• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
    Meso therapie met skinboosters
  • darkblurbg

Injectables & Anti-Aging

 

Op deze pagina vind u alle injectables & Anti-Aging behandelingen die Essential Aesthetics doet.

 

 

 

Gezichtsbehandelingen

Botuline toxine A

Weg met die:
Fronsrimpels, Kraaienpootjes, putjeskin en andere zeer eenvoudig te verhelpen ongemakken.

Meer Botox

Teosyal RHA hyaluronzuur fillers

Bij Essential Aesthetics werken we enkel met de allerbeste producten die verkrijgbaar zijn. Wij zijn de enige kliniek in Den Haag die met de Teosyal RHA lijn werkt. De Teosyal RHA lijn heeft alle anti-aging awards gewonnen en heeft onze artsen en cliënten in positieve zin verrast.

Meer Teosyal RHA Fillers

Traangootjes Vullen

Voor het opvullen van de traangootjes gebruiken wij de enige filler ter wereld die hier specifiek voor geïndiceerd is, Teosyal Redensity 2

 

Meer Traangootjes Vullen

Biostimulator Fillers

Met Radiesse zorgen we ervoor dat de zogeheten "V shape" in het vrouwelijke gezicht terug komt.

Meer Biostimulator Fillers

Skinboosters Teosyal Redensity 1 

TEOSYAL REDENSITY 1 is een hyaluronzuurgel die de huid hydrateert, terwijl het toegevoegde ‘Dermacomplex’ de huid voorziet van vitaminen en mineralen.

Meer Skinboosters Teosyal Redensity 1

 

Dermapen

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien

Meer Dermapen

Teosyalpen


De oplossing voor een vitalere huid en een frisse jeugdige tint. Een frissere uitstraling van de huid waardoor u er jaren jonger uit ziet.

Meer Teosyalpen

 

Draadlift ( Silhouette Soft)

Silhouette Soft draadlift wordt wereldwijd gebruikt door plastisch chirurgen en cosmetisch artsen. Silhouette Soft is een nieuwe technologische vinding die oplossing biedt tegen verouderingskenmerken zonder te opereren.

Meer Draadlift ( Silhouette Soft)

Chemische peeling/TCA


U kunt heel eenvoudig af van die vervelende pigment vlekken, nare lijntjes en rimpels in uw gezicht. Met een TCA Peeling heeft u direct weer die frisse uitstraling en jeugdige blik.

Meer TCA Peeling

 

Billen Lift / Billen vergroten

Zien uw billen er ondanks de vele work outs toch niet zo stevig eruitzien zoals u zou willen? Of hebt u altijd ronde sensuele billen willen hebben?. Onze ervaren deskundigen staan voor u klaar om u te helpen bij het verkrijgen van het gewenste resultaat

Meer Billen Lift / Billen vergroten
Verzekerde zorg inbegrepen

Sommige behandelingen worden volledig of gedeeltelijk vergoed door uw verzekering. Op de volgende pagina leest u hier meer over:

Lees meer over Verzekerde zorg inbegrepen

Over operaties onder narcose

Sommige behandelingen geschieden onder algehele narcose. Hier vind u alle informatie mocht u een behandeling onder narcose ondergaan.

Lees hier meer over behandelingen onder narcose