Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 2,800

Liposuctie

Liposuctie met precisie om het lichaam effectief en veilig te contouren.

Voor en Na

Voor en na foto's van liposuctie

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Liposuctie Informatie

Wat is liposuctie?

Kliniken Image

Liposuctie is een chirurgische ingreep waarbij overtollige vetophopingen worden verwijderd van specifieke lichaamsgebieden, zoals de buik, heupen, dijen, armen en nek. Het wordt ook soms lipoplastiek of lichaamscontouring genoemd.

Behandelingen

Liposuctie behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, een vertrouwde bestemming met meer dan een decennium aan expertise, waar we gespecialiseerd zijn in transformerende liposuctie behandelingen. Ons uitgebreide scala aan behandelingen omvat liposuctie, vetaspiratie, vetverwijdering en dermolipectomie. Of je nu op zoek bent naar gerichte vetvermindering of een meer uitgebreide lichaamscontouring oplossing, ons ervaren team is toegewijd om uitzonderlijke resultaten te leveren die zijn afgestemd op jouw unieke doelen.

Kliniken Image

Liposuctie

Vet verwijderen

Kliniken Image

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat zijn de kosten van liposuctie?

De kosten van liposuctie hangen af van de behandeling die je kiest.

Prijzen

Lokale verdoving

vanaf €2.800 – 1 zone

Prijzen

Lokale verdoving

vanaf €3.500 – 2 zones

Prijzen

Algehele verdoving

vanaf €5.000- 2 zones

Prijzen

Algehele verdoving

vanaf €6.500- 3 zones

Prijzen

Algehele verdoving

vanaf €7.500- 4 zones

FAQ

Veelgestelde vragen over liposuctie?

 • Als je liposuctie overweegt, gaat de dokter het eerst met je hebben over de verschillende mogelijkheden. Lichamen zijn verschillend en niet de wensen van iedereen zijn haalbaar. Wanneer onze specialist je duidelijk de opties heeft uitgelegd, en je een keuze heeft gemaakt, zullen wij zo snel mogelijk een afspraak met je maken.

  De dokter zal voor de procedure tekenen waar het vet verwijderd zal worden. De procedure zal bijna altijd plaats vinden onder narcose. Het overmatige vet wordt verwijderd met een dunne buis. De openingen worden vervolgens gehecht.

  Het eindresultaat is zichtbaar na drie tot vier maanden en je kunt dit beïnvloeden door het goed volgen van de nazorg.

  Hoe lang de operatie duurt ligt aan de hoeveelheid vet dat verwijderd moet worden. Als er meerdere behandelingen tegelijk worden uitgevoerd, kan het langer duren. De kosten van de operatie heeft te maken met hoe lang de operatie duurt. De chirurg kan vaak bepalen hoe lang de operatie zal duren.

  Bent je opzoek naar een beter resultaat? Dit zal je bereiken met Liposculpture. Essential Aesthetics is een van de weinige klinieken in Nederland die deze speciale techniek aanbiedt, waardoor liposuctie naar een nieuw niveau wordt gebracht. We hebben een plastisch chirurg in ons team die gespecialiseerd is in Liposculpting en die heeft getraind in Zuid-Amerika. Hij heeft een fantastisch oog voor detail en gebruikt deze methode om nog mooiere vormen en contouren te creëren.

 • Het eindresultaat hangt af van een aantal factoren, waar je zelf invloed over heeft.

  Liposuctie, zoals eerder gezegd werd, is niet een manier om gewicht te verliezen. De hoeveelheid vet dat verwijderd kan worden heeft een limiet. Daarom is het geen oplossing voor obesitas. De chirurg beslist samen met je hoeveel vet er verwijderd kan worden, wetende dat het voor jouw eigen veiligheid nooit meer dan 2,25 kilo zal bedragen.

  Het resultaat van abdominale liposuctie is volledig zichtbaar na 6 tot 9 maanden. Jouw lichaamscontouren zijn dan permanent, mits je jouw gewicht behoudt. Soms zijn de lichaamscontouren niet helemaal symmetrisch. Geen zorgen, geen enkel lichaam is volledig symmetrisch en in de meeste gevallen is subtiele asymmetrie helemaal niet zichtbaar. Als er te grote ongelijkheden zijn, kan een tweede operatie nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

  Hoe beter je voor jouw lichaam zorgt, hoe langer het resultaat zal duren. Jouw gezondheid, toekomstige zwangerschappen en gewichtsschommelingen hebben uiteraard ook invloed op de duur van de uitslag.

 • De BodyTite verstrakt de huid tot 45%, bij een traditionele liposuctie is dit slechts 10%!

  Een behandeling met de BodyTite verstevigt de huid met behulp van innovatieve radiofrequente energiegolven, waarbij meerdere weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd. Hierdoor smelt het vet en wordt de huid verstrakt. De dermis, het diepere deel van de huid, zit vol met collageen en zodra het de ingestelde temperatuur bereikt, worden de bestaande collageenvezels strakker en samengetrokken. Hierdoor wordt de strakheid en contour van de huid onmiddellijk worden verbeterd.

  De meest vaak voorkomende behandel zones zijn:
  – Buik
  – Armen
  – Borst en borsten
  – Binnenkant en buitenkant dijen
  – Knieën
  – Billen

  Lees meer over de BodyTite

 • Hoe snel je herstelt hangt af van het behandelde gebied. In sommige gevallen wordt bij het hechten van de wond een drain ingebracht om het wondvocht en bloed te verwijderen. Deze drain kan meerdere dagen blijven zitten, afhankelijk van het behandelde gebied. De duur van jouw verblijf in het ziekenhuis is afhankelijk van de duur van de procedure en of je onder algehele of plaatselijke verdoving bent behandeld. Ons zorgteam geeft je vooraf een schatting en de chirurg legt je uiteraard de herstelperiode uit.

  Na de operatie heeft je hoogstwaarschijnlijk enkele weken last van blauwe plekken, zwellingen en een algemeen pijngevoel. Als je een kleine operatie heeft ondergaan, is paracetamol meestal voldoende. Als dit niet genoeg is, kan de chirurg je zwaardere pijnstillers voorschrijven.

  Je lymfevaten kunnen worden aangetast tijdens de liposuctie behandeling. Dit zal de zwelling rond de behandelde gebieden veroorzaken. Maak je geen zorgen, je lichaam zal je lymfevaten zelf weer genezen. Dit proces kan ongeveer 6 tot 12 maanden duren. Na deze periode zal je geen zwelling meer ervaren.

  Ook zul je tijdelijk een elastisch korset moeten dragen. Dit vermindert en voorkomt zwelling, houdt de huid op zijn plaats en geeft het behandelde gebied de rust die het nodig heeft om succesvol te herstellen. Je kunt direct na de operatie een afspraak maken om de hechtingen te laten verwijderen. Afhankelijk van de ingreep raden wij je aan de eerste 6 tot 12 weken niet veel te bukken of tillen. Je kunt na ongeveer een week weer aan het werk gaan, afhankelijk van het soort werk dat je doet. Overleg altijd eerst met jouw arts.

 • Elke operatie brengt risico’s met zich mee. Ook al gebeurd het zelde, bedenk toch dat het volgende kan gebeuren:

  • Slechte herstelling van de wond.
  • (Tijdelijk) Opzwelling of verharding van de huid.
  • Asymmetrie van de buik.
  • (Tijdelijk) geen gevoel in jouw huid.

  Veel van de problemen kunnen voorkomen worden door het nalopen en de voor- en nazorg advies.

  Ons zorgteam staat klaar om je te ondersteunen bij de voorbereiding van jouw ingreep, ook tijdens het consult met de chirurg en begeleidt je ook na de operatie, zodat je weet wat je kunt verwachten en ook zo snel mogelijk geneest.

  Wanneer je er goed over nagedacht heeft en wilt beginnen aan de weg naar zelfverzekerdheid en het lichaam dat je wilt, kunt je een overleg zonder verplichtingen aanvragen. Geen verplichtingen! Je bent het waard!

 • Een van de meest populaire liposuctie procedures is buik liposuctie.
  Wanneer je een buik liposuctie ondergaat, markeert de chirurg eerst het gebied op jouw buik dat moet worden gecorrigeerd.

  Tijdens de operatie worden op onopvallende plaatsen op jouw buik incisies gemaakt waar een vloeistof wordt ingespoten waardoor het vet loskomt van de huid. De dokter zuigt vervolgens het vet weg met een kleine holle naald. Als de chirurg tevreden is met het resultaat, hecht hij de kleine incisies. De procedure duurt gemiddeld 1 tot 2,5 uur.

  Dermolipectomie kan ook worden aangebracht om jouw maag nog mooier te maken. Met Liposculpture krijgt je een nog verfijnder resultaat. Essential Aesthetics is een van de weinige klinieken in Nederland die deze bijzondere techniek aanbiedt.

  Meer informatie over de veiligheid van deze procedure en de mogelijke risico’s en complicaties vindt je in de sectie: Risico’s en complicaties.

 • Liposuctie is een cosmetische chirurgische ingreep die wordt gebruikt om overtollig vet uit verschillende delen van het lichaam te verwijderen. Hoewel het effectief kan zijn om het lichaam te modelleren en hervormen, heeft het wel zijn nadelen en beperkingen:

  Risico’s en Complicaties: Liposuctie, zoals elke chirurgische ingreep, brengt risico’s met zich mee zoals infectie, bloeding en ongewenste reacties op de verdoving. Er bestaat ook een risico op onregelmatigheden in het huidoppervlak, littekens en contourvervormingen.

  Tijdelijke Resultaten: Liposuctie verwijdert vetcellen uit specifieke gebieden, maar voorkomt niet dat de overgebleven vetcellen in omvang toenemen als iemand aankomt. Dit betekent dat als je geen gezonde levensstijl handhaaft na liposuctie, je weer vet kunt krijgen op de behandelde gebieden.

  Blauwe Plekken en Zwelling: Na liposuctie ervaren patiënten vaak blauwe plekken en zwelling, wat ongemakkelijk kan zijn en enkele weken kan duren om volledig te verdwijnen.

  Onregelmatige Resultaten: Het bereiken van perfect gelijkmatige resultaten kan uitdagend zijn, en sommige patiënten kunnen asymmetrie of ongelijke vetverwijdering ervaren.

  Huidonregelmatigheden: In gevallen waar te veel vet wordt verwijderd of de huid zich niet goed samentrekt, kunnen patiënten achterblijven met losse of hangende huid.

  Pijn en Ongemak: Liposuctie is een chirurgische ingreep, en enige mate van pijn en ongemak wordt verwacht tijdens de herstelperiode.

  Littekens: Hoewel liposuctie-incisies meestal klein zijn, kunnen ze kleine littekens achterlaten die zichtbaar kunnen zijn, vooral als je de neiging hebt om hypertrofische of keloidlittekens te ontwikkelen.

  Kosten: Liposuctie kan duur zijn en wordt mogelijk niet gedekt door de ziektekostenverzekering, aangezien het vaak als een cosmetische ingreep wordt beschouwd.

  Het is belangrijk om te overleggen met een gecertificeerde plastisch chirurg om je specifieke doelen, verwachtingen en eventuele zorgen te bespreken voordat je liposuctie overweegt. Zij kunnen je een uitgebreid begrip van de procedure en de mogelijke uitkomsten geven.

 • De hoeveelheid gewicht die verloren gaat met liposuctie varieert van persoon tot persoon en is afhankelijk van de hoeveelheid vet die wordt verwijderd. Het is geen methode voor aanzienlijk gewichtsverlies. Het gaat meer om het modelleren van het lichaam.

 • De aanbevolen periode van onthouding van seksuele activiteit na liposuctie kan variëren afhankelijk van de persoon en de chirurgische benadering. Het is cruciaal om de instructies van je chirurg met betrekking tot postoperatieve zorg en activiteit op te volgen.

 • Het niveau van pijn tijdens en na liposuctie kan variëren van persoon tot persoon. Chirurgen gebruiken doorgaans lokale verdoving, sedatie of algehele verdoving om ongemak tijdens de procedure te minimaliseren. Na de operatie kan pijn worden beheerd met voorgeschreven medicijnen

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved