Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €380

Kin Filler

Kinfillers geven je evenwichtige gezichtsproportie en een verfijnde uitstraling.

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Kin Filler Informatie

Wat is een Kin Filler behandeling?

Kliniken Image

Ontdek de voordelen van kinfillers bij ons. Met behulp van injecteerbare hyaluronzuur behandelingen kunnen we je kin volume geven en eventuele contourproblemen corrigeren, voor een meer gebalanceerd gezichtsprofiel en een zelfverzekerde uitstraling. Onze specialisten streven naar natuurlijke resultaten die passen bij jouw unieke anatomie en schoonheidsvisie. Ervaar zelf de mogelijkheden van kinfillers en herontdek je zelfvertrouwen met een verbeterde kincontour.

Deze behandeling is een snelle en minimaal invasieve oplossing die directe resultaten biedt.

 

Behandelingen

Kin Filler Behandelingen

Bij Essential Aesthetics Clinic heten we je welkom in de kin filler-behandelingservaring, waar precisie samengaat met schoonheid. Of je nu je kin een subtiele upgrade wilt geven of een opvallende verandering wilt realiseren, onze kinfillerbehandelingen zijn de perfecte keuze.

Kliniken Image

Behandelingen

Kin fillers

Kin Filler behandelingen details

 • Radiesse is een gerenommeerde dermale vuller die veel wordt gebruikt voor kinvergroting. Het valt op door zijn unieke samenstelling, die voornamelijk bestaat uit calciumhydroxylapatietmicrosferen in een gel. Deze samenstelling voegt niet alleen onmiddellijk volume toe aan de kin, maar stimuleert ook de productie van collageen, wat langdurige resultaten oplevert.

  Kinvergroting met Radiesse biedt een veelzijdige oplossing voor degenen die streven naar een meer gedefinieerd en evenwichtig kindprofiel. Het kan problemen zoals een terugwijkende of zwakke kin aanpakken en de gezichts harmonie herstellen zonder de noodzaak van een operatie. Radiesse staat bekend om zijn veiligheid en doeltreffendheid en is daardoor een populaire keuze voor mensen die hun kin op een natuurlijke en duurzame manier willen verbeteren.

 • Dermale fillers, waaronder die worden gebruikt voor kinvergroting, zijn injecteerbare behandelingen die zijn ontworpen om de uitstraling van de kin te verbeteren. Deze vullers bevatten doorgaans stoffen zoals hyaluronzuur, die onmiddellijk volume toevoegen aan het kin gebied. Kin Fillers  bieden een niet-chirurgische oplossing voor mensen die hun kin profiel willen herdefiniëren, een betere gezichtsbalans willen bereiken en problemen zoals een zwakke of terugwijkende kin willen aanpakken.

  Een van de belangrijkste voordelen van dermale fillers voor kinvergroting is hun veelzijdigheid. Ze bieden de mogelijkheid om een op maat gemaakte aanpak te volgen, afgestemd op individuele voorkeuren en specifieke esthetische doelen. Dergelijke vullers bieden de flexibiliteit om het uiterlijk van de kin aan te passen en te verfijnen, waardoor ze een populaire keuze zijn voor mensen die natuurlijke en harmonieuze resultaten nastreven zonder de noodzaak van invasieve procedures. Of het nu gaat om het creëren van een meer uitgesproken kin, het verbeteren van symmetrie of het verkrijgen van een jeugdige uitstraling, dermale fillers bieden een veilige en doeltreffende oplossing voor kinvergroting.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Wat is de prijs voor een Kin Filler behandeling?

De kosten van een Kin Filler behandeling variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en de gekozen behandelopties.

FAQ

Veelgestelde Vragen over Kin Fillers

 • Kin fillers zijn als kleine zelfvertrouwen boosts voor je kin! Het zijn niet-chirurgische behandelingen die veilige en vriendelijke stoffen gebruiken om wat volume en contour aan je kin toe te voegen, waardoor deze er nog beter uitziet.

 • Ze zijn gemaakt van dingen zoals hyaluronzuur, die als kleine helpers natuurlijk met je lichaam samenwerken, waardoor ze echt veilig zijn voor cosmetisch gebruik.

 • Het is alsof je kin een korte vakantie krijgt! Afhankelijk van het type filler en hoe je lichaam werkt, kunnen de resultaten ongeveer 6 tot 18 maanden aanhouden.

 • Absoluut niet! De meeste fillers bevatten een beetje verdovende magie, dus eventueel ongemak is behoorlijk minimaal. Het is als een klein cadeautje voor je kin!

 • Soms kan er een beetje tijdelijke zwelling of een vleugje roodheid zijn, maar dat is als een herinnering dat je kin een make-over krijgt. Al dat gedoe verdwijnt meestal binnen een paar dagen, en je kunt snel weer je normale routine oppakken.

 • Absoluut! Als je van gedachten verandert, is er een speciaal enzym dat voorzichtig afscheid kan nemen van de filler. Het is als een vangnet!

 • Iedereen die zijn kin een beetje wil oppeppen en zijn natuurlijke schoonheid wil verbeteren! Het is als een kleine zelfvertrouwen boost voor je gezicht, zonder enige chirurgie.

 • Het gaat sneller dan je favoriete tv-show! Meestal duurt het ongeveer 30 minuten tot een uur, afhankelijk van hoeveel je je kin wilt laten opknappen.

 • Je zult meteen een verschil opmerken, hoewel er misschien een beetje aanvankelijke zwelling kan zijn. Het is als een voorproefje van de fantastische kin die onderweg is!

 • Het is als een kleine kin controle! Hoewel niet altijd nodig, is een vervolgafspraak een geweldige manier om ervoor te zorgen dat alles precies is zoals je wilt.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved