Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 8.500

Bilvergrotingen met vet

Bilvergrotingen met je eigen vet, ook wel bekend als lipofilling

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Voor en Na

Voor en na Bilvergroting Met Vet

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Lipofilling informatie

Wat is Bilvergroting Met Vet?

Kliniken Image

Bilvergroting met vet, is een cosmetische chirurgische ingreep waarbij de grootte en vorm van de billen worden verbeterd door gebruik te maken van het eigen lichaamsvet van de patiënt. Deze procedure is recentelijk populair geworden omdat het liposuctie en bilvergroting combineert in één operatie.

Behandelingen

Bilvergroting met vet behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, de toonaangevende kliniek met meer dan tien jaar ervaring, gespecialiseerd in transformerende behandelingen voor bilvergroting met vet. Wijd erkend als een van de meest effectieve methoden om prominentere billen te verkrijgen, combineren onze ervaren plastisch chirurgen liposuctie en lipofilling om de door u gewenste vorm te creëren.

butt lift fillers

Behandelingen

Bilvergroting met vet behandelingen

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze patiënten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat kost een bilvergroting met vet?

De kosten van bilvergroting met vet (Brazilian Butt Lift) kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring van de chirurg, de mate van benodigde liposuctie en de specifieke details van de ingreep.

Prijzen

Bilvergroting met vet

Vanaf €8500

FAQ

Veelgestelde vragen over Lipofilling

 • We willen u een idee geven van wat er gebeurt tijdens een lipofilling procedure. Eerst zuigt de chirurg vet uit het gebied dat u heeft aangegeven. Dat vet wordt vervolgens gefilterd om geschikt te zijn voor injectie in uw billen. Dit gebeurt in verschillende lagen voor een vollere vorm. Dit klinkt misschien vrij eenvoudig, maar deze procedure is complex. Gelukkig hebben onze plastisch chirurgen ruime ervaring in het uitvoeren van deze behandeling. Bovendien krijgt u tijdens de procedure een drainage om overtollig lymfevocht af te voeren. De hele procedure duurt gemiddeld 2-5 uur en vindt plaats onder algehele verdoving, wat betekent dat het verbeteren van andere lichaamsdelen tijdens lipofilling mogelijk is. Uw lichaam heeft tijd nodig om te herstellen na de operatie. Bijvoorbeeld, de getransplanteerde vetcellen in de billen hebben tijd nodig om te genezen en een nieuwe bloedtoevoer te ontwikkelen. Daarom zullen we u na de behandeling speciale kleding geven die op de juiste plaatsen druk uitoefent en het herstel bevordert. Ons zorgteam staat klaar om u te helpen bij de voorbereidingen, de procedure en de nazorg.

 • Kort gezegd: mooiere, rondere, vollere billen! Uw lichaam zal een deel van het geïnjecteerde vet op een natuurlijke manier opnemen en het zal verdwijnen. Om dit te compenseren, injecteert de chirurg meer vet in uw billen. Dit betekent dat uw billen er in het begin wat groter uitzien dan u misschien had verwacht. Het resultaat zal zichtbaar zijn na 3 tot 6 maanden. Hoe lang uw nieuwe billen mooi blijven, hangt deels af van de nazorg die u toepast. Hoe beter u ons nazorgadvies opvolgt, hoe beter het resultaat. Uw gezondheid, toekomstige zwangerschappen en gewichtsschommelingen kunnen ook invloed hebben op uw billen.

 • We zullen er alles aan doen om uw lichaam zo snel mogelijk te laten herstellen. U krijgt meteen na de operatie een ondersteunend drukkledingstuk. Dit houdt uw lichaam in de gewenste vorm en voorkomt overmatige zwelling. De zwelling neemt meestal af na de eerste week. Blauwe plekken worden ook verwacht en verdwijnen meestal na de operatie. Afhankelijk van hoe zwaar de ingreep is, moet u mogelijk een nacht in het ziekenhuis blijven ter observatie. U kunt na ongeveer anderhalve week weer aan het werk. Het drukkledingstuk moet nog steeds worden gedragen, bij voorkeur onder loszittende kleding. Onthoud dat u na anderhalve week nog niet langdurig kunt zitten (zie ook het zitprotocol). U moet twee weken na de ingreep op uw buik slapen zodat er zo min mogelijk druk op uw billen komt. Daarna mag u afwisselend op uw zij slapen, maar nog niet op uw rug. Een normaal zit- en slaappatroon is meestal mogelijk na 6 weken. Raadpleeg altijd uw chirurg om te achterhalen wat voor u van toepassing is.

 • Natuurlijk houden we uw herstel nauwlettend in de gaten. De eerste controle vindt plaats na 1 of 2 dagen. De volgende controle is op afspraak, ongeveer 3 weken na de operatie.

 • Net als bij elke chirurgische ingreep zijn er risico’s. Na een Brazilian butlift kunnen de volgende specifieke risico’s optreden: Bloedstolsels of een longembolie (we proberen dit te voorkomen met preventieve medicatie) Infecties (we proberen dit te voorkomen door preventieve antibiotica voor te schrijven) Veranderingen in gevoeligheid. Dit kan tijdelijk zijn, maar patiënten hebben soms permanent minder of geen gevoel. Denk hier goed over na, want hoewel dit bijna nooit gebeurt, kunt u er meestal niets aan doen. Slechte wondgenezing/ littekenvorming Onregelmatigheden in de lichaamslijnen Asymmetrie van de billen Hoewel de chirurg rekening houdt met de natuurlijke verandering in volume, kan er te veel vetopname zijn. Gemiddeld blijft 65 – 85% van het geïnjecteerde vet behouden.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved