Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 350

Kaaklijn verstrakken

Creëer gezichtscontouren door de kaaklijn te verstevigen

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Kaaklijn verstrakken Informatie

Waarom de kaaklijn verstevigen?

Kliniken Image

Het verstevigen van de kaaklijn is een populaire behandeling met een hoog tevredenheidspercentage. Het effect kan op verschillende manieren worden bereikt: door kaakvullers, liposuctie van de onderkin, FaceTite en behandelingen met Morpheus. De behandeling van het verstevigen van de kaaklijn helpt om de dubbele kin en de kaaklijnen te definiëren en te accentueren.

Behandelingen

Kaaklijn Verstrakken Behandelingen

Bij Essential Aesthetics zijn we gespecialiseerd in behandelingen voor het verstevigen van de kaaklijn en bieden we een scala aan opties die zijn afgestemd op individuele behoeften. Onze ervaren behandelaars zullen je begeleiden bij de beschikbare behandelingen, de verwachte resultaten uitleggen en transparante prijsinformatie verstrekken.

Kliniken Image

Kaaklijn Verstrakken

Liposuctie

Kliniken Image

Kaaklijn Verstrakken

FaceTite

Kliniken Image

Kaaklijn Verstrakken

Morpheus

Kliniken Image

Kaaklijn Verstrakken

Fillers

Details van de Behandeling voor het Verstevigen van de Kaaklijn

 • Fillers kunnen de definitie en vorm van je kaaklijn accentueren. Als gevolg hiervan worden natuurlijk ogende highlights en schaduwen op het gezicht gecreëerd. Dit kan worden gezien als een ‘vloeibare’ correctie

 • Om meer definitie aan de kaaklijn te geven, kan gelokaliseerd vet onder de kin worden verwijderd onder lokale verdoving. Hierdoor wordt je kaaklijn slanker

 • De Morpheus8 behandeling combineert radiofrequentie met microneedling om vetophopingen onder de kin te verwijderen en de kwaliteit en strakheid van de huid te verbeteren.

 • Deze op radiofrequentie gebaseerde technologie combineert liposuctie met huidverstrakking, waardoor de vorm van je kaaklijn wordt gedefinieerd en de huid in dit gebied wordt verstevigd.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Kaaklijn verstrakken foto's voor na

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een behandeling voor het verstevigen van de kaaklijn?

  De kosten van behandelingen voor het verstevigen van de kaaklijn kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke behandeling die gekozen wordt en het aantal benodigde sessies. Onze ervaren behandelaars zullen je begeleiden bij de beschikbare behandelingen, de verwachte resultaten uitleggen, en transparante prijsinformatie verstrekken.

  Prijzen

  Liposuctie

  vanaf €2200

  Prijzen

  FaceTite

  vanaf €2900

  Prijzen

  Morpheus8

  vanaf €1470 (3 sessies)

  Prijzen

  Fillers

  1ml Juvéderm €500

  Prijzen

  Fillers

  1ml Stylage €380

  FAQ

  Veelgestelde vragen over het verstevigen van de kaaklijn

  • Liposuctie van de kin kan je kaaklijn verstrakken en meer definitie geven. Het vet van de onderkin verwijderen is een relatief makkelijke ingreep. Tijdens deze chirurgische ingreep zal onze chirurg de onderkin en kaaklijn definiëren door ongewenst vet te verwijderen.

   Je kunt voor deze behandeling in aanmerking komen als je een ‘onderkin’ hebt waar je maar niet van af kunt komen.

   Liposuctie van de kin kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, waarbij alleen het gebied rondom de kin wordt verdoofd. De plaatselijke verdoving wordt vaak gebruikt in combinatie met kalmerende medicatie om je tijdens de ingreep meer ontspannen te houden. De chirurg maakt een kleine incisie, waardoor het litteken bijna niet te zien is en na genezing een natuurlijk resultaat geeft. Daarna verwijdert hij het ongewenste vet door een canule heen en weer te bewegen in de huid. Nadat het vet is verwijderd, hecht de chirurg de incisies van ongeveer 3 cm weer aan elkaar.

   De ingreep duurt ongeveer 1 uur.

  • Morpheus8 is een veilige, effectieve en niet-chirurgische behandeling voor het herstellen van de huid van het hele lichaam, huidverstrakking en vetvermindering van hardnekkige gebieden. Het maakt gebruik van minimaal invasieve fractionele radiofrequentie-energie (RF) om dieper in de huid te dringen dan andere microneedling-apparaten, waardoor de natuurlijke genezingsreactie van de huid wordt geactiveerd om huidverstrakking en lifting te bevorderen.

   Essential Aesthetics biedt de Morpheus8 aan in een pakket van 3 behandelingen voor optimale resultaten.

  • FaceTite is een niet-chirurgische procedure die gebruik maakt van radiofrequente geassisteerde lipolyse (RFAL) om vetcellen te verwarmen en los te maken. Door dit proces kan collageen veel sneller worden aangemaakt. Het kan een paar dagen duren voordat eventuele bijwerkingen, zoals zwelling of verkleuring, verdwijnen. Ons team raadt aan om gedurende twee weken na de FaceTite-procedure geen zware inspanning te doen. Hoewel sommige resultaten direct na de behandeling te zien zijn, zal het meest optimale resultaat na 3 – 6 weken plaatsvinden. De effecten van FaceTite zullen naar verwachting ongeveer 3 tot 5 jaar aanhouden.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved