Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 2,900

Body Tite

Op zoek naar een minimaal invasieve lichaamscontouring oplossing? Zoek niet verder dan BodyTite!

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

BodyTite Informatie

Wat is BodyTite?

Kliniken Image

BodyTite is een geavanceerd en bekroond apparaat ontwikkeld door InMode. Een BodyTite-behandeling verstevigt de huid met behulp van innovatieve radiofrequentie-energiewaves, die meerdere lagen weefsel onder en buiten de huid verwarmen. Dit smelt het vet en verstevigt de huid.

Behandelingen

BodyTite behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, de toonaangevende expert in BodyTite-behandelingen met tien jaar ongeëvenaarde ervaring. Ons uitgebreide scala aan gewilde procedures is ontworpen om uw lichaamscontouren te verbeteren en uitzonderlijke resultaten te leveren. Onder onze meest populaire BodyTite-behandelingen vallen:

Knieën: Verfijn het uiterlijk van uw knieën, verminder verslapte huid en verbeter het algehele contour.

Buttocks: Lift en verstevig uw billen, verbeter hun vorm en huidtextuur.

Bij Essential Aesthetics streven we naar het bereiken van uw esthetische doelen met professionele zorg en deskundigheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie en ontdek hoe we uw lichaam kunnen transformeren met BodyTite!

why mommy makeover

Buik

Vorm en definieer uw middensectie voor een plattere en strakkere uitstraling.

liposuction

Armen

Bereik stevigere, slankere armen met verbeterde huidspanning.

nipple

Borst en Borsten

Verbeter de contouren van uw borst en borsten voor een meer gedefinieerde en jeugdige uitstraling.

liposuction

Binnen- en Buitenkant van de Dijen

Maak uw dijgebied glad en hervorm het, verminder ongewenst vet en verbeter de huidspanning.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  BodyTite foto's voor na

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een BodyTite?

  Bij Essential Aesthetics begrijpen we het belang van kosten bij esthetische behandelingen. In deze sectie zullen we de prijzen van BodyTite nader bekijken en u waardevolle inzichten bieden, zodat u een duidelijker begrip krijgt van de financiële aspecten die ermee gemoeid zijn.

  Prijzen

  1 zone

  € 2900

  Prijzen

  2 zones

  € 4500

  Prijzen

  360° (2 sessions)

  € 7400

  FAQ

  Veelgestelde vragen over BodyTite

  • BodyTite verstevigt de huid en smelt het vet met behulp van innovatieve radiofrequentie-energiewaves. De weefsellagen onder de huid en de buitenste huid worden verwarmd tot een vooraf bepaalde, gewenste temperatuur. De dermis, het diepere deel van de huid, zit vol collageen, en zodra het de ingestelde temperatuur bereikt, worden de bestaande collageenvezels strakker en samentrekkend. Dit verbetert onmiddellijk de strakheid en contour van de huid. Vaak wordt BodyTite in combinatie met liposuctie gebruikt voor optimale resultaten. Traditionele liposuctie maakt de huid slechts 10% strakker, terwijl BodyTite de huid met 45% strakker maakt.

  • BodyTite is een veelzijdige lichaamscontouring-procedure die verschillende gebieden van het lichaam kan aanpakken. Enkele van de meest voorkomende behandelzones zijn:

   • Buik
   • Armen
   • Borst en borsten
   • Binnen- en buitenkant van de dijen
   • Knieën
   • Billen
  • Het herstel na BodyTite kan variëren van patiënt tot patiënt, afhankelijk van hoeveel vet is verwijderd, hoeveel gebieden zijn behandeld en andere factoren. Meestal kunnen patiënten binnen 5-7 dagen na BodyTite weer aan het werk en na enkele weken weer zwaardere activiteiten hervatten. Net als bij herstel na traditionele liposuctie raden we aan compressiekleding te dragen voor optimale resultaten.

  • Vaak is slechts één behandeling met BodyTite nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

  • De resultaten zijn direct zichtbaar. De beste resultaten zijn zichtbaar na 4-6 weken. Dan is de zwelling verdwenen en zie je je nieuwe figuur vorm krijgen. De volledige effecten van BodyTite zijn zichtbaar in de komende 12 maanden. Door een stabiel gewicht te behouden via een gezond dieet en een consistente oefenroutine, kunnen de resultaten van vetverwijdering en huidverstrakking met BodyTite vele jaren, zo niet decennia, aanhouden.

  • Zwelling kan optreden na de behandeling, gedeeltelijk door de plaatselijke verdovingsvloeistof die is ingespoten, evenals de behandeling zelf. De zwelling kan zich gedurende de eerste 5-7 dagen na de BodyTite-behandeling voordoen. Het is ook gebruikelijk om tijdelijke gevoelloosheid in de behandelde gebieden te voelen. Dit is een kortetermijnreactie op de verhitting van de zenuwen in de huid tijdens de procedure. In zeldzame gevallen kan deze gevoelloosheid enkele maanden duren voordat deze volledig verdwijnt, hoewel de meeste patiënten er niet door worden beïnvloed.

   Deskundigen adviseren om af te zien van deze behandeling als u een van de volgende aandoeningen heeft:

   • Pacemaker of interne defibrillator
   • Oppervlakkige metalen of andere implantaten in het behandelde gebied, inclusief borstimplantaten.
   • Huidige of voorgeschiedenis van huidkanker, of huidige aandoening van een ander type kanker, of voor-maligne moedervlekken.
   • Ernstige gelijktijdige aandoeningen, zoals hartstoornissen.
   • Zwangerschap en borstvoeding.
   • Verminderd immuunsysteem door immuunonderdrukkende ziekten
   • Elke actieve aandoening in het behandelde gebied, zoals zweren, psoriasis, eczeem en uitslag.
   • Geschiedenis van huidaandoeningen, keloïden, abnormale wondgenezing en zeer droge en fragiele huid.
   • Geschiedenis van bloedingsstoornissen of gebruik van anticoagulantia, behalve lage dosis aspirine.
   • Isotretinoïne (Accutane) binnen de laatste 6 maanden.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved