Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Contact

We horen graag van je!

Als je vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

We spreken jouw taal

Kliniken Image
Mogelijk spreken we jouw taal, dus vraag ons zorgteam of een consultatie in jouw taal mogelijk is. Ons team spreekt de volgende talen: Nederlands, Engels, Italiaans, Roemeens, Spaans, Frans en Hindi. Het verkrijgen van de juiste informatie is cruciaal, en toegang tot informatie in jouw taal is nog beter.

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?

Contact

070 220 2222

Email

contact@essentialaesthetics.nl

Emergency

06 40720188

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Den Haag - Statenplein 21, 2582 EZ

Bezoek ons in ons Centrum van Uitmuntendheid

Van preventieve DNA-testen, voeding, life coaching en een gezondere levensstijl tot de allerbeste complexe behandelingen in plastische chirurgie en injectables. Ons centrum van uitmuntendheid is een uitzonderlijke villa in neorenaissance-architectuur, waar kunst, details en schoonheid samenkomen.

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.
review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

Body Tite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

Vertrouwen wordt opgebouwd

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Contact
Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2023

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved