Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €2900

BodyTite

BodyTite is wereldwijd de enige behandeling die liposuctie en huidverstrakking combineert om het lichaam gedefinieerde en strakkere contouren te geven. Uitgevoerd door hoogwaardige chirurgen.

Voor en Na

BodyTite foto's voor na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

BodyTite Informatie

Wat is BodyTite?

Kliniken Image

BodyTite is een geavanceerd en bekroond apparaat ontwikkeld door InMode. Een BodyTite-behandeling verstevigt de huid met behulp van innovatieve radiofrequentie-energiewaves, die meerdere lagen weefsel onder de huid verwarmen en hierdoor het vet smelten.

Anders dan lipolaser smelt de BodyTite niet alleen het vet, het verstrakt ook de huid. BodyTite is het enige apparaat op de markt dat de liposuctie en huidverstrakking combineert.

Traditionele liposuctie maakt de huid slechts 10% strakker, terwijl BodyTite de huid met 45% strakker maakt.

Behandelingen

BodyTite behandelingen

Essential Aesthetics is dé toonaangevende expert in BodyTite-behandelingen. Ons uitgebreide scala aan procedures is ontworpen om de lichaamscontouren door huidverstrakking en liposuctie te combineren voor een uitzonderlijke resultaat. Onder onze meest populaire BodyTite-behandelingen vallen:

Buik: Vormt en definieert de buik voor een platter en strakker uiterlijk.
Armen: Verstevigt en maakt de armen slanker met een verbeterde strakheid van de huid.
Borsten en hals: Verbetert de contouren van de hals en borsten voor een meer gedefinieerde en jeugdige uitstraling.
Dijen: Maakt het dijgebied glad, verwijdert ongewenst vet en verstrakt de huid.
Knieën: Verfijnt het uiterlijk van de knieën, vermindert de slappe huid en verbetert de algehele contouren.
Billen: Lift de bil, verbetert de vorm en huidtextuur.

Dit alles in combinatie met de Morpheus8 voor extra huidverstrakking. Morpheus8 is nr. 1 in huidverstrakking: een geavanceerde behandeling die de kracht van micro-needling en radiofrequentie-energie gebruikt om verschillende huidproblemen tegelijkertijd aan te pakken.

 

 

Kliniken Image

Buik

Een plattere, gedefinieerde buik

Kliniken Image

Armen

Stevigere, strakkere armen

Kliniken Image

Binnen- en Buitenkant van de Dijen

Vermindert ongewenst vet en verbetert de huid

Kliniken Image

Bil lift

Lift en verstevigt verslapte billen

Kliniken Image

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost BodyTite?

Bij Essential Aesthetics begrijpen we het belang van kosten bij esthetische behandelingen.

Je kunt jouw behandeling bij Essential Aesthetics met een financiering in termijnen betalen. Neem hierover contact met ons op.

Prijzen

1 zone

€2900

Prijzen

2 zones

€4500

Prijzen

360° (2 sessions)

€7400

FAQ

Veelgestelde vragen over BodyTite

 • BodyTite verstevigt de huid en smelt het vet met behulp van innovatieve radiofrequentie-energiewaves. De weefsellagen onder de huid en de buitenste huid worden verwarmd tot een vooraf bepaalde, gewenste temperatuur. De dermis, het diepere deel van de huid, zit vol collageen, en zodra het de ingestelde temperatuur bereikt, worden de bestaande collageenvezels strakker en samentrekkend. Dit verbetert onmiddellijk de strakheid en contour van de huid. Vaak wordt BodyTite in combinatie met liposuctie gebruikt voor optimale resultaten.

  Traditionele liposuctie maakt de huid slechts 10% strakker, terwijl BodyTite de huid met 45% strakker maakt.

 • BodyTite is een veelzijdige lichaamscontouring-procedure die verschillende gebieden van het lichaam kan aanpakken. Enkele van de meest voorkomende behandelzones zijn:

  • Buik
  • Armen
  • Borst en borsten
  • Binnen- en buitenkant van de dijen
  • Knieën
  • Billen
 • Vaak is slechts één behandeling met BodyTite nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

 • Het herstel na BodyTite kan variëren van patiënt tot patiënt, afhankelijk van hoeveel vet is verwijderd, hoeveel gebieden zijn behandeld en andere factoren. Meestal kunnen patiënten binnen 5-7 dagen na BodyTite weer aan het werk en na enkele weken weer zwaardere activiteiten hervatten. Net als bij herstel na traditionele liposuctie raden we aan compressiekleding te dragen voor optimale resultaten.

 • De resultaten zijn direct zichtbaar. De beste resultaten zijn zichtbaar na 4-6 weken. Dan is de zwelling verdwenen en zie je je nieuwe figuur vorm krijgen. De volledige effecten van BodyTite zijn zichtbaar in de komende 12 maanden. Door een stabiel gewicht te behouden via een gezond dieet en een consistente oefenroutine, kunnen de resultaten van vetverwijdering en huidverstrakking met BodyTite vele jaren, zo niet decennia, aanhouden.

 • Zwelling kan optreden na de behandeling, gedeeltelijk door de plaatselijke verdovingsvloeistof die is ingespoten, evenals de behandeling zelf. De zwelling kan zich gedurende de eerste 5-7 dagen na de BodyTite-behandeling voordoen. Het is ook gebruikelijk om tijdelijke gevoelloosheid in de behandelde gebieden te voelen. Dit is een kortetermijnreactie op de verhitting van de zenuwen in de huid tijdens de procedure. In zeldzame gevallen kan deze gevoelloosheid enkele maanden duren voordat deze volledig verdwijnt, hoewel de meeste patiënten er niet door worden beïnvloed.

  Deskundigen adviseren om af te zien van deze behandeling als je een van de volgende aandoeningen hebt:

  • Pacemaker of interne defibrillator
  • Oppervlakkige metalen of andere implantaten in het behandelde gebied, inclusief borstimplantaten.
  • Huidige of voorgeschiedenis van huidkanker, of huidige aandoening van een ander type kanker, of voor-maligne moedervlekken.
  • Ernstige gelijktijdige aandoeningen, zoals hartstoornissen.
  • Zwangerschap en borstvoeding.
  • Verminderd immuunsysteem door immuunonderdrukkende ziekten
  • Elke actieve aandoening in het behandelde gebied, zoals zweren, psoriasis, eczeem en uitslag.
  • Geschiedenis van huidaandoeningen, keloïden, abnormale wondgenezing en zeer droge en fragiele huid.
  • Geschiedenis van bloedingsstoornissen of gebruik van anticoagulantia, behalve lage dosis aspirine.
  • Isotretinoïne (Accutane) binnen de laatste 6 maanden.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved