Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €1.850

Schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie: Herontdek je zelfvertrouwen en comfort

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte voor- en nazorg

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

Schaamlipcorrectie Info

Waarom kiezen voor Schaamlipcorrectie?

Kliniken Image

Sommige vrouwen ervaren lichamelijke klachten wanneer hun binnenste schaamlippen te groot zijn in verhouding tot de buitenste schaamlippen. Hiervoor zijn verschillende oorzaken.

Het kan genetisch zijn of te maken hebben met hoe de binnenste schaamlippen zich tijdens de puberteit hebben ontwikkeld. De schaamlippen kunnen ook permanent worden beïnvloed door bevalling, menopauze of gewichtsverlies.

Dit kan leiden tot langdurige irritatie van de schaamlippen, ontsteking van het gebied rond de vagina en ongemak tijdens het sporten, fietsen, paardrijden en geslachtsgemeenschap, onder andere. Strakke kleding en bepaalde stoffen kunnen ook huidirritatie veroorzaken.

Sommige vrouwen vinden hun buitenste schaamlippen onooglijk of ervaren er fysiek ongemak door. Het is ook mogelijk dat je buitenste schaamlippen (majora) gewoon te dun of te klein zijn en je vollere schaamlippen wenst. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer je ouder wordt of gewicht verliest.

Behandelingen

Schaamlipcorrectie Behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics, een gerenommeerde kliniek met meer dan een decennium aan expertise, gespecialiseerd in Schaamlipcorrectie. Vertrouw op ons om je tijdens je reis met medeleven te ondersteunen, terwijl we je helpen om zelfvertrouwen terug te winnen en je algehele welzijn te verbeteren met onze uitzonderlijke Schaamlipcorrectie behandelingen bij Essential Aesthetics.

schaamlip correctie den haag schaamlippen verkleinen den haag

Behandelingen

Schaamlipcorrectie tweezijdig (Lokale verdoving)

Ons stapsgewijze proces

Jouw proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Voor, na en op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Voorbereiding

  Voor de operatie

 • Kliniken Image

  Operatie

  Op de dag van de operatie

 • Kliniken Image

  Nazorg

  Na de operatie

 • Onze specialisten

  De beste specialisten staan voor je klaar

  Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om state-of-the-art, betrouwbare, cosmetische ingrepen en operaties aan te bieden.

  Kliniken Image
  Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

  Dr. Professor Levan

  Ontmoet jouw specialist
  Kliniken Image
  Italiaanse plastisch chirurg

  Dr. Luca Piombino

  Ontmoet jouw specialist
  doctor aniel
  Injectable specialist & Gezichtschirurg

  Dr. Aniel Sewnaik

  Ontmoet jouw specialist
  gabriel jansen
  Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

  Dr. Gabriel Jansen

  Ontmoet jouw specialist
  alexandra gomez
  Medisch consulent & Voedingspecialist

  Alexandra Gomes

  Ontmoet jouw specialist
  Brindusa
  Owner

  Brindusa Gritu

  Ontmoet jouw specialist

  Reviews

  Bekijk wat onze cliënten over ons zeggen.

  Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

  review
  icon

  Uiterst tevreden

  Casandra

  BEHANDELING

  Borstverkleining

  De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Monique

  BEHANDELING

  Borstvergroting

  Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Rashmi

  BEHANDELING

  BodyTite

  Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

  review
  icon

  Zeer tevreden

  Claudia

  BEHANDELING

  Fillers

  Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

  Prijzen

  Hoeveel kost een Schaamlipcorrectie?

  De kosten van een schaamlipcorrectie kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. We raden ten zeerste aan om een consult in te plannen met onze gerenommeerde plastisch chirurgen om nauwkeurige en persoonlijke informatie te verkrijgen over de kosten van een schaamlipcorrectie. Tijdens dit consult zal de chirurg jouw specifieke behoeften en doelen beoordelen, rekening houdend met factoren zoals de complexiteit van de procedure, anatomie en eventuele aanvullende diensten die nodig zijn.

  Prijzen

  Schaamlipcorrectie tweezijdig

  Vanaaf €1850

  FAQ

  Veelgestelde vragen over Schaamlipcorrectie

  • Schaamlipcorrectie is een chirurgische ingreep waarbij de binnenste (labia minora) en/of buitenste (labia majora) schaamlippen worden hervormd of verkleind, de externe huidplooien rond de vaginale opening. De procedure kan asymmetrie of vergroting van de schaamlippen aanpakken, wat voor sommige vrouwen ongemak of gêne kan veroorzaken. Schaamlipcorrectie kan worden uitgevoerd om cosmetische redenen of om fysieke symptomen zoals irritatie of pijn tijdens seksuele activiteit of lichaamsbeweging te verlichten.

  • De specialist markeert de huid die verwijderd moet worden vóór de procedure. Aangezien we het hebben over huidvermindering van zowel de labia majora als de labia minora, is de correctie een vrij eenvoudige ingreep. Het wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. De chirurg zal je een aantal verdovende injecties geven in en rond de schaamlippen. Het operatiegebied wordt gedesinfecteerd en beschermd met steriele doeken. Vervolgens wordt het teveel aan huid van de labia minora verwijderd. De incisie wordt daarna gehecht met oplosbare hechtingen. De procedure duurt gemiddeld 1 uur. Je zult de snede nauwelijks kunnen zien na de operatie. Je krijgt een paar netondergoed met een maandverband om eventueel wondvocht op te vangen en een vochtige verband om het gebied te koelen.

  • Je zult het resultaat pas duidelijk kunnen zien nadat de zwelling is afgenomen. Aangezien de meeste vrouwen van nature niet 100% symmetrisch zijn, kan een volledige symmetrie niet worden gegarandeerd. Maar zoals eerder gezegd, zijn de resultaten over het algemeen zeer bevredigend. De littekens zullen na zes maanden tot een jaar praktisch verdwenen zijn.

  • We raden aan om tijdens de eerste 2 tot 3 dagen het behandelde gebied te koelen met een ice pack om zwelling te voorkomen. Doe dit 15 minuten per uur. Het is ook zinvol om in die dagen zoveel mogelijk opgerold handdoek te zitten. Dit dient als drukverband. Het is ook belangrijk om de wond schoon te houden. Spoel het meerdere keren per dag af, bijvoorbeeld met zacht water uit de douchekop. Dep de wond daarna droog en breng wat vaseline of vette crème aan. De pijn is meestal slechts licht, maar indien nodig kun je paracetamol nemen.
   Ons advies is om een week rust te nemen en gedurende de eerste 6 weken geen lichaamsbeweging, fietsen of seksuele activiteit te hebben. Het is ook niet raadzaam om zware lichamelijke arbeid of zware lasten te tillen. Het doel is om de druk op de wond tot een minimum te beperken. De wond wordt niet verbonden na de schaamlipcorrectie. We adviseren wel om maandverband te gebruiken bij eventueel bloedverlies. De littekens worden in de loop van de tijd steeds minder zichtbaar.

  • Na elke ingreep bestaat er een klein risico op complicaties zoals wondinfectie of bloeding. Als je last hebt van terugkerende pijn, zwelling, verhitte huid, koorts en/of roodheid, neem dan contact op met onze kliniek; beter het zekere voor het onzekere nemen. Verdere mogelijke complicaties zijn gevoelloosheid, strakheid rond het litteken en wondinfecties. Het kan echter zelden nodig zijn om kleine correcties uit te voeren om het beste resultaat te krijgen. Roken beïnvloedt de wondgenezing en verhoogt de kans op complicaties.

  ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

  Onze certificaten

  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Kliniken Image
  Bel ons

  Ware verfijning wordt gevonden in de pure daad van zelfzorg

  Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

  Plan een intake

  Maandag t/m zaterdag

  10:00 uur –19:00 uur

  Logo

  Address

  Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

  © Copyright 2024

  ESSENTIAL AESTHETICS

  |

  All rights reserved