Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 1250

Effectieve Draadlift Behandeling

Hervind uw jeugd met een draadlift

Voor en Na

Voor en na foto's van draadlift

EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken
EA Kliniken

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Draadlift Informatie

Wat is een draadlift?

Kliniken Image

Een draadlift is een minimaal invasieve cosmetische ingreep die een niet-chirurgisch alternatief biedt voor een traditionele facelift. Het omvat het gebruik van oplosbare hechtingen of draden, meestal gemaakt van biocompatibele materialen zoals PDO (polydioxanon), die in de huid worden ingebracht om verslapte gezichtsweefsels op te tillen en te verstevigen. Deze draden stimuleren de productie van collageen, resulterend in een verjongde en jeugdigere uitstraling. De procedure staat bekend om zijn vermogen om natuurlijk ogende resultaten te bieden met minimale hersteltijd en wordt vaak een “lunchtime facelift” genoemd.

Behandelingen

Draadlift Behandelingen

Draadlift behandelingen zijn populair voor het aanpakken van specifieke gebieden van het gezicht en de nek, en bieden een niet-chirurgische oplossing voor het liften en verjongen van verslapte huid. Essential Aesthetics biedt een scala aan draadlift behandelingen die zijn afgestemd op uw unieke behoeften. Hier zijn enkele veelvoorkomende draadlift behandelingen die we aanbieden.

Kliniken Image

Draadlift

Fox Eyes

Kliniken Image

Draadlift

Wangen en mid-face gebied

Kliniken Image

Draadlift

Contouren van het gezicht

Draadlift

Hoofd-hals gebied

Details van Draadlift Behandelingen

 • De Fox Eyes-behandeling is ideaal voor het liften van de wenkbrauwen en het creëren van een ‘foxy eyes’-look. Het is een eenvoudige en veilige methode van verjonging die je direct een frissere uitstraling geeft.

 • Draadlift behandelingen kunnen ook gericht zijn op de wenkbrauwen, waarbij we ze liften en vormgeven voor een meer verfrissende en gelift uiterlijk. Door draden langs het wenkbrauwgebied te plaatsen, kunnen we de wenkbrauwen liften en een natuurlijk ogende boog creëren, waardoor je gezichtssymmetrie en algehele esthetiek verbeteren.

 • Een middengezicht lift richt zich specifiek op het centrale gedeelte van het gezicht, inclusief de wangen en het gebied rond de neus en mond. Deze procedure heeft als doel om volume te herstellen en de verslapte wangen te liften, wat de verschijning van nasolabiale plooien (de lijnen die van de neus naar de mondhoeken lopen) en marionetlijnen (de lijnen die van de mondhoeken naar de kin lopen) kan verbeteren. Een middengezicht lift creëert een natuurlijke en verfriste look door het herpositioneren van het onderliggende weefsel en het strakker maken van de huid.

 • Draadlift behandelingen voor het gezicht en de nek zijn veelzijdig en kunnen verschillende zorgen aanpakken, zoals verslapte huid en verlies van volume. Door draden in specifieke gebieden, zoals de kaaklijn, wangen en nek in te brengen, kunnen we de huid liften en strakker maken, waardoor een jeugdige en gedefinieerde contour aan het gezicht en de nek wordt hersteld.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image

BSc. Griselle El Hage

Ontmoet Griselle
Kliniken Image

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet Dr. Sewnaik
Kliniken Image

Brindusa Gritu

Ontmoet Brindusa
Kliniken Image

Alexandra Gomes

Ontmoet Alexandra

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een borstvergroting?

De kosten van een draadlift behandeling kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de specifieke gebieden die worden behandeld en de omvang van de ingreep. Het is het beste om met onze specialisten te overleggen om een nauwkeurige kostenraming te verkrijgen op basis van jouw behoeften en doelen.

Prijzen

Fox Eyes

€ 1.250

Prijzen

Wenkbrauwlift

€ 1300

Prijzen

Hals

€ 1300

Prijzen

Gezicht

€ 2400

FAQ

Veelgestelde vragen over Draadlift

 • Tijdens de procedure worden kleine draden in de huid ingebracht, die verzakkende weefsels optillen en ondersteunen. Deze draden stimuleren de productie van collageen, wat de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert.

 • Draadlift wordt vaak gebruikt om verslapte huid en rimpels in het gezicht, de nek, de kaaklijn, de wenkbrauwen en de wangen aan te pakken.

 • Wanneer uitgevoerd door een getrainde en ervaren professional, is draadlift over het algemeen veilig. Echter, zoals bij elke medische procedure, kunnen er risico’s en mogelijke bijwerkingen zijn. Daarom moet u een gekwalificeerde behandelaar raadplegen om uw situatie en eventuele zorgen te bespreken.

 • De duurzaamheid van de resultaten van draadlift kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de leeftijd van de persoon, de conditie van de huid en de levensstijl. Gemiddeld kunnen de effecten tussen de 1 en 2 jaar aanhouden. Het is echter belangrijk op te merken dat individuele resultaten kunnen variëren.

 • Draadlift wordt over het algemeen goed verdragen door de meeste mensen. Plaatselijke verdoving wordt toegediend om het comfort van de patiënt tijdens de procedure te waarborgen. Sommige patiënten kunnen na de behandeling last hebben van lichte ongemakken, zwelling of blauwe plekken, maar deze effecten zijn tijdelijk.

 • Gemeenschappelijke bijwerkingen kunnen tijdelijke zwelling, blauwe plekken of roodheid op de plaats van de behandeling omvatten. In zeldzame gevallen kan er sprake zijn van infectie of verplaatsing van de draden. Daarom is het essentieel om de post-behandelingsinstructies van uw behandelaar op te volgen om mogelijke risico’s te minimaliseren.

 • Een van de voordelen van draadlift is dat het minimale hersteltijd vereist. De meeste mensen kunnen kort na de procedure hun dagelijkse activiteiten hervatten. Het is echter raadzaam om enkele dagen na de behandeling zware lichamelijke inspanningen, overmatige gezichtsbewegingen en blootstelling aan extreme hitte of kou te vermijden.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Certificering

nen8009 certificaat kliniek
iso certificate
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Contact

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved