Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 2900

BodyTite

BodyTite is wereldwijd de enige behandeling die liposuctie en huidverstrakking combineert om het lichaam gedefinieerde en strakkere contouren te geven. Uitgevoerd door hoogwaardige chirurgen.

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Voor en Na

BodyTite foto's voor na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

BodyTite Informatie

Wat is BodyTite?

Kliniken Image

BodyTite is een geavanceerd en bekroond apparaat ontwikkeld door InMode. Een BodyTite-behandeling verstevigt de huid met behulp van innovatieve radiofrequentie-energiewaves, die meerdere lagen weefsel onder de huid verwarmen en hierdoor het vet smelten.

Anders dan lipolaser smelt de BodyTite niet alleen het vet, het verstrakt ook de huid. BodyTite is het enige apparaat op de markt dat de liposuctie en huidverstrakking combineert. Traditionele liposuctie maakt de huid slechts 10% strakker, terwijl BodyTite de huid met 45% strakker maakt.

 

Behandelingen

BodyTite behandelingen

Essential Aesthetics is dé toonaangevende expert in BodyTite-behandelingen. Ons uitgebreide scala aan procedures is ontworpen om de lichaamscontouren door huidverstrakking en liposuctie te combineren voor een uitzonderlijke resultaat. Onder onze meest populaire BodyTite-behandelingen vallen:

Buik: Vormt en definieert de buik voor een platter en strakker uiterlijk.
Armen: Verstevigt en maakt de armen slanker met een verbeterde strakheid van de huid.
Borsten en hals: Verbetert de contouren van de hals en borsten voor een meer gedefinieerde en jeugdige uitstraling.
Dijen: Maakt het dijgebied glad, verwijdert ongewenst vet en verstrakt de huid.
Knieën: Verfijnt het uiterlijk van de knieën, vermindert de slappe huid en verbetert de algehele contouren.
Billen: Lift de bil, verbetert de vorm en huidtextuur.

Dit alles in combinatie met de Morpheus8 voor extra huidverstrakking. Morpheus8 is nr. 1 in huidverstrakking: een geavanceerde behandeling die de kracht van micro-needling en radiofrequentie-energie gebruikt om verschillende huidproblemen tegelijkertijd aan te pakken.

 

 

bodytite huidverstrakking den haag liposuctie

Buik

Een plattere, gedefinieerde buik

bodytite den haag

Armen

Stevigere, strakkere armen

bodytite huidverstrakking den haag liposuctie

Binnen- en Buitenkant van de Dijen

Vermindert ongewenst vet en verbetert de huid

morpheus8 den haag morpheus den haag huidverstrakking

Morpheus8

Voor extra huidverstrakking en verbetering

Ons stapsgewijze proces

Jouw proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor je klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  gabriel jansen
  Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

  Dr. Gabriel Jansen

  Ontmoet jouw specialist
  alexandra gomez
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  BodyTite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost BodyTite?

  Bij Essential Aesthetics begrijpen we het belang van kosten bij esthetische behandelingen.

  Je kunt jouw behandeling bij Essential Aesthetics met een financiering in termijnen betalen. Neem hierover contact met ons op.

  Prijzen

  1 zone

  € 2900

  Prijzen

  2 zones

  € 4500

  Prijzen

  360° (2 sessions)

  € 7400

  FAQ

  Veelgestelde vragen over BodyTite

  • BodyTite verstevigt de huid en smelt het vet met behulp van innovatieve radiofrequentie-energiewaves. De weefsellagen onder de huid en de buitenste huid worden verwarmd tot een vooraf bepaalde, gewenste temperatuur. De dermis, het diepere deel van de huid, zit vol collageen, en zodra het de ingestelde temperatuur bereikt, worden de bestaande collageenvezels strakker en samentrekkend. Dit verbetert onmiddellijk de strakheid en contour van de huid. Vaak wordt BodyTite in combinatie met liposuctie gebruikt voor optimale resultaten. Traditionele liposuctie maakt de huid slechts 10% strakker, terwijl BodyTite de huid met 45% strakker maakt.

  • BodyTite is een veelzijdige lichaamscontouring-procedure die verschillende gebieden van het lichaam kan aanpakken. Enkele van de meest voorkomende behandelzones zijn:

   • Buik
   • Armen
   • Borst en borsten
   • Binnen- en buitenkant van de dijen
   • Knieën
   • Billen
  • Vaak is slechts één behandeling met BodyTite nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

  • Het herstel na BodyTite kan variëren van patiënt tot patiënt, afhankelijk van hoeveel vet is verwijderd, hoeveel gebieden zijn behandeld en andere factoren. Meestal kunnen patiënten binnen 5-7 dagen na BodyTite weer aan het werk en na enkele weken weer zwaardere activiteiten hervatten. Net als bij herstel na traditionele liposuctie raden we aan compressiekleding te dragen voor optimale resultaten.

  • De resultaten zijn direct zichtbaar. De beste resultaten zijn zichtbaar na 4-6 weken. Dan is de zwelling verdwenen en zie je je nieuwe figuur vorm krijgen. De volledige effecten van BodyTite zijn zichtbaar in de komende 12 maanden. Door een stabiel gewicht te behouden via een gezond dieet en een consistente oefenroutine, kunnen de resultaten van vetverwijdering en huidverstrakking met BodyTite vele jaren, zo niet decennia, aanhouden.

  • Zwelling kan optreden na de behandeling, gedeeltelijk door de plaatselijke verdovingsvloeistof die is ingespoten, evenals de behandeling zelf. De zwelling kan zich gedurende de eerste 5-7 dagen na de BodyTite-behandeling voordoen. Het is ook gebruikelijk om tijdelijke gevoelloosheid in de behandelde gebieden te voelen. Dit is een kortetermijnreactie op de verhitting van de zenuwen in de huid tijdens de procedure. In zeldzame gevallen kan deze gevoelloosheid enkele maanden duren voordat deze volledig verdwijnt, hoewel de meeste patiënten er niet door worden beïnvloed.

   Deskundigen adviseren om af te zien van deze behandeling als je een van de volgende aandoeningen hebt:

   • Pacemaker of interne defibrillator
   • Oppervlakkige metalen of andere implantaten in het behandelde gebied, inclusief borstimplantaten.
   • Huidige of voorgeschiedenis van huidkanker, of huidige aandoening van een ander type kanker, of voor-maligne moedervlekken.
   • Ernstige gelijktijdige aandoeningen, zoals hartstoornissen.
   • Zwangerschap en borstvoeding.
   • Verminderd immuunsysteem door immuunonderdrukkende ziekten
   • Elke actieve aandoening in het behandelde gebied, zoals zweren, psoriasis, eczeem en uitslag.
   • Geschiedenis van huidaandoeningen, keloïden, abnormale wondgenezing en zeer droge en fragiele huid.
   • Geschiedenis van bloedingsstoornissen of gebruik van anticoagulantia, behalve lage dosis aspirine.
   • Isotretinoïne (Accutane) binnen de laatste 6 maanden.

  ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

  Onze certificaten

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Plan een intake

  Maandag t/m zaterdag

  10:00 uur –19:00 uur

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2024

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved