Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 150

Marionetlijnen

Met fillers voor marionetlijnen streven we naar natuurlijke en subtiele resultaten die passen bij jouw unieke gezichtskenmerken en esthetische doelen.

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Marionetlijnenbehandeling Informatie

Wat is een Marionetlijnenbehandeling?

Kliniken Image

Ontdek hoe fillers marionetlijnen kunnen verzachten. Door het gebruik van injecteerbare fillers kunnen we de huid rond de mond verstevigen en volumeverlies aanvullen, waardoor marionetlijnen vervagen en een jeugdiger uitstraling ontstaat. Met zorgvuldige precisie en aandacht voor jouw natuurlijke schoonheid streven onze deskundige specialisten naar subtiele, maar effectieve resultaten. Herstel je zelfvertrouwen en verminder de tekenen van veroudering met fillers voor marionetlijnen.

Behandelingen

Behandelingsopties voor Marionetlijnen

Welkom bij Essential Aesthetics Clinic, waar we gespecialiseerd zijn in het helpen bereiken van de gewenste uitstraling en het beste gevoel voor uzelf. Onze kliniek is trots om een scala aan geavanceerde behandelingsopties voor marionetlijnen aan te bieden om een van de veelvoorkomende tekenen van veroudering aan te pakken die uw zelfvertrouwen en zelfbeeld kunnen beïnvloeden.

Kliniken Image

Behandelingen

Marionetlijnen met Fillers

Behandelingen

Marionetlijnen met Spierontspanners

Kliniken Image

Behandelingen

Marionetlijnen met Morpheus 8

Kliniken Image

Behandelingen

Marionetlijnen met FaceTite

Marionetlijnen behandelingen details

 • Een behandeling van marionetlijnen met fillers is een niet-chirurgische cosmetische ingreep die tot doel heeft de verschijning van marionetlijnen aan te pakken, dit zijn de verticale lijnen die zich uitstrekken van de hoeken van de mond tot aan de kin. Deze lijnen kunnen bijdragen aan een neerwaartse of verouderde uitstraling van het gezicht. Deze behandeling omvat het gebruik van dermale fillers, die meestal bestaan uit hyaluronzuur of op collageen gebaseerde stoffen.

 • Een marionetlijnbehandeling met Spierontspanners is een cosmetische procedure die tot doel heeft de verschijning van marionetlijnen te verminderen, dit zijn de diepe lijnen of rimpels die zich vormen rond de hoeken van de mond en naar beneden uitstrekken naar de kin. Deze lijnen kunnen het gezicht een hangende of ongelukkige uitstraling geven, vandaar de naam “marionetlijnen”, omdat ze lijken op de touwtjes aan een marionettenpop.

  Spierontspanners, afgekort voor Botulinum Toxine, is een neurotoxine dat vaak wordt gebruikt in cosmetische ingrepen om tijdelijk de spieren te ontspannen die verantwoordelijk zijn voor het vormen van rimpels en lijnen in het gezicht. Bij gebruik in de behandeling van marionetlijnen wordt Spierontspanners geïnjecteerd in specifieke gezichtsspieren die bijdragen aan het naar beneden trekken van de mondhoeken. Door deze spieren te ontspannen, kan Spierontspanners helpen om de verschijning van marionetlijnen te verzachten en te verminderen, waardoor ze minder opvallen.

 • Morpheus8 is een geavanceerde niet-chirurgische cosmetische procedure die is ontworpen om marionetlijnen aan te pakken, deze opvallende lijnen die zich uitstrekken van de hoeken van de mond tot aan de kin. Deze lijnen zijn een veelvoorkomende zorg voor mensen die op zoek zijn naar verjonging van het gezicht. Morpheus8 biedt een niet-invasieve oplossing om de verschijning van marionetlijnen te verbeteren en andere tekenen van veroudering van het gezicht te bestrijden.

  In de kern van de effectiviteit van Morpheus8 ligt het gebruik van twee krachtige technologieën: micro-needling en radiofrequentie (RF) energie. De procedure omvat het gebruik van een handheld apparaat dat is uitgerust met een reeks ultradunne micro-naalden. Deze micro-naalden worden voorzichtig ingebracht in specifieke gebieden van de huid, inclusief die getroffen door marionetlijnen. Tegelijkertijd levert het apparaat gecontroleerde RF-energie in de diepere lagen van de huid.

 • FaceTite is een geavanceerde cosmetische procedure die gebruikmaakt van radiofrequentietechnologie om fijne lijnen en rimpels te verminderen. Door de warmte diep in de huidlagen te leveren, stimuleert Facetite de productie van collageen, waardoor de huid strakker wordt. Door het stimuleren van de collageenproductie, kan Facetite helpen bij het verminderen van fijne lijnen en rimpels, en het verbeteren van de algehele textuur van de huid. Deze minimaal invasieve behandeling biedt een veilige en effectieve oplossing voor het verjongen van de huid en het behouden van een jeugdige uitstraling.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat is de prijs voor een Marionetlijnen behandeling?

De kosten van een Marionetlijnen behandeling variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en de gekozen behandelopties. Onze prijzen beginnen bij €150 voor één zone.

Prijzen

Marionetlijnen

vanaf €150

FAQ

Veelgestelde Vragen over Marionetlijnen

 • De huid van je gezicht wordt blootgesteld aan diverse en soms extreme weersomstandigheden en heeft de beste verzorging nodig om gezond te blijven en er zo jeugdig mogelijk uit te blijven zien. Veroudering is een natuurlijk proces dat niet kan worden gestopt. We willen echter wel op een gezonde manier ouder worden. We voelen ons het mooist, zelfverzekerd en krachtigst als ons lichaam en onze geest in balans zijn.

  Vinden mensen je vaak chagrijnig terwijl je dat niet bent? Ziet je mond er niet blij uit terwijl je denkt dat je lacht? Je kunt je geweldig voelen, maar toch anderen imponeren als geïrriteerd of boos. Dit is vaak terug te voeren op mondrimpels, de zogenaamde marionetlijnen. Zulke hangende mondhoeken kunnen je er minder vrolijk en ouder uit laten zien, en dat kan erg ongemakkelijk zijn.

  Als je ouder wordt, gaat alles hangen. Leeftijd en externe factoren, zoals roken en zon, hebben invloed op onze huid en ons uiterlijk. Hierdoor verliest de huid elasticiteit, ook rond de mond, waardoor je mondhoeken gaan hangen. Hangende mondhoeken ontstaan wanneer de spieren zich daarna niet meer ontspannen en dus samengetrokken blijven. Gelukkig kunnen botuline toxine en fillers in zo’n geval helpen!

 • Marionetlijnen ontstaan meestal als gevolg van een combinatie van factoren, waaronder natuurlijke veroudering, verlies van huidelasticiteit, volumeverlies in de wangen en het herhaaldelijk gebruik van gezichtsspieren. Genetica, blootstelling aan de zon en roken kunnen ook bijdragen aan hun vorming.

 • Hoewel het moeilijk is om marionetlijnen volledig te voorkomen, zijn er maatregelen die u kunt nemen om hun ontwikkeling te minimaliseren. Dit omvat dagelijks het gebruik van zonnebrandcrème om uw huid te beschermen tegen UV-schade, stoppen met roken, gehydrateerd blijven, een gezond dieet volgen en huidverzorgingsproducten gebruiken die de productie van collageen bevorderen.

 • Niet-chirurgische behandelingen voor marionetlijnen omvatten dermale fillers, Spierontspanners of andere neuromodulatoren, en niet-invasieve huidverstrakkingsprocedures zoals Morpheus8. Deze opties kunnen helpen om de verschijning van marionetlijnen te verminderen door volume toe te voegen, spieren te ontspannen of de productie van collageen te stimuleren.

 • Dermafillers, vaak gemaakt van hyaluronzuur of collageen-gebaseerde stoffen, worden geïnjecteerd in de lijnen en nabijgelegen gebieden om volume toe te voegen en de rimpels op te vullen. Hierdoor wordt de huid voller, waardoor de diepte van de marionetlijnen wordt verminderd en een jeugdiger uiterlijk wordt hersteld.

  Kan Spierontspanners helpen bij marionetlijnen

  Spierontspanners werkt voornamelijk door de spieren te ontspannen die verantwoordelijk zijn voor rimpels die worden veroorzaakt door beweging, zoals kraaienpootjes en voorhoofdslijnen. Hoewel Spierontspanners marionetlijnen niet direct aanpakt, kan het worden gebruikt om de spieren rond de mond en kin te ontspannen, wat hun verschijning in zekere mate kan verzachten.

 • Ja, een facelift (rhytidectomie) is een chirurgische ingreep die effectief marionetlijnen kan aanpakken. Tijdens een facelift wordt overtollige huid verwijderd en worden onderliggende spieren en weefsels strakgetrokken, wat resulteert in een gladdere en jeugdige gezichts uitstraling.

 • De duur van de resultaten van niet-chirurgische behandelingen kan variëren afhankelijk van de specifieke procedure en individuele factoren. Over het algemeen kunnen dermale fillers 6 maanden tot 2 jaar aanhouden, Spierontspanners meestal 3 tot 6 maanden, en de resultaten van huidverstrakkingsprocedures zoals Morpheus8 kunnen tot 2 jaar of langer aanhouden bij goed onderhoud.

 • Ja, het is van cruciaal belang om een gekwalificeerde dermatoloog of plastisch chirurg te raadplegen voordat u een behandeling voor marionetlijnen ondergaat. Zij kunnen uw specifieke zorgen beoordelen en de meest geschikte behandeling aanbevelen op basis van uw individuele behoeften en doelen.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved