Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 150

Effectieve Haaruitval Behandeling

Herwin je kroonjuweel met onze betrouwbare behandelingen tegen haarverlies

Onbeperkte pre- en postzorg

|

Noodlijn 24/7

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Haaruitval Informatie

Wat is haaruitval?

Kliniken Image

Haarverlies, ook bekend als alopecia, verwijst naar de aandoening waarbij er gedeeltelijk of volledig haarverlies optreedt op de hoofdhuid of andere delen van het lichaam. Het is een veelvoorkomend probleem dat mannen en vrouwen van alle leeftijden treft.

Haarverlies kan optreden als gevolg van verschillende factoren, waaronder genetica, hormonale veranderingen, medische aandoeningen, stress, voedingstekorten en bepaalde medicijnen. Het kan leiden tot haaruitdunning, terugwijkende haargrens, kale plekken of zelfs volledige kaalheid. Het begrijpen van de oorzaken en beschikbare behandelingen voor haarverlies is essentieel om dit probleem aan te pakken en een gezonde haargroei te bevorderen.

Behandelingen

Haaruitval Behandelingen

Bij Essential Aesthetics bieden we geavanceerde haarverlies behandelingen aan die zich richten op de onderliggende oorzaken van haarverlies en natuurlijke haargroei bevorderen. Ons team van experts is gespecialiseerd in het bieden van effectieve oplossingen om je een vollere, gezondere haardos terug te geven. Hier zijn twee van onze populaire haarverlies behandelingen:

 1. PRP Hair
 2. XL Hair

Haarbehandeling Details

 • Platelet-Rich Plasma (PRP) therapie voor haarverlies omvat het afnemen van een kleine hoeveelheid van je bloed, het verwerken ervan om het platelet-rich plasma te isoleren, en het injecteren ervan in de hoofdhuid. PRP bevat groeifactoren die haarfollikels stimuleren, haargroei bevorderen, en de dikte en dichtheid van het haar verbeteren. Deze niet-chirurgische behandeling is veilig, minimaal invasief, en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften.

 • Onze XL Hair behandeling richt zich op verschillende soorten haarverlies, waaronder androgene alopecia (patroonkaalheid) en dunner wordend haar. Het omvat een combinatie van geavanceerde technieken zoals mesotherapie en microneedling, samen met het aanbrengen van gespecialiseerde haargroeiserums. XL Hair stimuleert de bloedcirculatie, verjongt haarfollikels en voedt de hoofdhuid, waardoor de haargroei, dikte en algehele gezondheid worden verbeterd.

  XL Hair® kan het uitdunnen of verlies van haar bij alopecia bij jongvolwassenen tot mannen en vrouwen van middelbare leeftijd omkeren. Actief haarverlies stopt binnen 3 maanden, en binnen 6 maanden wordt nieuwe haargroei gestimuleerd.

  XL Hair is speciaal ontwikkeld voor oppervlakkige en diepe huidinjecties. Het bestaat uit de zuiverste en meest effectieve ingrediënten, speciaal op elkaar afgestemd. De behandeling voor mannen bestaat uit 6 tot 8 sessies.

Onze stapsgewijze aanpak

Een proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze Specialisten

  De beste specialisten staan voor u klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Recensies

  Wat onze klanten over ons zeggen

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  Body Tite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een haarverliesbehandeling?

  De kosten van een haarverliesbehandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de mate van haarverlies. Om nauwkeurige prijsinformatie te verkrijgen voor haarverliesbehandelingen, raden we aan om contact op te nemen met onze specialisten en een gratis consultatie in te plannen. Dit stelt je in staat om je specifieke zorgen te bespreken en een uitgebreide kostenraming te ontvangen op basis van jouw behandelplan.

  Prijs

  XL Haar

  € 150 Per sessie

  Prijs

  RRS XL Haar jaarplan

  € 600 – 5 sessies

  Prijs

  PRP Haar

  € 350 Per sessie

  Prijs

  PRP Haar jaarplan

  € 950 3 sessies

  FAQ

  Veelgestelde vragen over haarbehandeling

  • Verschillende factoren, waaronder genetica, hormonale veranderingen, medische aandoeningen, medicijnen, voedingstekorten, stress en levensstijlfactoren kunnen haarverlies veroorzaken. Het begrijpen van de onderliggende oorzaak van je haarverlies is essentieel om de meest effectieve behandelingsaanpak te bepalen

  • Haarverliesbehandelingen kunnen het haarverlies effectief vertragen of zelfs omkeren, afhankelijk van de onderliggende oorzaak en de gebruikte behandelingsmethode. Daarom is het essentieel om een zorgverlener of een specialist op het gebied van haarverlies te raadplegen om je conditie te beoordelen en de meest geschikte behandelingsmogelijkheden aan te bevelen.

  • Haarverliesbehandelingen die zijn goedgekeurd door regelgevende instanties en worden toegediend door gekwalificeerde professionals worden over het algemeen als veilig beschouwd. Het is echter essentieel om de instructies van je zorgverlener op te volgen en eventuele bestaande medische aandoeningen of medicijnen die je gebruikt te melden om de veiligheid en effectiviteit van de behandeling te waarborgen.

  • Haarverliesbehandelingen omvatten medicijnen (zowel zonder recept als op recept verkrijgbaar), topische behandelingen, lasertherapie, platelet-rich plasma (PRP) therapie, haartransplantatie en scalp micro pigmentatie. De keuze van behandeling hangt af van factoren zoals de oorzaak en ernst van het haarverlies, individuele voorkeuren en medische beoordeling.

  • De tijdlijn voor het zien van resultaten kan variëren, afhankelijk van het type behandeling en individuele factoren. Sommige behandelingen kunnen merkbare verbeteringen laten zien binnen enkele maanden, terwijl andere mogelijk langdurig consistent gebruik of meerdere sessies vereisen. Het hebben van realistische verwachtingen en het bespreken van de tijdlijn met je zorgverlener is belangrijk.

  • Hoewel niet alle soorten haarverlies kunnen worden voorkomen, kunnen specifieke preventieve maatregelen helpen om gezond haar te behouden. Deze omvatten het handhaven van een uitgebalanceerd dieet, het vermijden van overmatige hitte of chemische behandelingen, het beschermen van het haar tegen zonbeschadiging, het beheren van stressniveaus en het toepassen van goede haarverzorgingsgewoonten

  • Haargroei hangt af van verschillende factoren, waaronder de onderliggende oorzaak van haarverlies, de gebruikte behandelingsmethode en de individuele respons. Sommige behandelingen kunnen haargroei stimuleren, terwijl andere kunnen helpen om verdere haaruitval te vertragen. Een realistisch begrip en het bespreken van de mogelijke resultaten met je zorgverlener is essentieel.

  ISO 9001 & NEN 8009 - Gecertificeerde Kliniek

  Vertrouwen wordt opgebouwd

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Contact

  Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

  Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

  Maak afspraak

  Plan een intake

  Monday – Saturday:

  10 am – 7 pm

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2023

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved