Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €1.850

Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie: Herontdek je zelfvertrouwen en comfort

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Schaamlipcorrectie Info

Waarom kiezen voor Schaamlipcorrectie?

Kliniken Image

Sommige vrouwen ervaren lichamelijke klachten wanneer hun binnenste schaamlippen te groot zijn in verhouding tot de buitenste schaamlippen. Hiervoor zijn verschillende oorzaken.

Het kan genetisch zijn of te maken hebben met hoe de binnenste schaamlippen zich tijdens de puberteit hebben ontwikkeld. De schaamlippen kunnen ook permanent worden beïnvloed door bevalling, menopauze of gewichtsverlies.

Dit kan leiden tot langdurige irritatie van de schaamlippen, ontsteking van het gebied rond de vagina en ongemak tijdens het sporten, fietsen, paardrijden en geslachtsgemeenschap, onder andere. Strakke kleding en bepaalde stoffen kunnen ook huidirritatie veroorzaken.

Sommige vrouwen vinden hun buitenste schaamlippen onooglijk of ervaren er fysiek ongemak door. Het is ook mogelijk dat je buitenste schaamlippen (majora) gewoon te dun of te klein zijn en je vollere schaamlippen wenst. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer je ouder wordt of gewicht verliest.

Behandelingen

Schaamlipcorrectie Behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, een gerenommeerde kliniek met meer dan een decennium aan expertise, gespecialiseerd in Schaamlipcorrectie. Vertrouw op ons om je tijdens je reis met medeleven te ondersteunen, terwijl we je helpen om zelfvertrouwen terug te winnen en je algehele welzijn te verbeteren met onze uitzonderlijke Schaamlipcorrectie behandelingen bij Essential Aesthetics.

Kliniken Image

Behandelingen

Schaamlipcorrectie tweezijdig (Lokale verdoving)

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om state-of-the-art, betrouwbare, cosmetische ingrepen en operaties aan te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Reviews

Bekijk wat onze cliënten over ons zeggen.

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een Schaamlipcorrectie?

De kosten van een schaamlipcorrectie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. We raden ten zeerste aan om een consult in te plannen met onze gerenommeerde plastisch chirurgen om nauwkeurige en persoonlijke informatie te verkrijgen over de kosten van een schaamlipcorrectie. Tijdens dit consult zal de chirurg jouw specifieke behoeften en doelen beoordelen, rekening houdend met factoren zoals de complexiteit van de procedure, anatomie en eventuele aanvullende diensten die nodig zijn.

Prijzen

Schaamlipcorrectie tweezijdig

Vanaaf €1850

FAQ

Veelgestelde vragen over Schaamlipcorrectie

 • Schaamlipcorrectie is een chirurgische ingreep waarbij de binnenste (labia minora) en/of buitenste (labia majora) schaamlippen worden hervormd of verkleind, de externe huidplooien rond de vaginale opening. De procedure kan asymmetrie of vergroting van de schaamlippen aanpakken, wat voor sommige vrouwen ongemak of gêne kan veroorzaken. Schaamlipcorrectie kan worden uitgevoerd om cosmetische redenen of om fysieke symptomen zoals irritatie of pijn tijdens seksuele activiteit of lichaamsbeweging te verlichten.

 • De specialist markeert de huid die verwijderd moet worden vóór de procedure. Aangezien we het hebben over huidvermindering van zowel de labia majora als de labia minora, is de correctie een vrij eenvoudige ingreep. Het wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De chirurg zal je een aantal verdovende injecties geven in en rond de schaamlippen. Het operatiegebied wordt gedesinfecteerd en beschermd met steriele doeken. Vervolgens wordt het teveel aan huid van de labia minora verwijderd. De incisie wordt daarna gehecht met oplosbare hechtingen. De procedure duurt gemiddeld 1 uur. Je zult de snede nauwelijks kunnen zien na de operatie. Je krijgt een paar netondergoed met een maandverband om eventueel wondvocht op te vangen en een vochtige verband om het gebied te koelen.

 • Je zult het resultaat pas duidelijk kunnen zien nadat de zwelling is afgenomen. Aangezien de meeste vrouwen van nature niet 100% symmetrisch zijn, kan een volledige symmetrie niet worden gegarandeerd. Maar zoals eerder gezegd, zijn de resultaten over het algemeen zeer bevredigend. De littekens zullen na zes maanden tot een jaar praktisch verdwenen zijn.

 • We raden aan om tijdens de eerste 2 tot 3 dagen het behandelde gebied te koelen met een ice pack om zwelling te voorkomen. Doe dit 15 minuten per uur. Het is ook zinvol om in die dagen zoveel mogelijk opgerold handdoek te zitten. Dit dient als drukverband. Het is ook belangrijk om de wond schoon te houden. Spoel het meerdere keren per dag af, bijvoorbeeld met zacht water uit de douchekop. Dep de wond daarna droog en breng wat vaseline of vette crème aan. De pijn is meestal slechts licht, maar indien nodig kun je paracetamol nemen.
  Ons advies is om een week rust te nemen en gedurende de eerste 6 weken geen lichaamsbeweging, fietsen of seksuele activiteit te hebben. Het is ook niet raadzaam om zware lichamelijke arbeid of zware lasten te tillen. Het doel is om de druk op de wond tot een minimum te beperken. De wond wordt niet verbonden na de schaamlipcorrectie. We adviseren wel om maandverband te gebruiken bij eventueel bloedverlies. De littekens worden in de loop van de tijd steeds minder zichtbaar.

 • Na elke ingreep bestaat er een klein risico op complicaties zoals wondinfectie of bloeding. Als je last hebt van terugkerende pijn, zwelling, verhitte huid, koorts en/of roodheid, neem dan contact op met onze kliniek; beter het zekere voor het onzekere nemen. Verdere mogelijke complicaties zijn gevoelloosheid, strakheid rond het litteken en wondinfecties. Het kan echter zelden nodig zijn om kleine correcties uit te voeren om het beste resultaat te krijgen. Roken beïnvloedt de wondgenezing en verhoogt de kans op complicaties.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

nen8009 certificaat kliniek
Kliniken Image
morpheus8 awards
Kliniken Image
ultherapy authentic label
lanluma best body filler award
Bel ons

Ware verfijning wordt gevonden in de pure daad van zelfzorg

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved