Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf €4800

Borstvergroting

Natuurlijke resultaten, ontworpen met precisie en toewijding door onze Italiaanse gerenommeerde plastisch chirurg Dr. Piombino.

Voor en Na

Voor en na foto's van borstvergroting

EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Borstvergroting Informatie

Jij verdient het om goed in je vel te zitten

Kliniken Image

De implantaten die Essential Aesthetics gebruikt ontworpen voor jouw veiligheid.

Samen met de arts kies je de implantaten die het beste bij jouw wensen passen.

Er zijn meerdere type implantaten, die je borsten op verschillende manieren kunnen vormen.

Uiteraard is het ook mogelijk om een borstvergroting te combineren met een borstlift of een tepelcorrectie.

Bij Essential Aesthetics bieden we alleen de beste merken: MENTOR® en Motiva® implantaten.

 

Deze implantaten hebben lekkagepreventie, bieden garantie en zijn gemaakt volgens de nieuwste inzichten en technologieën.

 

Wij zijn trots op 98% patiënttevredenheid, geen revisies en 0 complicaties.

 

 

 

Behandelingen

Borstvergroting behandelingen

Bij Essential Aesthetics gebruiken we uitsluitend implantaten van de beste kwaliteit: MENTOR® en Motiva®. De fabrikanten van deze merken geven allemaal levenslange garantie op de implantaten. Naast verschillende merken en plaatsingsmethodes, kun je ook kiezen uit verschillende prothese vormen: rond of druppelvorming. We helpen je graag om implantaten te kiezen die het beste bij jouw lichaam en postuur passen.

Kliniken Image

Borstvergroting

Motiva® Implantaten

Kliniken Image

Borstvergroting

MENTOR® Implantaten

Kliniken Image

Lipofilling

Borstvergroting met eigen vet

Kliniken Image

Minimale littekentechniek

Met de hoogste precisie

Borstvergroting Soorten Implantaten

 • MENTOR MemoryGel® borstimplantaten bevatten een speciaal ontwikkelde samenhangende gel. Het biedt een zachte en natuurlijke sensatie waarvoor meer dan 6 miljoen vrouwen hebben gekozen.

 • MENTOR MemoryGel® Xtra borstimplantaten bieden u twee profielopties – Moderate Plus, voor een natuurlijke uitstraling en stevigheid, en High Profile, voor meer volume en stevigheid aan de bovenkant van de borsten.

 • Motiva® Ergonomix is ontworpen om op natuurlijke wijze met je lichaam mee te bewegen. Dit implantaat bootst de natuurlijke look en feel van echte borsten na.

 • Motiva® Round is een rond implantaat gevuld voor stevigheid zonder afbreuk te doen aan de zachtheid. Het is ontworpen om de hoogste projectie, evenwichtige stevigheid en een volledige vulling van de bovenkant van de borst te bieden.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor je klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een borstvergroting?

Bij Essential Aesthetics Kliniek begrijpen we dat de kosten van een borstvergroting een belangrijke overweging zijn voor onze patiënten. We bieden flexibele prijsstructuren aan die rekening houden met elk individueel geval. Ons doel is om een gepersonaliseerd behandelplan te bieden dat aan jouw behoeften voldoet en tegelijkertijd betaalbaar is.

Je kunt jouw behandeling bij Essential Aesthetics met een financiering in termijnen betalen. Neem hierover contact met ons op.

 

Prijzen

Ronde implantaten Cohesive I

vanaf € 4.800

Prijzen

Motiva Ergonomix2

vanaf € 6.500

FAQ

Veelgestelde vragen over Borstvergroting

 • Een borstvergroting vindt plaats onder algehele narcose en duurt gemiddeld anderhalf uur, afhankelijk van de plaatsingsmethode. Er zijn verschillende manieren om de implantaten in de borst te plaatsen:

  Via de borstplooi

  Wanneer de implantaat via de borstplooi wordt ingebracht, worden de incisies aan de onderkant van je borsten gemaakt. Deze methode heeft als voordeel dat de chirurg grotere implantaten kan plaatsen en goed zicht heeft op de borstholte. De kans op nabloedingen en andere complicaties is bij deze ingreep relatief klein. En hoewel het litteken dat je over zult houden, in vergelijking tot andere mogelijkheden vrij groot is, ligt het goed verborgen in de borstplooi. Na een jaar is dit litteken bijna niet meer zichtbaar.

  Via de oksel

  Bij deze ingreep worden de incisies in de oksel gemaakt. Het grote voordeel van deze methode, is dat je geen littekens op of onder de borst zult overhouden. Maar er bestaat een grotere kans dat de implantaten kunnen verschuiven. Ook heeft de chirurg bij deze techniek minder goed zicht op de borstholte.

  Via de tepelhof

  Bij deze methode worden de incisies geplaatst op de overgang van de tepelhof naar de borst. Het litteken zal klein en onopvallend zijn Deze techniek is met name geschikt voor het inbrengen van kleinere implantaten, omdat er slechts een smalle incisie wordt aangebracht. Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met een kleine borstlift. Bij deze methode bestaat er echter wel een risico op een gevoelsstoornis in de tepel.

 • Bij Essential Aesthetics gebruiken we uitsluitend implantaten van de beste kwaliteit: Mentor, Motiva & Polytech. De fabrikanten van deze merken geven allemaal levenslange garantie op de implantaten. Onze kliniek werkt met siliconenimplantaten omdat deze het mooiste resultaat opleveren. Naast verschillende merken en plaatsingsmethodes, kun je ook kiezen uit verschillende prothese vormen: rond of druppelvorming. Ook heb je de keuze uit de consistentie of cohesie van de siliconen, zo bestaan er implantaten van vloeibare siliconen gel en van vastere siliconen. Elke optie heeft voor- en nadelen. Het is dan ook belangrijk om je goed te laten informeren over de verschillende implantaten. Uiteraard helpen onze specialisten je hierbij en kun je tijdens het adviesgesprek alle implantaten bekijken en voelen. We helpen je graag om implantaten te kiezen, die het beste bij jouw lichaam en postuur passen.

  Profiel van het implantaat

  De oppervlakte van een implantaat kan ruw of glad zijn. De meeste anatomische implantaten hebben een ruwe oppervlakte. De ronde implantaten hebben beide. Bij een ruw oppervlak is er minder kans op kapselvorming. De chirurg kiest welke oppervlak het beste voor je is en vertelt je waarom.

 • Een borstvergroting is een betrouwbare en veilige ingreep. Na de ingreep is het resultaat direct zichtbaar. Maar houd er rekening mee dat je borsten na de operatie in drukverband worden gewikkeld, waardoor jouw nieuwe borsten niet direct kunt bekijken. Ook zullen je borsten de eerste periode nog gezwollen zijn van de ingreep. Je borsten zullen na ongeveer 6 maanden hersteld zijn van de ingreep, dan is het eindresultaat goed zichtbaar. Na een jaar zijn ook de littekens verkleurd en vallen deze nauwelijks meer op.

 • Net zoals na elke operatie, moet jouw lichaam herstellen van de ingreep. Ons care team zorgt ervoor dat de genezing zo voorspoedig mogelijk verloopt. Na de borstvergroting worden je borsten verbonden met een steungevend verband. Dit verband draag je de eerste 48 uur. Daarnaast draag je een speciale postoperatieve beha. Deze beha lijkt op een sportbeha en biedt jouw borsten de ondersteuning die ze nodig hebben. Hoe lang je deze beha moet dragen, overleg je met de arts. Ook kan zijn dat je een borstband moet dragen om de implantaten sneller te laten zakken.

  In het begin, kunnen je borsten pijnlijk aanvoelen. De meeste patiënten ervaren een drukkend gevoel op de borst. De pijn is in de meeste gevallen niet ernstig en is goed te bestrijden met medicatie. In enkele gevallen moeten er ook drains worden ingebracht om wondvocht af te voeren.

  De eerste zes weken na de operatie, raden we je af om je armen hoger te tillen dan de schouders. Het is ook verstandig om niet te tillen of te sporten. Na die 6 weken mag je rustig aan weer beginnen met normaal bewegen. Zorg er wel voor dat je borsten goed blijft ondersteunen. We raden je aan om in het eerste jaar geen beugel-beha’s te dragen.

 • Elke chirurgische ingreep brengt risico op complicaties met zich mee. Hieronder noemen we een aantal risico’s en eventuele complicaties van een borstvergroting:

  • Littekenvorming
  • Interne of externe bloeding (hematoom)
  • Infectie
  • Slechte genezing van de wond
  • Veranderingen in (het gevoel van) de tepel. Dit kan zowel tijdelijk of permanent aanhouden.
  • Het rimpelen van de huid over het implantaat
  • Dubbel bubbel: hierbij verzakt het implantaat onder de huid en ontstaat er een dubbele borst.
  • Vochtophoping of kapselvorming, waardoor de borsten hard aanvoelen
  • Pijnlijke borsten
 • De eerste stap naar mooiere borsten, is een adviesgesprek met onze plastische chirurg. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. De chirurg luistert naar jouw wensen en verwachtingen en bekijkt dan samen met jou de verschillende mogelijkheden. Omdat elk lichaam anders is, is het belangrijk dat de chirurg het lichaamsgebied dat je overweegt aan te passen, kan bekijken. Een lichamelijk onderzoek kan dus nodig zijn. Houd hier rekening mee en trek gemakkelijke kleding aan.

  Heb je foto’s of plaatjes van jouw droomborsten? Neem deze dan gerust mee naar het gesprek en laat ze zien aan de chirurg. Hij kan je dan gericht advies geven en je vertellen of jouw verwachtingen realistisch zijn. Wanneer jij al weet wat je wil, is het makkelijker om de juiste implantaten te kiezen. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen (van klein naar groot), en vormen (rond of anatomisch). Samen met de chirurg kies je de implantaten die het beste bij jouw lichaam en wensen passen.

  De chirurg zal je ook vragen naar jouw gezondheid en medische geschiedenis. Geef zoveel mogelijk en nauwkeurige informatie, dit is belangrijk voor jouw eigen veiligheid. De chirurg vertelt je eerlijk of het naar zijn mening verstandig is om de gewenste ingreep uit te voeren en neemt de ingreep met je door. Mocht het niet verstandig zijn om te kiezen voor een borstvergroting met implantaten, dan kijkt hij met jou naar andere oplossingen. Maak ook van de gelegenheid gebruik om te vragen naar andere behandelingen of wensen die je hebt. Onze chirurgen kunnen altijd meer informatie geven over andere behandelingen.

  Doe gerust nazoekwerk en lees je vooraf goed in, bijvoorbeeld via internet. Je kunt zelfs online filmpjes vinden van deze ingreep. Kijk ook eens bij de reviews van onze patiënten.

  Heb je besloten welke behandelingen je zou willen ontvangen, dan krijg je van ons care team een offerte voor de behandeling. Het is meestal mogelijk om direct na het adviesgesprek een afspraak te maken voor de ingreep. Zo ja, vraag dan wel of de chirurg meteen de gegevens van de gekozen implantaat vastlegt. Besluit je om de volgende stap in jouw reis naar een mooier uiterlijk te maken, dan krijg je alle belangrijke informatie mee.

  Uiteraard hoef je niet direct te beslissen of je een behandeling wil ontvangen. Denk er rustig en goed over na. Jij verdient het. Wanneer jij zover bent, helpen onze deskundigen je graag!

  Heb je na het adviesgesprek nog vragen over borstvergrotingen, borstimplantaten van siliconen, een borstlift of andere behandelingen? Dan beantwoord ons care team van Essential Aesthetics die graag. Bel, mail of app ons gerust. Wij begeleiden je graag op jouw reis naar mooiere, vollere of rondere borsten.

 • Naast verschillende merken en plaatsingsmethodes, kun je ook kiezen uit verschillende prothese vormen: rond of druppelvorming. Ook heb je de keuze uit de consistentie of cohesie van de siliconen, zo bestaan er implantaten van vloeibare siliconen gel en van vastere siliconen. Elke optie heeft voor- en nadelen. Het is dan ook belangrijk om je goed te laten informeren over de verschillende implantaten. Uiteraard helpen onze specialisten je hierbij en kun je tijdens het adviesgesprek alle implantaten bekijken en voelen. We helpen je graag om implantaten te kiezen, die het beste bij jouw lichaam en postuur passen.

  Mentor MemoryGel®
  MENTOR® MemoryGel® borstimplantaten bevatten een speciaal ontwikkelde cohesieve gel. Deze zorgt voor een zacht en natuurlijk gevoel waar al meer dan 6 miljoen vrouwen voor hebben gekozen.
  Lees meer over MemoryGel® implantaten

  Mentor Memory Gel-Xtra
  MemoryGel® Xtra implantaten bieden twee opties – Moderate Plus, voor een natuurlijke look en stevigheid en High Profile, voor meer volume en stevigheid aan de bovenkant van de borsten.
  Lees meer over MemoryGel®-Xtra implantaten

  Motiva Ergonomix®
  Dit implantaat beweegt met jouw lichaam mee en bootst de look en feel van natuurlijke borsten na.
  Lees meer over Ergonomix® implantaten

  Motiva Round®
  Dit implantaat is ontwikkeld voor meer stevigheid en volume, voor vollere borsten.
  Lees meer over Round® implantaten

 • Voor zowel vrouwen met implantaten als voor vrouwen zonder is het belangrijk om de borsten te controleren op afwijkingen. Als je een borstvergroting hebt ondergaan, heb je misschien vragen over hoe je een borstzelfonderzoek kunt uitvoeren, aangezien je nu implantaten hebt. Veel vrouwen vrezen dat hun borstimplantaten het identificeren van bepaalde afwijkingen in de weg zullen staan, maar in feite is het proces van zelfonderzoek na een borstvergroting zeer vergelijkbaar met het proces voor de borstvergroting.

  Vraag de chirurg om je te laten zien hoe je onderscheid kunt maken tussen het implantaat en de borst. Zo kan je bepalen of de veranderingen die je in je borst voelt gewoon bij het nieuwe implantaat horen of dat je ze onder de aandacht van de arts moet brengen.

  Neem contact op met je arts als je een deukje, plooitje of verkleuring van de huid, veranderingen aan de tepel, roodheid, zwelling, pijn of een pijnloze, harde massa waarneemt. De arts kan het verdachte plekje onderzoeken en aanvullend onderzoek laten doen (mammografie, MRI of biopsie) als niet duidelijk is of het gevonden plekje onschuldig is.

  Mammografie en echoscopie
  Alle vrouwen van 49 tot en met 75 jaar krijgen iedere 2 jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Door een mammografie of echoscopie kan borstkanker in een vroeg stadium worden ontdekt. Ook als je een borstimplantaat hebt, kan je mammografie of echoscopie laten nemen. Laat de radioloog wel weten dat je een implantaat hebt.

 • In de Essential Aesthetics Clinic bieden we een scala aan borstbehandelingen om aan uw unieke behoeften en wensen te voldoen. Enkele van de behandelingen die we aanbieden zijn:

  1. Borstvergroting: Verbeter de grootte en vorm van uw borsten met de nieuwste implantaties en chirurgische technieken.
  2. Borstlift (Mastopexie): Til en verjong hangende borsten voor een jeugdiger uiterlijk.
  3. Borstverkleining: Verminder de omvang van te grote borsten om ongemak te verlichten en de lichaamsverhoudingen te verbeteren.
  4. Borstreconstructie: Herstel de vorm en het uiterlijk van de borsten na een borstamputatie of trauma.
  5. Herziening van borstimplantaten: Adres eventuele zorgen of complicaties met betrekking tot eerdere borstvergrotingsprocedures.
  6. Tepelcorrectie: Verfijn het uiterlijk van tepels en areola’s door middel van diverse cosmetische technieken.
  7. Correctie van borstasymmetrie: Bereik balans en symmetrie voor borsten die van nature ongelijk zijn.
  8. Borstvettransplantatie: Vergroot de borstvolume met behulp van uw eigen lichaamsvet via een minimaal invasieve procedure.

  Ons team van ervaren en bekwame professionals is toegewijd om u te helpen uw esthetische doelen te bereiken terwijl we uw veiligheid en tevredenheid waarborgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk consult om te bespreken welke borstbehandelingsoptie het beste bij u past.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consult bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved