Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 150

Bunny Lines

Verminder ongewenste bunny lines effectief met onze Spierontspanners-behandelingen voor een gladdere en jeugdigere uitstraling.

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Bunny Lines Informatie

Wat zijn bunny lines?

Kliniken Image

De horizontale lijnen op je neus ontstaan door het optrekken van je neus, bijvoorbeeld als je je ogen samenknijpt, of gewoon lacht of fronst. Na verloop van tijd kunnen deze lijntjes zichtbaar blijven, zelfs als je gezicht ontspannen is en je je neusspieren niet gebruikt. 

Als de bunny lines diep zijn, kunnen ze opvallen en kun je dit als zeer storend ervaren. Om de bunny lines te verhelpen kun je daarom naar onze kliniek gaan voor een effectieve behandeling met botuline toxine. Dit zorgt ervoor dat de aandacht niet meer naar je neus gaat, maar naar jou!

Behandelingen

Bunny Lines Behandelingen

Een Bunny Lines-behandeling is een innovatieve cosmetische procedure die specifiek gericht is op de lijnen die op de neus verschijnen wanneer men deze fronst of rimpelt, vaak lijkend op het trekken van de neus van een konijn. Deze procedure maakt deel uit van onze toewijding aan het verbeteren van uw natuurlijke schoonheid bij Essential Aesthetics.

Kliniken Image

Behandelingen

Bunny Lines

Bunny Lines behandelingen details

 • Je kunt ervoor kiezen om naar onze kliniek te komen voor een eerste consult, waarbij je een gesprek hebt met de medewerker van onze medische staf, waar je al je vragen kunt stellen en meer te weten kunt komen over alle mogelijkheden. Daarna maak je kennis met de arts die altijd eerst beoordeelt of je geschikt bent voor behandeling. Met uitgebreid, eerlijk en open advies vertelt hij je precies wat je kunt verwachten. 

  Na overleg met onze ervaren arts verloopt de behandeling met botuline toxine relatief snel en comfortabel. Een gezuiverd eiwit wordt in minimale hoeveelheden in de spieren van je gezicht geïnjecteerd om ze te ontspannen en/of het ontstaan van ongewenste lijntjes te voorkomen. Met een kleine dosis van het injectiemiddel zullen die lijntjes vervagen en een gladde en mooie huid achterlaten.

  Botuline toxine, ook bekend als spierverslapper, is een proteïne en geen vulstof, en het ontspant de spieren. Het wordt in minimale hoeveelheden in de spieren van je gezicht geïnjecteerd om ze te ontspannen of om de ontwikkeling van ongewenste lijntjes te voorkomen. Tijdelijke spierverslappers zijn de populairste behandeling en de meest gebruikte niet-chirurgische behandeling ter wereld. Bij Essential Aesthetics werken we met ervaren medische professionals en de beste merken.

  Verdoving is niet nodig voor deze behandeling, want de injectienaald die onze specialisten gebruiken is heel fijn en geeft alleen het gevoel van een speldenprik, waardoor de behandeling bijna pijnloos is. De huid kan na een behandeling ongeveer 1 tot 2 uur licht rood en gezwollen zijn. Na de behandeling, die ongeveer 5 tot 10 minuten duurt, kun je meteen naar huis. Het wordt aanbevolen om tot 4 uur na de behandeling niet te gaan liggen, om te voorkomen dat de botulinetoxine zich verspreidt naar ongewenste gebieden en om ervoor te zorgen dat het meeste effect wordt bereikt.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat is de prijs voor een Bunny Lines behandeling?

De kosten van een Bunny Lines behandeling variëren afhankelijk van je specifieke behoeften en de gekozen behandelopties. Onze prijzen beginnen bij €150 voor één zone.

Prijzen

Bunny Lines

vanaf €150

FAQ

Veelgestelde Vragen over Bunny Lines

 • Zeker, na een Konijnen Lijntjes behandeling kun je nog steeds gezichtsuitdrukkingen maken. In onze benadering van de Konijnen Lijntjes behandeling hechten we veel waarde aan uw individuele behoeften en verwachtingen.

  Ons doel is bijna altijd om een natuurlijk resultaat te bereiken waarbij je gezichtsuitdrukkingen behouden blijven. We begrijpen dat de meeste mensen streven naar een verjongd uiterlijk zonder tekenen van “overbehandeling” of stijfheid. Daarom passen we behandelingen aan om de resultaten af te stemmen op uw voorkeuren en esthetische doelen.

  Het is belangrijk om tijdens het consult open te communiceren met uw behandelend arts, zodat u uw verwachtingen kunt bespreken en samen een behandelplan kunt opstellen dat aan uw behoeften voldoet. Onze ervaren professionals streven ernaar om je natuurlijke schoonheid te verbeteren met behoud van je gezichtsuitdrukkingen, wat resulteert in een verfrist en zelfverzekerd gevoel.

 • Zoals na elke spierontspanners behandeling is het beter om niet meteen te gaan sporten en de eerste week niet naar de sauna te gaan. We raden ook af om de eerste 2 weken naar de schoonheidssalon te gaan. Wees voorzichtig met bloedverdunnende medicijnen.

 • De resultaten zijn niet onmiddellijk zichtbaar. Meestal duurt het ongeveer 5 tot 8 dagen voordat de vermindering in spieractiviteit de eerste resultaten laat zien. Het maximale effect van een Konijnen Lijntjes  behandeling wordt meestal zichtbaar tussen dag 10 en dag 14 en blijft meestal effectief voor een gemiddelde duur van 3-4 maanden.

 • Spierkracht keert meestal terug naar volledige capaciteit ongeveer drie maanden na de behandeling. Daarom raden we aan om na deze periode van drie maanden een vervolgbehandeling te overwegen. Bij herhaalde Konijnen Lijntjes behandelingen kun je uiteindelijk rekening houden met vervolgbehandelingen om de 5 tot 9 maanden.

 • Een Konijnen Lijntjes behandeling duurt ongeveer 10 minuten. Tijdens deze procedure krijg je verschillende kleine injecties in het gebied van de Konijnen Lijntjes. Deze injecties lijken op speldenprikjes en worden over het algemeen goed verdragen zonder dat verdoving nodig is. Onmiddellijk na de behandeling kan er wat roodheid en af en toe een lichte zwelling optreden.

 • De horizontale lijnen die op je neus verschijnen zijn zogenaamde bunny lines. Deze lijnen ontstaan door het optrekken van de neus. Gelukkig zijn bunny lines goed te behandelen met botuline toxine! Een tijdelijke spierverslapper zoals botuline toxine is een stof die werkt door de mimische spieren te ontspannen.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved