Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €1200

Ooglidcorrectie

Geef uw uiterlijk een opfrisbeurt met een ooglidcorrectie

Voor en Na

Ooglidcorrectie voor en na

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Ooglidcorrectie Informatie

Wat is een ooglidcorrectie?

Kliniken Image

Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep die onder plaatselijke verdoving kan worden uitgevoerd. Het resultaat van een ooglidcorrectie houdt ongeveer tien jaar aan. Zowel de bovenste als onderste oogleden kunnen worden gecorrigeerd. Een vermoeide uitstraling, hangende oogleden, wallen onder de ogen: een ooglidcorrectie zal uw blik verfrissen. Erfelijke aanleg, gebrek aan slaap of veroudering kunnen allemaal mogelijke oorzaken zijn van verslapte huid rond uw ogen.

Behandelingen

Ooglidcorrectie behandelingen

Kliniken Image

Beiderzijds

Bovenooglidcorrectie

Kliniken Image

Beiderzijds

Onderooglidcorrectie

Kliniken Image

Beiderzijds

Onderooglidcorrectie met vetverwijdering

Kliniken Image

Beiderzijds

Boven en onderooglidcorrectie

Behandeling details ooglidcorrectie

 • De plastisch chirurg verwijdert overtollige huid en soms ook overtollig onderhuids vetweefsel door een incisie te maken in de huidplooi van het bovenste ooglid. Het litteken dat na de operatie overblijft is vrijwel onzichtbaar. Soms wordt een bovenooglidcorrectie gecombineerd met een onderooglidcorrectie.

 • Een onderooglidcorrectie kan een wereld van verschil maken:

  1. U zult er veel meer uitgerust uitzien door het verwijderen van overtollige huid of een vetophoping (zwelling). Dit gebeurt door een incisie te maken net onder de onderste wimperlijn.
  2. De overtollige huid wordt weggesneden en de vetzak wordt verwijderd, wat zorgt voor een uitgeruste, jongere uitstraling.
  3. De wond wordt gehecht onder de onderste wimperlijn, waardoor het litteken onzichtbaar is.
 • Soms is een ooglidcorrectie alleen niet voldoende. Onze chirurg zal u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Een voorbeeld is het strakker maken van het onderste ooglid (canthopexie).

  Alle drie de genoemde ooglidcorrecties geven een uitstekend natuurlijk resultaat met vrijwel onzichtbare littekens.

  Maak een afspraak voor een consult met onze chirurg, zodat hij u kan vertellen welke operatie het beste past bij uw wensen.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een ooglidcorrectie?

De kosten van een ooglidcorrectie zijn afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. De onderstaande prijzen geven de kosten weer van een ooglidcorrectie procedure, exclusief eventuele aanvullende procedures zoals het strakker maken van de zijkant van het ooglid of een wenkbrauwlift.

Beiderzijds

Bovenooglidcorrectie

vanaf € 1200

Beiderzijds

Onderooglidcorrectie

vanaf € 2100

Beiderzijds

Onderooglidcorrectie met vetverwijdering

vanaf € 3000

Beiderzijds

Boven en onderooglidcorrectie

vanaf € 3500

FAQ

Veelgestelde vragen over Ooglidcorrectie

 • Een ooglidcorrectie, ook wel bekend als blepharoplastiek, is een cosmetische chirurgische ingreep die is ontworpen om het uiterlijk van de oogleden te verbeteren door overtollige huid en vet te verwijderen, losse of hangende huid aan te spannen, of de oogleden opnieuw vorm te geven.

 • Ideale kandidaten voor een ooglidcorrectie zijn gezonde individuen met overtollige huid of vet op de oogleden die een vermoeide, hangende uitstraling veroorzaken of een verslapte huid die het zicht belemmert. Deze procedure kan ook om medische redenen worden uitgevoerd, zoals het verbeteren van het zicht of het verlichten van symptomen zoals ptosis.

 • De meeste patiënten voelen nauwelijks pijn na de ooglidcorrectie. Sommige patiënten kunnen echter last hebben van een branderig gevoel. U kunt 1000 mg paracetamol vier keer per dag innemen. De pleisters verminderen het trekkende gevoel rond de ogen en kunnen blijven zitten.

  De huid rond de ogen voelt na de behandeling een beetje strak aan. Lichte zwelling en blauwe plekken zijn normaal. U kunt enkele weken last hebben van geïrriteerde ogen en wazig zicht. Dit is niets om u zorgen over te maken. Het is een natuurlijke reactie van het lichaam.

 • Een ooglidcorrectie is meestal een poliklinische ingreep die 30 minuten tot 2 uur kan duren, afhankelijk van de mate van correctie die nodig is.

 • Als u een ooglidcorrectie heeft onder lokale verdoving, kunt u na 30 minuten een controle krijgen en naar huis gaan.

  Na een ooglidcorrectie onder algemene verdoving moet u drie tot vier uur wachten voordat u naar huis mag. We raden u daarom aan om, eenmaal thuis, licht verteerbaar voedsel te eten, zoals water, thee en beschuit.

  Vergeet niet om de ogen goed te koelen. Dit vermindert zwelling en blauwe plekken. De herstelperiode is ongeveer twee tot drie weken. Het duurt 12 weken voordat de zwelling volledig verdwenen is, de littekens genezen zijn en het resultaat zichtbaar is. Deze periode varieert per persoon. Lees onze postoperatieve adviezen zorgvuldig door.

 • Aan elke operatie zijn risico’s verbonden, en uw plastisch chirurg zal u hierover informeren. Het is echter essentieel voor uw welzijn en gezondheid om geen medische informatie achter te houden en de adviezen van de plastisch chirurg op te volgen. Als u fysieke klachten heeft, aarzel dan niet en bel het zorgteam om te zien of een extra controle door de chirurg noodzakelijk is.

 • Patiënten kunnen meestal een meer jeugdige, verjongde uitstraling van de oogleden verwachten na een ooglidcorrectie. De resultaten van de procedure zijn meestal langdurig, maar kunnen worden beïnvloed door factoren zoals veroudering en blootstelling aan de zon.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved