Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf  € 2,500

FaceTite

Transformeer je gezicht en nek met op maat gemaakte FaceTite behandelingen

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Facetite Informatie

Wat is FaceTite?

Kliniken Image

De FaceTite geeft het effect van een facelift zonder littekens of operatie.
FaceTite verstrakt de slappe huid rond de ogen, wangen, mond en wangen en verjongt het algehele uiterlijk van het gezicht.

Een behandeling met de FaceTite verstrakt de huid met behulp van innovatieve radiofrequentie energiegolven, waarbij meerdere weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd. Hierdoor smelt het vet en wordt de huid verstrakt.

Behandelingen

FaceTite Behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, jouw vertrouwde bestemming voor FaceTite behandelingen. We hebben meer dan tien jaar ervaring in esthetische behandelingen en zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke zorg en uitstekende resultaten.

Je bent hier aan het juiste adres als je overweegt om FaceTite behandelingen te ondergaan om je gezicht te verjongen. We bieden een uitgebreid scala aan FaceTite opties die zijn afgestemd op specifieke zorgen en jouw unieke behoeften. De twee belangrijkste soorten FaceTite behandelingen zijn FaceTite en NeckTite.

FaceTite wordt doorgaans gebruikt om rimpels en verslapte huid in het gezicht aan te pakken, terwijl NeckTite zich richt op het gebied van de nek.

Mogelijke behandelingen zijn:

 • Face Lift & kaaklijn definitie
 • Verstrakking van de nek
 • Liposuctie voor dubbele kin en verstrakking van de nek
 • Gezichtsverstrakking + Verstrakking van de nek + Liposuctie voor dubbele kin

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen om aan jouw specifieke wensen te voldoen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult bij Essential Aesthetics.

facetite treatment

Behandelingen

FaceTite

necktite

Behandelingen

NeckTite

Behandeling details FaceTite

 • FaceTite is een ideale oplossing om rimpels en verslapte huid aan te pakken. Deze innovatieve behandeling maakt gebruik van geavanceerde radiofrequentietechnologie om de productie van collageen te stimuleren en de huid te verstevigen. Het zorgt voor een merkbare lift, verjongt en geeft een jeugdigere uitstraling. FaceTite is bijzonder effectief om een gedefinieerde kaaklijn te bereiken en de gezichtscontouren te verbeteren.

 • Als je op zoek bent naar verjonging van de nek, dan is NeckTite de behandeling bij uitstek. Met behulp van dezelfde geavanceerde radiofrequentietechnologie richt NeckTite zich op verslapte huid en verstrakt het gebied rond de nek. Het helpt de algehele nekcontour te verbeteren en zorgt voor een meer jeugdig profiel.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Voor en na foto's van FaceTite

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een FaceTite behandeling?

  De kosten van een FaceTite behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke gebieden die behandeld worden en de omvang van de ingreep. Het is het beste om ons gerenommeerde kliniek te raadplegen voor een nauwkeurige kostenraming op basis van jouw behoeften en doelen.

  FaceTite behandelingen variëren doorgaans in kosten van enkele duizenden dollars tot tienduizenden dollars. De prijs kan ook variëren als je FaceTite combineert met andere procedures, zoals NeckTite of liposuctie voor de dubbele kin

  Prijzen

  Face & Neck Tightening + Under-chin liposuction

  € 4000

  Prijzen

  Double chin liposuction & neck tightening

  € 3500

  Prijzen

  Neck tightening

  € 2500

  Prijzen

  Jawline Definition

  € 2500

  FAQ

  Veelgestelde vragen over FaceTite

  • FaceTite verstevigt de huid en smelt het vet met behulp van innovatieve radiofrequente energiegolven. De weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd tot een vooraf bepaalde, gewenste temperatuur. De dermis, het diepere deel van de huid, zit vol met collageen en zodra het de ingestelde temperatuur bereikt, worden de bestaande collageenvezels strakker en samengetrokken. Hierdoor wordt de strakheid en contour van de huid onmiddellijk worden verbeterd.

  • De meest vaak voorkomende behandel zones zijn:

   • Kaaklijn
   • Wangen
   • Neuslippenplooi
   • Marionetlijnen
   • Voorhoofd
   • Rimpeltjes van de bovenlip

   Er kunnen meerdere zones worden behandeld in een behandeling.

  • De eerste week kan het behandelde gebied gevoelig zijn. Af en toe kunnen er wat blauwe plekken ontstaan na een behandeling met FaceTite, maar dit verdwijnt meestal binnen de eerste 1-2 weken.

   Er wordt aanbevolen om de eerste 48 uur een hoofdband te dragen uur na de FaceTite ingreep. Daarna is het aan te raden de hoofdband te blijven dragen’s avonds en tijdens het slapen.

  • Vaak is er maar 1 behandeling met de FaceTite nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

  • De resultaten zijn gelijk zichtbaar. De beste resultaten zijn zichtbaar na 2-4 weken. Dan is de zwelling verdwenen en in de komende 12 maanden zul de volledige effecten van de FaceTite zien toenemen, omdat er nieuw collageen en elastine gegenereerd wordt.

   Door een gezonde leefstijl kunnen de resultaten van de FaceTite vele jaren, zo niet tientallen jaren aanhouden.

  • Zwelling kan optreden na de behandeling, mede door de ingespoten lokale anesthesievloeistof en door de behandeling zelf. De zwelling kan de eerste 5-7 dagen na de FaceTite-behandeling worden ervaren.

   Het is ook gebruikelijk om tijdelijke gevoelloosheid te voelen in de behandelde gebieden. Dit is een kortetermijnreactie op de verwarming van de zenuwen in de huid tijdens de procedure. In zeldzame gevallen kan het een aantal maanden duren voordat deze gevoelloosheid volledig is verdwenen, hoewel de meeste patiënten er geen last van hebben.

   Deskundigen adviseren af te zien van deze behandeling als je een van de onderstaande indicaties hebt.

   • Pacemaker of interne defibrillator
   • Oppervlakkige metalen of andere implantaten in het behandelgebied
   • Huidige of geschiedenis van elke vorm van kanker of premaligne moedervlekken
   • Ernstige gelijktijdige aandoeningen, zoals hartaandoeningen
   • Zwangerschap en borstvoeding
   • Verminderd immuunsysteem als gevolg van ziekten zoals aids en hiv, of gebruik van immunosuppressieve medicatie
   • Elke actieve aandoening in het behandelingsgebied, zoals zweren, psoriasis, eczeem en uitslag
   • Geschiedenis van huidaandoeningen, keloïden, abnormale wondgenezing en zeer droge en kwetsbare huid
   • Geschiedenis van stollingsstoornissen of gebruik van bloedverdunners, behalve voor een lage dosis aspirine
   • Isotretinoïne (Accutane) in de afgelopen 6 maanden
   • Gezichtlaser behandelingen en diepe chemische peeling in de afgelopen 3 maanden

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Contact

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Plan een intake

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved