Logo

Discover ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 4,800

Borstvergroting

Borstvergroting voor de perfecte borstmaat en vorm

Noodlijn 24/7

|

Onbeperkte pre- en postzorg

Voor en Na

Voor en na foto's van borstvergroting

breast augmentation before and after
breast augmentation before and after example

Cijfers liegen nooit

Mensen tevreden met onze diensten

We worden beoordeeld

Borstvergroting informatie

Borstvergroting bij Essential Aesthetics

Kliniken Image

We geven je graag een goed beeld van een borstvergroting en wat hierbij komt kijken. Allereerst, is de kwaliteit van de implantaten erg belangrijk. Daarom zijn de implantaten die Essential Aesthetics gebruikt ontworpen voor jouw veiligheid; ze hebben een lekkage preventie en gaan een leven lang mee. De fabrikant geeft levenslange garantie geeft op de borstimplantaten, omdat ze van zeer goede kwaliteit zijn. Veel vrouwen denken dat borstimplantaten na tien jaar vervangen moeten worden, maar door de verbeterde kwaliteit van siliconen implantaten is dat niet meer nodig. Samen met de arts, kies je de implantaten die het beste bij jouw wensen passen. Er zijn meerdere type implantaten, die je borsten op verschillende manieren kunnen vormen. Uiteraard is het ook mogelijk om een borstvergroting te combineren met een borstlift of een tepelcorrectie.

Behandelingen

Borstvergroting behandelingen

Bij Essential Aesthetics gebruiken we uitsluitend implantaten van de beste kwaliteit: Mentor, Motiva & Polytech. De fabrikanten van deze merken geven allemaal levenslange garantie op de implantaten. Onze kliniek werkt met siliconenimplantaten omdat deze het mooiste resultaat opleveren. Naast verschillende merken en plaatsingsmethodes, kun je ook kiezen uit verschillende prothese vormen: rond of druppelvorming. Ook heb je de keuze uit de consistentie of cohesie van de siliconen, zo bestaan er implantaten van vloeibare siliconen gel en van vastere siliconen. Elke optie heeft voor- en nadelen. Het is dan ook belangrijk om je goed te laten informeren over de verschillende implantaten. Uiteraard helpen onze specialisten je hierbij en kun je tijdens het adviesgesprek alle implantaten bekijken en voelen. We helpen je graag om implantaten te kiezen, die het beste bij jouw lichaam en postuur passen.

brest augmentation cohesive

Borstvergroting

Ronde implantaten Cohesive I

brest augmentation motiva ergonomix

Borstvergroting

Motiva Ergonomix2

Borstvergroting Implantaten

 • MENTOR® MemoryGel® borstimplantaten bevatten een speciaal ontwikkelde samenhangende gel. Het biedt een zachte en natuurlijke sensatie waarvoor meer dan 6 miljoen vrouwen hebben gekozen.

 • MemoryGel® Xtra borstimplantaten bieden u twee profielopties – Matig Plus, voor een natuurlijke uitstraling en stevigheid, en Hoog Profiel, voor meer volume en stevigheid aan de bovenkant van de borsten.

 • Het beweegt mee met uw lichaam en bootst het natuurlijke uiterlijk en gevoel van natuurlijke borsten na.

 • Meer stevigheid en volume voor vollere borsten.

Ons stapsgewijze proces

Jouw proces naar zelfexpressie

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Ook wordt er gekeken naar ons aanbod van ervaren artsen en welke arts geschikt is voor de behandeling. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over je vertrouwde lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Deze vindt plaats met de door onze expert geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team al ontmoet en alle nodige informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal tot aan het moment van de operatie samen met jou je opwinding delen.

 • Als onderdeel van het nazorgpakket, bieden wij een uitgebreide zorgdienst aan. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige medische compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. De chirurg zal uitkijken naar het resultaat van zijn werk. Gedurende het herstel zal ons team je continue bijstaan en het herstel monitoren. Wij zijn te allen tijde bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerde Franse plastisch chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Italiaanse plastisch chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
doctor aniel
Injectable specialist & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
gabriel jansen
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist
alexandra gomez
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Brindusa
Owner

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en consciëntieus. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm gedurende zo’n lange tijd.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

Body Tite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consultatie te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een fillerprocedure gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een borstvergroting?

Bij Essential Aesthetics Kliniek begrijpen we dat de kosten van een borstvergroting een belangrijke overweging zijn voor onze patiënten. We bieden flexibele prijsstructuren aan die rekening houden met de unieke complexiteit van elk individueel geval. Ons doel is om u een gepersonaliseerd behandelplan te bieden dat aan uw behoeften voldoet en tegelijkertijd betaalbaar is.

Prijzen

Ronde implantaten Cohesive I

vanaf € 4.800

Prijzen

Motiva Ergonomix2

vanaf € 6.500

FAQ

Veelgestelde vragen over Borstvergroting

 • Een borstvergroting vindt plaats onder algehele narcose en duurt gemiddeld anderhalf uur, afhankelijk van de plaatsingsmethode. Er zijn verschillende manieren om de implantaten in de borst te plaatsen:

  Via de borstplooi

  Wanneer de implantaat via de borstplooi wordt ingebracht, worden de incisies aan de onderkant van je borsten gemaakt. Deze methode heeft als voordeel dat de chirurg grotere implantaten kan plaatsen en goed zicht heeft op de borstholte. De kans op nabloedingen en andere complicaties is bij deze ingreep relatief klein. En hoewel het litteken dat je over zult houden, in vergelijking tot andere mogelijkheden vrij groot is, ligt het goed verborgen in de borstplooi. Na een jaar is dit litteken bijna niet meer zichtbaar.

  Via de oksel

  Bij deze ingreep worden de incisies in de oksel gemaakt. Het grote voordeel van deze methode, is dat je geen littekens op of onder de borst zult overhouden. Maar er bestaat een grotere kans dat de implantaten kunnen verschuiven. Ook heeft de chirurg bij deze techniek minder goed zicht op de borstholte.

  Via de tepelhof

  Bij deze methode worden de incisies geplaatst op de overgang van de tepelhof naar de borst. Het litteken zal klein en onopvallend zijn Deze techniek is met name geschikt voor het inbrengen van kleinere implantaten, omdat er slechts een smalle incisie wordt aangebracht. Deze ingreep wordt vaak gecombineerd met een kleine borstlift. Bij deze methode bestaat er echter wel een risico op een gevoelsstoornis in de tepel.

 • Bij Essential Aesthetics gebruiken we uitsluitend implantaten van de beste kwaliteit: Mentor, Motiva & Polytech. De fabrikanten van deze merken geven allemaal levenslange garantie op de implantaten. Onze kliniek werkt met siliconenimplantaten omdat deze het mooiste resultaat opleveren. Naast verschillende merken en plaatsingsmethodes, kun je ook kiezen uit verschillende prothese vormen: rond of druppelvorming. Ook heb je de keuze uit de consistentie of cohesie van de siliconen, zo bestaan er implantaten van vloeibare siliconen gel en van vastere siliconen. Elke optie heeft voor- en nadelen. Het is dan ook belangrijk om je goed te laten informeren over de verschillende implantaten. Uiteraard helpen onze specialisten je hierbij en kun je tijdens het adviesgesprek alle implantaten bekijken en voelen. We helpen je graag om implantaten te kiezen, die het beste bij jouw lichaam en postuur passen.

  Profiel van het implantaat

  De oppervlakte van een implantaat kan ruw of glad zijn. De meeste anatomische implantaten hebben een ruwe oppervlakte. De ronde implantaten hebben beide. Bij een ruw oppervlak is er minder kans op kapselvorming. De chirurg kiest welke oppervlak het beste voor je is en vertelt je waarom.

  Oppervlakte van het implantaat

  De oppervlakte van een implantaat kan ruw of glad zijn. De meeste anatomische implantaten hebben een ruwe oppervlakte. De ronde implantaten hebben beide. Bij een ruw oppervlak is er minder kans op kapselvorming. De chirurg kiest welke oppervlak het beste voor je is en vertelt je waarom.

 • Een borstvergroting is een betrouwbare en veilige ingreep. Na de ingreep is het resultaat direct zichtbaar. Maar houd er rekening mee dat je borsten na de operatie in drukverband worden gewikkeld, waardoor jouw nieuwe borsten niet direct kunt bekijken. Ook zullen je borsten de eerste periode nog gezwollen zijn van de ingreep. Je borsten zullen na ongeveer 6 maanden hersteld zijn van de ingreep, dan is het eindresultaat goed zichtbaar. Na een jaar zijn ook de littekens verkleurd en vallen deze nauwelijks meer op.

 • Net zoals na elke operatie, moet jouw lichaam herstellen van de ingreep. Ons care team zorgt ervoor dat de genezing zo voorspoedig mogelijk verloopt. Na de borstvergroting worden je borsten verbonden met een steungevend verband. Dit verband draag je de eerste 48 uur. Daarnaast draag je een speciale postoperatieve beha. Deze beha lijkt op een sportbeha en biedt jouw borsten de ondersteuning die ze nodig hebben. Hoe lang je deze beha moet dragen, overleg je met de arts. Ook kan zijn dat je een borstband moet dragen om de implantaten sneller te laten zakken.

  In het begin, kunnen je borsten pijnlijk aanvoelen. De meeste patiënten ervaren een drukkend gevoel op de borst. De pijn is in de meeste gevallen niet ernstig en is goed te bestrijden met medicatie. In enkele gevallen moeten er ook drains worden ingebracht om wondvocht af te voeren.

  De eerste zes weken na de operatie, raden we je af om je armen hoger te tillen dan de schouders. Het is ook verstandig om niet te tillen of te sporten. Na die 6 weken mag je rustig aan weer beginnen met normaal bewegen. Zorg er wel voor dat je borsten goed blijft ondersteunen. We raden je aan om in het eerste jaar geen beugel-beha’s te dragen.

 • Elke chirurgische ingreep brengt risico op complicaties met zich mee. Hieronder noemen we een aantal risico’s en eventuele complicaties van een borstvergroting:

  • Littekenvorming
  • Interne of externe bloeding (hematoom)
  • Infectie
  • Slechte genezing van de wond
  • Veranderingen in (het gevoel van) de tepel. Dit kan zowel tijdelijk of permanent aanhouden.
  • Het rimpelen van de huid over het implantaat
  • Dubbel bubbel: hierbij verzakt het implantaat onder de huid en ontstaat er een dubbele borst.
  • Vochtophoping of kapselvorming, waardoor de borsten hard aanvoelen
  • Pijnlijke borsten

  Wat je zelf kunt doen om risico’s te voorkomen:

  Zelfonderzoek
  Voor zowel vrouwen met implantaten als voor vrouwen zonder is het belangrijk om de borsten te controleren op afwijkingen. Als je een borstvergroting hebt ondergaan, heb je misschien vragen over hoe je een borstzelfonderzoek kunt uitvoeren, aangezien je nu implantaten hebt. Veel vrouwen vrezen dat hun borstimplantaten het identificeren van bepaalde afwijkingen in de weg zullen staan, maar in feite is het proces van zelfonderzoek na een borstvergroting zeer vergelijkbaar met het proces voor de borstvergroting.

  Vraag de chirurg om je te laten zien hoe je onderscheid kunt maken tussen het implantaat en de borst. Zo kan je bepalen of de veranderingen die je in je borst voelt gewoon bij het nieuwe implantaat horen of dat je ze onder de aandacht van de arts moet brengen.

  Neem contact op met je arts als je een deukje, plooitje of verkleuring van de huid, veranderingen aan de tepel, roodheid, zwelling, pijn of een pijnloze, harde massa waarneemt. De arts kan het verdachte plekje onderzoeken en aanvullend onderzoek laten doen (mammografie, MRI of biopsie) als niet duidelijk is of het gevonden plekje onschuldig is.

  Mammografie en echoscopie
  Alle vrouwen van 49 tot en met 75 jaar krijgen iedere 2 jaar een uitnodiging voor het bevolkingsonderzoek borstkanker. Door een mammografie of echoscopie kan borstkanker in een vroeg stadium worden ontdekt. Ook als je een borstimplantaat hebt, kan je mammografie of echoscopie laten nemen. Laat de radioloog wel weten dat je een implantaat hebt.

 • De eerste stap naar mooiere borsten, is een adviesgesprek met onze plastische chirurg. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. De chirurg luistert naar jouw wensen en verwachtingen en bekijkt dan samen met jou de verschillende mogelijkheden. Omdat elk lichaam anders is, is het belangrijk dat de chirurg het lichaamsgebied dat je overweegt aan te passen, kan bekijken. Een lichamelijk onderzoek kan dus nodig zijn. Houd hier rekening mee en trek gemakkelijke kleding aan.

  Heb je foto’s of plaatjes van jouw droomborsten? Neem deze dan gerust mee naar het gesprek en laat ze zien aan de chirurg. Hij kan je dan gericht advies geven en je vertellen of jouw verwachtingen realistisch zijn. Wanneer jij al weet wat je wil, is het makkelijker om de juiste implantaten te kiezen. Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen (van klein naar groot), en vormen (rond of anatomisch). Samen met de chirurg kies je de implantaten die het beste bij jouw lichaam en wensen passen.

  De chirurg zal je ook vragen naar jouw gezondheid en medische geschiedenis. Geef zoveel mogelijk en nauwkeurige informatie, dit is belangrijk voor jouw eigen veiligheid. De chirurg vertelt je eerlijk of het naar zijn mening verstandig is om de gewenste ingreep uit te voeren en neemt de ingreep met je door. Mocht het niet verstandig zijn om te kiezen voor een borstvergroting met implantaten, dan kijkt hij met jou naar andere oplossingen. Maak ook van de gelegenheid gebruik om te vragen naar andere behandelingen of wensen die je hebt. Onze chirurgen kunnen altijd meer informatie geven over andere behandelingen.

  Doe gerust nazoekwerk en lees je vooraf goed in, bijvoorbeeld via internet. Je kunt zelfs online filmpjes vinden van deze ingreep. Kijk ook eens bij de reviews van onze patiënten.

  Heb je besloten welke behandelingen je zou willen ontvangen, dan krijg je van ons care team een offerte voor de behandeling. Het is meestal mogelijk om direct na het adviesgesprek een afspraak te maken voor de ingreep. Zo ja, vraag dan wel of de chirurg meteen de gegevens van de gekozen implantaat vastlegt. Besluit je om de volgende stap in jouw reis naar een mooier uiterlijk te maken, dan krijg je alle belangrijke informatie mee.

  Uiteraard hoef je niet direct te beslissen of je een behandeling wil ontvangen. Denk er rustig en goed over na. Jij verdient het. Wanneer jij zover bent, helpen onze deskundigen je graag!

  Heb je na het adviesgesprek nog vragen over borstvergrotingen, borstimplantaten van siliconen, een borstlift of andere behandelingen? Dan beantwoord ons care team van Essential Aesthetics die graag. Bel, mail of app ons gerust. Wij begeleiden je graag op jouw reis naar mooiere, vollere of rondere borsten.

 • Naast verschillende merken en plaatsingsmethodes, kun je ook kiezen uit verschillende prothese vormen: rond of druppelvorming. Ook heb je de keuze uit de consistentie of cohesie van de siliconen, zo bestaan er implantaten van vloeibare siliconen gel en van vastere siliconen. Elke optie heeft voor- en nadelen. Het is dan ook belangrijk om je goed te laten informeren over de verschillende implantaten. Uiteraard helpen onze specialisten je hierbij en kun je tijdens het adviesgesprek alle implantaten bekijken en voelen. We helpen je graag om implantaten te kiezen, die het beste bij jouw lichaam en postuur passen.

  Mentor MemoryGel®
  MENTOR® MemoryGel® borstimplantaten bevatten een speciaal ontwikkelde cohesieve gel. Deze zorgt voor een zacht en natuurlijk gevoel waar al meer dan 6 miljoen vrouwen voor hebben gekozen.
  Lees meer over MemoryGel® implantaten

  Mentor Memory Gel-Xtra
  MemoryGel® Xtra implantaten bieden twee opties – Moderate Plus, voor een natuurlijke look en stevigheid en High Profile, voor meer volume en stevigheid aan de bovenkant van de borsten.
  Lees meer over MemoryGel®-Xtra implantaten

  Motiva Ergonomix®
  Dit implantaat beweegt met jouw lichaam mee en bootst de look en feel van natuurlijke borsten na.
  Lees meer over Ergonomix® implantaten

  Motiva Round®
  Dit implantaat is ontwikkeld voor meer stevigheid en volume, voor vollere borsten.
  Lees meer over Round® implantaten

 • Wat is GalaFLEX®?

  GalaFLEX® is een tijdelijke, absorbeerbare matrix die wordt gebruikt ter versterking, stabilisering en ondersteuning van zacht weefsel dat verslapt is en is ontworpen voor ondersteuning onmiddellijk na borstoperaties, zodat het lichaam kan genezen en een nieuwe gezonde weefsellaag van hoofdzakelijk volgroeid collageen kan vormen.

  De GalaFLEX®-matrix is gemaakt van een polymeer van biologische herkomst genaamd (poly-4-hydroxybutyraat – (P4HB™), dat na verloop van tijd afbreekt in koolstofdioxide en water, een proces dat vergeleken kan worden met absorbeerbare hechtingen. Dit wil zeggen dat jouw lichaam weet hoe het deze matrix op veilige en natuurlijke wijze moet metaboliseren en volledig absorberen.

  De GalaFLEX®-matrix is in verschillende vormen verkrijgbaar voor gebruik bij borstoperaties. Jouw chirurg kiest de GalaFLEX®-matrix die past bij de vorm en behoefte van jouw lichaam.

  Behoud van ptosiscorrectie
  Sterk
  Bioabsorbeerbaar
  Voorspelbare prestaties

  Hoe werkt GalaFlex?

  Jouw chirurg plaatst de inwendige bh-matrix van GalaFLEX® tijdens de operatie onder jouw huid.
  Het unieke weefpatroon van de matrix bevordert snelle cellulaire infiltratie en de vorming van nieuw collageen; een zeer belangrijk bestanddeel van gezond huidweefsel. Dit nieuw gevormde weefsel is soepel maar toch sterk genoeg om stabiliteit en ondersteuning te bieden voor het gelifte weefsel.

  Na 18-24 maanden is de matrix zo goed als volledig geabsorbeerd en wordt het door het lichaam uitgescheiden als water en koolstofdioxide via natuurlijke fysiologische routes. Er blijven geen polymeermetabolieten achter nadat het afbraakproces voltooid is. Het resterende collageenweefsel is 3 à 4 keer sterker dan het oorspronkelijke weefsel.

  Wees GalaSTERK

  De GalaFLEX®-matrices worden tijdens borstoperaties gebruikt voor patiënten die extra ondersteuning nodig hebben omdat hun zachte weefsel slap of zwak is. De GalaFLEX®-matrices worden gebruikt bij borstoperaties zoals borstverkleining, borstvergroting of revisieoperaties.

  7 maanden – Volgroeid collageen is overheersend en biedt versteviging aan het gelifte weefsel.
  1,5-2 jaar – De absorptie van de matrix is nagenoeg voltooid.
  1 maand – Gezonde cellen groeien in de matrix.
  D.O.P – Datum van procedure.
  1 jaar – Naarmate de matrix wordt geabsorbeerd, blijft er een nieuwe laag achter met gezond weefsel dat 3 à 4 maal sterker is dan het oorspronkelijke weefsel.

  De werkelijke resultaten kunnen variëren.

  Hoe weet ik of GalaFLEX® geschikt voor mij is?

  Patiënten die verzwakt weefsel tijdens een borstoperatie willen versterken en stabiliseren, kunnen in aanmerking komen voor GalaFLEX®-matrix. Raadpleeg jouw chirurg om te bespreken of GalaFLEX®-matrix geschikt voor je is.

  Hier zijn enkele vragen die je zou kunnen stellen aan jouw chirurg:

  • Hoe zou je de kwaliteit van mijn borstweefsel beschrijven?
  • Heb ik risicofactoren voor verzwakt borstweefsel?
  • Biedt mijn weefsel op zich genoeg stevigheid en ondersteuning?
  • Heeft mijn zachte weefsel extra ondersteuning nodig?
  • Heb ik een GalaFLEX® Internal Bra™ nodig?


  GalaFLEX®-matrix is ontworpen om zacht weefsel te liften, versterken en herstellen waar het zwak is tijdens borstoperaties. De inwendige bh van GalaFLEX®-matrix biedt ondersteuning aan zacht weefsel bij cosmetische borstoperaties.

  Klinisch bewezen

  • Uitgebreide portfolio van biocompatibiliteitstesten beoordeeld door de FDA en het aangewezen keuringsinstituut gedurende het goedkeuringsproces voor handelsvergunning voor P4HB-producten.
  • Geproduceerd door middel van een biologisch veilig, standaard farmaceutisch proces. Niet van dierlijke oorsprong, niet synthetisch.
  • P4HB-hulpmiddelen geïmplanteerd in meer dan 3 miljoen patiënten wereldwijd.
  • P4HB grondig onderzocht in meer dan 60 klinische en wetenschappelijke publicaties.
  • GalaFLEX® bemoeilijkt niet diagnostische mammografieën of echo-onderzoeken.

  Beoogd gebruik

  • De GalaFLEX®-matrix is bedoeld voor gebruik als aanvulling op hechtingen voor versterking en herstel van zacht weefsel waar dit zwak is en waar de toevoeging van een versterkend materiaal nodig is om het gewenste chirurgische resultaat te verkrijgen bij patiënten die een borstoperatie ondergaan
  • De GalaFLEX®-matrix is bedoeld voor gebruik bij patiënten die herstel van zacht weefsel en versterking nodig hebben na medisch noodzakelijke borstoperaties, waarbij het bestaande zachte weefsel niet voldoende sterk is om chirurgisch herstel te ondersteunen.
   Voorbeelden van toepassingen in borstoperaties zijn borstverkleiningen en borsthersteloperaties om een medische aandoening te corrigeren.
  • De GalaFLEX®-matrix kan ook worden gebruikt bij cosmetische borstoperaties.

  Het probleem met weefsel
  Wij worden ouder, en onze huid ook. Nadat we de 20 zijn gepasseerd, verliest onze huid ongeveer 1% collageen per jaar. Dit geleidelijke verlies aan collageen zorgt ervoor dat de huid dunner en minder elastisch wordt, resulterend in natuurlijke verslapping en rimpels.

  Zwaartekracht
  Roken
  Gewichtsverlies
  Blootstelling aan zon & UV-straling
  Menopauze (wat leidt tot een jaarlijkse afname van 1% huiddikte en 2% collageen)
  Zwangerschap
  Eetpatroon
  Eerdere operaties (littekens herstellen slechts tot 80% van de oorspronkelijke stevigheid)

  Bij de meeste borstoperaties wordt verslapt en/of aangetast zacht weefsel strak getrokken. Helaas wordt het weefsel zelf hier niet sterker van en door de zwaartekracht kan het weefsel opnieuw gaan hangen of verslappen. Daarom kiezen veel chirurgen voor een weefselondersteunende matrix zoals GalaFLEX®. Deze biedt niet alleen inwendige ondersteuning van de borst voor nieuw gelift en strak getrokken weefsel onmiddellijk na een borstoperatie, maar stelt zacht weefsel ook in staat om steviger te herstellen.

  Waarom ondersteuning van zacht weefsel ertoe doet?
  Uit klinisch onderzoek is gebleken dat binnen 10 jaar na een operatie, 32%-48% van de patiënten een nieuwe operatie ondergaat voor herstel van hun oorspronkelijke operatieresultaat. De meest voorkomende reden voor hersteloperaties onder patiënten met een esthetisch implantaat was de ontwikkeling van ptosis (42%) of zakken van weefsel.

 • In de Essential Aesthetics Clinic bieden we een scala aan borstbehandelingen om aan uw unieke behoeften en wensen te voldoen. Enkele van de behandelingen die we aanbieden zijn:

  1. Borstvergroting: Verbeter de grootte en vorm van uw borsten met de nieuwste implantaties en chirurgische technieken.
  2. Borstlift (Mastopexie): Til en verjong hangende borsten voor een jeugdiger uiterlijk.
  3. Borstverkleining: Verminder de omvang van te grote borsten om ongemak te verlichten en de lichaamsverhoudingen te verbeteren.
  4. Borstreconstructie: Herstel de vorm en het uiterlijk van de borsten na een borstamputatie of trauma.
  5. Herziening van borstimplantaten: Adres eventuele zorgen of complicaties met betrekking tot eerdere borstvergrotingsprocedures.
  6. Tepelcorrectie: Verfijn het uiterlijk van tepels en areola’s door middel van diverse cosmetische technieken.
  7. Correctie van borstasymmetrie: Bereik balans en symmetrie voor borsten die van nature ongelijk zijn.
  8. Borstvettransplantatie: Vergroot de borstvolume met behulp van uw eigen lichaamsvet via een minimaal invasieve procedure.

  Ons team van ervaren en bekwame professionals is toegewijd om u te helpen uw esthetische doelen te bereiken terwijl we uw veiligheid en tevredenheid waarborgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een persoonlijk consult om te bespreken welke borstbehandelingsoptie het beste bij u past.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Vertrouwen wordt opgebouwd

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Maak afspraak

Plan een intake

Monday – Saturday:

10 am – 7 pm

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2023

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved