Logo

Ontdek ESSENTIAL AESTHETICS

background

Vanaf € 1800

Fat Grafting

Natuurlijke manier volumeverlies tegen te gaan

Cijfers liegen niet

Onze beoordelingen

 • rating

  9.6/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  8.9/10

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating
 • rating

  4.7/5

  rating
  rating
  rating
  rating
  rating

Fat Grafting Informatie

Wat is fat grafting?

Kliniken Image

Met fat grafting wordt vet verplaatst naar je gezicht om de ontstane holtes te vullen waardoor jouw gezicht haar jeugdige vorm en contouren terugkrijgt. Deze procedure omvat het verwijderen van geactiveerd vetweefsel uit een ander deel van jouw lichaam om het te gebruiken om volumeverlies te herstellen of vormen te verbeteren, voornamelijk in het gezicht, borsten en/of heupen.

Je gezicht verdient het beste. Naarmate we ouder worden, verandert het volume van het gezicht. Deze veranderingen zie je voornamelijk rond de ogen, wangen, kaaklijn en rond de mond. Volumeverlies kunnen kan ons ouder doen lijken. We krijgen ingevallen wangen, rimpels en plooien en onze huid ziet er vermoeid en over het algemeen minder gezond uit. Iedereen wordt in de loop van de tijd getroffen door vetverlies in het gezicht. Gezichtsvet is een van de essentiële elementen waardoor we een jeugdige, gezonde en levendige uitstraling houden. Volumeverlies begint zichtbaar te worden wanneer we halverwege de 30 zijn en wordt elk jaar geleidelijk erger.

Behandelingen

Fat Grafting Behandelingen

Welkom bij Essential Aesthetics in Den Haag, waar we gespecialiseerd zijn in transformerende vettransplantatie behandelingen. Onze expertise ligt in twee specifieke procedures: Vettransplantatie 1 Zone Lokale Behandeling en Vettransplantatie Volledig Gezicht Lokale Behandeling.

Kliniken Image

Fat Grafting

1 zone

Kliniken Image

Fat Grafting

Volledige behandeling

Behandeling details Fat grafting

 • Deze procedure richt zich op het verbeteren van een specifiek gebied van je gezicht met behulp van vet uit je eigen lichaam. Onze ervaren chirurgen zullen voorzichtig vet afnemen van donorgebieden, zoals de buik of dijen, en het injecteren in het gewenste gebied, zoals de wangen of lippen. Deze lokale aanpak biedt natuurlijke en langdurige resultaten. De behandeling omvat uitgebreide pre- en nazorg om een optimaal herstel en tevredenheid te garanderen.

 • Deze uitgebreide behandeling richt zich op meerdere gebieden van je gezicht om een algehele verjonging te bereiken. Onze deskundige chirurgen zullen strategisch vet afnemen van donorgebieden en het zorgvuldig injecteren in verschillende delen van het gezicht, waaronder de wangen, slapen, onder de ogen of nasolabiale plooien. Het doel is om volume te herstellen, contouren te verbeteren en je hele gezicht te verjongen. De behandeling omvat grondige pre- en nazorg ondersteuning om de effectiviteit van de procedure te maximaliseren.

Jouw stapsgewijze proces

Jouw reis bij Essential Aesthetics

 • Ons Care Team verwelkomt je telefonisch en stelt de nodige vragen om de juiste afspraak in te kunnen plannen. Wij zijn benieuwd naar de reden voor je komst en waarom je hebt gekozen voor onze kliniek. Ook kunnen we doorvragen naar je huidige gezondheid, behandeltermijn en eventuele voorgaande operaties. Hiermee kunnen we ons al goed voorbereiden op je komst. Wij kijken er naar uit om je te ontvangen in de kliniek!

 • ​​Je eerste bezoek aan ons is een pre consult. Deze vindt plaats met onze specialist, zij zal jou zo goed mogelijk begeleiden door deze bijzondere reis en is er vooral om naar jouw behoeften en zorgen te luisteren. Vervolgens zal onze specialist haar expertise en kennis delen terwijl ze jouw wensen probeert te matchen met het beschikbare aanbod van diensten en behandelingen.

  De verschillende opties, de voorbereidingen en onze zorgpakketten worden besproken met je. Onze specialist zal je de ruime portfolio van de arts tonen. Je krijgt een exemplaar van onze patiënteninformatie gids van de operatie mee naar huis om het thuis nog eens te lezen. Wij begrijpen dat één bezoek niet genoeg is wanneer het gaat om een beslissing over jouw lichaam en veiligheid, vandaar dat wij een tweede bezoek aanmoedigen.

  Het tweede consult is met de geselecteerde chirurg. Inmiddels zijn ook alle gegevens voor een pre-operatieve screening door ons ontvangen en verwerkt. Tijdens dit consult worden de technische aspecten en eventuele risico’s van de behandeling besproken en word je klaargestoomd voor de grote dag!

 • Aangekomen bij deze stap van jouw reis, heb je ons medische team ontmoet en alle informatie ontvangen. Alle voorbereidingen zijn gedaan en het is eindelijk tijd voor de behandeling. Wij begrijpen dat dit voor velen een mijlpaal is, en doen ons uiterste best om dit zo comfortabel mogelijk te maken. Ons team zal jou tot aan het moment van de operatie persoonlijk begeleiden en bijstaan.

 • Wij bieden zeer uitgebreide zorg. Afhankelijk van de behandeling die je hebt ontvangen, helpen wij je met de nodige compressiepakken, lymfatische drainage massages tot aan littekenreductie behandelingen.

  Samen plannen we ook meerdere controle afspraken in. Gedurende het herstel zal ons team je continu bijstaan en jouw herstel monitoren. Wij zijn altijd bereikbaar via een (nood)telefoonnummer, WhatsApp en de mail.

  Wij zijn pas tevreden als je volledig hersteld bent. Ons hele team staat jou bij tot het einde van jouw reis.

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Onze Specialisten

De beste specialisten staan voor u klaar

Onze uitzonderlijke internationale specialisten en chirurgen werken samen om geavanceerde, betrouwbare cosmetische ingrepen en operaties van de industriestandaard te bieden.

Kliniken Image
Gerenommeerd Franse Plastisch Chirurg

Dr. Professor Levan

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Gerenommeerd Italiaanse Plastisch Chirurg

Dr. Luca Piombino

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Aesthetic Specialist, Expert in Liposuctie & Gezichtschirurg

Dr. Aniel Sewnaik

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Founder & Kliniek Manager

Brindusa Gritu

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Medisch consulent & Voedingspecialist

Alexandra Gomes

Ontmoet jouw specialist
Kliniken Image
Senior Nederlandse Plastisch Chirurg

Dr. Gabriel Jansen

Ontmoet jouw specialist

Recensies

Wat onze klanten over ons zeggen

Essential Aesthetics is trots om al zoveel patiënten te hebben geholpen op hun reis naar een mooier lichaam en is vereerd met een tevredenheidsscore van maar liefst 96%.

review
icon

Uiterst tevreden

Casandra

BEHANDELING

Borstverkleining

De behandeling is altijd uiterst professioneel, voorzichtig en zo pijnloos mogelijk; de artsen en het team zijn uiterst vriendelijk, behulpzaam en denken echt met je mee. En dit alles in een prachtig en goed onderhouden gebouw, sinds kort aan de Statenlaan in Scheveningen! Van andere cliënten met wie ik praat – ik maak altijd een praatje met iedereen – hoor ik dezelfde tevreden geluiden! Een dikke tien, zou ik zeggen!

review
icon

Zeer tevreden

Monique

BEHANDELING

Borstvergroting

Een zeer goede kliniek en professioneel. De sfeer en uitstraling van de kliniek zijn erg bijzonder, en op dezelfde manier behandelen ze de patiënten. Ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik ze nodig had, en ik had het gevoel dat ze slechts één stap van me verwijderd waren. Ik waardeerde dit enorm.

review
icon

Zeer tevreden

Rashmi

BEHANDELING

BodyTite

Ik voelde me veilig bij Essential Aesthetics, precies waar ik naar op zoek was. Kortom: ik beveel deze kliniek 100% aan. Als je nog twijfelt, is dit jouw teken om een consult te boeken. ♥️

review
icon

Zeer tevreden

Claudia

BEHANDELING

Fillers

Ik heb een filler behandeling gehad en de procedure, nazorg en algehele ervaring zijn ongeëvenaard. Brindusa en Alexandra waren mijn eerste contactpersonen. Ze waren uiterst deskundig en vriendelijk.

Prijzen

Hoeveel kost een Fat Grafting?

De kosten van vettransplantatie behandelingen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren. Neem rechtstreeks contact op met onze kliniek voor nauwkeurige prijsinformatie en om een consultatie te plannen. Onze ervaren professionals zullen je door het proces begeleiden, eventuele zorgen bespreken, en persoonlijke aanbevelingen geven op basis van jouw unieke behoeften en esthetische doelen

Fat grafting

1 zone lokale behandeling

vanaf € 1800

Fat grafting

Full face locale behandeling

vanaf € 2.850

FAQ

Veelgestelde vragen over Fat Grafting

 • Met fat grafting wordt vet verplaatst naar je gezicht om de ontstane holtes te vullen waardoor jouw gezicht haar jeugdige vorm en contouren terugkrijgt. Deze procedure omvat het verwijderen van geactiveerd vetweefsel uit een ander deel van jouw lichaam om het te gebruiken om volumeverlies te herstellen of vormen te verbeteren, voornamelijk in het gezicht, borsten en/of heupen. fat grafting wordt in de medische wereld vooral gebruikt voor therapeutische doeleinden om trauma of natuurlijke asymmetrie te herstellen, inclusief correctie van secundaire contourdefecten na borstreconstructie, littekencontracties, evenals de behandeling van brandwonden of radiodermatitis. Hierdoor is fat grafting een beproefde methode die uiterst geschikt is voor cosmetische aanpassingen aan het gezicht, borsten en heupen.

  Cosmetische chirurgie
  Wist je dat studies aantonen dat fat grafting ook kan helpen de dikte en kwaliteit van door straling beschadigd weefsel en huid te verbeteren? Het transplanteren van vet is een veilige operatie wanneer deze wordt uitgevoerd door een chirurg met veel en brede ervaring in cosmetische chirurgie. Voor een succesvolle vetoverdracht met het mooiste resultaat moet de chirurg een goed begrip hebben van de 3-dimentionele veranderingen die optreden door het ouder worden en weten hoe “normale” jeugdige gezichtscontouren eruit zien. Dit proces heeft veel weg van beeldhouwen, vandaar dat het groot verschil maakt wanneer jouw behandelend chirurg oog heeft voor esthetische schoonheid gecombineerd met de juiste expertise. Maak een afspraak voor een adviesgesprek.

 • De meeste fat grafting ingrepen worden in onze praktijk uitgevoerd met lokale anesthesie, waardoor je wel wakker bent maar geen ongemak of pijn voelt. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze ingreep onder algehele anesthesie (volledige narcose) te ondergaan in een gecertificeerd en erkend chirurgisch centrum. De keuze is altijd aan jou. De meeste patiënten kiezen voor plaatselijke verdoving voor een snellere herstel en minder kosten. Lokale verdoving is een minder ingrijpende procedure met minimale risico’s.

 • Onze procedure voor het overbrengen van gezichtsvet werkt zo goed omdat het de meest natuurlijke vervanging is voor gezichtsvet. Het herstellen van verloren volume met je eigen vet geeft de meest natuurlijke verjongingsresultaten. Jouw vetcellen hebben een overvloed aan stamcellen. Stamcellen zijn in verband gebracht met langdurige verjongingseffecten, zoals helderheid van de huid, verbetering van de huidskleur en -textuur en zelfs verkleining van de poriën.

 • Hoewel je meteen verschil ziet duurt het even voordat de vetcellen hun werk hebben gedaan en het optimale effect is bereikt. Dit proces duurt enkele maanden. Het resultaat met ongeveer 2-3 maanden is het uiteindelijke resultaat. Minder wordt het niet, maar de kans bestaat dat je toch een gewenste toename van volheid merkt, omdat de fat grafting de overgang maken van overleven in een nieuwe omgeving naar terugkeren naar hun biologische natuurlijke manieren om vet op te slaan.

 • De belangrijkste complicaties zijn contouronregelmatigheden (zoals bobbels of bulten), geen goede cosmetische verdeling en slechte vetverwijdering. Al deze mogelijke complicaties worden geminimaliseerd door onze ervaren chirurg voor fat grafting.

 • Zwelling en soms blauwe plekken horen bij de genezingsfase. De zwelling is het ergst op dag 2-4, gevolgd door een versneld genezingsproces vanaf dag 5. Soms zijn patienten na 1 week al voldoende hersteld en hebben zij minimale post-operatieve zwelling. Normaal gesproken hebben patiënten iets meer tijd nodig, na 1 tot 2 weken is het grootste deel van de zwelling en eventueel de blauwe plekken opgelost. Bovendien blijven de cellen zich positief ontwikkelen tijdens een periode van 4-6 weken. Na 6-8 weken zijn de meeste vetcellen. Veel patiënten nemen afhankelijk van het soort werk 4-5 dagen vrij om te herstellen.

ISO 9001- en NEN 8009-gecertificeerde kliniek

Onze certificaten

Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Kliniken Image
Bel ons

Echte verfijning wordt gevonden in de pure daad van voor jezelf zorgen

Plan een gratis consultatie bij Essential Aesthetics

Plan een intake

Maandag t/m zaterdag

10:00 uur –19:00 uur

Logo

Address

Statenplein 21, 2582 EZ Den Haag

© Copyright 2024

ESSENTIAL AESTHETICS

|

All rights reserved