Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 3,700

Facelift

Transformeer je uiterlijk en vergroot je zelfvertrouwen met een facelift procedure

Voor en Na

Voor- en na-foto's Facelift

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Facelift Informatie

Wanneer heb je een facelift nodig?

Kliniken Image

Je kunt overwegen een facelift te laten uitvoeren als je last hebt van aanzienlijke verslapping of hangende huid in je gezicht, diepe rimpels of plooien, of een verlies van volume in de wangen of onder de ogen. Een facelift kan ook een goede optie zijn als je elasticiteit in je huid hebt verloren door gewichtsverlies of zonneschade. Uiteindelijk is de beslissing om een facelift te nemen persoonlijk en moet deze worden genomen na een consultatie met een gekwalificeerde plastisch chirurg, die je individuele behoeften kan beoordelen en het beste behandelingsplan voor jou kan aanbevelen.

Behandelingen

Facelift behandelingen

Bij Essential Aesthetics in Den Haag zijn we trots ons te specialiseren in een breed scala aan facelift behandelingen, elk op maat gemaakt om aan jouw unieke behoeften en gewenste resultaten te voldoen. Ons ervaren team is bedreven in verschillende technieken, waaronder de Classic Facelift, S-lift (mini-facelift), MACSlift en uitgebreide facelift.

Kliniken Image

Facelift

Klassieke Facelift

Kliniken Image

Facelift

MACS-lift

Kliniken Image

FaceTite

Facelift zonder operatie + huidverstrakking

Behandeling details Facelift

 • De Klassieke Facelift is een uitgebreide procedure die is ontworpen om meerdere tekenen van veroudering in het gezicht en de nek aan te pakken. Door discrete incisies te maken, kunnen onze ervaren chirurgen de onderliggende gezichtsspieren herpositioneren en aanspannen, overtollige vetophopingen verwijderen, en de huid nauwkeurig bijwerken en opnieuw draperen. Met behulp van deze techniek wordt het hele gezicht aanzienlijk verjongd en krijgt het een jeugdiger en verfrissend uiterlijk.

 • De MACSlift is een andere populaire optie, wat staat voor Minimal Access Cranial Suspension Lift. Deze techniek omvat een beperkte incisie en maakt gebruik van ophanghechtingen om verzakkende gezichtsweefsels op te tillen en strakker te maken. De MACSlift biedt natuurlijk ogende resultaten met verminderde littekens en een kortere herstelperiode.

 • De FaceTite geeft het effect van een facelift zonder littekens of operatie. FaceTite verstrakt de slappe huid rond de ogen, wangen, mond en wangen en verjongt het algehele uiterlijk van het gezicht. Een behandeling met de FaceTite verstrakt de huid met behulp van innovatieve radiofrequentie energiegolven, waarbij meerdere weefsellagen onder de huid en de uitwendige huid worden verwarmd. Hierdoor smelt het vet en wordt de huid verstrakt.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Kosten

Wat kost een facelift?

De kosten van een facelift kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Over het algemeen variëren de kosten voor een facelift meestal van enkele duizenden euro’s.

Tijdens een consultatie met onze gekwalificeerde plastisch chirurg zal hij of zij jouw behoeften en doelen evalueren, je gezichtsanatomie beoordelen en een gepersonaliseerd behandelplan aanbevelen. Op basis van deze factoren zullen ze je een nauwkeurige kostenraming geven.

Kosten

Klassieke Facelift

vanaf € 6.000

Kosten

MACSlift

vanaf € 4700

Kosten

S- Lift

vanaf € 3700

FAQ

Veelgestelde vragen over Facelift

 • Tijdens een facelift maakt de chirurg een incisie langs de haarlijn en bevestigt deze vervolgens weer rond en achter jouw oor. De chirurg heeft dan toegang tot de spieren en weefsels onder de huid. Als je de neus- en lipplooi wilt laten optillen, gaat de incisie enkele centimeters bovenhet oor door. Voor een lift van het kaak- en nekgebied gaat de incisie nog een paar centimeter achterhet oor door. De chirurg maakt de huid voorzichtig los van het verbindings- en spierweefsel van het gezicht. Het gebied dat wordt gescheiden is ongeveer even groot als de wang. De plastisch chirurg gebruikt vervolgens speciale hechtingen om het verbindings- en spierweefsel aan te spannen. De hechtingen worden vervolgens zorgvuldig aangedraaid. Tijdens de procedure trekt de chirurg de huid strak en snijdt het overtollige huid weg. De huid wordt dan zo onopvallend mogelijk weer vastgemaakt. In sommige gevallen kan de chirurg besluiten om een ​​drain te plaatsen om wondvocht af te voeren. Vaak mag je 2 tot 6 uur na de operatie naar huis.

 • De S-lift wordt ook wel een mini-facelift genoemd. Het is een minder ingrijpende operatie met kleine, bijna onzichtbare littekens. Met deze facelift kun je op een subtiele manier de kaaklijn optillen. De mate van verandering in de halslijn is afhankelijk van de conditie van jouw huid. Deze operatie kan onder plaatselijke verdoving worden uitgevoerd.

  Het effect van de behandeling is gemiddeld 3 jaar zichtbaar. Zoals bij alle procedures voor gezond ouder worden in het gezicht, raden we je aan jouw huidverzorgingsroutine aan te vullen met huidversterkers en filler-behandelingen. Deze behandelingen stimuleren de huid en zorgen voor een verbeterde huidstructuur, meer elasticiteit en hydratatie van het huidoppervlak.

 • MACS staat voor Minimal Access Cranial Suspension lift. Dit is de meest voorkomende facelift waarbij via dezelfde incisie als de S-lift de huid van de wang en het onderliggende steunweefsel wordt meegenomen en gelift. De hals wordt niet gelift. Deze lift is geschikt voor mensen met middelmatige tekenen van veroudering.

  Deze lift is uitgebreider dan de S-lift, maar nog steeds minder invasief dan een volledige deep-plane Facelift. Dat resulteert in een kortere herstelperiode en kleinere littekens. Onze chirurg werkt bij deze lift met de SMAS-methode. Deze methode vermindert de spanning op de huid.

  De MACS Facelift is ideaal als je last hebt van licht tot matig verlies van huidelasticiteit en spiertonus hebben en beginnen te verzakken in het midden en onder gezicht, kaaklijn en nek. De MACS facelift kan worden uitgevoerd onder lokale verdoving.

 • De voordelen van een MACS-lift:

  • Het is een innovatieve techniek die alleen uitgevoerd kan worden door ervaren plastisch chirurgen
  • Kan je tot 10 jaar jonger laten ogen
  • De ingreep wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving
  • De ingreep duurt ongeveer 2 uur
  • Korte herstelperiode (1-2 weken)
  • Na de procedure kan een relaxte lifestyle worden voortgezet
  • Als het verband geen bezwaar is, kun je met 2-3 dagen weer werken
  • Haast onzichtbare littekens dankzij de SMAS lift techniek
 • FaceTite is een apparaat ontworpen om de delicate gezichts- en nekhuid strakker te maken, waardoor een jeugdig uiterlijk wordt hersteld zonder een chirurgische halslift of facelift-procedure. Met behulp van een klein apparaatje dat op een staafje lijkt, zal radiofrequentie-energie de gezichtsweefsels langs het onderhuidse vlak verwarmen. Deze behandeling verstevigt en lift de huid onmiddellijk en biedt resultaten die jaren aanhouden. FaceTite kan de nek, dubbele kin, wangen en neus-lippenplooien drastisch verbeteren.

  Lees meer over de FaceTite behandeling

 • Het optimale resultaat van een Facelift is na ongeveer een jaar zichtbaar, afhankelijk van de gekozen procedure. Het optimale resultaat van een Facelift is na ongeveer een jaar zichtbaar, afhankelijk van de gekozen procedure. Hoe lang het eindresultaat duurt, hangt af van de gekozen lift. Het resultaat kan mooi blijven tussen 3 jaar (S-lift) tot 10 jaar (volledige Facelift). Dit wordt natuurlijk ook beïnvloed door de mate waarin je jouw huid en gezicht verzorgt.

  Zoals bij alle antiverouderingsprocedures in het gezicht, raden we je aan jouw huidverzorgingsroutine aan te vullen met huidversterkers en fillerbehandelingen, die de huid stimuleren en de huidstructuur, elasticiteit en hydratatie van het huidoppervlak verbeteren.

 • Na de operatie heeft je een strakke band om jouw hoofd ter ondersteuning van de huid, deze kan pas na 3 weken worden verwijderd. Na een facelift heb je ongeveer 2 tot 3 weken last van zwelling. De herstelperiode na een S-lift is korter dan de herstelperiode van een MACS-lift of een verlengde Facelift. Iedereen geneest natuurlijk in een ander tempo.

  Een à twee dagen na de operatie kunt je weer rondlopen, maar houd er rekening mee dat je het de eerste week rustig aan moet doen. De chirurg zal na een paar dagen het verband rond het gezicht verwijderen. In de eerste maanden na de operatie ziet je wekelijks kleine veranderingen in het gezicht. Het eindresultaat is zichtbaar na ongeveer 4 tot 6 maanden. De littekens zijn dan nauwelijks zichtbaar en de rimpels en lijntjes in het gezicht en de hals worden mooi gladgestreken.

  Natuurlijk draagt ​​de manier waarop je voor jouw huid zorgt bij aan een beter en langduriger resultaat, dus ons advies is om jouw huidverzorgingsroutine aan te vullen met huidboosters en fillerbehandelingen die de structuur, elasticiteit, hydratatie en huidskleur verbeteren en optimaliseren. Vraag jouw arts of ons zorgteam naar de mogelijkheden.

 • Een facelift brengt dezelfde risico’s met zich mee als veel andere operaties. Om jouw herstel zo snel mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal zaken waarmee je rekening moet houden:

  • Je moet gedurende drie weken een gezichtsband dragen om een ​​volgende bloeding te voorkomen en om het beste resultaat te garanderen.
  • Houd de wonden droog totdat de arts je anders vertelt.
  • Je krijgt preventieve antibiotica. Ben je allergisch voor bepaalde antibiotica, laat het ons dan van tevoren weten.
 • Zoals bij veel andere operaties, zijn er risico’s bij een facelift. Hoewel zeer zeldzaam, zijn mogelijke complicaties:

  Bloeden (hematoom)
  Soms bloeden na een operatie uit het weefsel rond de wond. Als dit gebeurt, kan jouw gezicht gezwollen en pijnlijk aanvoelen. Het kan nodig zijn om het leeg te laten lopen door een extra procedure uit te voeren en hiervoor moet je terug naar het ziekenhuis of de kliniek.

  Infectie
  Het is belangrijk om te erkennen dat een chirurgische incisie het risico inhoudt van infectie door de bacteriën van de eigen huid van de patiënt. Deze mogelijke infectie kan gepaard gaan met vermoeidheid, zwakte, koorts en spierpijn. Antibiotica tijdens jouw operatie zullen dit risico tot een minimum beperken. Het komt zelden voor dat een patiënt opnieuw moet worden opgenomen. Als je infectieverschijnselen ervaart, neem dan contact op met jouw medisch adviseur of bel het telefoonnummer voor buiten kantooruren.

  Wond genezen
  Hoe de wond geneest, verschilt van persoon tot persoon en zelfs van het ene lichaamsdeel tot het andere en is een geleidelijk proces. Roken in de periode voor en na de operatie kan het genezingsproces ernstig belemmeren.

  Locatie en variabiliteit van het litteken
  Alle operaties laten een permanent litteken achter en patiënten moeten zich ervan bewust zijn dat de snelheid waarmee hun littekens genezen en vervagen volledig variabel en individueel is. Soms geneest een litteken niet op de normale manier, dit staat bekend als hypertrofische littekens. Littekens kunnen rood of sterk gekleurd, dik, pijnlijk zijn en het kan enkele jaren duren voordat ze genezen. Hoewel dit een ongebruikelijk probleem is, kan het niet van tevoren worden vermeden of gediagnosticeerd.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved