Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 2,000

Neuscorrectie

Neuscorrectie voor een transformerend effect op uw algehele tevredenheid

Voor en Na

Voor en na foto's van Neuscorrectie

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Neuscorrectie Informatie

Waarom neuscorrectie?

Kliniken Image

Een scheve, te grote of omhoogstaande neus kan het evenwicht in ons gezicht verstoren. Een neuscorrectie wordt ook wel rhinoplastiek of neusplastiek genoemd. Veel chirurgische correcties zijn mogelijk: correctie van het bot of het kraakbeen van de neus, een reconstructie of een kleine ingreep. Het rechtmaken van de neus is ook mogelijk met behulp van vulmiddelen.

Behandelingen

Neuscorrectie behandelingen

Essential Aesthetics in Den Haag is toegewijd aan het bieden van uitzonderlijke neuscorrectie (rhinoplastiek) behandelingen. Onze gespecialiseerde expertise stelt ons in staat om een reeks transformerende procedures aan te bieden die zijn afgestemd op uw unieke behoeften.

Kliniken Image

Neuscorrectie

Neustipcorrectie

Kliniken Image

Neuscorrectie

Reconstructie

Kliniken Image

Neuscorrectie

Neuscorrectie met oorschelp of ribkraakbeen

Kliniken Image

Neuscorrectie

Neuscorrectie

Neuscorrectie Behandelingen Details

 • Onze ervaren chirurgen excelleren in het verfijnen en hervormen van de neustip om een evenwichtige en esthetisch aantrekkelijke uitstraling te bereiken. Door specifieke problemen aan te pakken, zoals een bolle of hangende neustip, kunnen we de algehele harmonie van uw gezichtskenmerken verbeteren.

 • Of u nu de grootte van uw neus wilt verminderen, een scheef neustussenschot wilt corrigeren, of de algehele vorm wilt verbeteren, ons ervaren team is bedreven in het uitvoeren van uitgebreide neuscorrecties. We streven ernaar natuurlijk ogende resultaten te leveren die uw gezichtsverhoudingen verbeteren en uw zelfvertrouwen vergroten.

 • In gevallen waarin mensen een neusreconstructie nodig hebben vanwege trauma, letsel, of aangeboren afwijkingen, kunnen onze experts geavanceerde technieken gebruiken om zowel vorm als functie te herstellen. We gebruiken zorgvuldige chirurgische benaderingen om de neus te reconstrueren naar een optimale uitstraling, terwijl we zorgen voor optimale ademhaling en functionaliteit.

 • Voor complexe gevallen of personen die ingrijpende veranderingen in hun neusstructuur willen, bieden we rhinoplastiekprocedures aan waarbij gebruik wordt gemaakt van kraakbeentransplantaties uit het oor of de rib. Met deze techniek kunnen we de neus nauwkeurig modelleren en hervormen, met de gewenste resultaten en langdurige effecten.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

Onze Specialisten

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Brindusa Gritu

Ontmoet Brindusa
Kliniken Image

BSc. Griselle El Hage

Ontmoet Griselle
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen
Kliniken Image

Alexandra Gomes

Ontmoet Alexandra

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een neuscorrectie?

De kosten van een neuscorrectie, ook bekend als rhinoplastiek, kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Door te overleggen met onze gekwalificeerde plastisch chirurgen ontvangt u gepersonaliseerde informatie over de prijs van de neuscorrectie en helpt het u een weloverwogen beslissing te nemen. Zij zullen u begeleiden bij het prijsproces, eventuele vragen of zorgen behandelen die u heeft, en u een duidelijk inzicht geven in de algehele investering die nodig is voor uw gewenste neustransformatie.

Prijzen

Neustipcorrectie

vanaf €2.000

Prijzen

Neuscorrectie

vanaf €6.000

Prijzen

Reconstructie

vanaf €8.000

Prijzen

Neuscorrectie met oorschelp of ribkraakbeen

vanaf €8.500

FAQ

Veelgestelde vragen over Neuscorrectie

 • Hoe kan een scheve (niet rechte) neus worden rechtgezet (neustussenschotcorrectie)?

 • Het corrigeren van een kromme neus of neus met onjuiste proporties is een gecompliceerdere ingreep. Het kan zijn dat de neus gebroken moet worden en dat kraakbeen gebruikt wordt uit andere delen van het lichaam (rib, oren) voor het beste resultaat.

 • Dit kan op twee manieren: een gesloten techniek met een incisie aan de binnenkant van de neus in het neusslijmvlies, of een open techniek met een incisie in de huidbrug tussen de neusgaten. Zodra de incisietechniek is gekozen, past de chirurg het neusskelet naar wens aan. Hierna wordt de huid teruggeplaatst en de incisies gehecht. Je krijgt tampons in de neusgaten en een spalkje om de nieuwe vorm goed te houden.

 • Dit is afhankelijk voor de neuscorrectie waarvoor gekozen wordt. Een neuspuntcorrectie geeft veel minder pijnklachten dan een uitgebreide neuscorrectie. Na een neuspuntcorrectie is de neus gevoelig, maar is de pijn over het algemeen een stuk minder dan bij de andere correcties.
  Bij de grotere correcties is de pijn ook groter. Hier krijg je pijn bestrijdende medicatie voor. De meeste patiënten hebben last van een trekkende pijn in het gezicht. In de eerste week hebben de meeste patiënten ook last van hoofdpijn. Zwellingen en bloeduitstortingen verergeren de eerste drie dagen na de ingreep en nemen daarna weer langzaam af. Blauwe plekken kunnen tot aan de ogen zichtbaar zijn. Hou er rekening mee dat het reukvermogen tijdelijk verdwijnt. Dit herstelt weer na een paar dagen. Er zijn twee tot drie nacontroles nodig afhankelijk van de ingreep en jouw genezing.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved