Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 350

Skin Booster

Skin Boosters zijn er niet alleen voor je gezicht, maar ook voor de nek, het decolleté en de handen.

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Skin Booster informatie

Wat is een skin booster behandeling?

Kliniken Image

Een skin booster behandeling is een procedure waarbij speciale injecties worden gebruikt om de huid te hydrateren, te verbeteren en een gezondere uitstraling te geven. Deze injecties bevatten meestal een mix van hyaluronzuur en andere voedingsstoffen die de huid helpen hydrateren, de textuur en elasticiteit verbeteren, en fijne lijntjes en rimpels verminderen. Een huidbooster behandeling heeft als doel de huid te revitaliseren, de teint te verbeteren, en een jeugdiger en stralender uiterlijk te bevorderen. Deze behandeling kan worden toegepast op het gezicht, de handen, de nek en het decolleté. Het resultaat is meestal een verbeterde huidtextuur en een gezonde gloed.

De behandeling omvat het injecteren van Profhilo in specifieke gebieden van het gezicht om algehele huidverjonging te bevorderen en een jeugdiger en stralender uiterlijk te creëren. Profhilo valt op vanwege zijn unieke samenstelling, die naadloos verspreidt en één wordt met de huid.

Behandelingen

Skin Booster Behandelingen

Bij Essential Aesthetics Clinic bieden we op maat gemaakte skin booster behandelingen aan, ontworpen om jouw stralende en jeugdige teint naar voren te brengen. Onze ervaren behandelaars benutten het potentieel van deze geavanceerde techniek voor huidverjonging om diepgaande hydratatie te bieden, de synthese van collageen te stimuleren en de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Kliniken Image

Skin Booster

Gezicht

Kliniken Image

Skin Booster

Acne Littekenrevisie

Kliniken Image

Skin Booster

Lipvergroting

Kliniken Image

Skin Booster

Oogverjonging

Details van Skin Booster behandelingen

 • Skin Booster behandelingen richten zich op het revitaliseren en hydrateren van de gezichtshuid, het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels, en het verbeteren van de algehele textuur en teint van de huid.

 • Skin booster behandelingen hebben het potentieel om het uiterlijk van acne littekens te verbeteren door de productie van collageen te activeren, de regeneratie van de huid te bevorderen en de textuur van de huid te verfijnen.

 • Het toedienen van huidbooster injecties in het delicate gebied rond de ogen kan de hydratatie aanzienlijk versterken, de aanwezigheid van donkere kringen, fijne lijntjes en zwelling verminderen, wat uiteindelijk resulteert in een vernieuwd en jeugdiger uiterlijk.

 • Skin boosters kunnen de lippen verbeteren door volume, vocht en definitie toe te voegen, wat leidt tot een natuurlijk vollere uitstraling en het verminderen van de zichtbaarheid van fijne lijntjes rond de mond.

 • Skin booster injecties hebben het potentieel om de textuur en visuele aantrekkingskracht van de hals- en decolletéregio te verbeteren, rimpels en verslapte huid te minimaliseren, terwijl ze een verhoogd gevoel van stevigheid bevorderen.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een skin booster behandeling?

  De kosten van een skin booster behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het aantal benodigde behandelsessies en de specifieke gebieden die worden behandeld. Het is het beste om een consult in te plannen met onze ervaren behandelaars om nauwkeurige prijsinformatie te verkrijgen.

  Prijzen

  Skin booster met Profhilo

  €350 – 1x2ml

  Prijzen

  Skin Booster Pakket met Profhilo

  900 – 3x 2ml

  FAQ

  Veelgestelde Vragen over Skin Boosters

  • Skinboosters kunnen afzonderlijk of in combinatie met andere anti-ageing behandelingen worden gebruikt. We adviseren deze behandelingen ook na ingrepen zoals facelifts.

  • In veel gevallen zijn er meerdere behandelingen nodig om de huid langdurig te hydrateren. Het behandelplan voor Skinboosters bestaat uit drie behandelingen die twee tot vier weken na elkaar worden uitgevoerd, waarna er nog een onderhoudsbehandeling plaatsvindt. Overleg met de cosmetische arts wat het beste behandelplan voor jou is.

  • Traditionele huidverzorgingsproducten die op de huid worden aangebracht, zijn er eenvoudig weer af te wassen, terwijl Skinboosters diep in de huid vocht vasthoudt voor een langdurige hydratatie. Hierdoor wordt de huid weer elastischer, steviger en gladder. 1-4

   Fillers helpen het volume in specifieke delen van het gezicht te herstellen (bijv. opvullen van rimpels en lijntjes of vergroten van de lippen). Skinboosters daarentegen verbetert het hydratatieniveau en de huidkwaliteit, zodat de huid van het gezicht, de handen, de hals, het decolleté of de lippen elastischer, steviger en gladder wordt waardoor de huid weer een frisse uitstraling krijgt.
   Mesotherapeutische producten worden geïnjecteerd in een meer aan de oppervlakte liggende laag van de huid en de resultaten zijn afhankelijk van de gebruikte oplossing. Skinboosters bevat een unieke vorm van gestabiliseerd hyaluronzuur, een molecule waarvan bewezen is dat het de huid langdurig hydrateert en laat stralen.

  • Ja. Er zijn verschillende Skinbooster-producten. Afhankelijk van het gebied en het huidtype kan het juiste product worden gekozen:

   • Skinboosters Vital is voor de verouderde of door zonlicht beschadigde huid.
   • Skinboosters Vital Light voor de jongere of kwetsbare huid.
  • De micro-injecties worden gezet door een ervaren arts die daarvoor is opgeleid. Je kan kiezen uit Skinboosters met een licht verdovend middel in het product verwerkt. Je kan ook de arts vragen het te behandelen gebied plaatselijk te verdoven om de behandeling comfortabeler te maken. Essential Aesthetics werkt met de onzichtbare naald, om de pijn van injecties te minimaliseren. Veel van onze patienten zijn daar erg blij mee.
   Er zijn verschillende injectietechnieken, zodat de behandeling precies kan worden afgestemd op jouw wensen. Elke behandelsessie duurt ongeveer 15-20 minuten.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved