Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 350

Morpheus

Morpheus is ontworpen om een nauwkeurige en effectieve huidverjonging te bieden.

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Morpheus8 Informatie

Wat is Morpheus8?

Kliniken Image

Morpheus8 is een geavanceerde behandeling die de kracht van micro-needling en radiofrequentie-energie gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken. Of je nu rimpels wilt verminderen, de huidtextuur wilt verbeteren, acne littekens wilt minimaliseren of een verslapte huid wilt verstevigen, Morpheus8 biedt opmerkelijke resultaten. Met zijn innovatieve technologie en aanpasbare behandelopties is Morpheus8 ontworpen om een nauwkeurige en effectieve huidverjonging te bieden.

Behandelingen

Morpheus8 Behandelingen

Ontdek de transformerende kracht van Morpheus8 behandelingen bij Essential Aesthetics. Morpheus8 is een geavanceerde technologie die een breed scala aan zorgen op het gezicht en lichaam kan aanpakken, met opmerkelijke resultaten die je natuurlijke schoonheid verbeteren.

Morpheus8 is een veelzijdige behandeling die gericht is op verschillende gebieden, waaronder het voorhoofd, de wangen, de kaaklijn, de nek en het decolleté.

Morpheus8 Behandelinformatie

 • Morpheus8 maakt gebruik van radiofrequentie en micro-needling om precieze en gecontroleerde verwarming diep in de huidlagen af te leveren. Dit proces helpt bij het oplossen van overtollige vetophopingen, waardoor contouring en verfijningseffecten ontstaan.

 • Door de productie van collageen te stimuleren en de huid te verstevigen, kan Morpheus8 de verschijning van diepe lijnen en rimpels aanzienlijk verminderen, waardoor een gladdere en jeugdigere teint wordt hersteld.

 • Morpheus8 is zeer effectief in de behandeling van verschillende littekens, waaronder acne-littekens. Het stimuleert de productie van nieuw collageen en bevordert het herstel van de huid, wat resulteert in een verbeterde textuur en verminderde zichtbaarheid van littekens.

 • De gerichte radiofrequentie-energie van Morpheus8 kan hyperpigmentatieproblemen aanpakken door de productie van melanine-balancerende pigmenten te stimuleren, wat leidt tot een egalere en stralendere huidskleur.

 • Morpheus8-behandelingen kunnen helpen om het uiterlijk van striae te minimaliseren door het stimuleren van collageenherstel en het verbeteren van de huidtextuur. Het resultaat is gladdere en minder opvallende striae.

 • Morpheus8 werkt door de huid van binnenuit te verjongen, het stimuleren van de productie van collageen en elastine en het verbeteren van de algehele huidtextuur. Het kan effectief ruwheid, oneffen textuur en andere textuurproblemen aanpakken.

 • Morpheus8-behandelingen kunnen helpen om het uiterlijk van vergrote poriën te verminderen door collageenherstel te stimuleren en de omringende huid te verstevigen, wat resulteert in een verfijnde en gladde teint.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Voor en na foto's van Morpheus8

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Wat kost een Morpheus8 behandeling?

  De kosten van een Morpheus8-behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke gebieden die behandeld worden en de omvang van de procedure. Om nauwkeurige prijsinformatie te verkrijgen voor Morpheus8-behandelingen, raden we aan om contact op te nemen met onze kliniek en een gratis consultatie te plannen. Dit stelt u in staat om uw zorgen te bespreken en een uitgebreide kostenraming te ontvangen op basis van uw behandelplan.

  Prijzen

  Face

  vanaf € 500

  Prijzen

  Body

  vanaf € 650

  Prijzen

  Scars

  vanaf € 350

  Pakket

  Gezicht + PRP

  vanaf € 695

  Pakket

  3 gezicht + 2 nek

  € 1500

  Pakket

  Body 3 sessions

  € 1950

  FAQ

  Veelgestelde vragen over Morpheus8

  • Morpheus8 combineert micro-needling met radiofrequentie-energie. Het apparaat gebruikt kleine naalden om microkanalen in de huid te creëren terwijl het radiofrequentie-energie afgeeft aan de diepere lagen. Dit stimuleert de productie van collageen en remodelleert de huid voor verbeterde textuur, teint en stevigheid.

  • Ja, Morpheus8 wordt als veilig beschouwd wanneer het wordt uitgevoerd door een getrainde en ervaren professional. Het is een door de FDA goedgekeurde procedure die met succes wordt gebruikt voor verschillende huidproblemen.

  • De hersteltijd kan variëren, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en individuele genezingsreacties. Over het algemeen kan er direct na de procedure milde roodheid, zwelling en een lichte gevoeligheid van de huid zijn. Deze effecten verdwijnen doorgaans binnen enkele dagen tot een week.

  • Morpheus8 kan worden gebruikt op zowel het gezicht als het lichaam. Het wordt vaak gebruikt om rimpels, fijne lijntjes, acne littekens, oneffen huidtextuur, verslapte huid en striae aan te pakken.

  • Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van het specifieke probleem dat wordt aangepakt en individuele factoren. In veel gevallen kunnen merkbare resultaten worden bereikt na drie tot vier behandelingen met enkele weken tussenpozen. Uw behandelaar zal echter uw situatie beoordelen en het juiste behandelplan aanbevelen.

  • Morpheus8 is veilig en effectief voor verschillende huidtypes en tinten. Het is echter essentieel om te overleggen met een gekwalificeerde professional om te bepalen of Morpheus8 de juiste behandeling is voor uw behoeften en huidconditie.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Call Us

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved