Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 7100

Bilvergroting met implantaten

Permanente oplossing voor vollere billen – uitgevoerd door de uitvinder van het bilimplantaat: Franse plastisch chirurg Dr. Levan.

Voor en Na

Bilvergroting met Implantaten foto's voor na

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Bilvergroting met implantaten informatie

Wat is bilvergroting met implantaten?

Kliniken Image

Bilvergroting met implantaten is een chirurgische ingreep die is ontworpen om de vorm, grootte en contour van de billen te verbeteren met behulp van siliconen implantaten. Het is een populaire cosmetische chirurgie-optie voor mensen die vollere, rondere of meer evenredige billen wensen. De operatie zal worden uitgevoerd door de gerenomeerde Dr. Levan, de uitvinder van het Biconvex-implantaat.

Essential Aesthetics werkt samen met een zeer betrouwbare fabrikant van hoogwaardige implantaten. Zij hebben ruim 30 jaar ervaring met het maken van implantaten voor verschillende delen van het lichaam en hebben inmiddels al hun kennis en kunde ingezet om uitstekende, veilige en mooie bilimplantaten te ontwikkelen. De siliconenimplantaten bestaan uit een kern omgeven door 8 lagen siliconen. De fabrikant geeft garantie op de implantaten omdat ze van zo’n uitmuntende kwaliteit zijn.

 

 

Bilvergroting met Implantaten

Behandelingen voor bilvergroting met implantaten

Welkom bij Essential Aesthetics Clinic, een vertrouwde bestemming voor meer dan 10 jaar, gespecialiseerd in behandelingen voor bilvergroting met implantaten.

Onze kliniek biedt twee prominente opties voor bilvergroting met implantaten.

Kliniken Image

Bilvergroting met Implantaten

Ronde implantaten

Kliniken Image

Behandeling wordt gedaan door uitvinder van de implantaten, Dr. Levan

Biconvex implantaten

Details bilvergroting met implantaten

 • Onze ervaren chirurgen gebruiken ronde implantaten om de vorm, grootte en contour van je billen te verbeteren. Met een zorgvuldige afweging van je individuele anatomie en gewenst resultaat, zorgen we voor een op maat gemaakte aanpak die natuurlijk ogende resultaten oplevert.

 • Biconvex implantaten zijn een effectieve optie die we aanbieden voor bilvergroting. Deze implantaten zijn ontworpen om je billen een voller, meer gelift uiterlijk te geven, waardoor een prachtig gecontourde silhouet ontstaat dat overeenkomt met jouw esthetische visie.

  Prof. Levan kwam in actie en werkte samen met Sebbin Laboratories aan een nieuwe vorm van bilimplantaat: het ‘biconvexe bilprothese’. Bij een bilvergroting wordt het implantaat tussen de bilspieren geplaatst. Hierdoor is er een kleine kans dat het implantaat zal draaien. Bij een bilprothese is het ook essentieel dat het implantaat flexibel is en snel zijn vorm terugkrijgt na plaatsing. Hoe flexibeler het implantaat, hoe kleiner de incisie en het uiteindelijke litteken. Hier werd tijdens het ontwerpproces extra aandacht aan besteed.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een bilvergroting met implantaten?

De kosten van bilvergroting met implantaten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type implantaten dat wordt gebruikt en eventuele aanvullende diensten die nodig zijn. Het is het beste om een consult in te plannen met onze chirurg om een nauwkeurige en persoonlijke kostenraming voor de procedure te krijgen.

Prijs

Bilvergroting met Ronde Implantaten

€ 7100

Prijs

Bilvergroting met Biconvexe Implantaten

€ 7300

FAQ

Veelgestelde vragen over bilvergroting met implantaten

 • Voor veel mensen is dit een spannende ingreep. Hoewel borstvergroting met implantaten tegenwoordig vrij normaal is, kijken veel mensen nog vreemd op bij bilimplantaten. Dit heeft ook te maken met de angst voor “slechte” implantaten en de bijbehorende risico’s. Er zijn tegenwoordig zeer veilige implantaten op de markt die speciaal zijn ontwikkeld voor de billen. Essential Aesthetics werkt samen met een zeer betrouwbare fabrikant van hoogwaardige implantaten. Zij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het maken van implantaten voor verschillende lichaamsdelen en hebben al hun kennis en expertise ingezet om uitstekende, veilige en mooie bilimplantaten te ontwikkelen. De siliconen implantaten bestaan uit een kern omringd door 8 lagen siliconen. De fabrikant geeft een levenslange garantie op de implantaten omdat ze uitstekend zijn.

 • De vooraf geselecteerde implantaten worden onder algehele verdoving ingebracht via twee incisies aan de linker- en rechterkant van de bilplooi. De littekens op deze plaatsen zijn nauwelijks zichtbaar na de operatie. Vervolgens creëert de chirurg ruimte in de spier met een spatel en plaatst dan de implantaten met behulp van een unieke techniek (de ‘no-touch’ techniek). Deze nieuwe techniek heeft een korte herstelperiode van 7 tot 14 dagen. De ontwikkelaar van de ‘no-touch’ techniek heeft onze internationale chirurgen opgeleid. De behandeling is veilig en geeft op de lange termijn betere resultaten dan andere methoden.

 • Professor Philippe Levans streeft er altijd naar om met de nieuwste technieken en het beste materiaal te werken. Hoewel de implantaten die worden gebruikt voor bilvergroting veilig en duurzaam zijn, merkte Prof. Levan op dat er nog ruimte was voor verbetering. Dus kwam hij in actie en werkte samen met Sebbin Laboratories aan een nieuwe vorm van bilimplantaat: het ‘biconvexe bilprothese’. Bij een bilvergroting wordt het implantaat tussen de bilspieren geplaatst, een deel van het lichaam dat veel wordt gebruikt. Hierdoor is er een kleine kans dat het implantaat zal draaien. Bij een bilprothese is het ook essentieel dat het implantaat flexibel is en snel zijn vorm terugkrijgt na plaatsing. Hoe flexibeler het implantaat, hoe kleiner de incisie en het uiteindelijke litteken. Hier werd tijdens het ontwerpproces extra aandacht aan besteed. Met behulp van Prof. Levan produceert Sebbin’s Laboratories nu een derde vorm naast de anatomische en ronde bilimplantaten: het biconvexe bilimplantaat. Hiermee zijn ze de enige fabrikant die drie soorten bilimplantaten aanbiedt. Het biconvexe bilimplantaat voldoet aan alle standaard veiligheids- en kwaliteitseisen. Bovendien heeft bilvergroting met het biconvexe implantaat de volgende voordelen: De gel in de implantaten heeft een uitstekend vormgeheugen vanwege de hoge cohesie en visco-elasticiteit. De implantaten worden ingebracht via een incisie van 5 cm en krijgen direct na de plaatsing hun oorspronkelijke vorm terug dankzij de visco-elastische gel. Het maakt niet uit hoeveel het implantaat wordt gekneed of vervormd voor de plaatsing. De “Kennel Funnel” -methode voor bilvergroting maakt deel uit van de techniek die onze chirurgen gebruiken voor bilvergroting. Deze methode veroorzaakt minder trauma aan het spierweefsel omdat het implantaat gemakkelijker kan worden geplaatst. Als gevolg hiervan heeft de patiënt minder postoperatieve pijn en geneest sneller. De biconvexe vorm, net als de ronde vorm, heeft een grote projectie, maar is ook symmetrisch, zodat eventuele verplaatsingen in de billen niet zichtbaar zijn.

 • De zwelling verdwijnt na ongeveer drie maanden en de spier en het omringende weefsel hebben zich aangepast aan het implantaat. Hierdoor kunnen je billen de eerste paar weken na de ingreep gevoeliger zijn. De twee kleine littekens zullen in de eerste maanden rood zijn voordat ze de kleur van je huid aannemen. Na een jaar zijn ze nauwelijks zichtbaar.

 • Het resultaat van de bilvergroting is direct zichtbaar na de ingreep.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved