Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €150

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift voor een stralende, open blik.

Voor en na

Voor en na foto's wenkbrauwlift

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Wenkbrauwlift Informatie

Is een wenkbrauwlift geschikt voor mij?

Kliniken Image

Een wenkbrauwlift kan geschikt zijn voor u als u last heeft van hangende wenkbrauwen of voorhoofdrimpels die ervoor zorgen dat u er vermoeid uitziet of ouder dan u zich voelt. De beste manier om te bepalen of een wenkbrauwlift geschikt is voor u, is door een ervaren cosmetisch chirurg te raadplegen.

Behandelingen

Wenkbrauwlift behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics in Den Haag, uw vertrouwde bestemming voor wenkbrauwliftbehandelingen. We zijn gespecialiseerd in twee zeer effectieve procedures: de Directe Wenkbrauwlift (onder lokale verdoving) en de Interne Lift met Draden (onder lokale verdoving).

Kliniken Image

Behandelingen

Wenkbrauwlift met Spierontspanners

Andere wenkbrauwlift behandelingen

 • De Interne Lift met Draden is een minimaal invasieve techniek die oplosbare draden gebruikt om de wenkbrauwen te liften en te hervormen. Door deze draden strategisch intern te plaatsen, kunnen we een natuurlijk ogende verhoging en verbeterde wenkbrauwcontour bereiken. Deze procedure wordt uitgevoerd onder lokale verdoving, waardoor onze patiënten een comfortabele ervaring hebben.

 • Deze procedure verhoogt en verjongt de wenkbrauwen, waardoor een meer jeugdige en verfriste uitstraling ontstaat. Door de positie van de wenkbrauwen zorgvuldig aan te passen, kunnen we problemen zoals doorzakken of asymmetrie aanpakken. Onze ervaren chirurgen voeren de Directe Wenkbrauwlift uit onder lokale verdoving, waardoor uw comfort tijdens de procedure wordt gewaarborgd.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

Dr. Professor Levan

Ontmoet Dr. Levan
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Dr. Luca Piombino

Ontmoet Dr. Piombino
Kliniken Image

Brindusa Gritu

Ontmoet Brindusa
Kliniken Image

BSc. Griselle El Hage

Ontmoet Griselle
Kliniken Image

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet Dr. Jansen
Kliniken Image

Alexandra Gomes

Ontmoet Alexandra

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wenkbrauwlift Kosten

De kosten van een wenkbrauwlift kunnen variëren afhankelijk van uw specifieke behandeloptie. Om nauwkeurige en gepersonaliseerde prijsinformatie te verkrijgen voor uw gewenste wenkbrauwlift, raden we aan om een consultatie te plannen bij Essential Aesthetics.

Prijzen

Interne lift met draden (lokale verdoving

vanaf €450

Prijzen

Directe wenkbrauwlift (lokale verdoving)

vanaf €1730

FAQ

Veelgestelde vragen over Wenkbrauwlift

 • Een wenkbrauwlift, ook wel bekend als een voorhoofdslift, is een chirurgische ingreep om het uiterlijk van de wenkbrauwen en het voorhoofdsgebied te verbeteren. Het behandelt verschillende zorgen, zoals hangende wenkbrauwen, voorhoofdrimpels en voorhoofdsasymmetrie.

  Tijdens een wenkbrauwlift maakt de chirurg incisies bij de haargrens of binnen het wenkbrauwgebied, afhankelijk van de gebruikte techniek. De keuze van de methode hangt af van factoren zoals de anatomie van de patiënt, gewenste resultaten en de expertise van de chirurg.

 • Er zijn verschillende mogelijkheden om het gewenste effect te bereiken met een operatie:

  De chirurg kan ervoor kiezen om huid boven de wenkbrauwen te verwijderen of bij de haargrens van de slapen. Met deze procedure kun je na slechts enkele uren naar huis. Het is ook mogelijk om de wenkbrauwen op te tillen met behulp van draden, en deze lift blijft ongeveer een jaar lang zitten. Je kunt ook kiezen voor een combinatie met een ooglidcorrectie, waarbij de wenkbrauw met een interne lift kan worden opgetild via een onderhuidse hechting.

 • Deze lift is geschikt voor wenkbrauwen die enkele millimeters opgetild moeten worden. De arts plaatst een paar kleine prikjes met spierontspanners boven de wenkbrauw, waardoor de wenkbrauw een aantal millimeter gelift wordt. Kijk bij onze pagina over spierontspanners voor meer informatie. Deze manier is het minst ingrijpend. Na deze wenkbrauwlift zie je meteen het resultaat en heb je geen hersteltijd nodig.
  Een vrijblijvend adviesgesprek met de chirurg is noodzakelijk om te kijken welke oplossing het beste bij jouw wensen en verwachtingen passen.

 • Aan elke operatie zijn risico’s verbonden. Je ontvangt alle informatie hierover van onze plastische chirurg. Het is voor je eigen welzijn en gezondheid belangrijk om geen medische informatie achter te houden en de adviezen van de plastisch chirurg op te volgen. Heb je klachten? Twijfel niet en bel of app met het care team om te kijken of een extra controle door de chirurg nodig is.

 • De hersteltijd voor een wenkbrauwlift varieert van patiënt tot patiënt, maar de meeste mensen kunnen binnen één tot twee weken weer aan het werk en hun normale activiteiten hervatten. U moet enkele weken na de ingreep zware lichamelijke inspanning en zwaar tillen vermijden.

 • Een wenkbrauwlift wordt onder verdoving uitgevoerd, dus u zult tijdens de ingreep geen pijn voelen. U kunt wat ongemak ervaren tijdens het herstel, maar de pijn kan worden beheerst met medicatie.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved