

Bilvullers zijn een uitstekende oplossing voor als je meer volume wil, of van je hip dips af wil. Door fillers in deze specifieke gebieden te injecteren, krijgen de billen een ronder uiterlijk.

Kliniken Image

Morpheus8 technologie

Huidverstrakking bil lift

Morpheus8 is een geavanceerde behandeling die de kracht van micro-needling en radiofrequentie-energie gebruikt om het huidoppervlak gladder te maken en te verstrakken.

Meer info over lipofilling, implantaten en fillers

 • Lipofilling (ook wel Brazilian Butt Lift genoemd) is een complexe behandeling. Onze chirurgen geloven niet dat deze behandeling realistisch of veilig genoeg is om met grote hoeveelheden eigen vet uit te voeren. Onze chirurgen voeren alleen kleine behandelingen uit met lipofilling, waarbij er kleine hoeveelheden vet worden verplaatst. Bijvoorbeeld om een bilvergroting af te werken met fillers of implantaten, zodat er een algehele evenwichtige uitstraling ontstaat.

 • Bilvergroting met implantaten is een chirurgische ingreep die is ontworpen om de vorm, grootte en contour van de billen te verbeteren met behulp van siliconenimplantaten. Het is een populaire optie voor cosmetische chirurgie voor mensen die vollere, rondere of proportionelere billen wensen. De operatie wordt uitgevoerd door de bekende Dr. Levan, de uitvinder van het Biconvex-implantaat. De siliconenimplantaten bestaan uit een kern omgeven door 8 lagen siliconen. De fabrikant geeft garantie op de implantaten omdat deze van uitmuntende kwaliteit zijn

 • Bilvergroting met fillers is een cosmetische ingreep om de grootte, vorm en projectie van de billen te verbeteren met behulp van injecteerbare fillers. In tegenstelling tot chirurgische opties zoals implantaten of vetoverdracht, is hiervoor geen operatie nodig en maar weinig hersteltijd. Deze resultaten blijven minimaal 2 jaar zichtbaar.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat zijn de kosten van een bilvergroting?

De kosten van een bilvergroting kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de chirurg, de mate van benodigde liposuctie en de specifieke details van de procedure.

Je kunt jouw behandeling bij Essential Aesthetics met een financiering in termijnen betalen. Neem hierover contact met ons op.

Prijzen

Lipofilling (met eigen vet)

vanaf €8500

Prijzen

Bilvergroting met implantaten

vanaf €7100

Prijzen

Bilvergroting met fillers

vanaf €1500

FAQ

Veelgestelde vragen over bilvergrotingen

 • Gemiddeld genomen duurt deze procedure ongeveer 2-3 uur en wordt deze uitgevoerd onder algehele verdoving. Dit geeft de gelegenheid om tegelijkertijd andere zorgpunten aan te pakken, wat het algehele effect van de lipofilling en bilvergroting versterkt.

 • Ja, Essential Aesthetics is gespecialiseerd in een breed scala aan cosmetische ingrepen om de billen te vergroten: bil fillers en bilimplantaten. Allemaal uitgevoerd door ervaren en bekwame professionals. Het uitgebreide aanbod van de kliniek voorziet in diverse esthetische behoeften en doelen.

 • Het is van cruciaal belang om een plastisch chirurg te kiezen die gecertificeerd is en ervaring heeft met het uitvoeren van lipofilling behandelingen. Daarom staat Essential Aesthetics Clinic bekend als een van de meest gerenommeerde klinieken voor bilvergroting in Nederland.

 • Een operatie kan de normale lymfestroom onderbreken, waardoor lymfevocht zich ophoopt in een bepaald deel van het lichaam, vaak in de armen of benen, wat zwelling kan veroorzaken. Daarom is het na een liposuctie behandeling nodig om drainage/lymfatische massages uit te voeren.

  Tijdens een lymfatische massage maakt onze ervaren massagetherapeut gebruik van een reeks glijdende, drukkende en cupping-bewegingen over het lichaam. De bewegingen stimuleren het lymfestelsel zonder de bloedvaten samen te drukken, waardoor het overtollige lymfevocht van de liposuctie wordt afgevoerd.

  De massages dragen bij aan een beter herstelproces en een optimaal eindresultaat. Het zorgt ervoor dat de contouren strak blijven zonder onregelmatige vocht ophopingen.

 • Essential Aesthetics staat bekend om haar uitzonderlijke expertise op het gebied van cosmetische ingrepen, waardoor het een vooraanstaande keuze is voor personen die op zoek zijn naar een natuurlijke verbetering van hun billen. De toewijding aan veiligheid, kwaliteit en het leveren van uitstekende resultaten heeft de kliniek gevestigd als een van de beste voor bilvergrotingen in Nederland.

 • De bilvergrotingen bij Essential Aesthetics worden uitgevoerd door een team van zeer bekwame en ervaren chirurgen. Opmerkelijk is dat de prestigieuze Franse arts, Professor Levan, deel uitmaakt van het team. Met een uitstekende achtergrond in esthetische chirurgie onderstreept de betrokkenheid van Professor Levan de toewijding van de kliniek om cutting-edge technieken en zorg van wereldklasse aan onze patiënten te bieden.

 • De veiligheid van de patiënt heeft bij Essential Aesthetics de hoogste prioriteit. De kliniek volgt strenge veiligheidsprotocollen en richtlijnen om ervoor te zorgen dat elke Brazilian Butt Lift procedure met de grootst mogelijke zorg en aandacht voor detail wordt uitgevoerd. Onze toewijding aan veiligheid is een integraal onderdeel van onze reputatie als vertrouwde bestemming voor cosmetische ingrepen.

 • Patiënten kunnen persoonlijke begeleiding en natuurlijke verbetering van hun billen verwachten. De combinatie van ons ervaren chirurgische team en de innovatieve technieken die bij Essential Aesthetics worden toegepast, zorgt ervoor dat patiënten resultaten behalen die in lijn zijn met hun individuele doelen en wensen.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved