Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €5200

Buikwandcorrectie

Wij werken met hoge precisie en uitstekende zorg om jouw droom buik te verwezenlijken.

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Voor en Na

Voor en na foto's van buikwandcorrectie

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Buikwandcorrectie informatie

Waarom een buikwandcorrectie?

Kliniken Image

Naarmate we ouder worden, verslapt de huid op onze buik. Dit kan ook het gevolg zijn van aanzienlijk gewichtsverlies of zwangerschappen. In alle gevallen voel je constant dat je je buik moet inhouden. Veel mannen en vrouwen van alle leeftijden wensen een strakkere of plattere buik. Natuurlijk is een gezonde levensstijl belangrijk en helpen buikspieroefeningen, maar er zijn grenzen. Hoeveel buikspieroefeningen je ook doet en hoe gezond je ook leeft, er zijn gevallen waarin chirurgie de enige manier is om van die slappe buik af te komen.

Behandelingen

Buikwandcorrectie Behandelingen

Ontdek de expertise van Essential Aesthetics, een toonaangevende kliniek met tien jaar ervaring in gespecialiseerde buikwandcorrectie behandelingen. Ons uitgebreide aanbod omvat de Mini-Buikwandcorrectie, de Uitgebreide Buikwandcorrectie en precieze Rectus Correctie voor diastase. Vertrouw op onze bekwame professionals om op maat gemaakte oplossingen te bieden voor uw esthetische behoeften, met uitzonderlijke resultaten en hernieuwd zelfvertrouwen.

Liposculpture

Behandelingen

Buikwandcorrectie klein

liposculpture

Behandelingen

Buikwandcorrectie uitgebreid

fat aspiration

Behandelingen

Met correctie van de rectus (diastase)

Buikwandcorrectie Behandeling Details

 • Als u last heeft van overtollige huid en vet, kan een volledige buikwandcorrectie iets voor u zijn. Bij deze operatie worden incisies gemaakt net boven de schaamheuvel en rond de navel. Eerst maakt de plastisch chirurg de huid en het vet los tot aan de ribbenboog. Vervolgens verwijdert de chirurg het overtollige huid en vet en verplaatst de navel naar een nieuwe positie, zodat deze na de operatie op natuurlijke wijze op de buik staat.

  Een volledige buikwandcorrectie duurt gemiddeld 3 uur en wordt onder algehele verdoving uitgevoerd.

 • Als u last heeft van overtollige huid onder de navel en daar een vervelend “schortje” heeft, kunt u kiezen voor een mini-buikwandcorrectie.

  Als de hele buikwand, inclusief de huid en de spieren boven de navel, verslapt is, komt u in aanmerking voor een volledige buikwandcorrectie. Bij een mini-buikwandcorrectie is de incisie kleiner dan bij een volledige buikwandcorrectie. De plastisch chirurg maakt de huid en het vet los tot aan de ribbenboog, en het overtollige huid en vet worden vervolgens verwijderd. De navel wordt in dit proces niet opnieuw gepositioneerd. In plaats daarvan wordt de incisie net boven de schaamheuvel gemaakt en valt deze onder de rand van het ondergoed. In tegenstelling tot wat de naam van deze operatie suggereert, is dit een stevige ingreep.

  De mini-buikwandcorrectie wordt onder algehele verdoving uitgevoerd en duurt ongeveer 2 uur.

 • Het moederschap is prachtig, maar het heeft ook invloed op uw lichaam. Misschien bent u een vrouw die na de bevalling een diastase heeft behouden – een situatie waarbij de rechte buikspieren niet zijn hersteld na de zwangerschap, waardoor de buik enigszins uitpuilt, ongeacht wat u doet om uw buikspieren te trainen.

  Om dit op te lossen, is er een speciale buikwandcorrectie. Bij deze procedure hecht de plastisch chirurg de rechte buikspieren weer aan elkaar, waardoor de buik weer plat wordt.

  Deze procedure kan worden gecombineerd met een volledige buikwandcorrectie. Incisies worden gemaakt net boven de schaamheuvel en rond de navel.

  De plastisch chirurg maakt de huid en het vet los tot aan de ribbenboog. Vervolgens verwijdert de chirurg het overtollige huid en vet en verplaatst de navel naar een nieuwe positie, zodat deze na de operatie weer op een natuurlijke plek op de buik staat.

  Een totale buikwandcorrectie met diastase duurt gemiddeld 3-4 uur en wordt onder algehele verdoving uitgevoerd.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Founder & Kliniek Manager

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist
  alexandra gomez
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  gabriel jansen
  Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

  Dr. Gabriel Jansen

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  BodyTite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een buikwandcorrectie?

  De kosten van een buikwandcorrectie kan variëren, afhankelijk van de gekozen procedure. We bieden echter concurrerende en transparante prijsopties voor een buikwandcorrectie die zijn afgestemd op uw specifieke behandelplan

  Prijzen

  Met correctie van de rectus (diastase)

  €1.200

  Prijzen

  Buikwandcorrectie klein

  vanaf €5.200

  Prijzen

  Buikwandcorrectie uitgebreid

  vanaf €7.500

  FAQ

  Veelgestelde vragen over een buikwandcorrectie

  • Een buikwandcorrectie kan voor u de oplossing zijn om weer een plattere en strakkere buik te krijgen. Met een chirurgische ingreep verwijdert onze plastisch chirurg overtollige huid en vet van het midden en onderste gedeelte van de buik, en indien nodig wordt de navel ook opnieuw gepositioneerd. Vaak wordt deze ingreep gecombineerd met liposuctie van de flanken (zijkanten van de taille). Het resultaat is een platte buik met een litteken dat van heup tot heup kan lopen bij het schaambeen, onder het niveau van het ondergoed. De meest uitgebreide vorm van een buikwandcorrectie vereist ook een verticale incisie, wat betekent dat er een litteken boven de rand van uw ondergoed kan blijven.

  • Als jij jouw ideale gewicht (bijna) bereikt hebt en je realistische verwachtingen hebt over het effect van plastische chirurgie op jouw fysieke en geestelijke welzijn en:

   • Je buikspieren en huid zijn uitgerekt
   • Je hebt veel gewicht verloren en je hebt nu veel overtollige huid
   • Je hebt altijd een onderbuikje dat zichtbaar is met losse huid (een ‘schortje’), ook al ben je verder in perfecte vorm
   • Je bent zwanger geweest en je gewicht kwijt, maar je houdt een ‘bolle’ buik direct van de ribbenboog naar beneden
  • Afhankelijk van hoe uitgebreid de operatie is, kan het nodig zijn om 1 à 2 dagen in het ziekenhuis te blijven. Meestal wordt aan beide zijden van je lichaam een drain geplaatst om overtollig vocht af te voeren. Deze drains worden bij de eerste vervolgafspraak na een of twee dagen in onze kliniek in Den Haag verwijderd.

   Feedback van onze patiënten vertelt ons dat de pijn heel goed te verdragen is. Het gebied is natuurlijk wel gevoelig na de operatie en je zult waarschijnlijk wat trekpijn ervaren. Je zult merken dat je hierdoor geneigd bent de eerste dagen wat voorover gebogen te lopen. Met pijnstillers kunnen we de pijn verlichten.

   Om ervoor te zorgen dat er geen extra druk op de geopereerde zones ontstaat, die tot meer pijn kan leiden, is het belangrijk om – voor zover mogelijk – de eerste week na de operatie hoesten en niezen te voorkómen.

   Voor het beste resultaat is het belangrijk dat je 6 weken lang, 24 uur per dag een ondersteunend korset draagt. Na 8 weken heb je het niet meer nodig. Het behandelde gebied zal na de operatie rood en gezwollen zijn en er zijn vaak blauwe plekken. De meeste mensen kunnen na 2 weken hun normale werk hervatten, raadpleeg jouw chirurg. Het duurt 6 weken voordat je het zware, veeleisende werk kunt hervatten.

  • Ruim voor je operatie ontvang je van ons een document met patiëntinformatie. De chirurg geeft je natuurlijk ook persoonlijk advies op basis van de omvang van de buikwandcorrectie en je algemene gezondheidstoestand. Hieronder volgt een korte samenvatting van de patiëntinformatie. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden voor het beste resultaat.

   Voor de ingreep:

   • Stop vier weken voor de operatie met roken
   • Gebruik je medicijnen als Marcoumar, Sintrom/Sintrommitis of Asprocardio. Overleg dan met de chirurg over het stoppen en opnieuw gebruiken van deze medicijnen. Dit geldt ook bij het gebruiken van Aspirine of pijnstillers met aspirine zoals Advil, Diclofenac e.a.
   • Gebruik voor de operatie geen bloedverdunnende medicatie.
   • Vergeet niet om vervoer naar huis te regelen, ook als je blijft overnachten. Zelf rijden na de
    operatie is niet toegestaan.
   • Regel van tevoren dat iemand je de eerste paar dagen thuis helpt.

   De dag van de ingreep:

   • Neem een ​​douche of een bad. Na de operatie mag je maximaal 72 uur niet douchen.
   • Gebruik geen bodylotion of crème
   • Draag gemakkelijke en loszittende kleding
   • Vergeet niet jouw compressie-set en buikband mee te nemen, als je deze zelf ergens heeft gekocht. Koopt je deze bij onze kliniek, dan nemen wij ze voor je mee.
   • Draag geen sieraden, horloges of piercings
   • Zorg ervoor dat je lekker uitgerust en op tijd bent

   Na de ingreep:

   • Zorg ervoor dat je de eerste dagen niet alleen thuis bent.
   • Rust en slaap op je rug, vraag aan ons medische team om advies wanneer je weer op jouw zij of buik mag slapen.
   • Hou de bloedsomloop goed op gang door elk uur even rond te lopen. Dit bevordert de genezing van de wond.
   • Je kunt pas 10 dagen na de buikwandcorrectie douchen, vraag de chirurg of het zorgteam om advies.
   • Let er tijdens de eerste drie weken na de buikwandcorrectie op dat je geen druk op de buik zet, dus niets niet duwen of optillen en niet buigen.
   • Werken is mogelijk na ongeveer anderhalve week, maar alleen bij matige tot lichte lichamelijke inspanning.
   • Hervatten van sporten is over het algemeen gemiddeld zes weken na de operatie mogelijk, in overleg met de chirurg.
   • In eerste instantie kun je niet zelf rijden (auto, motor etc.)
  • Zoals alle operaties brengt een buikwandcorrectie risico’s en mogelijke complicaties met zich mee.
   Deze zijn onder meer:

   Bloeden (hematoom)
   Er treedt soms bloeding op na een operatie uit het weefsel in de wondholte. Mocht dit gebeuren, dan kan jouw lichaam gezwollen en pijnlijk aanvoelen. We kunnen speciale massages toepassen om het wondvocht sneller te laten absorberen. In een enkel geval kan het nodig zijn een extra procedure uit te voeren, die in het ziekenhuis of de kliniek moet worden uitgevoerd.

   Infectie
   Het is belangrijk om te erkennen dat een chirurgische ingreep een risico in zich bergt van een bacteriële infectie. Zo’n infectie kan gepaard gaan met vermoeidheid, zwakte, koorts en spierpijn. Door je antibiotica toe te dienen tijdens jouw operatie, wordt dit risico tot een minimum beperkt. Het komt zeer zelden voor dat een patiënt opnieuw moet worden opgenomen. Als je infectieverschijnselen ervaart, neem dan buiten kantooruren contact op met onze medische team of bel het speciale telefoonnummer dat 24/7 voor je bereikbaar is.

   Wondgenezing
   Hoe een wond geneest, verschilt van persoon tot persoon en zelfs van het ene lichaamsdeel tot het andere en is een geleidelijk proces. Roken in de periode voor en na de operatie kan het genezingsproces ernstig belemmeren.

   Locatie en variabiliteit van het litteken
   Alle operaties laten een permanent litteken achter en patiënten moeten zich ervan bewust zijn dat de snelheid waarmee hun littekens genezen en vervagen per persoon verschilt.

   Onze plastisch chirurgen hechten groot belang aan mooie littekens. Zij stellen er persoonlijk eer in om elke keer weer zo te hechten dat littekens vrijwel onzichtbaar zijn.

   Soms geneest een litteken niet op de normale manier, dit staat bekend als hypertrofische littekens. Littekens kunnen dan rood of gekleurd zijn, dik en pijnlijk en het kan enkele jaren duren voordat ze genezen. Hoewel dit een ongebruikelijk probleem is, kan het niet worden vermeden of van tevoren gediagnosticeerd.

  • Na 4-6 maanden heb je een goed beeld van het resultaat: een strakkere, plattere buik.Vanzelfsprekend is dit bij iedereen net wat anders, afhankelijk van de uitgangssituatie, de conditie van de huid en het herstelvermogen van je lichaam. Het resultaat is permanent, mits je op gewicht blijft en er een gezonde levensstijl op na houdt. Het litteken is in het begin natuurlijk nog rood en gezwollen, maar vervlakt en vervaagt met de tijd en valt onder de rand van je ondergoed. Je moet er rekening mee houden dat je na ongeveer een jaar een mooi litteken hebt. Voor optimale littekens hebben we in onze kliniek verschillende opties om het herstel te bevorderen.

  ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

  Onze certificaten

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

  Plan een intake

  Maandag t/m zaterdag

  10:00 uur –19:00 uur

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2024

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved