Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 450

Wenkbrauwlift

Door je wenkbrauwen te liften kan je de spierinspanning endruk op je oogleden verminderen

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Wenkbrauwlift Informatie

Is een wenkbrauwlift geschikt voor mij?

Kliniken Image

Een wenkbrauwlift kan geschikt zijn voor u als u last heeft van hangende wenkbrauwen of voorhoofdrimpels die ervoor zorgen dat u er vermoeid uitziet of ouder dan u zich voelt. De beste manier om te bepalen of een wenkbrauwlift geschikt is voor u, is door een ervaren cosmetisch chirurg te raadplegen.

Behandelingen

Wenkbrauwlift behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics in Den Haag, uw vertrouwde bestemming voor wenkbrauwliftbehandelingen. We zijn gespecialiseerd in twee zeer effectieve procedures: de Directe Wenkbrauwlift (onder lokale verdoving) en de Interne Lift met Draden (onder lokale verdoving).

eyebrow lift

Behandelingen

Interne lift met draden

eyebrow lift

Behandelingen

Directe wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift Behandelingen Details

 • De Interne Lift met Draden is een minimaal invasieve techniek die oplosbare draden gebruikt om de wenkbrauwen te liften en te hervormen. Door deze draden strategisch intern te plaatsen, kunnen we een natuurlijk ogende verhoging en verbeterde wenkbrauwcontour bereiken. Deze procedure wordt uitgevoerd onder lokale verdoving, waardoor onze patiënten een comfortabele ervaring hebben.

 • Deze procedure verhoogt en verjongt de wenkbrauwen, waardoor een meer jeugdige en verfriste uitstraling ontstaat. Door de positie van de wenkbrauwen zorgvuldig aan te passen, kunnen we problemen zoals doorzakken of asymmetrie aanpakken. Onze ervaren chirurgen voeren de Directe Wenkbrauwlift uit onder lokale verdoving, waardoor uw comfort tijdens de procedure wordt gewaarborgd.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

  Stop vier weken voor de operatie met roken

  Gebruik je medicijnen als Marcoumar, Sintrom/Sintrommitis of Asprocardio. Overleg dan met de chirurg over het stoppen en opnieuw gebruiken van deze medicijnen. Dit geldt ook bij het gebruiken van Aspirine of pijnstillers met aspirine zoals Advil, Diclofenac e.a.

  Gebruik voor de operatie geen bloed verdunnende medicatie.

  Vergeet niet vervoer naar huis te regelen. Zelf rijden na de operatie is niet toegestaan.

  Regel van tevoren dat iemand de eerste paar dagen bij je thuis helpt.

  Draag je lenzen, zorg dan dat je een bril op de juiste sterkte hebt voor de periode na de ingreep.

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

  Neem nog even een douche, na de ingreep mag je 24 uur niet douchen. Gebruik geen make-up of gezichtscrème

  Draag geen sieraden of horloges

  Neem een zonnebril mee te nemen om je ogen na de ingreep te beschermen tegen direct zonlicht

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

  Zorg dat je niet alleen thuis bent.

  Vergeet niet 24 uur goed koelen met een koude kompres (tip: vries alvast wat zakjes met doperwtjes in. Deze kan je goed gebruiken om te koelen.) De zwellingen zijn na 12 weken helemaal verdwenen.

  Rust het liefst liggend op je rug, zodat de zwelling sneller wegtrekt.

  Hou de bloedsomloop actief door elk uur even rond te lopen. Dit bevordert de genezing van de wond.

  Douchen mag pas 24 uur na de correctie. Zorg wel dat het gebied van de ingreep zo droog mogelijk blijft.

  Werken mag na een week, maar alleen als het om werk gaat met matige tot lichte lichamelijke inspanning.

  Na een week mag je weer normaal bewegen en voorzichtig wandelen en fietsen.

  Na twee weken mag je weer oogmake-up

  Let de eerste drie weken na de ooglidcorrectie vooral op dat je niet perst, tilt en bukt.

  Contactlenzen mag je na ongeveer drie weken weer dragen.

  Sporten mag zes weken na de ingreep.

  Rij de eerste periode niet zelf (auto, motor etc.). Bij je verzekeraar kan je opvragen of je wel of niet verzekerd bent na de ingreep, als bestuurder.

  Vermijd de eerste maanden direct zonlicht op je wondjes. Dus geen zon of zonnebank. Vergeet ze niet goed af te dekken wanneer je van plan bent met de rest van je lichaam van de zon te genieten.

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Wenkbrauwlift Kosten

  De kosten van een wenkbrauwlift kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke behandeloptie. Om nauwkeurige en gepersonaliseerde prijsinformatie te verkrijgen voor uw gewenste wenkbrauwlift, raden we aan om een consultatie te plannen bij Essential Aesthetics.

  Prijzen

  Interne lift met draden (lokale verdoving

  vanaf €450

  Prijzen

  Directe wenkbrauwlift (lokale verdoving)

  vanaf €1730

  FAQ

  Veelgestelde vragen over Wenkbrauwlift

  • Een wenkbrauwlift, ook wel bekend als een voorhoofdslift, is een chirurgische ingreep om het uiterlijk van de wenkbrauwen en het voorhoofdsgebied te verbeteren. Het behandelt verschillende zorgen, zoals hangende wenkbrauwen, voorhoofdrimpels en voorhoofdsasymmetrie.

   Tijdens een wenkbrauwlift maakt de chirurg incisies bij de haargrens of binnen het wenkbrauwgebied, afhankelijk van de gebruikte techniek. De keuze van de methode hangt af van factoren zoals de anatomie van de patiënt, gewenste resultaten en de expertise van de chirurg.

  • Er zijn verschillende mogelijkheden om het gewenste effect te bereiken met een operatie:

   De chirurg kan ervoor kiezen om huid boven de wenkbrauwen te verwijderen of bij de haargrens van de slapen. Met deze procedure kun je na slechts enkele uren naar huis. Het is ook mogelijk om de wenkbrauwen op te tillen met behulp van draden, en deze lift blijft ongeveer een jaar lang zitten. Je kunt ook kiezen voor een combinatie met een ooglidcorrectie, waarbij de wenkbrauw met een interne lift kan worden opgetild via een onderhuidse hechting.

  • Aan elke operatie zijn risico’s verbonden. Je ontvangt alle informatie hierover van onze plastische chirurg. Het is voor je eigen welzijn en gezondheid belangrijk om geen medische informatie achter te houden en de adviezen van de plastisch chirurg op te volgen. Heb je klachten? Twijfel niet en bel of app met het care team om te kijken of een extra controle door de chirurg nodig is.

  • Deze lift is geschikt voor wenkbrauwen die enkele millimeters opgetild moeten worden. De arts plaatst een paar kleine prikjes met spierontspanners boven de wenkbrauw, waardoor de wenkbrauw een aantal millimeter gelift wordt. Kijk bij onze pagina over spierontspanners voor meer informatie. Deze manier is het minst ingrijpend. Na deze wenkbrauwlift zie je meteen het resultaat en heb je geen hersteltijd nodig.
   Een vrijblijvend adviesgesprek met de chirurg is noodzakelijk om te kijken welke oplossing het beste bij jouw wensen en verwachtingen passen.

  • De hersteltijd voor een wenkbrauwlift varieert van patiënt tot patiënt, maar de meeste mensen kunnen binnen één tot twee weken weer aan het werk en hun normale activiteiten hervatten. U moet enkele weken na de ingreep zware lichamelijke inspanning en zwaar tillen vermijden.

  • Een wenkbrauwlift wordt onder verdoving uitgevoerd, dus u zult tijdens de ingreep geen pijn voelen. U kunt wat ongemak ervaren tijdens het herstel, maar de pijn kan worden beheerst met medicatie.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Contact

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved