Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 600

Belkyra Behandelingen

Belkyra: Onderkin weghalen door middel van injecties.

Voor en Na

Belkyra voor en na fotos

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Belkyra Informatie

Waarom Belkyra (Dubbele Kin Verwijderen)?

Kliniken Image

Door te kiezen voor Belkyra voor het verwijderen van een dubbele kin, kunnen mensen profiteren van een niet-chirurgische, gerichte aanpak met minimale hersteltijd en langdurige resultaten. Het is essentieel om te overleggen met onze gekwalificeerde artsen om te bepalen of Belkyra de juiste optie voor u is en om uw specifieke doelen en verwachtingen voor het verminderen van een dubbele kin te bespreken.

Behandelingen

Behandeling voor het verwijderen van een Dubbele Kin

Bij Essential Aesthetics in Den Haag zijn we gespecialiseerd in het effectief verwijderen van een dubbele kin zonder chirurgische ingreep (Belkyra).

Kliniken Image

Behandelingen

Belkyra

Details van de Behandeling voor het Verwijderen van een Dubbele Kin

 • Belkyra werkt op basis van deoxycholzuur, dat van nature in ons lichaam aanwezig is en verantwoordelijk is voor het afbreken van vetten. Omdat een dubbele kin vaak voornamelijk uit te veel vetweefsel bestaat, helpt dit zuur om de vetcellen in uw dubbele kin kwijt te raken. Zodra die vetcellen verdwenen zijn, blijven ze weg.

  Naarmate we ouder worden, begint de huid rond de kin en de nek te verslappen en elasticiteit te verliezen. Als u losse huid wilt liften, kunt u ook kiezen voor een andere niet-chirurgische optie, die bekend staat als draadlift.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de hoogste standaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze patiënten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een Belkyra-behandeling?

De kosten van de behandeling voor het verwijderen van een dubbele kin kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke procedure of behandelingsmethode die wordt gebruikt en uw specifieke wensen

Prijzen

Belkyra / Kybella

€ 600 / vial

FAQ

FAQ Belkyra

 • Onze expert zal eerst controleren of Belkyra de beste behandeling is om aan uw verwachtingen en wensen te voldoen. Vervolgens, als u besluit om de behandeling te ondergaan, zal de arts alles uitleggen. Daarna zal onze ervaren expert aangeven waar de injecties nodig zijn. Vervolgens zal de arts het product in het vetweefsel injecteren (dit zijn slechts een paar kleine prikjes), wat ongeveer 30 minuten duurt.

  Bij Essential Aesthetics begrijpen en zorgen we voor u en weten we dat veel patiënten bang zijn voor de pijn van de injecties. Daarom nemen we de tijd om uw huid te verdoven, zodat u tijdens de behandeling niets voelt. U heeft gemiddeld 3 tot 4 behandelingen nodig om het beste resultaat te krijgen. Tijdens uw vrijblijvende consult stemt u samen met de cosmetisch arts in op de beste behandelingen.

 • Het is normaal dat uw onderkin direct na de behandeling soms gezwollen en misschien rood is. Sommige patiënten krijgen blauwe plekken die vanzelf verdwijnen. De mate hiervan hangt af van de gezondheid van uw huid. Het goed koelen na de behandeling helpt om zwelling en mogelijke pijn na de behandeling te verminderen. Door de zwelling kan uw onderkin de eerste week dikker lijken, maar dit verdwijnt vanzelf. Na zes tot acht weken ziet u het uiteindelijke resultaat en kunt u de volgende behandeling ondergaan.

  Vergeet NIET om een week voor de behandeling geen bloedverdunnende medicijnen te gebruiken. Het is ook beter om de avond voor de behandeling en op de dag zelf geen crème of make-up te gebruiken.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved