Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 8.500

BBL Operatie Perfectioneren

De BBL operatie is wellicht de bekendste methode om meer prominente billen te creëren.

BBL Voor en Na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

BBL Operatie Informatie

Wat is BBL?

Kliniken Image

De BBL is een cosmetische chirurgische ingreep die is ontworpen om de vorm en grootte van de billen te verbeteren. In tegenstelling tot traditionele methoden voor bilvergroting met behulp van implantaten, maakt de But Lift gebruik van het vet van de patiënt om de gewenste resultaten te bereiken. De procedure bestaat uit twee hoofdstappen:

Liposuctie: Overtollig vet wordt verwijderd uit delen van het lichaam waar het niet gewenst is, zoals de buik, dijen of flanken. Dit helpt om die gebieden te modelleren en levert het vet op dat nodig is voor de bilvergroting.

Vetoverdracht: Het geoogste vet wordt gezuiverd en verwerkt, waarna het zorgvuldig wordt ingespoten in verschillende lagen van de billen om een vollere en meer gevormde uitstraling te creëren. Het vet wordt strategisch geplaatst om een natuurlijke en esthetisch aantrekkelijke uitkomst te bereiken. Dit staat ook bekend als bilvergroting met vet.

Behandelingen

BBl Operatie behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, jouw bestemming voor deskundige diensten op het gebied van billen. Wij zijn gespecialiseerd in transformerende procedures zoals de BBL, bilvergroting met implantaten, bilvergroting met fillers en bilvergroting met vet. Hier krijg je de kans om je gewenste bilvorm te realiseren. Je bent hier aan het juiste adres als je hebt nagedacht over bilvergroting.

Kliniken Image

Behandelingen

BBL Operatie

De BBL is om verschillende redenen populair

 • Aangezien de procedure gebruikmaakt van het eigen vet van de patiënt, zien de resultaten er natuurlijker uit en voelen ze natuurlijker aan dan bij implantaten

 • De BBL verbetert de billen en vermindert de omvang van gebieden met overtollig vet, wat zorgt voor een meer evenwichtige algehele uitstraling.

 • De BBL operatie procedure omvat kleine incisies voor liposuctie en injectie, wat resulteert in minder littekens en een sneller herstel dan bij traditionele implantaten.

 • De chirurg kan de BBL procedure aanpassen aan de specifieke behoeften van de patiënt, door de hoeveelheid en plaatsing van het vet aan te passen voor het gewenste resultaat.

 • Hoewel het lichaam een deel van het overgedragen vet kan absorberen, blijft doorgaans een aanzienlijk gedeelte behouden en wordt het een permanent onderdeel van de billen.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat zijn de kosten van een Brazilanse Butt Lift (BBL)?

De kosten van een Braziliaanse Bil Lift (BBL) kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ervaring van de chirurg, de mate van benodigde liposuctie en de specifieke details van de procedure.

Prijzen

BBl Operatie

vanaf €8500

Prijzen

Bilvergroting met implantaten

vanaf €6800

Prijzen

Bilvergroting met fillers

vanaf € 2.500 to € 6.000

FAQ

Veelgestelde Vragen over de BBL Operatie

 • We willen je graag een idee geven van wat er gebeurt tijdens een Braziliaanse billift. De chirurg zuigt vet uit het door jou vastgestelde gebied. Dat vet wordt vervolgens gefilterd zodat het geschikt is om in je billen te injecteren. Dat gebeurt in meerdere lagen voor een vollere vorm.

  Dit klinkt misschien vrij eenvoudig, maar de BBL is een vrij complex proces. Gelukkig hebben onze plastisch chirurgen ruime ervaring met het uitvoeren van deze behandeling. Jij krijgt, indien nodig, tijdens de procedure een drainage om overtollig lymfevocht af te voeren.

  De hele procedure duurt gemiddeld 2-5 uur en vindt plaats onder algehele narcose, waardoor het ook mogelijk is om tijdens een BBL andere delen van het lichaam te verbeteren.

  Na de operatie zal jouw lichaam natuurlijk moeten herstellen. De vetcellen die naar de billen zijn overgebracht hebben tijd nodig om te genezen en een nieuwe bloedtoevoer te ontwikkelen. Na de behandeling voorzien wij je van speciale kleding die de juiste plekken onder druk zetten en het herstelproces bevordert.

  Ons zorgteam staat voor je klaar om je te helpen bij de voorbereiding, de ingreep en de nazorg.

 • Gemiddeld genomen duurt de BBL-procedure ongeveer 2-5 uur en wordt deze uitgevoerd onder algehele verdoving. Dit biedt de mogelijkheid om gelijktijdig andere zorgpunten aan te pakken, wat het algehele effect van de Braziliaanse bil lift versterkt.

 • Kortom: mooiere, rondere, vollere billen! Een deel van het geïnjecteerde vet wordt op natuurlijke wijze door jouw lichaam opgenomen en verdwijnt. Om hier rekening mee te houden, injecteert de chirurg wat meer vet in je billen. Dit betekent dat je billen er in eerste instantie iets groter uitzien dan je misschien had verwacht. Het eindresultaat is zichtbaar na 3 tot 6 maanden. Hoe lang je nieuwe billen mooi blijven, hangt mede af van de nazorg die je toepast. Hoe beter jij ons nazorgadvies opvolgt, hoe beter het resultaat. Jouw gezondheid, toekomstige zwangerschappen en gewichtsschommelingen kunnen ook gevolgen hebben voor jouw billen.

 • We zullen er alles aan doen om jouw lichaam zo snel mogelijk te laten herstellen. Jij krijgt direct na de operatie ondersteunende compressiekleding. Hierdoor blijft jouw lichaam in de gewenste vorm en wordt overmatige zwelling voorkomen. De zwelling neemt meestal af na de eerste week. Blauwe plekken zijn ook normaal en verdwijnen meestal na een plastische operatie. Afhankelijk van hoe zwaar de operatie is, kan het zijn dat jij ter observatie een nacht in het ziekenhuis moet doorbrengen.

  In de meeste gevallen kunt jij na ongeveer anderhalve week weer aan het werk. De compressiekleding moet nog worden gedragen, bij voorkeur onder loszittende kleding. Houd er rekening mee dat het na anderhalve week nog niet mogelijk is om langdurig te zitten (zie ook het zitprotocol). Jij moet na de ingreep twee weken op je buik slapen, zodat er zo min mogelijk druk op je billen komt. Daarna mag jij afwisselend op jouw zij slapen, maar nog niet op jouw rug. Een normaal zit- en slaappatroon is normaal gesproken mogelijk na 6 weken. Overleg altijd met jouw chirurg wat voor jij van toepassing is.

 • Zoals bij elke chirurgische ingreep, zijn er risico’s. Na een Braziliaanse billift loop je de volgende risico’s:

  • Bloedstolsels of een longembolie (we proberen dit te voorkomen met preventieve medicatie)
  • Infecties (we proberen dit te voorkomen door preventieve antibiotica voor te schrijven)
  • Veranderingen in gevoeligheid. Dit kan tijdelijk zijn, maar in sommige gevallen hebben patiënten permanent minder of geen gevoel. Denk hier goed over na, want hoewel dit zelden voorkomt, is er meestal niets aan te doen.
  • Slechte wondgenezing / littekens
  • Onregelmatigheid in lichaamslijnen
  • Asymmetrie van de billen
  • Hoewel de chirurg rekening houdt met de natuurlijke volumeverandering, kan er te veel vet worden opgenomen. Gemiddeld blijft 65 – 85% van het geïnjecteerde vet achter.
 • Hoewel je misschien hebt gehoord van mensen die opzettelijk aankomen, zodat ze meer vet beschikbaar hebben om over te brengen naar hun billen, raden we dit absoluut niet aan.

  Als je aankomt voorafgaand aan jouw Braziliaanse billift, moet je die gewichtstoename na de operatie vasthouden als je de resultaten wilt behouden. Dit komt omdat wanneer we afvallen, we géén vetcellen verliezen in een bepaald gebied. In plaats daarvan krimpen onze vetcellen over ons hele lichaam. Door gewichtstoename worden de vetcellen slechts tijdelijk groter. Als je voor de operatie 10 kilo aankomt, verlies je dat gewicht na de operatie en zullen jouw billen weer normaal worden. Het zal zijn alsof je de operatie niet hebt gehad.

  Het is het echt beste om deze operatie uit te voeren wanneer je jouw ideale lichaamsgewicht hebt, omdat jouw plastisch chirurg bij een stabiel gewicht kan bepalen hoeveel vet er moet worden verwijderd en in jouw billen moet worden geïnjecteerd.

  Kortom, als je geïnteresseerd bent in de lipofilling maar je hebt het gevoel dat je niet voldoende lichaamsvet hebt, probeer dan zeker niet om overgewicht te krijgen voordat jij jouw plastisch chirurg heeft ontmoet. Houd er rekening mee dat de hoeveelheid vet die nodig is voor een goed lipofilling resultaat, afhangt van de grootte van de patiënt, aangezien deze in verhouding moet staan ​​tot het lichaam. Bijv. kleinere vrouwen hebben minder vet nodig om hun lichaam een ​​nieuwe vorm te geven, terwijl grotere vrouwen relatief meer nodig hebben.

  Zorg ervoor dat je altijd een professional raadpleegt om te bepalen of je gewicht geschikt is om jouw doelen met de liposuctie/lipofilling te bereiken. Als je geen ideale kandidaat blijkt te zijn voor de liposuctie en lipofilling procedure, zijn er absoluut andere goede opties beschikbaar, zoals bilimplantaten, waarmee vergelijkbare resultaten kunnen worden bereikt.

  Je bent van harte welkom om onze kliniek Essential Aesthetics te bezoeken en met ons team van experts te spreken, waar we zullen bepalen welke procedure het beste bij jouw behoeften en doelen past.

 • Geschiktheid varieert, maar over het algemeen moeten kandidaten voldoende vetophopingen hebben voor extractie, in goede gezondheid verkeren en realistische verwachtingen hebben over de resultaten.

 • Het is cruciaal om een plastisch chirurg te kiezen die gecertificeerd is en ervaring heeft met het uitvoeren van BBLs. Daarom staat Essential Aesthetics Clinic bekend als een van de meest gerenommeerde klinieken voor bilvergroting in Nederland.

 • Een operatie kan de normale lymfestroom onderbreken, waardoor lymfevocht zich ophoopt in een bepaald deel van het lichaam, vaak in de armen of benen, wat zwelling kan veroorzaken. Daarom is het na een liposuctie behandeling nodig om drainage/lymfatische massages uit te voeren.

  Tijdens een lymfatische massage maakt onze ervaren massagetherapeut gebruik van een reeks glijdende, drukkende en cupping-bewegingen over het lichaam. De bewegingen stimuleren het lymfestelsel zonder de bloedvaten samen te drukken, waardoor het overtollige lymfevocht van de liposuctie wordt afgevoerd.

  De massages dragen bij aan een beter herstelproces en een optimaal eindresultaat. Het zorgt ervoor dat de contouren strak blijven zonder onregelmatige vocht ophopingen.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved