Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 600

Belkyra Behandelingen

Belkyra: Onderkin weghalen door middel van injecties.

Onbeperkte voor- en nazorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Belkyra Informatie

Waarom Belkyra (Dubbele Kin Verwijderen)?

Kliniken Image

Door te kiezen voor Belkyra voor het verwijderen van een dubbele kin, kunnen mensen profiteren van een niet-chirurgische, gerichte aanpak met minimale hersteltijd en langdurige resultaten. Het is essentieel om te overleggen met onze gekwalificeerde artsen om te bepalen of Belkyra de juiste optie voor u is en om uw specifieke doelen en verwachtingen voor het verminderen van een dubbele kin te bespreken.

Behandelingen

Behandeling voor het verwijderen van een Dubbele Kin

Bij Essential Aesthetics in Den Haag zijn we gespecialiseerd in het effectief verwijderen van een dubbele kin zonder chirurgische ingreep (Belkyra).

belykra

Behandelingen

Belkyra

Details van de Behandeling voor het Verwijderen van een Dubbele Kin

 • Belkyra werkt op basis van deoxycholzuur, dat van nature in ons lichaam aanwezig is en verantwoordelijk is voor het afbreken van vetten. Omdat een dubbele kin vaak voornamelijk uit te veel vetweefsel bestaat, helpt dit zuur om de vetcellen in uw dubbele kin kwijt te raken. Zodra die vetcellen verdwenen zijn, blijven ze weg.

  Naarmate we ouder worden, begint de huid rond de kin en de nek te verslappen en elasticiteit te verliezen. Als u losse huid wilt liften, kunt u ook kiezen voor een andere niet-chirurgische optie, die bekend staat als draadlift.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Voor en Na

  Belkyra voor en na fotos

  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  belykra
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken
  EA Kliniken

  Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor je klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de hoogste standaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Reviews

  Wat onze patiënten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een Belkyra-behandeling?

  De kosten van de behandeling voor het verwijderen van een dubbele kin kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke procedure of behandelingsmethode die wordt gebruikt en uw specifieke wensen

  Prijzen

  Belkyra / Kybella

  € 600 / vial

  FAQ

  FAQ Belkyra

  • Onze expert zal eerst controleren of Belkyra de beste behandeling is om aan uw verwachtingen en wensen te voldoen. Vervolgens, als u besluit om de behandeling te ondergaan, zal de arts alles uitleggen. Daarna zal onze ervaren expert aangeven waar de injecties nodig zijn. Vervolgens zal de arts het product in het vetweefsel injecteren (dit zijn slechts een paar kleine prikjes), wat ongeveer 30 minuten duurt.

   Bij Essential Aesthetics begrijpen en zorgen we voor u en weten we dat veel patiënten bang zijn voor de pijn van de injecties. Daarom nemen we de tijd om uw huid te verdoven, zodat u tijdens de behandeling niets voelt. U heeft gemiddeld 3 tot 4 behandelingen nodig om het beste resultaat te krijgen. Tijdens uw vrijblijvende consult stemt u samen met de cosmetisch arts in op de beste behandelingen.

  • Het is normaal dat uw onderkin direct na de behandeling soms gezwollen en misschien rood is. Sommige patiënten krijgen blauwe plekken die vanzelf verdwijnen. De mate hiervan hangt af van de gezondheid van uw huid. Het goed koelen na de behandeling helpt om zwelling en mogelijke pijn na de behandeling te verminderen. Door de zwelling kan uw onderkin de eerste week dikker lijken, maar dit verdwijnt vanzelf. Na zes tot acht weken ziet u het uiteindelijke resultaat en kunt u de volgende behandeling ondergaan.

   Vergeet NIET om een week voor de behandeling geen bloedverdunnende medicijnen te gebruiken. Het is ook beter om de avond voor de behandeling en op de dag zelf geen crème of make-up te gebruiken.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Bewezen vertrouwen

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Contact

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved