Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 399

Vampire facelift

Onthul uw ware stralende schoonheid met de Vampire Facelift behandeling

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Vampire Facelift informatie

Wat is de Vampire Facelift?

Kliniken Image

De Vampire Facelift is een revolutionaire cosmetische ingreep die platelet-rich plasma (PRP) therapie en dermale fillers combineert om het gezicht te verjongen en de collageenproductie te stimuleren. Tijdens de procedure wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen van de patiënt, dat vervolgens wordt verwerkt om het platelet-rich plasma met groeifactoren te isoleren.

Dit PRP wordt geïnjecteerd in specifieke delen van het gezicht om weefselregeneratie te bevorderen, de huidtextuur te verbeteren en een jeugdige uitstraling te herstellen. De Vampire Facelift biedt een natuurlijke en niet-chirurgische oplossing om tekenen van veroudering aan te pakken, waaronder rimpels, fijne lijntjes en volumeverlies.

Behandelingen

Vampire Facelift Behandelingen

Bij Essential Aesthetics Clinic bieden we Vampire Facelift-behandelingen aan om u te helpen een jongere en verjongde uitstraling te krijgen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw consultatie in te plannen en ontdek de transformerende voordelen van Vampire Facelift-behandelingen.

Kliniken Image

Behandelingen

Verminder donkere kringen

Kliniken Image

Behandelingen

Verjonging van de handen, nek en décolleté

Kliniken Image

Behandelingen

Het vertragen van het verouderingsproces

Details van Vampire Facelift-behandelingen

 • De Vampire Facelift is een baanbrekende behandeling die effectief de verschijning van donkere kringen onder de ogen kan verminderen. Door gebruik te maken van de kracht van platelet-rich plasma (PRP) therapie, stimuleert deze procedure de productie van collageen en verbetert de huidtextuur, resulterend in een helderdere en meer jeugdige oogzone.

 • De Vampire Facelift werkt wonderen voor gezichtsverjonging en kan ook worden gebruikt om de handen, nek en décolleté te revitaliseren. De huid wordt gevoed met essentiële voedingsstoffen door PRP en dermale fillers in deze gebieden te injecteren, waardoor de textuur verbetert, rimpels verminderen en een jeugdige uitstraling wordt bevorderd.

 • De Vampire Facelift is niet alleen een correctieve behandeling, maar ook een preventieve maatregel tegen de tekenen van veroudering. Door de productie van collageen te stimuleren en huidregeneratie te bevorderen, helpt deze procedure om het verouderingsproces te vertragen, waardoor de verschijning van fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid wordt verminderd.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een Vampire Facelift?

  De kosten van een Vampire Facelift zijn afhankelijk van de gekozen behandeling en hoeveelheid

  Prijzen

  Vampire facelift / PRP Collageen stimulatie met je eigen bloed

  € 399

  Prijzen

  Vampire facelift / PRP Collageen stimulatie met je eigen bloed jaarplan

  € 995 – 3 sessies

  FAQ

  Veelgestelde vragen over de Vampire Facelift

  • Ja, de Vampire Facelift wordt als veilig beschouwd wanneer uitgevoerd door een gekwalificeerde en ervaren professional. Omdat het gebruik maakt van uw eigen bloed, zijn allergische reacties of bijwerkingen minimaal. Het is echter essentieel om een gerenommeerde kliniek te kiezen en ervoor te zorgen dat de procedure onder steriele omstandigheden wordt uitgevoerd.

  • De Vampire Facelift gaat doorgaans gepaard met minimaal ongemak. Voor de behandeling wordt een plaatselijke verdovende crème aangebracht op de behandelgebieden om uw comfort tijdens de procedure te waarborgen. Sommige patiënten kunnen na de behandeling lichte zwelling, roodheid of blauwe plekken ervaren, maar deze bijwerkingen zijn tijdelijk en verdwijnen meestal binnen enkele dagen.

  • De resultaten van de Vampire Facelift zijn niet direct zichtbaar, omdat het tijd kost voor de productie van collageen en weefselverjonging. De meeste patiënten beginnen echter binnen enkele weken na de behandeling verbeteringen in de huidtextuur en -uitstraling op te merken. De volledige effecten blijven zich ontwikkelen gedurende enkele maanden, waarbij optimale resultaten meestal rond 3-4 maanden na de procedure worden gezien.

  • De Vampire Facelift procedure duurt meestal ongeveer 60-90 minuten, afhankelijk van de specifieke behandelgebieden en individuele behoeften. Dit omvat de tijd voor bloedafname, verwerking van PRP en de eigenlijke injecties. Het is een relatief snelle en handige procedure die tijdens één bezoek aan de kliniek kan worden uitgevoerd

  • De duur van de resultaten kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van verschillende factoren zoals het individuele verouderingsproces, levensstijl en huidverzorgingsroutine. Gemiddeld kunnen de resultaten van de Vampire Facelift tussen de 12 en 18 maanden aanhouden. Onderhoudsbehandelingen kunnen helpen om de voordelen te verlengen en voortdurende huidverjonging te waarborgen.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved