Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 2,200

Liposuctie Onderkin

Met liposuctie van de onderkin kun je eindelijk de zelfverzekerde, jeugdige uitstraling bereiken die je verdient.

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Liposuctie van de onderkin informatie

Wat is liposuctie van de onderkin?

Kliniken Image

Kin onderkin weghalen, ook wel lipoplastiek of lichaamscontouring genoemd, is een chirurgische ingreep die kan helpen bij het definiëren van jouw kaaklijn door ongewenst vet te verwijderen van specifieke gebieden zoals jouw kin, ook wel bekend als een dubbele kin. Bij Aesthetic Essential Kliniek zal onze ervaren chirurg het gebied vormgeven om een langdurige, gevormde kaaklijn te bereiken die jouw natuurlijke schoonheid accentueert

Behandelingen

Liposuctie Van de Onderkin Behandelingen

Met meer dan een decennium aan gespecialiseerde expertise is Essential Aesthetics een vertrouwde bestemming voor liposuctie van de onderkin, met transformerende resultaten en een gevormde kaaklijn. Onze kliniek richt zich op gelokaliseerde vetophopingen die resistent zijn tegen dieet en lichaamsbeweging en biedt op maat gemaakte oplossingen om jouw gewenste gezichts-esthetiek te bereiken.

Essential Aesthetics biedt verschillende opties voor kin liposuctie om specifieke zorgen aan te pakken en aan individuele behoeften te voldoen.

Kliniken Image

Onderkin Weghalen

Liposuctie Van De Onderkin

facetite treatment

Onderkin Weghalen

Liposuctie van de onderkin + Huidverstrakking met FaceTite

Z neck lift

Onderkin Weghalen

Face slimming pakket

Ons stapsgewijze proces

Jouw proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  gabriel jansen
  Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

  Dr. Gabriel Jansen

  Ontmoet jouw specialist
  alexandra gomez
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een onderkin weghalen?

  De kosten van een onderkin weghalen, ook bekend als submentale of kin liposuctie, kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren.

  Een consultatie met onze gekwalificeerde plastisch chirurgen zal gepersonaliseerde informatie verstrekken over de kosten van een liposuctie van de onderkin en je helpen een weloverwogen beslissing te nemen over jouw procedure.

  Prijzen

  Liposuctie van de onderkin

  vanaf € 2.200

  Prijzen

  Liposuctie van de onderkin + Huidverstrakking met FaceTite

  vanaf € 3.500

  Face slimming pakket

  Liposuctie van de onderkin + Bichectomie

  vanaf € 3.250

  Prijzen

  Postoperatieve litteken behandeling

  € 125

  FAQ

  Veelgestelde vragen over onderkin weghalen

  • Je kunt voor deze behandeling in aanmerking komen als je een ‘onderkin’ hebt waar je maar niet van af kunt komen.

   Liposuctie van de kin kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, waarbij alleen het gebied rondom de kin wordt verdoofd. De plaatselijke verdoving wordt vaak gebruikt in combinatie met kalmerende medicatie om je tijdens de ingreep meer ontspannen te houden. De chirurg maakt een kleine incisie, waardoor het litteken bijna niet te zien is en na genezing een natuurlijk resultaat geeft. Daarna verwijdert hij het ongewenste vet door een canule heen en weer te bewegen in de huid. Nadat het vet is verwijderd, hecht de chirurg de incisies van ongeveer 3 cm weer aan elkaar.

  • De ingreep duurt ongeveer 1 uur.

  • Het resultaat van een kin liposuctie behandeling is een gecontourde en meer gedefinieerde kaaklijn.

   De vetcellen die tijdens de behandeling worden verwijderd, kunnen zich niet regenereren. De resultaten zijn dus blijvend. Wij raden onze patiënt echter wel aan om zich na de ingreep aan een gezonde levensstijl aan te passen om een optimaal blijvend resultaat te behouden.

  • Liposuctie van de onderkin kan worden gecombineerd met de bichectomie behandeling. Dit is de ultieme langdurige ‘slimming face’ behandeling. Niet alleen de jukbeenderen, maar ook de kaaklijn worden gecontourd. Je chirurg kan deze twee ingrepen samen uitvoeren zodat je kan genieten van dezelfde herstelperiode en een pakketpolis van onze kliniek.

   Deze behandeling is ideaal voor kandidaten die maar niet van het hardnekkige vet onder de kin en van de wangen lijken af te komen.

   Het resultaat van deze behandeling is drastischer dan de liposuctie van de kin alleen, maar op een natuurlijke en langdurige manier. Het zal een “V-vorm” en een slank gezicht creëren.

  • Essential Aesthetic zal je een uitgebreide postoperatieve verzorging bieden. Hier zijn een paar details waar je rekening mee moet houden tijdens je herstel van een kin liposuctie behandeling:

   • De huid zal na de operatie gezwollen zijn en er zullen blauwe plekken zijn. Het kan pijnlijk zijn, maar pijnstillers zullen verlichting geven.
   • De compressieverbanden moeten 3 tot 7 dagen dag en nacht worden gedragen.
   • Als je voor de operatie bent gestopt met roken, houd dit dan nog een paar weken vol. Roken verhoogt de kans op huidafbraak.
   • De littekens zullen de eerste maanden rood zijn en daarna geleidelijk dezelfde kleur aannemen als je huid. Het is aan te raden de littekens het eerste jaar uit de zon te houden.
  • Wanneer je voor liposuctie hebt gekozen, krijg je van ons een patiënten informatiedocument. Lees dit aandachtig door. De arts zal je, naast de algemene adviezen, instructies geven die specifiek zijn voor jou op basis van je gezondheid en leefomstandigheden. De algemene adviezen worden hieronder kort samengevat.

   • Stop vier weken voor de operatie met roken en begin er ten minste 2 weken daarna niet meer mee. Roken vertraagt de wondgenezing en verhoogt de kans op een infectie.
   • Neem voor de operatie geen bloed verdunnende medicijnen in.
   • Vergeet niet je vervoer naar huis te regelen. Je mag na de operatie niet zelf rijden, omdat dat vanwege de medicatie bij wet verboden is.
   • Houd je hoofd getild, want dat helpt de zwelling te verminderen.
   • Zorg ervoor dat je een koelpakket in huis hebt.
   • Intensief sporten wordt de eerste 6 weken na de operatie afgeraden
  • Aan elke operatie zijn risico’s en complicaties verbonden. Liposuctie van de onderkin is een eenvoudige ingreep met echter minder kans op complicaties.

   Mogelijke complicaties zijn:

   • Allergische reactie op anesthesie, ontsmettingsmiddel en pleisters
   • Oneffen litteken (littekencorrectie is een mogelijkheid)
   • Zenuwbeschadiging
   • Risico op huidafbraak voor rokers
  • Als je van hardnekkig vet onder de kin af wilt zonder een chirurgische ingreep te ondergaan, is de Belkyra-behandeling misschien iets voor jou.

   Belkyra werkt op basis van deoxycholinezuur, een stof die van nature in ons lichaam aanwezig is en verantwoordelijk is voor het afbreken van vet. Het wordt voorzichtig op meerdere plaatsen onder de huid geïnjecteerd, wat in totaal ongeveer 30 minuten duurt.

   De injectable behandeling kan ook worden uitgevoerd op een verdoofde huid, zodat ons team de tijd kan nemen om je huid van tevoren te verdoven met verdovende crème.

   Het eindresultaat is 4 weken na de behandeling zichtbaar. Voor een optimaal resultaat heb je gemiddeld 2 tot 4 behandelingen nodig. Tijdens je vrijblijvende consult spreek je met de cosmetisch arts af hoeveel behandelingen voor jou het beste zijn.

  ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved