Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 399

Vampire facelift

Onthul uw ware stralende schoonheid met de Vampire Facelift behandeling

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Vampire Facelift informatie

Wat is de Vampire Facelift?

De Vampire Facelift is een revolutionaire cosmetische ingreep die platelet-rich plasma (PRP) therapie en dermale fillers combineert om het gezicht te verjongen en de collageenproductie te stimuleren. Tijdens de procedure wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen van de patiënt, dat vervolgens wordt verwerkt om het platelet-rich plasma met groeifactoren te isoleren.

Dit PRP wordt geïnjecteerd in specifieke delen van het gezicht om weefselregeneratie te bevorderen, de huidtextuur te verbeteren en een jeugdige uitstraling te herstellen. De Vampire Facelift biedt een natuurlijke en niet-chirurgische oplossing om tekenen van veroudering aan te pakken, waaronder rimpels, fijne lijntjes en volumeverlies.

Behandelingen

Vampire Facelift Behandelingen

Bij Essential Aesthetics Clinic bieden we Vampire Facelift-behandelingen aan om u te helpen een jongere en verjongde uitstraling te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw consultatie in te plannen en ontdek de transformerende voordelen van Vampire Facelift-behandelingen.

Kliniken Image

Behandelingen

Verminder donkere kringen

Kliniken Image

Behandelingen

Verjonging van de handen, nek en décolleté

Kliniken Image

Behandelingen

Het vertragen van het verouderingsproces

Details van Vampire Facelift-behandelingen

 • De Vampire Facelift is een baanbrekende behandeling die effectief de verschijning van donkere kringen onder de ogen kan verminderen. Door gebruik te maken van de kracht van platelet-rich plasma (PRP) therapie, stimuleert deze procedure de productie van collageen en verbetert de huidtextuur, resulterend in een helderdere en meer jeugdige oogzone.

 • De Vampire Facelift werkt wonderen voor gezichtsverjonging en kan ook worden gebruikt om de handen, nek en décolleté te revitaliseren. De huid wordt gevoed met essentiële voedingsstoffen door PRP en dermale fillers in deze gebieden te injecteren, waardoor de textuur verbetert, rimpels verminderen en een jeugdige uitstraling wordt bevorderd.

 • De Vampire Facelift is niet alleen een correctieve behandeling, maar ook een preventieve maatregel tegen de tekenen van veroudering. Door de productie van collageen te stimuleren en huidregeneratie te bevorderen, helpt deze procedure om het verouderingsproces te vertragen, waardoor de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid wordt verminderd.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een Vampire Facelift?

De kosten van een Vampire Facelift zijn afhankelijk van de gekozen behandeling en hoeveelheid

Prijzen

Vampire facelift / PRP Collageen stimulatie met je eigen bloed

€ 399

Prijzen

Vampire facelift / PRP Collageen stimulatie met je eigen bloed jaarplan

€ 995 – 3 sessies

FAQ

Veelgestelde vragen over de Vampire Facelift

 • Ja, de Vampire Facelift wordt als veilig beschouwd wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren professional. Omdat het gebruik maakt van uw eigen bloed, zijn allergische reacties of bijwerkingen minimaal. Het is echter essentieel om een gerenommeerde kliniek te kiezen en ervoor te zorgen dat de procedure onder steriele omstandigheden wordt uitgevoerd.

 • De Vampire Facelift gaat doorgaans gepaard met minimaal ongemak. Voor de behandeling wordt een plaatselijke verdovende crème aangebracht op de behandelgebieden om uw comfort tijdens de procedure te waarborgen. Sommige patiënten kunnen na de behandeling lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken ervaren, maar deze bijwerkingen zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

 • De Vampire Facelift procedure duurt meestal ongeveer 60-90 minuten, afhankelijk van de specifieke behandelgebieden en individuele behoeften. Dit omvat de tijd voor bloedafname, verwerking van PRP en de eigenlijke injecties. Het is een relatief snelle en handige procedure die tijdens één bezoek aan de kliniek kan worden uitgevoerd

 • De resultaten van de Vampire Facelift zijn niet direct zichtbaar, omdat het tijd kost voor de productie van collageen en weefselverjonging. De meeste patiënten beginnen echter binnen enkele weken na de behandeling verbeteringen in de huidtextuur en -uitstraling op te merken. De volledige effecten blijven zich ontwikkelen gedurende enkele maanden, waarbij optimale resultaten meestal rond 3-4 maanden na de procedure worden gezien.

 • De duur van de resultaten kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren zoals het individuele verouderingsproces, levensstijl en huidverzorgingsroutine. Gemiddeld kunnen de resultaten van de Vampire Facelift tussen de 12 en 18 maanden aanhouden. Onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om de voordelen te verlengen en voortdurende huidverjonging te waarborgen.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved