Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 2,800

Liposuctie

Onze Liposuctie Procedure is Ontworpen om Jou te Helpen Jouw Gewenste Lichaamscontour te Bereiken, Veilig en Effectief.

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Liposuctie Informatie

Wat is liposuctie?

Kliniken Image

Liposuctie is een chirurgische ingreep waarbij overtollige vetophopingen worden verwijderd van specifieke lichaamsgebieden, zoals de buik, heupen, dijen, armen en nek. Het wordt ook soms lipoplastiek of lichaamscontouring genoemd.

Behandelingen

Liposuctie behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, een vertrouwde bestemming met meer dan een decennium aan expertise, waar we gespecialiseerd zijn in transformerende liposuctie behandelingen. Ons uitgebreide scala aan behandelingen omvat liposuctie, vetaspiratie, vetverwijdering en dermolipectomie. Of je nu op zoek bent naar gerichte vetvermindering of een meer uitgebreide lichaamscontouring oplossing, ons ervaren team is toegewijd om uitzonderlijke resultaten te leveren die zijn afgestemd op jouw unieke doelen.

fat aspiration

Liposuctie

Vetaspiratie

liposuction

Liposuctie

Liposuctie

dermpolipectomy

Liposuctie

Dermolipectomie

fat cutting

Liposuctie

Vetverwijdering

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Voor en na foto's van liposuctie

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  gabriel jansen
  Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

  Dr. Gabriel Jansen

  Ontmoet jouw specialist
  alexandra gomez
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Wat zijn de kosten van liposuctie?

  De kosten van liposuctie hangen af van de behandeling die je kiest.

  Prijzen

  Lokale verdoving

  vanaf €2.800 – 1 zone

  Prijzen

  Lokale verdoving

  vanaf €3.500 – 2 zones

  Prijzen

  Algehele verdoving

  vanaf €5.000- 2 zones

  Prijzen

  Algehele verdoving

  vanaf €6.500- 3 zones

  Prijzen

  Algehele verdoving

  vanaf €7.500- 4 zones

  FAQ

  Veelgestelde vragen over liposuctie?

  • Als je liposuctie overweegt, gaat de dokter het eerst met je hebben over de verschillende mogelijkheden. Lichamen zijn verschillend en niet de wensen van iedereen zijn haalbaar. Wanneer onze specialist je duidelijk de opties heeft uitgelegd, en je een keuze heeft gemaakt, zullen wij zo snel mogelijk een afspraak met je maken.

   De dokter zal voor de procedure tekenen waar het vet verwijderd zal worden. De procedure zal bijna altijd plaats vinden onder narcose. Het overmatige vet wordt verwijderd met een dunne buis. De openingen worden vervolgens gehecht.

   Het eindresultaat is zichtbaar na drie tot vier maanden en je kunt dit beïnvloeden door het goed volgen van de nazorg.

   Hoe lang de operatie duurt ligt aan de hoeveelheid vet dat verwijderd moet worden. Als er meerdere behandelingen tegelijk worden uitgevoerd, kan het langer duren. De kosten van de operatie heeft te maken met hoe lang de operatie duurt. De chirurg kan vaak bepalen hoe lang de operatie zal duren.

   Bent je opzoek naar een beter resultaat? Dit zal je bereiken met Liposculpture. Essential Aesthetics is een van de weinige klinieken in Nederland die deze speciale techniek aanbiedt, waardoor liposuctie naar een nieuw niveau wordt gebracht. We hebben een plastisch chirurg in ons team die gespecialiseerd is in Liposculpting en die heeft getraind in Zuid-Amerika. Hij heeft een fantastisch oog voor detail en gebruikt deze methode om nog mooiere vormen en contouren te creëren.

  • Het eindresultaat hangt af van een aantal factoren, waar je zelf invloed over heeft.

   Liposuctie, zoals eerder gezegd werd, is niet een manier om gewicht te verliezen. De hoeveelheid vet dat verwijderd kan worden heeft een limiet. Daarom is het geen oplossing voor obesitas. De chirurg beslist samen met je hoeveel vet er verwijderd kan worden, wetende dat het voor jouw eigen veiligheid nooit meer dan 2,25 kilo zal bedragen.

   Het resultaat van abdominale liposuctie is volledig zichtbaar na 6 tot 9 maanden. Jouw lichaamscontouren zijn dan permanent, mits je jouw gewicht behoudt. Soms zijn de lichaamscontouren niet helemaal symmetrisch. Geen zorgen, geen enkel lichaam is volledig symmetrisch en in de meeste gevallen is subtiele asymmetrie helemaal niet zichtbaar. Als er te grote ongelijkheden zijn, kan een tweede operatie nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

   Hoe beter je voor jouw lichaam zorgt, hoe langer het resultaat zal duren. Jouw gezondheid, toekomstige zwangerschappen en gewichtsschommelingen hebben uiteraard ook invloed op de duur van de uitslag.

  • Hoe snel je herstelt hangt af van het behandelde gebied. In sommige gevallen wordt bij het hechten van de wond een drain ingebracht om het wondvocht en bloed te verwijderen. Deze drain kan meerdere dagen blijven zitten, afhankelijk van het behandelde gebied. De duur van jouw verblijf in het ziekenhuis is afhankelijk van de duur van de procedure en of je onder algehele of plaatselijke verdoving bent behandeld. Ons zorgteam geeft je vooraf een schatting en de chirurg legt je uiteraard de herstelperiode uit.

   Na de operatie heeft je hoogstwaarschijnlijk enkele weken last van blauwe plekken, zwellingen en een algemeen pijngevoel. Als je een kleine operatie heeft ondergaan, is paracetamol meestal voldoende. Als dit niet genoeg is, kan de chirurg je zwaardere pijnstillers voorschrijven.

   Je lymfevaten kunnen worden aangetast tijdens de liposuctie behandeling. Dit zal de zwelling rond de behandelde gebieden veroorzaken. Maak je geen zorgen, je lichaam zal je lymfevaten zelf weer genezen. Dit proces kan ongeveer 6 tot 12 maanden duren. Na deze periode zal je geen zwelling meer ervaren.

   Ook zul je tijdelijk een elastisch korset moeten dragen. Dit vermindert en voorkomt zwelling, houdt de huid op zijn plaats en geeft het behandelde gebied de rust die het nodig heeft om succesvol te herstellen. Je kunt direct na de operatie een afspraak maken om de hechtingen te laten verwijderen. Afhankelijk van de ingreep raden wij je aan de eerste 6 tot 12 weken niet veel te bukken of tillen. Je kunt na ongeveer een week weer aan het werk gaan, afhankelijk van het soort werk dat je doet. Overleg altijd eerst met jouw arts.

  • De BodyTite verstrakt de huid tot 45%, bij een traditionele liposuctie is dit slechts 10%!

   Een behandeling met de BodyTite verstevigt de huid met behulp van innovatieve radiofrequente energiegolven, waarbij meerdere weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd. Hierdoor smelt het vet en wordt de huid verstrakt. De dermis, het diepere deel van de huid, zit vol met collageen en zodra het de ingestelde temperatuur bereikt, worden de bestaande collageenvezels strakker en samengetrokken. Hierdoor wordt de strakheid en contour van de huid onmiddellijk worden verbeterd.

   De meest vaak voorkomende behandel zones zijn:
   – Buik
   – Armen
   – Borst en borsten
   – Binnenkant en buitenkant dijen
   – Knieën
   – Billen

   Lees meer over de BodyTite

  • Elke operatie brengt risico’s met zich mee. Ook al gebeurd het zelde, bedenk toch dat het volgende kan gebeuren:

   • Slechte herstelling van de wond.
   • (Tijdelijk) Opzwelling of verharding van de huid.
   • Asymmetrie van de buik.
   • (Tijdelijk) geen gevoel in jouw huid.

   Veel van de problemen kunnen voorkomen worden door het nalopen en de voor- en nazorg advies.

   Ons zorgteam staat klaar om je te ondersteunen bij de voorbereiding van jouw ingreep, ook tijdens het consult met de chirurg en begeleidt je ook na de operatie, zodat je weet wat je kunt verwachten en ook zo snel mogelijk geneest.

   Wanneer je er goed over nagedacht heeft en wilt beginnen aan de weg naar zelfverzekerdheid en het lichaam dat je wilt, kunt je een overleg zonder verplichtingen aanvragen. Geen verplichtingen! Je bent het waard!

  • Een van de meest populaire liposuctie procedures is buik liposuctie.
   Wanneer je een buik liposuctie ondergaat, markeert de chirurg eerst het gebied op jouw buik dat moet worden gecorrigeerd.

   Tijdens de operatie worden op onopvallende plaatsen op jouw buik incisies gemaakt waar een vloeistof wordt ingespoten waardoor het vet loskomt van de huid. De dokter zuigt vervolgens het vet weg met een kleine holle naald. Als de chirurg tevreden is met het resultaat, hecht hij de kleine incisies. De procedure duurt gemiddeld 1 tot 2,5 uur.

   Dermolipectomie kan ook worden aangebracht om jouw maag nog mooier te maken. Met Liposculpture krijgt je een nog verfijnder resultaat. Essential Aesthetics is een van de weinige klinieken in Nederland die deze bijzondere techniek aanbiedt.

   Meer informatie over de veiligheid van deze procedure en de mogelijke risico’s en complicaties vindt je in de sectie: Risico’s en complicaties.

  • Liposuctie is een cosmetische chirurgische ingreep die wordt gebruikt om overtollig vet uit verschillende delen van het lichaam te verwijderen. Hoewel het effectief kan zijn om het lichaam te modelleren en hervormen, heeft het wel zijn nadelen en beperkingen:

   Risico’s en Complicaties: Liposuctie, zoals elke chirurgische ingreep, brengt risico’s met zich mee zoals infectie, bloeding en ongewenste reacties op de verdoving. Er bestaat ook een risico op onregelmatigheden in het huidoppervlak, littekens en contourvervormingen.

   Tijdelijke Resultaten: Liposuctie verwijdert vetcellen uit specifieke gebieden, maar voorkomt niet dat de overgebleven vetcellen in omvang toenemen als iemand aankomt. Dit betekent dat als je geen gezonde levensstijl handhaaft na liposuctie, je weer vet kunt krijgen op de behandelde gebieden.

   Blauwe Plekken en Zwelling: Na liposuctie ervaren patiënten vaak blauwe plekken en zwelling, wat ongemakkelijk kan zijn en enkele weken kan duren om volledig te verdwijnen.

   Onregelmatige Resultaten: Het bereiken van perfect gelijkmatige resultaten kan uitdagend zijn, en sommige patiënten kunnen asymmetrie of ongelijke vetverwijdering ervaren.

   Huidonregelmatigheden: In gevallen waar te veel vet wordt verwijderd of de huid zich niet goed samentrekt, kunnen patiënten achterblijven met losse of hangende huid.

   Pijn en Ongemak: Liposuctie is een chirurgische ingreep, en enige mate van pijn en ongemak wordt verwacht tijdens de herstelperiode.

   Littekens: Hoewel liposuctie-incisies meestal klein zijn, kunnen ze kleine littekens achterlaten die zichtbaar kunnen zijn, vooral als je de neiging hebt om hypertrofische of keloidlittekens te ontwikkelen.

   Kosten: Liposuctie kan duur zijn en wordt mogelijk niet gedekt door de ziektekostenverzekering, aangezien het vaak als een cosmetische ingreep wordt beschouwd.

   Het is belangrijk om te overleggen met een gecertificeerde plastisch chirurg om je specifieke doelen, verwachtingen en eventuele zorgen te bespreken voordat je liposuctie overweegt. Zij kunnen je een uitgebreid begrip van de procedure en de mogelijke uitkomsten geven.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved