Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €2500

Facelift zonder operatie

Facelift zonder operatie, met verbetering van de elasticiteit en kwaliteit van de huid: het is nu mogelijk met FaceTite. Uitgevoerd door hoogwaardige chirurgen.

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Voor en Na

Voor en na foto's van FaceTite

facetite behandeling
facetite gezicht verstrakken face tite behandeling

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Facetite Informatie

Wat is FaceTite?

Kliniken Image

De FaceTite geeft het effect van een facelift zonder littekens of operatie.
FaceTite verstrakt de slappe huid rond de ogen, wangen, mond en wangen en verjongt het algehele uiterlijk van het gezicht.

Een behandeling met de FaceTite verstrakt de huid met behulp van innovatieve radiofrequentie energiegolven, waarbij meerdere weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd. Hierdoor smelt het vet en wordt de huid verstrakt.

Behandelingen

FaceTite Behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, jouw vertrouwde bestemming voor FaceTite behandelingen. We hebben meer dan tien jaar ervaring in esthetische behandelingen en zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke zorg en uitstekende resultaten.

Je bent hier aan het juiste adres als je overweegt om FaceTite behandelingen te ondergaan om je gezicht te verstrakken. We bieden een uitgebreid scala aan FaceTite opties die zijn afgestemd op specifieke zorgen en jouw unieke behoeften. De twee belangrijkste soorten FaceTite behandelingen zijn FaceTite en NeckTite. Deze behandelingen kunnen uitstekend worden gecombineerd met de Morpheus8. Morpheus8 is een geavanceerd apparaat dat microneedling met radiofrequente energie combineert en de huid verbetert en verstrakt door een hoge boost in collageen.

Mogelijke behandelingen zijn:

 • Face Lift & kaaklijn definitie
 • Verstrakking van de nek
 • Liposuctie voor dubbele kin + Verstrakking van de nek
 • Gezichtsverstrakking + Verstrakking van de nek + Liposuctie voor dubbele kin
 • Dit alles in combinatie met de Morpheus8 voor extra huidverstrakking

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult bij Essential Aesthetics.

facetite den haag huidverstrakking gezicht den haag

Vetvermindering & huidverstrakking

FaceTite

facetite den haag huidverstrakking gezicht den haag

Vetvermindering & huidverstrakking

NeckTite

morpheus8 den haag morpheus den haag huidverstrakking

Huidverstrakking & huidverbetering

Morpheus8

Behandeling details FaceTite

 • FaceTite is een ideale oplossing om rimpels en verslapte huid aan te pakken. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van geavanceerde radiofrequentietechnologie om de productie van collageen te stimuleren en de huid te verstevigen. Het zorgt voor een merkbare lift, verjongt en geeft een jeugdigere uitstraling. FaceTite is bijzonder effectief om een gedefinieerde kaaklijn te bereiken en de gezichtscontouren te verbeteren.

 • Als je op zoek bent naar verjonging van de nek, dan is NeckTite de behandeling bij uitstek. Met behulp van dezelfde geavanceerde radiofrequentietechnologie richt NeckTite zich op verslapte huid en verstrakt het gebied rond de nek. Het helpt de algehele nekcontour te verbeteren en zorgt voor een meer jeugdig profiel.

 • Morpheus8 is nr. 1 in huidverstrakking: een geavanceerde behandeling die de kracht van micro-needling en radiofrequentie-energie gebruikt om verschillende huidproblemen aan te pakken. Of je nu rimpels wilt verminderen, de huidtextuur wilt verbeteren, acne littekens wilt minimaliseren of een verslapte huid wilt verstevigen, Morpheus8 biedt opmerkelijke resultaten.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een FaceTite behandeling?

De kosten van een FaceTite behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke gebieden die behandeld worden en de omvang van de ingreep. Het is het beste om ons gerenommeerde kliniek te raadplegen voor een nauwkeurige kostenraming op basis van jouw behoeften en doelen.

Je kunt jouw behandeling bij Essential Aesthetics met een financiering in termijnen betalen. Neem hierover contact met ons op.

Prijzen

Face & Neck Tightening + Under-chin liposuction

€ 4000

Prijzen

Double chin liposuction & neck tightening

€ 3500

Prijzen

Neck tightening

€ 2500

Prijzen

Jawline Definition

€ 2500

FAQ

Veelgestelde vragen over FaceTite

 • FaceTite verstevigt de huid en smelt het vet met behulp van innovatieve radiofrequente energiegolven. De weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd tot een vooraf bepaalde, gewenste temperatuur. De dermis, het diepere deel van de huid, zit vol met collageen en zodra het de ingestelde temperatuur bereikt, worden de bestaande collageenvezels strakker en samengetrokken. Hierdoor wordt de strakheid en contour van de huid onmiddellijk worden verbeterd.

 • De meest vaak voorkomende behandel zones zijn:

  • Kaaklijn
  • Wangen
  • Neuslippenplooi
  • Marionetlijnen
  • Voorhoofd
  • Rimpeltjes van de bovenlip

  Er kunnen meerdere zones worden behandeld in een behandeling.

 • Vaak is er maar 1 behandeling met de FaceTite nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

 • De eerste week kan het behandelde gebied gevoelig zijn. Af en toe kunnen er wat blauwe plekken ontstaan na een behandeling met FaceTite, maar dit verdwijnt meestal binnen de eerste 1-2 weken.

  Er wordt aanbevolen om de eerste 48 uur een hoofdband te dragen uur na de FaceTite ingreep. Daarna is het aan te raden de hoofdband te blijven dragen’s avonds en tijdens het slapen.

 • De resultaten zijn gelijk zichtbaar. De beste resultaten zijn zichtbaar na 2-4 weken. Dan is de zwelling verdwenen en in de komende 12 maanden zul de volledige effecten van de FaceTite zien toenemen, omdat er nieuw collageen en elastine gegenereerd wordt.

  Door een gezonde leefstijl kunnen de resultaten van de FaceTite vele jaren, zo niet tientallen jaren aanhouden.

 • Zwelling kan optreden na de behandeling, mede door de ingespoten lokale anesthesievloeistof en door de behandeling zelf. De zwelling kan de eerste 5-7 dagen na de FaceTite-behandeling worden ervaren.

  Het is ook gebruikelijk om tijdelijke gevoelloosheid te voelen in de behandelde gebieden. Dit is een kortetermijnreactie op de verwarming van de zenuwen in de huid tijdens de procedure. In zeldzame gevallen kan het een aantal maanden duren voordat deze gevoelloosheid volledig is verdwenen, hoewel de meeste patiënten er geen last van hebben.

  Deskundigen adviseren af te zien van deze behandeling als je een van de onderstaande indicaties hebt.

  • Pacemaker of interne defibrillator
  • Oppervlakkige metalen of andere implantaten in het behandelgebied
  • Huidige of geschiedenis van elke vorm van kanker of premaligne moedervlekken
  • Ernstige gelijktijdige aandoeningen, zoals hartaandoeningen
  • Zwangerschap en borstvoeding
  • Verminderd immuunsysteem als gevolg van ziekten zoals aids en hiv, of gebruik van immunosuppressieve medicatie
  • Elke actieve aandoening in het behandelingsgebied, zoals zweren, psoriasis, eczeem en uitslag
  • Geschiedenis van huidaandoeningen, keloïden, abnormale wondgenezing en zeer droge en kwetsbare huid
  • Geschiedenis van stollingsstoornissen of gebruik van bloedverdunners, behalve voor een lage dosis aspirine
  • Isotretinoïne (Accutane) in de afgelopen 6 maanden
  • Gezichtlaser behandelingen en diepe chemische peeling in de afgelopen 3 maanden

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved