Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 7,000

Bilvergroting met implantaten

Geef je billen een boost, laat je zelfvertrouwen losbarsten!

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Bilvergroting met implantaten informatie

Wat is bilvergroting met implantaten?

Kliniken Image

Bilvergroting met implantaten is een chirurgische ingreep die is ontworpen om de vorm, grootte en contour van de billen te verbeteren met behulp van siliconen implantaten. Het is een populaire cosmetische chirurgie-optie voor mensen die vollere, rondere of meer evenredige billen wensen.

Bilvergroting met Implantaten

Behandelingen voor bilvergroting met implantaten

Welkom bij Essential Aesthetics Clinic, een vertrouwde bestemming voor meer dan 10 jaar, gespecialiseerd in behandelingen voor bilvergroting met implantaten.

Onze kliniek biedt twee prominente opties voor bilvergroting met implantaten.

round implant

Bilvergroting met Implantaten

Ronde implantaten

buttock biconvex implant

Bilvergroting met Implantaten

Biconvexe implantaten

Details bilvergroting met implantaten

 • Onze ervaren chirurgen gebruiken ronde implantaten om de vorm, grootte en contour van je billen te verbeteren. Met een zorgvuldige afweging van je individuele anatomie en gewenst resultaat, zorgen we voor een op maat gemaakte aanpak die natuurlijk ogende resultaten oplevert.

 • Biconvexe implantaten zijn een andere effectieve optie die we aanbieden voor bilvergroting. Deze implantaten zijn ontworpen om je billen een voller, meer gelift uiterlijk te geven, waardoor een prachtig gecontourde silhouet ontstaat dat overeenkomt met jouw esthetische visie.

  Prof. Levan kwam in actie en werkte samen met Sebbin Laboratories aan een nieuwe vorm van bilimplantaat: het ‘biconvexe bilprothese’. Bij een bilvergroting wordt het implantaat tussen de bilspieren geplaatst, een deel van het lichaam dat veel wordt gebruikt. Hierdoor is er een kleine kans dat het implantaat zal draaien. Bij een bilprothese is het ook essentieel dat het implantaat flexibel is en snel zijn vorm terugkrijgt na plaatsing. Hoe flexibeler het implantaat, hoe kleiner de incisie en het uiteindelijke litteken. Hier werd tijdens het ontwerpproces extra aandacht aan besteed.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Bilvergroting met Implantaten foto's voor na

  buttock augmentation with implant
  buttock augmentation with implant
  buttock augmentation with implant
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een bilvergroting met implantaten?

  De kosten van bilvergroting met implantaten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type implantaten dat wordt gebruikt en eventuele aanvullende diensten die nodig zijn. Het is het beste om een consult in te plannen met onze chirurg om een nauwkeurige en persoonlijke kostenraming voor de procedure te krijgen.

  Prijs

  Bilvergroting met Ronde Implantaten

  € 7.000

  Prijs

  Bilvergroting met Biconvexe Implantaten

  € 7.100

  FAQ

  Veelgestelde vragen over bilvergroting met implantaten

  • Voor veel mensen is dit een spannende ingreep. Hoewel borstvergroting met implantaten tegenwoordig vrij normaal is, kijken veel mensen nog vreemd op bij bilimplantaten. Dit heeft ook te maken met de angst voor “slechte” implantaten en de bijbehorende risico’s. Er zijn tegenwoordig zeer veilige implantaten op de markt die speciaal zijn ontwikkeld voor de billen. Essential Aesthetics werkt samen met een zeer betrouwbare fabrikant van hoogwaardige implantaten. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken van implantaten voor verschillende lichaamsdelen en hebben al hun kennis en expertise ingezet om uitstekende, veilige en mooie bilimplantaten te ontwikkelen. De siliconen implantaten bestaan uit een kern omringd door 8 lagen siliconen. De fabrikant geeft een levenslange garantie op de implantaten omdat ze uitstekend zijn.

  • De vooraf geselecteerde implantaten worden onder algehele verdoving ingebracht via twee incisies aan de linker- en rechterkant van de bilplooi. De littekens op deze plaatsen zijn nauwelijks zichtbaar na de operatie. Vervolgens creëert de chirurg ruimte in de spier met een spatel en plaatst dan de implantaten met behulp van een unieke techniek (de ‘no-touch’ techniek). Deze nieuwe techniek heeft een korte herstelperiode van 7 tot 14 dagen. De ontwikkelaar van de ‘no-touch’ techniek heeft onze internationale chirurgen opgeleid. De behandeling is veilig en geeft op de lange termijn betere resultaten dan andere methoden.

  • De zwelling verdwijnt na ongeveer drie maanden en de spier en het omringende weefsel hebben zich aangepast aan het implantaat. Hierdoor kunnen je billen de eerste paar weken na de ingreep gevoeliger zijn. De twee kleine littekens zullen in de eerste maanden rood zijn voordat ze de kleur van je huid aannemen. Na een jaar zijn ze nauwelijks zichtbaar.

  • Professor Philippe Levans streeft er altijd naar om met de nieuwste technieken en het beste materiaal te werken. Hoewel de implantaten die worden gebruikt voor bilvergroting veilig en duurzaam zijn, merkte Prof. Levan op dat er nog ruimte was voor verbetering. Dus kwam hij in actie en werkte samen met Sebbin Laboratories aan een nieuwe vorm van bilimplantaat: het ‘biconvexe bilprothese’. Bij een bilvergroting wordt het implantaat tussen de bilspieren geplaatst, een deel van het lichaam dat veel wordt gebruikt. Hierdoor is er een kleine kans dat het implantaat zal draaien. Bij een bilprothese is het ook essentieel dat het implantaat flexibel is en snel zijn vorm terugkrijgt na plaatsing. Hoe flexibeler het implantaat, hoe kleiner de incisie en het uiteindelijke litteken. Hier werd tijdens het ontwerpproces extra aandacht aan besteed. Met behulp van Prof. Levan produceert Sebbin’s Laboratories nu een derde vorm naast de anatomische en ronde bilimplantaten: het biconvexe bilimplantaat. Hiermee zijn ze de enige fabrikant die drie soorten bilimplantaten aanbiedt. Het biconvexe bilimplantaat voldoet aan alle standaard veiligheids- en kwaliteitseisen. Bovendien heeft bilvergroting met het biconvexe implantaat de volgende voordelen: De gel in de implantaten heeft een uitstekend vormgeheugen vanwege de hoge cohesie en visco-elasticiteit. De implantaten worden ingebracht via een incisie van 5 cm en krijgen direct na de plaatsing hun oorspronkelijke vorm terug dankzij de visco-elastische gel. Het maakt niet uit hoeveel het implantaat wordt gekneed of vervormd voor de plaatsing. De “Kennel Funnel” -methode voor bilvergroting maakt deel uit van de techniek die onze chirurgen gebruiken voor bilvergroting. Deze methode veroorzaakt minder trauma aan het spierweefsel omdat het implantaat gemakkelijker kan worden geplaatst. Als gevolg hiervan heeft de patiënt minder postoperatieve pijn en geneest sneller. De biconvexe vorm, net als de ronde vorm, heeft een grote projectie, maar is ook symmetrisch, zodat eventuele verplaatsingen in de billen niet zichtbaar zijn.

  • Het resultaat van de bilvergroting is direct zichtbaar na de ingreep.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Contact

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved