Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €500

Morpheus8

Nr. 1 in huidverstrakking. Morpheus8 is de meest geavanceerde huidverjongingsbehandeling die microneedling combineert met radiofrequente (RF) energie. Bij Essential Aesthetics uitgevoerd door medisch specialisten.

Voor en Na

Voor en na foto's van Morpheus8

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Morpheus8 Informatie

Wat is Morpheus8?

Kliniken Image

Morpheus8 is een geavanceerde behandeling die de kracht van micro-needling en radiofrequentie-energie gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken. Of je nu rimpels wilt verminderen, de huidtextuur wilt verbeteren, acne littekens wilt minimaliseren of een verslapte huid wilt verstevigen, Morpheus8 biedt opmerkelijke resultaten. Met innovatieve technologie en aanpasbare behandelopties is Morpheus8 ontworpen om een nauwkeurige en effectieve huidverjonging te bieden.

 

Behandelingen

Morpheus8 Behandelingen

Ontdek de transformerende kracht van Morpheus8 behandelingen bij Essential Aesthetics. Morpheus8 is een geavanceerde technologie die een breed scala aan zorgen op het gezicht en lichaam kan aanpakken, met opmerkelijke resultaten die je natuurlijke schoonheid verbeteren.

Morpheus8 is een veelzijdige behandeling die gericht is op verschillende gebieden, waaronder het voorhoofd, de wangen, de kaaklijn, de nek en het decolleté.

Kliniken Image

Morpheus8

Diepe lijnen en rimpels

Kliniken Image

Morpheus8

Onderkin weghalen

Kliniken Image

Morpheus8

Hyperpigmentatie

Kliniken Image

Morpheus8

Algehele huidverstrakking

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat kost een Morpheus8 behandeling?

De kosten van een Morpheus8-behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke gebieden die behandeld worden en de omvang van de procedure. Om nauwkeurige prijsinformatie te verkrijgen voor Morpheus8-behandelingen, raden we aan om contact op te nemen met onze kliniek en een gratis consult te plannen.

morpheus8 awards

Prijzen

Gezicht

vanaf €500

Prijzen

Lichaam

vanaf €650

Prijzen

Littekens

vanaf €350

Pakket

Gezicht + PRP

vanaf €695

Pakket

3x gezicht + 2x nek

€1500

Pakket

3x lichaam

€1950

FAQ

Veelgestelde vragen over Morpheus8

 • Morpheus8 combineert micro-needling met radiofrequentie-energie. Het apparaat gebruikt kleine naalden om microkanalen in de huid te creëren terwijl het radiofrequentie-energie afgeeft aan de diepere lagen. Dit stimuleert de productie van collageen en remodelleert de huid voor verbeterde textuur, teint en stevigheid.

 • Ja, Morpheus8 wordt als veilig beschouwd wanneer het wordt uitgevoerd door een getrainde en ervaren professional. Het is een door de FDA goedgekeurde procedure die met succes wordt gebruikt voor verschillende huidproblemen.

 • Morpheus8 kan worden gebruikt op zowel het gezicht als het lichaam. Het wordt vaak gebruikt om rimpels, fijne lijntjes, acne littekens, oneffen huidtextuur, verslapte huid en striae aan te pakken.

 • De hersteltijd kan variëren, afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en individuele genezingsreacties. Over het algemeen kan er direct na de procedure milde roodheid, zwelling en een lichte gevoeligheid van de huid zijn. Deze effecten verdwijnen doorgaans binnen enkele dagen tot een week.

 • Het aantal benodigde behandelingen kan variëren, afhankelijk van het specifieke probleem dat wordt aangepakt en individuele factoren. In veel gevallen kunnen merkbare resultaten worden bereikt na drie tot vier behandelingen met enkele weken tussenpozen. Uw behandelaar zal echter uw situatie beoordelen en het juiste behandelplan aanbevelen.

 • Morpheus8 is veilig en effectief voor verschillende huidtypes en tinten. Het is echter essentieel om te overleggen met een gekwalificeerde professional om te bepalen of Morpheus8 de juiste behandeling is voor uw behoeften en huidconditie.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved